2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

O zaman ne anlami var ki canim, sen zaten bebege bakmaktan sikayetci degilsin ki buyuk ihtimal, diger isler seni yoruyordur. Onun icin cagirip aile duzenini bozma, isler icin de bazen yardimci tutabilirsin, devamli temizlik yapmiyorum ben mesela. Yemek olarak da her gun ayri yemek yapmam. Yalnizken de zorlanmiyorum o yuzden. Ama haftada 1 2 annem ugrar, kayinvalidem ugrar. Seni daha cok sinir eder gelirse.

Bence kesinlikle cagirma.. Tutucu insanlar diyosun gelir orda bi sevgili bulur kendine, omur boyu suclu olursun.. Is bakimindan da insanin kendinden baska yardimcisi yok walla.. Az olsun oz olsun.. Kendi yapmiyosa is buyursan surekli is buyuruyo ders calisamiyorum der buyurmasam bi ise yaramaz. Gereksiz yani.. Sinavi kazanamaz onun suclusu bile sn olursun.. Bebegine de zaten bakamaz. Benimki bazen sadece bende susuyo kimse bisi yapamiyo..

Ay masallah sadece anne sutu mu aliyo? Bi de kac gunluk oldunuz? Bn de emzige ayogunluk vereyim bari hicbi isimi yapamiyorum

Evet canim sadece anne sutu aliyor simdilik.bugun 63 gunluk olduk. Ya emzik almasini cok istiyorum ama sekerli su denesem mi bilemedim? Seninki de almiyor mu?

Kizlar normalde primanin pampers premium care olanini kullaniyordum sari paket. Dun esim hepsi aynidir diye yesil paketten almis. Ama cok garip geldi. Kakalari one kadar getirmis, digerinde sadece arkada kaliyordu. Bir de kokuyor gibi geldi. Bitene kadar kullanayim bari ama hic de begenmedim. Kullananlar memnun musunuz ya da hangi ozelliginden memnunsunuz?

Evet canim sadece anne sutu aliyor simdilik.bugun 63 gunluk olduk. Ya emzik almasini cok istiyorum ama sekerli su denesem mi bilemedim? Seninki de almiyor mu?

Benim pasanin keyfi isterse emiyo istemezse eliyle firlativeriyo bazen de midesi bulaniyo ogurmeye basliyo bn inatla tutarsam sekerli suyu annem burdayken yapiyodu tadi gecince diliyle firlatiyo hergele

Markette premium care bulamayınca bi de bunu deneyelim bakalım diyerek almıştık biz de, paketi zor bitirdim. Daha hesaplı ama premium careden sonra çok naylonumsu geldi. Bol krem sürmeme rağmen poposu hep kırmızıydı neyse ki pişik olmadan bitti. Tekrar premium care alınca popo bembeyaz oldu yine

Ay Can'ım benim kıza da aldırmadım bi türlü emziği. Peki emziği silikon mu kauçuk mu hangisini önerdi Can'ım?

Valla Can'ım ben evde 3. Kişiye tahammül edemiyorum. Ben doğumdan sonra 23. Gün evden gönderdim herkesi. 105 günlük olduk, o gün bu gündür yalnız bakıyorum kızıma ve daha rahatım. Çünkü evde başka birİ olunca ben rahat edemiyorum. Eğer eşin kardeşi konusunda çok ısrar ederse, ben çocuğu kardeşinle değil seninle yaptım dersin. Benim eşim de işten sonra bi de 2 . Üniversite okuyor. Akşamları 9 gibi geliyor. Evet yorgun oluyor ama yine de ihtiyaç halinde yardımcı oluyor sağolsun.

Ben de premium careden memnun kalmadım yesil pakete dondum. Care olanın fileleri oğlumun popısuna yapışıyordu hep sonra bezi cıkarırken oğlumu rahatsız ediyordu. Ben yesil paketten daha memnunum

Başta emzik kullanıyordu artık kullanmıyor sallanmayi hiç sevmiyo emerken uyuyo yada gogsume yaslanirken popoyu atiyo dışarı öyle uyuyo kilo aldikcada zorlasiyo. Hep bebegim kendi kendine uyusun istediydim
Ben alistirdim valla gecede yatagina bırakıyorum oyle iki agliyo mizirdaniyo uyuyakaliyor sallamiyorum besigide. Emzikte hayat kurtariyor tabi :)

Kızlar süt miktarının göğsün boyutuyla alakasi varmı
yok canim yaa sadece goguste coknsut bekletmemek lazim. meme sut varsa uretmiyor bosalttikca doluyor .sabah kalkinca birini sagiyorum. digerini emiyor. uyuyir sonra degistriyorm öbürünü sagiyorum yetiyor doluyken sute ihtiyaccyok diye süt yapmiyormus meme birde sık sık emzirmek lazmmis bebek emerken memeyi uyariyormus

Cnm benim kizim 1 aylikkende guluyordu ama bilincsizdi simdi 2 aylik ve bilincli guluyor mesela uyandiginda beni gorunce gulucukler atiuor yada sesimi duyunca. Babasina da ayni sekilde

70 günlük bebegim var dün kaynanam ve misafirlerin sohbet konusu benim göğüsleri suncacik göğüs ne kadar süt uretcek dediler bende merak ettim bu ay 1 kilo 400 gram almış ama günlük 150 ml kadar mama da veriyom
Bnce yok benim gogsum hep kucucuktu hala cok buyuk sayilmaz buna ragmen sutum iyi şükür

Ben de premium careden memnun kalmadım yesil pakete dondum. Care olanın fileleri oğlumun popısuna yapışıyordu hep sonra bezi cıkarırken oğlumu rahatsız ediyordu. Ben yesil paketten daha memnunum

Kakayi emiyor ya ondan yapisiyordur

Sacmalamislar artik yaa, daha neler meme buyukluguyle bir alakasi yok, sutun de gayet iyiymis maasallah, mamayi az veriyorsun zaten

Her emzirmeden sonra digerini sagiyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…