2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Günaydın anneler dogum yapqli 65 gun oldu dun cok az iki damla kadar kanamam oldu regl oldum sandim ama devam etmedi basina gelen varmi onemli biseymidir

Kesinlikle eşinin ailesinin anlayışı bu dönemlerde ÖZELLİKLE çok önemli ben çok şükür çok şanslıyım kv ben seni rahatsız etmim müsait olursan sen gel der ve ne zaman misafirim gelicek desem 4. -5 çeşit yiyecek hazırlar gönderir arabayla 30 dk aramız var Allah razı olsun kendi akrabalarından kim gelecekse bana hiç bir şey yaptırmaz sen sadece çay demle der doğumdan sonra bile annem geldiği için bana hep ihtiyacın olduğunda söyle ben gelirim dedi

geldimi sana.nasıl oldu peki durumlar
Kötü oldu çocuğu emanet ediyorum 10 dk sonra geliyorumki uyuyakalmis kendi neymiş gece geç yatmış.sonra yemek sıkıntısı kendi kendine olunca istediğini yapiyorsn başkası olunca mecbur bişe hazırlamak zorundasn

Günaydın anneler dogum yapqli 65 gun oldu dun cok az iki damla kadar kanamam oldu regl oldum sandim ama devam etmedi basina gelen varmi onemli biseymidir
canim bende de oluyor ara ara bu aralr ben de 10 cm aciklik oldu ama bebek rahim kanalina inmedi 10 saatten fazla sanci cektim sezeryanla dogum yaptm yani normal dogum gibi oldum needeyse muayne olamadim daha neden oluyor bilmiyorum

Kizlar bikac gundur bebegimde balgam var ve rahat nefes alamadigi icin huzursuz. Doktorumuz bugun yoktu baska bi doktor ufak oldugu icin balgam sokucu ilac kullanamayacagini fizyolojik serum kullanmami soyledi. Ama damlada ise yaramiyo cok uzuluyorum. Doktor sizlere ne surubu verdi yada nasil gecirdiler. Bu arda kizim 74 gunluk.

Bugun bebegim cok huysuz. Saat 3den beri emmedi. Bir kac dk alip birakti. Simdi uyuyor,insallah uyanir da emer, korkuyorum bu kdr ac durulur mu?

canim bende de oluyor ara ara bu aralr ben de 10 cm aciklik oldu ama bebek rahim kanalina inmedi 10 saatten fazla sanci cektim sezeryanla dogum yaptm yani normal dogum gibi oldum needeyse muayne olamadim daha neden oluyor bilmiyorum
Benimde sezeryan haftaya kontrole gidecem bakalim

Benim kızımda sa balgam ve öksürük vardı. Macrol antibiyotik,mukotik öksürük şurubu kullandık sonrasında da ventolin şurup kullandık kızım bugün 2 aylık oldu

Günaydın kızımın gece ateşi 38e kadar çıktı gece 1 de calpol verdim kızım bugün 2 aylık oldu şurubu kaç saatte bir vermeliyim

Benim kızımda sa balgam ve öksürük vardı. Macrol antibiyotik,mukotik öksürük şurubu kullandık sonrasında da ventolin şurup kullandık kızım bugün 2 aylık oldu

Gectimi peki. Kizim agu falan yaparken yada derin nefes aldiginda onu tikiyo genzine sut kacmis gibi oksuruyo. Acile gitcez bugun boyle devam ederse.

Gectimi peki. Kizim agu falan yaparken yada derin nefes aldiginda onu tikiyo genzine sut kacmis gibi oksuruyo. Acile gitcez bugun boyle devam ederse.

Çok şükür çok daha iyi. Kızıma uykuda balgam gelirdi öksürerek uyanırdı. Bunun olmaması için odanın havasını nemli tutmak gerekiyor bir de emzirmeden ve uyumadan önce mutlaka burnunun temizlenmesi gerekiyor

Biz 10gündür o problemle yaşıyoruz bebeğim 47günlük balgam Yüzünden edemiyor uyuyamıyor nefes alamıyor doktor Bronşit şurubu vermiş kestim kullanmıyorum hiç faydasıda olmadı. Bitkisel tedavi uygula bence sen iç çoçuğa geçer sütten ben öyle yapıyorum dünden beri biraz daha iyi gibi.

Balgam bizde de vardi soguk buhar makinasi kullandim 3 gunde duzeldi balgami. Isin ozu odayi nemli tutmakmis yani. Dogalgaz cok kurutuyor cidden

gcmis olsun canm emin ol geçici bir durum sabırlı ol uzme canını acikinca yapışır mememene.

Arada yapiyor, gecenlerde de 1 hafta duzgun emmedi hic, hatta konusmustuk, senin ve bir kac arkadasin da ayniydi. Valla ilginc bu bebeler.

Doktora gittik bugun cok uzuluyorum. Kv bu cocuk hasta oldu diyo zaten sutun az. Sikinti yapiyorum iyice kaciyo. Su kaynatip icine nane yagi koysam ii olur mu acaba. Soguk buhar mak alicaz bu hafta

Arada yapiyor, gecenlerde de 1 hafta duzgun emmedi hic, hatta konusmustuk, senin ve bir kac arkadasin da ayniydi. Valla ilginc bu bebeler.
Nasıl emmiyor bnm Bebek de akşamları emmiyor memede ağlayıp duruyor neden böyle ya anlamadim bırakacak mı acaba emmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…