Bugun 2. Ay kontrolumuzu olduk, asilar yapildi ve kalca ultrasonu bakildi. Bir sorun yok simdilik, uyuyor, atesi henuz cikmadi. 60 cm, 6430 gr olmusuz
Dr atesi cikarsa ya da huzursuzlanirsa diye paranox fitil verdi, calpoldan daha etkili dedi. Normal zamanda da asiri huzursuz olur ve aglarsa verin rahatlayin dedi.
Emzik almadigini soyleyince sekerli su yapip batirip verin bir kac kere, alissin dedi. Zararli degil mi seker diyince emzik kullanmayip memeyi kullanmasindan iyidir, daha uzun sure emmesi icin emzige alissin dedi. Avent soothie'yi gosterdim, bu piyasada sizi kandirmak icin hazirlanmis duz bir emzik dedi, bir suru para verip kaziklanmissinizdir dedi, damakli olmasi lazim, ucuz bir damakli emzik alin dedi.
Burnunu otribebeyle falan cekmedigimi soyledim, hapsuruyor atiyordur diye dusunuyorum dedim. Dr. Da cekmeyin zaten kanatir, damarlara da zarar verir, peceteyle temizleyin, hapsurmasi guzel bir sey pislikleri atar dedi.
Bazen 7 saatin bile uzerinde uyudugunu soyledim, 12 saat bile uyusa uyuyan cocugu uyandirmayin, aciksa zaten uyanir dedi.
Paylasmak istedim
Benim kizimda karsina gecip konuşuyorum cok sevdigimi soyluyorum filan guluyor bana :) baskalarina bakmiyor hep beni takip ediyor sipa:) yataginin tepesindeki isikli oyuncaklari da cok seviyor inceliyor sesler cikariyor guluyor filan bi bakiyorum uyuyakalmis
Slm kızlar burayı gordgm iyi oldu.diğer topigimize de yazdm ama buraya da yazmk istedm.ağustos 18 de doğum yaptım 22 gün erkn doğdu.3200 doğdu bebisim.ilk 3 gün gogsumu verdm hep ama çok gucszdu emmiyodu.buna rağmen hiç biberon vs vermedim alismasn diye.buarada bebek hep açmış megersem.3 .gün saatlerce uyandırmadgm için hast götürdük.sarılığı tavan yapmış kan değişimi eşiğine gelmiş.hemn yatrdilar.iki gün yoğun fototerapi aldı.buarada bnde korkudan biberon mama basladm.cnku hiç ACkkalmaması lazımdı.neyse kilosu da 2800 e dusmustu.1 ay sagarak verdim sutumu.40 indan snra gogsu mu emmeye başlar gibi oldu ama etkin emmiyodu.bnde hep ackalir diye sağa sağa verdm.mamayi çok vermedim.haftada 2-3 kez.çok zorda kalırsam .ama sorun su ki ben emsin istyrm .sagmk çok zor ve manen tatmin olmuyrm.şuan bebeğim 7.500 kilo ve 84 günlük.napcam bilmym.memeyi emiyo ama cekmiyo .öyle oyalaniyo ağzında.medela çalma biberon. İstedim netten.anne göğsü ile ayniymus.varmi bebegi emmeyen ?? Napcam bennn
Slm kızlar burayı gordgm iyi oldu.diğer topigimize de yazdm ama buraya da yazmk istedm.ağustos 18 de doğum yaptım 22 gün erkn doğdu.3200 doğdu bebisim.ilk 3 gün gogsumu verdm hep ama çok gucszdu emmiyodu.buna rağmen hiç biberon vs vermedim alismasn diye.buarada bebek hep açmış megersem.3 .gün saatlerce uyandırmadgm için hast götürdük.sarılığı tavan yapmış kan değişimi eşiğine gelmiş.hemn yatrdilar.iki gün yoğun fototerapi aldı.buarada bnde korkudan biberon mama basladm.cnku hiç ACkkalmaması lazımdı.neyse kilosu da 2800 e dusmustu.1 ay sagarak verdim sutumu.40 indan snra gogsu mu emmeye başlar gibi oldu ama etkin emmiyodu.bnde hep ackalir diye sağa sağa verdm.mamayi çok vermedim.haftada 2-3 kez.çok zorda kalırsam .ama sorun su ki ben emsin istyrm .sagmk çok zor ve manen tatmin olmuyrm.şuan bebeğim 7.500 kilo ve 84 günlük.napcam bilmym.memeyi emiyo ama cekmiyo .öyle oyalaniyo ağzında.medela çalma biberon. İstedim netten.anne göğsü ile ayniymus.varmi bebegi emmeyen ?? Napcam bennn
Masallah canim bebisin kac kg dogmustu
Bn de damakli emzigi tutmuyo diye avent siparis etcektim paylastigin iyi oldubutun gun emzik yapiyo beni sipa.. Elimle tutuyorum cokkkudu cokkudu hirsla emince de acaba karni mi ac diye uzulup geri memeye aliyorum iki uc cekip uyuyo tabi
Kızlar ya biliyosnz bebisle hayat cokzor ben yemeği temizliği zar zor yetstrym esimde pek yardımcı olmuyo.işten geliyor yorgunum diyo çekiliyordu.bnde geçen çok söylendim yetisemiyom vs .diyoki kızkardeşim ggelsin bizde kalsın. Lise sonda ama çok tembel.hicbiis yapmaz ama çocuğa bakar güzel.ama ben evimde 3. Kişiye tahammül edemm gibi.ama bazen de gelsemi ki diyorum.kararsız kaldım.siz olsanız ne yapardnz? Artık eşime de soylenemiyom kardeşim gelsin der diye.,
cnm gönderme kısmı kolay değil işte.kız baba evinden kaçma derdinde.gelirse bize yerleşir diye korkuyom .seneye ünv filan yazar buraya.4 yıl dayanammGeliyorsa ev isine yardim etse daha iyi olur bence, sen de bebeginle ilgilenirsin guzel.
Ben olsam, evde musaitligim varsa muhakkak isterdim, bu kadar yorulup kendini harap etmene gerek yok.gecici bir sure zaten. Eger memnun kalmazsan gonderirsin :)
cnm gönderme kısmı kolay değil işte.kız baba evinden kaçma derdinde.gelirse bize yerleşir diye korkuyom .seneye ünv filan yazar buraya.4 yıl dayanamm
Kayinbabam lar bu konuda anlayissz.esimde öyle bi durumda sesini çıkaramaziişte büyük risk .yoksa bnde geçici olarak istyrm ama
cnm medela anne gogsunu biraktrmiyomus.kullanan tanidiklarim var biri cocugunu gogse tekrar alistrdi.birinin bebegi obiberonu emmemis.cunku digerleri gibi sut hemn akmiyo.bebegin vakumlamasi gerek.umarim bizde ise yarar.ama sanmym umutszm.emse memeyi emerdi.yazarm yorumumu tabi.Maasallah bebisineartik buyumus yeterince hasta fln olmaz, o yuzden bence emzir sadece, cekmiyorsa da biberon fln verme. Oyle oyle alisir, sonucta yiyecek baska bir sey yoksa napsin. Benimki de bazen emmiyor ya da 5 dk emip saatlerce uyuyor ama bir sey vermiyorum, Sonra emiyor tabi.
Aventin emzigini de anne memesinin aynisi diye aldik, sonuc husran oldu. Ben de biberon arastiriyorum, artik ise baslayinca sagip vercem, medelayi kullaninca yorumunu yazabilir misin?
evt başka ildeler.çok istiyo biliyom gel desem kanatla gelir.kayinbabam lar tutucu.bizde rahat edeceğini biliyoruz.ama gebeykn 2 ay kaldı.dayanamdm.iş yapmiyo.tembel.daha ben arkasını topluyom.bnde çok titizim.sadece bebege iyi bakar gelirse.işler yine banaSehir degistirip mi gelcek? O zaman yok yaa cagirma, bir de kizin sorumlulugu da sana kalir, sonucta genc kiz, akli 5 karis havadadir onun. Destek derken kostek olur. Uzun sure cekilmez.
Similac tan memnunmusun canim? Eczanelerde bulamadim internettenmi aliyorsunz ? Eger oyleyse hangi site soyleyebilirmisin?
Selam. Bizde 18 eylülde doğduk. Benim kızımda emmiyor. 5 dk sonra kafayı geri itiyor ağlıyor. Gazı çok ama benimde sol göğsümün ucu yok emmiyor diye sağıp verdim ne yazıkki alıştı sanırım biberona. Ben artık emerken hava yutmasındansa sağıp veriyorum ama bende beni emmesini çok istiyorum.Slm kızlar burayı gordgm iyi oldu.diğer topigimize de yazdm ama buraya da yazmk istedm.ağustos 18 de doğum yaptım 22 gün erkn doğdu.3200 doğdu bebisim.ilk 3 gün gogsumu verdm hep ama çok gucszdu emmiyodu.buna rağmen hiç biberon vs vermedim alismasn diye.buarada bebek hep açmış megersem.3 .gün saatlerce uyandırmadgm için hast götürdük.sarılığı tavan yapmış kan değişimi eşiğine gelmiş.hemn yatrdilar.iki gün yoğun fototerapi aldı.buarada bnde korkudan biberon mama basladm.cnku hiç ACkkalmaması lazımdı.neyse kilosu da 2800 e dusmustu.1 ay sagarak verdim sutumu.40 indan snra gogsu mu emmeye başlar gibi oldu ama etkin emmiyodu.bnde hep ackalir diye sağa sağa verdm.mamayi çok vermedim.haftada 2-3 kez.çok zorda kalırsam .ama sorun su ki ben emsin istyrm .sagmk çok zor ve manen tatmin olmuyrm.şuan bebeğim 7.500 kilo ve 84 günlük.napcam bilmym.memeyi emiyo ama cekmiyo .öyle oyalaniyo ağzında.medela çalma biberon. İstedim netten.anne göğsü ile ayniymus.varmi bebegi emmeyen ?? Napcam bennn
Ben olsam alırdım ki zaten bebegime aile fertleri bakacak bi süre. Once KV sonra annem sonra da anneannem bakacak ve bu sekilde 4-5 ay gecirecegiz. Bebegin sagligi icin degee benceKızlar ya biliyosnz bebisle hayat cokzor ben yemeği temizliği zar zor yetstrym esimde pek yardımcı olmuyo.işten geliyor yorgunum diyo çekiliyordu.bnde geçen çok söylendim yetisemiyom vs .diyoki kızkardeşim ggelsin bizde kalsın. Lise sonda ama çok tembel.hicbiis yapmaz ama çocuğa bakar güzel.ama ben evimde 3. Kişiye tahammül edemm gibi.ama bazen de gelsemi ki diyorum.kararsız kaldım.siz olsanız ne yapardnz? Artık eşime de soylenemiyom kardeşim gelsin der diye.,
demek benim gibi olan biri daha varmış. Bebeklerinhepsi emer sanydm.bnde heryolu denycm.bbaktim olmadi en azından 7-8 aylık olana kadar sagicam.şuanakadar hep anne ssütü aldı coksukur.onunla teselli edyrm kndimi napimmSelam. Bizde 18 eylülde doğduk. Benim kızımda emmiyor. 5 dk sonra kafayı geri itiyor ağlıyor. Gazı çok ama benimde sol göğsümün ucu yok emmiyor diye sağıp verdim ne yazıkki alıştı sanırım biberona. Ben artık emerken hava yutmasındansa sağıp veriyorum ama bende beni emmesini çok istiyorum.
Evet çok şükür ki anne sütü verebiliyoruz. Ben 5 dk da olsa beni emmesi kardır diyorum. Hava yutunca karnındaki sesi ben duyuyorum ona da sancı yapıyor yavrum nasıl kıvranıyor. Ben emzirmeyi başaramıyorum galiba çocuğa hep hava yutturuyorum. Hira da sağolsun illaki sadece ucunu emecek ben kahverengi yeri vermeye çalışıyorum diliyle itiyor sadece ucunu emiyor o yüzden verimli olmuyor.demek benim gibi olan biri daha varmış. Bebeklerinhepsi emer sanydm.bnde heryolu denycm.bbaktim olmadi en azından 7-8 aylık olana kadar sagicam.şuanakadar hep anne ssütü aldı coksukur.onunla teselli edyrm kndimi napimm
Benden sana tavsiye SAKIN getirme. Birincisi abimin evi diyecek ve her isini sana yikacak sende deli olacaksin (hamarat sandigimiz kuzen bize okumaya gelince aynen boyle olmustu. Ben calisirken kendi isini halleder diye yurtta kalmasin demis sonra yedigi cikolatanin paketini bile yatagindan toplamistim). İkincisi bebegine baksa o hic olmaz ergen hala ilgisine degil senin ilgine ihtiyaci var. Bu konuda evladini yipratma derim. Benimki yeri geliyo babasinda bile durmak istemiyo. Ama yakinda oyuncaklara ilgi duyacaklar az sabredip evin islerini azicik sallamak gerek bence. Üçüncüsü de o kiz lise sondaymis universite sinavina hazirlanmasi gerek size gelirse yapamaz. Baba evinden kurtulmanin verecegi rahatlik evdeki bebegin cazipligi ve bebegin hayatina ayak uydurma zorunlulugu derken calisamaz. Birakin dersine calissin.Kızlar ya biliyosnz bebisle hayat cokzor ben yemeği temizliği zar zor yetstrym esimde pek yardımcı olmuyo.işten geliyor yorgunum diyo çekiliyordu.bnde geçen çok söylendim yetisemiyom vs .diyoki kızkardeşim ggelsin bizde kalsın. Lise sonda ama çok tembel.hicbiis yapmaz ama çocuğa bakar güzel.ama ben evimde 3. Kişiye tahammül edemm gibi.ama bazen de gelsemi ki diyorum.kararsız kaldım.siz olsanız ne yapardnz? Artık eşime de soylenemiyom kardeşim gelsin der diye.,
3190 dogmustu canim, ikiye katlamis :)
Bence hic alma o emzigin ozel bir etkisi yok, burda da diger emzikleri almayip onu alan gormedim. Benimki de elini emiyorparmaklarini inceltcek o derece yani, ama parmagini emiyor diye memeye tutmuyorum valla o yuzden beni emzik yapmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?