evt başka ildeler.çok istiyo biliyom gel desem kanatla gelir.kayinbabam lar tutucu.bizde rahat edeceğini biliyoruz.ama gebeykn 2 ay kaldı.dayanamdm.iş yapmiyo.tembel.daha ben arkasını topluyom.bnde çok titizim.sadece bebege iyi bakar gelirse.işler yine bana
evt başka ildeler.çok istiyo biliyom gel desem kanatla gelir.kayinbabam lar tutucu.bizde rahat edeceğini biliyoruz.ama gebeykn 2 ay kaldı.dayanamdm.iş yapmiyo.tembel.daha ben arkasını topluyom.bnde çok titizim.sadece bebege iyi bakar gelirse.işler yine bana
Ay masallah sadece anne sutu mu aliyo? Bi de kac gunluk oldunuz?Bn de emzige ayogunluk vereyim bari hicbi isimi yapamiyorum
Evet canim sadece anne sutu aliyor simdilik.bugun 63 gunluk olduk. Ya emzik almasini cok istiyorum ama sekerli su denesem mi bilemedim? Seninki de almiyor mu?
Markette premium care bulamayınca bi de bunu deneyelim bakalım diyerek almıştık biz de, paketi zor bitirdim. Daha hesaplı ama premium careden sonra çok naylonumsu geldi. Bol krem sürmeme rağmen poposu hep kırmızıydı neyse ki pişik olmadan bitti. Tekrar premium care alınca popo bembeyaz oldu yineKizlar normalde primanin pampers premium care olanini kullaniyordum sari paket. Dun esim hepsi aynidir diye yesil paketten almis. Ama cok garip geldi. Kakalari one kadar getirmis, digerinde sadece arkada kaliyordu. Bir de kokuyor gibi geldi. Bitene kadar kullanayim bari ama hic de begenmedim. Kullananlar memnun musunuz ya da hangi ozelliginden memnunsunuz?
Ay Can'ım benim kıza da aldırmadım bi türlü emziği. Peki emziği silikon mu kauçuk mu hangisini önerdi Can'ım?Bugun 2. Ay kontrolumuzu olduk, asilar yapildi ve kalca ultrasonu bakildi. Bir sorun yok simdilik, uyuyor, atesi henuz cikmadi. 60 cm, 6430 gr olmusuz
Dr atesi cikarsa ya da huzursuzlanirsa diye paranox fitil verdi, calpoldan daha etkili dedi. Normal zamanda da asiri huzursuz olur ve aglarsa verin rahatlayin dedi.
Emzik almadigini soyleyince sekerli su yapip batirip verin bir kac kere, alissin dedi. Zararli degil mi seker diyince emzik kullanmayip memeyi kullanmasindan iyidir, daha uzun sure emmesi icin emzige alissin dedi. Avent soothie'yi gosterdim, bu piyasada sizi kandirmak icin hazirlanmis duz bir emzik dedi, bir suru para verip kaziklanmissinizdir dedi, damakli olmasi lazim, ucuz bir damakli emzik alin dedi.
Burnunu otribebeyle falan cekmedigimi soyledim, hapsuruyor atiyordur diye dusunuyorum dedim. Dr. Da cekmeyin zaten kanatir, damarlara da zarar verir, peceteyle temizleyin, hapsurmasi guzel bir sey pislikleri atar dedi.
Bazen 7 saatin bile uzerinde uyudugunu soyledim, 12 saat bile uyusa uyuyan cocugu uyandirmayin, aciksa zaten uyanir dedi.
Paylasmak istedim
Çok sanslisin benimki hiç kendi kendine uyumuyo hep ağzında ben birakiyom uyaniyo
Valla Can'ım ben evde 3. Kişiye tahammül edemiyorum. Ben doğumdan sonra 23. Gün evden gönderdim herkesi. 105 günlük olduk, o gün bu gündür yalnız bakıyorum kızıma ve daha rahatım. Çünkü evde başka birİ olunca ben rahat edemiyorum. Eğer eşin kardeşi konusunda çok ısrar ederse, ben çocuğu kardeşinle değil seninle yaptım dersin. Benim eşim de işten sonra bi de 2 . Üniversite okuyor. Akşamları 9 gibi geliyor. Evet yorgun oluyor ama yine de ihtiyaç halinde yardımcı oluyor sağolsun.Kızlar ya biliyosnz bebisle hayat cokzor ben yemeği temizliği zar zor yetstrym esimde pek yardımcı olmuyo.işten geliyor yorgunum diyo çekiliyordu.bnde geçen çok söylendim yetisemiyom vs .diyoki kızkardeşim ggelsin bizde kalsın. Lise sonda ama çok tembel.hicbiis yapmaz ama çocuğa bakar güzel.ama ben evimde 3. Kişiye tahammül edemm gibi.ama bazen de gelsemi ki diyorum.kararsız kaldım.siz olsanız ne yapardnz? Artık eşime de soylenemiyom kardeşim gelsin der diye.,
Ben de premium careden memnun kalmadım yesil pakete dondum. Care olanın fileleri oğlumun popısuna yapışıyordu hep sonra bezi cıkarırken oğlumu rahatsız ediyordu. Ben yesil paketten daha memnunumKizlar normalde primanin pampers premium care olanini kullaniyordum sari paket. Dun esim hepsi aynidir diye yesil paketten almis. Ama cok garip geldi. Kakalari one kadar getirmis, digerinde sadece arkada kaliyordu. Bir de kokuyor gibi geldi. Bitene kadar kullanayim bari ama hic de begenmedim. Kullananlar memnun musunuz ya da hangi ozelliginden memnunsunuz?
Ben alistirdim valla gecede yatagina bırakıyorum oyle iki agliyo mizirdaniyo uyuyakaliyor sallamiyorum besigide. Emzikte hayat kurtariyor tabi :)
Kızlar süt miktarının göğsün boyutuyla alakasi varmı
yok canim yaa sadece goguste coknsut bekletmemek lazim. meme sut varsa uretmiyor bosalttikca doluyor .sabah kalkinca birini sagiyorum. digerini emiyor. uyuyir sonra degistriyorm öbürünü sagiyorum yetiyor doluyken sute ihtiyaccyok diye süt yapmiyormus meme birde sık sık emzirmek lazmmis bebek emerken memeyi uyariyormusKızlar süt miktarının göğsün boyutuyla alakasi varmı
Cnm benim kizim 1 aylikkende guluyordu ama bilincsizdi simdi 2 aylik ve bilincli guluyor mesela uyandiginda beni gorunce gulucukler atiuor yada sesimi duyunca. Babasina da ayni sekildeKızlar bebeğiniz gülmeye başladı mı arada aggg igggg gibi sesler çıkarıyorlar mı bizim bugun 50. Günümüz keyfi yerindeyse sesler çıkarıyor günde birkaç kez arada Gülümser gibi oluyor ama bana mı yoksa rasgele mi bilmiyorum bebekler ne Zaman bilinçli gülmeye basliyor
Bnce yok benim gogsum hep kucucuktu hala cok buyuk sayilmaz buna ragmen sutum iyi şükür
yok canim yaa sadece goguste coknsut bekletmemek lazim. meme sut varsa uretmiyor bosalttikca doluyor .sabah kalkinca birini sagiyorum. digerini emiyor. uyuyir sonra degistriyorm öbürünü sagiyorum yetiyor doluyken sute ihtiyaccyok diye süt yapmiyormus meme birde sık sık emzirmek lazmmis bebek emerken memeyi uyariyormus
Ay Can'ım benim kıza da aldırmadım bi türlü emziği. Peki emziği silikon mu kauçuk mu hangisini önerdi Can'ım?
Ben de premium careden memnun kalmadım yesil pakete dondum. Care olanın fileleri oğlumun popısuna yapışıyordu hep sonra bezi cıkarırken oğlumu rahatsız ediyordu. Ben yesil paketten daha memnunum
70 günlük bebegim var dün kaynanam ve misafirlerin sohbet konusu benim göğüsleri suncacik göğüs ne kadar süt uretcek dediler bende merak ettim bu ay 1 kilo 400 gram almış ama günlük 150 ml kadar mama da veriyom
yok canim yaa sadece goguste coknsut bekletmemek lazim. meme sut varsa uretmiyor bosalttikca doluyor .sabah kalkinca birini sagiyorum. digerini emiyor. uyuyir sonra degistriyorm öbürünü sagiyorum yetiyor doluyken sute ihtiyaccyok diye süt yapmiyormus meme birde sık sık emzirmek lazmmis bebek emerken memeyi uyariyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?