Bnmki 51 günlük sizin Bebek 2 ayı bitirmiş miydi guldugundeCnm benim kizim 1 aylikkende guluyordu ama bilincsizdi simdi 2 aylik ve bilincli guluyor mesela uyandiginda beni gorunce gulucukler atiuor yada sesimi duyunca. Babasina da ayni sekilde
Bence hicc girme o işe:)) evde üçüncü kişi hele ki o yaşta hiç gerek yok bende yaşadım aynı durumu faydasndan çok zararı olur sana yani ben öyle düşünüyorumcnm gönderme kısmı kolay değil işte.kız baba evinden kaçma derdinde.gelirse bize yerleşir diye korkuyom .seneye ünv filan yazar buraya.4 yıl dayanamm
Kayinbabam lar bu konuda anlayissz.esimde öyle bi durumda sesini çıkaramaziişte büyük risk .yoksa bnde geçici olarak istyrm ama
her emzirmeden sonra degil canim sabah aksam sagiyorum dönüşümlu. birde gun icersindeki duruma gore coksa sagiyorum azsa gerek kalmıyorHer emzirmeden sonra digerini sagiyor musun?
70 günlük bebegim var dün kaynanam ve misafirlerin sohbet konusu benim göğüsleri suncacik göğüs ne kadar süt uretcek dediler bende merak ettim bu ay 1 kilo 400 gram almış ama günlük 150 ml kadar mama da veriyom
Ben bu kv leri anlamiyom çok bakmak istiyorsan dogur bitane daha yeminle hiç ugrasmam nasıl beslerse beklesin. Bu ne gayret anlamiyom çocuğu benden kiskaniyo resmen
Off sorma biz ayni binadayiz bide hergun en az 2 kez bizdeler. Biraz once kayinbaba geldi e sana grip diolardi dedim babasida hastaydi diyo. Ama o babasiydi ayni evdeler dedim ben neyim dio sen dedesin dedim. Resmen bizimle kiyasliolar kendilerini ya sinir oluyorum
Bi haftadır bu balgamla uğraşıyoruz canım doktor şurup verdi etki etmedi Geçmiyor bi türlü başını yükseltip yan yatırıyorum yoksa uykuda yok yavruma ... Keşke bi Çözümü olsaKizlar bebegimde sanki balgam var. Burnu tikali gibi. Bogazi giciklaniyo gibi arada oksuruyo. Nefesi tam alamdigi icin oldugunu dusunuyorum. Balgamini sokmesi icin yaptiginiz yada oneriniz var mi
haklisin sanrm.ki bende sinirleri zayıf biriyim.hemn yipranirim.içime atar patlarim sonunda.kız bu sene ünv kazanma derdinde değil.bu yil okulu bitirip seneye üniversite ye hazrlnckmis.dershaneye gidck yanı.ben cagrsam burda yazılı r dershaneye.ve calisyrm ayağına yayılır iyice.boşver iyisimi hiccc bozmayim duzenimiBenden sana tavsiye SAKIN getirme. Birincisi abimin evi diyecek ve her isini sana yikacak sende deli olacaksin (hamarat sandigimiz kuzen bize okumaya gelince aynen boyle olmustu. Ben calisirken kendi isini halleder diye yurtta kalmasin demis sonra yedigi cikolatanin paketini bile yatagindan toplamistim). İkincisi bebegine baksa o hic olmaz ergen hala ilgisine degil senin ilgine ihtiyaci var. Bu konuda evladini yipratma derim. Benimki yeri geliyo babasinda bile durmak istemiyo. Ama yakinda oyuncaklara ilgi duyacaklar az sabredip evin islerini azicik sallamak gerek bence. Üçüncüsü de o kiz lise sondaymis universite sinavina hazirlanmasi gerek size gelirse yapamaz. Baba evinden kurtulmanin verecegi rahatlik evdeki bebegin cazipligi ve bebegin hayatina ayak uydurma zorunlulugu derken calisamaz. Birakin dersine calissin.
ya yazın 2 ay geldi güya yardıma. Banyoda saç kıllarını toplmktan gina gelmişti.kaynnm çok istiyo gelmesini. Ama çoktembel gercktnO zaman ne anlami var ki canim, sen zaten bebege bakmaktan sikayetci degilsin ki buyuk ihtimal, diger isler seni yoruyordur. Onun icin cagirip aile duzenini bozma, isler icin de bazen yardimci tutabilirsin, devamli temizlik yapmiyorum ben mesela. Yemek olarak da her gun ayri yemek yapmam. Yalnizken de zorlanmiyorum o yuzden. Ama haftada 1 2 annem ugrar, kayinvalidem ugrar. Seni daha cok sinir eder gelirse.
geldimi sana.nasıl oldu peki durumlarBence hicc girme o işe:)) evde üçüncü kişi hele ki o yaşta hiç gerek yok bende yaşadım aynı durumu faydasndan çok zararı olur sana yani ben öyle düşünüyorum
aynn cnm bugün iyicecdsndum de yok yok kalsın.sevgili yapacağını sanmiyom aşırı uyuz nasıl desem böyle biraz saf gibi.bisey söylese n anlamıyor tam biraz ağır ..neyse anlayamadım.ünv kazanacağını sanmm dersleri kötü baya ve dediğin gibi iş yaptım kazanamadm der.ki bi iş söyleyince duymazdan geliyor vs.2-3 kez söylemek gerek.yazın 2 ay kaldı biliyom yani.ama eşim dün azkalsin ikna edickti beni.niye bu kadar meraklı anlamym.aslında kayınvalide dolduruyo biliyom.o neden bu kadar çok göndermek istiyorsa kızını...Bence kesinlikle cagirma.. Tutucu insanlar diyosun gelir orda bi sevgili bulur kendine, omur boyu suclu olursun.. Is bakimindan da insanin kendinden baska yardimcisi yok walla.. Az olsun oz olsun.. Kendi yapmiyosa is buyursan surekli is buyuruyo ders calisamiyorum der buyurmasam bi ise yaramaz. Gereksiz yani.. Sinavi kazanamaz onun suclusu bile sn olursun.. Bebegine de zaten bakamaz. Benimki bazen sadece bende susuyo kimse bisi yapamiyo..
esimin ailesinde gelip kalma merakı cokkkk fazla.kalma DEDİYSEM baya baya yerleşme.kaynana çok ısrar etti gorumcemin kaydını buraya alalım diye.ben kabul etmedm.bozuldu biraz.neden bu kadar meraklılar gercktn anlamym.onlara gore oğullarının evi.ama unutmasnlar ki bu evde ben de varim.unuturlarsa hatrlatrim zaten de can sıkıcı işte.offf insanın eşinin ailesi anlayışlı olck gercktnValla Can'ım ben evde 3. Kişiye tahammül edemiyorum. Ben doğumdan sonra 23. Gün evden gönderdim herkesi. 105 günlük olduk, o gün bu gündür yalnız bakıyorum kızıma ve daha rahatım. Çünkü evde başka birİ olunca ben rahat edemiyorum. Eğer eşin kardeşi konusunda çok ısrar ederse, ben çocuğu kardeşinle değil seninle yaptım dersin. Benim eşim de işten sonra bi de 2 . Üniversite okuyor. Akşamları 9 gibi geliyor. Evet yorgun oluyor ama yine de ihtiyaç halinde yardımcı oluyor sağolsun.
Kizlar bebegimde sanki balgam var. Burnu tikali gibi. Bogazi giciklaniyo gibi arada oksuruyo. Nefesi tam alamdigi icin oldugunu dusunuyorum. Balgamini sokmesi icin yaptiginiz yada oneriniz var mi
O zaman bunlar sana oyun yapmaya calisiyor olmasinlar once kizi gonderip sonra hem kizlarini hem torunlarini ziyaret ayagina getirip. Aman arkadasim isi basindan siki tut. Banada yillardir ayni sey teklif ediliyor kabul etmiyorum torun olunca yine denediler ben cocuguma kendim bakicam dedim. Yinede gelip 1 hafta kaldilar guya beni yada esimi ikna edecekler. 2. Gun oglani birakip 2sokak otede markete gittik susturamamislar, altini degistirmemisler belinden cikmis kakasi (halbuki ilk torunlari degil ama bez baglayamiyormus kv. eltim soyledi giydiremiyormusda iyi 2 oglan buyutmus dicem birini gorumcesi buyutmus digeride akrabalarin eline dogmusta yasamis demekki), 7. Gun istediler asure yapicamtum malzemeleri ayri ayri geceden hasladim birlestirmesi kaldi kocami da alip gezmeye gittiler. Sonradan esim dondu allahtanda isim yarim kalmadi. Dedim esime goruyosun bize birbirimizden baska yardim edecek yok. Cocuk bizim sorumluluk bizim ben raziyim yorulmaya. Haklisin dedi.esimin ailesinde gelip kalma merakı cokkkk fazla.kalma DEDİYSEM baya baya yerleşme.kaynana çok ısrar etti gorumcemin kaydını buraya alalım diye.ben kabul etmedm.bozuldu biraz.neden bu kadar meraklılar gercktn anlamym.onlara gore oğullarının evi.ama unutmasnlar ki bu evde ben de varim.unuturlarsa hatrlatrim zaten de can sıkıcı işte.offf insanın eşinin ailesi anlayışlı olck gercktn
Ah ah benimki oglum git uyu sen çalışıyorsun fln demişti yardim etme dedi resmen ya sana ne sen değil benim bi evin kadını dedim.sabahin köründe toparlan ip gitmişti cnm kimse gelmese daha iyi kendi annemiz disindaesimin ailesinde gelip kalma merakı cokkkk fazla.kalma DEDİYSEM baya baya yerleşme.kaynana çok ısrar etti gorumcemin kaydını buraya alalım diye.ben kabul etmedm.bozuldu biraz.neden bu kadar meraklılar gercktn anlamym.onlara gore oğullarının evi.ama unutmasnlar ki bu evde ben de varim.unuturlarsa hatrlatrim zaten de can sıkıcı işte.offf insanın eşinin ailesi anlayışlı olck gercktn
Bi haftadır bu balgamla uğraşıyoruz canım doktor şurup verdi etki etmedi Geçmiyor bi türlü başını yükseltip yan yatırıyorum yoksa uykuda yok yavruma ... Keşke bi Çözümü olsa
cildiye ye gotur eger gerekirse o seni urolojiye yonlendirir canim gecmis olsunErkek bebek anneleri;
Oğlumun ciş yaptığı bölgede iki gundur pembemsi noktalar var ben nerden randevu alıp gostereyim yavrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?