Nasıl emmiyor bnm Bebek de akşamları emmiyor memede ağlayıp duruyor neden böyle ya anlamadim bırakacak mı acaba emmeyi
Nasıl emmiyor bnm Bebek de akşamları emmiyor memede ağlayıp duruyor neden böyle ya anlamadim bırakacak mı acaba emmeyi
Valla bilmiyorum canim yaa, emiyor iki dk kafasini geri ittirip agliyor.mizmizlaniyor. Bir suru deniyorum ama emmiyor. gecen 1 hafta boyle surdu. Sonra emdi guzel. Simdi yine basladi
Burnu tıkalı olunca da bebekler emmezmiş dr demişti
on gun olacak nerdeyse bir ay sürüyor dedi Hemsire yenileniyormus durum benimki hala istemiyo cok zor yaa artik ac ac agliyor cocuk yanakalri yas dolu .dayanamadim kasikla icirdik ins gece emer gunduz kasikla vercem napim.Valla bilmiyorum canim yaa, emiyor iki dk kafasini geri ittirip agliyor.mizmizlaniyor. Bir suru deniyorum ama emmiyor. gecen 1 hafta boyle surdu. Sonra emdi guzel. Simdi yine basladi
on gun olacak nerdeyse bir ay sürüyor dedi Hemsire yenileniyormus durum benimki hala istemiyo cok zor yaa artik ac ac agliyor cocuk yanakalri yas dolu .dayanamadim kasikla icirdik ins gece emer gunduz kasikla vercem napim.aman canm biberonla verme sakın verince birakiyorms asıl birde emmeyince sag benmki gundz emmiyor sagiyorum yoksa süt cekilio gecer ins
Kızlar kendimi bi boşlukta hissediyom duygusuz amaçsız çok tuhafherkes geziyo kimi calisiyo herkes kislik kiyafet alisverisini yapmis bi guzel etekler pardesuler ... Bense bi cirkin bi bakimsiz bi sisman bi suratsizimki ...
çalışıyorum canim rapor alcam4 hafta ucretli iznim var hala 37.haftaya kadr çalışmıştım ben sonrada yıllık iznim var 6. ayi bitirmeye yakın bakici tutucam insallah o zamana kadr ben kasikla icirrim duzelir belki diyorum duzelmezse biberona gecicem. zaten ek gidaya gecince su niyetine kadin icirr diyorum :)Ben calismaya baslicam zaten yakinda canim mecbur biberona geccez, kasikla ugrasmazlar gunduz.sen calismiyor musun? Insallah birakmaz emmeyi. Normalde cok guzel emiyor cunku istahla.
Yok benim bir haftada gecmisti simdi yine basladi. Kilo alimi iyiydi o yuzden takmiyorum.sen tarttirdin mi?
Sagmaya vakit bulamiyorum ki sadece gunde bir kere sagabiliyorum sabah
evde oturunca oyle oluyor surekli esofman pijama elektriklenmis saclar bende öyleysm yeni yeni çıkıyorum bu moddanKızlar kendimi bi boşlukta hissediyom duygusuz amaçsız çok tuhafherkes geziyo kimi calisiyo herkes kislik kiyafet alisverisini yapmis bi guzel etekler pardesuler ... Bense bi cirkin bi bakimsiz bi sisman bi suratsizimki ...
çalışıyorum canim rapor alcam4 hafta ucretli iznim var hala 37.haftaya kadr çalışmıştım ben sonrada yıllık iznim var 6. ayi bitirmeye yakın bakici tutucam insallah o zamana kadr ben kasikla icirrim duzelir belki diyorum duzelmezse biberona gecicem. zaten ek gidaya gecince su niyetine kadin icirr diyorum :)
çalışıyorum canim rapor alcam4 hafta ucretli iznim var hala 37.haftaya kadr çalışmıştım ben sonrada yıllık iznim var 6. ayi bitirmeye yakın bakici tutucam insallah o zamana kadr ben kasikla icirrim duzelir belki diyorum duzelmezse biberona gecicem. zaten ek gidaya gecince su niyetine kadin icirr diyorum :)
aynı bnmki de öyle bikaç dk emiyor sonra ağlamaya başlıyor ama sadece akşam saatleri sabah normal emiyor akşam6 ile 10 arası yapıyor bunu saat 10dan sonra hiçbirşey olmamış gibi emmeye devam ediyor nedenini çözemedikValla bilmiyorum canim yaa, emiyor iki dk kafasini geri ittirip agliyor.mizmizlaniyor. Bir suru deniyorum ama emmiyor. gecen 1 hafta boyle surdu. Sonra emdi guzel. Simdi yine basladi
Kizlar 15gundur devan eden bizi perisan eden balgamdan oksurukten kurtulduk sukur. Oncelikle suruplari kestik. Sonrasinda Ben zencefil adacayi ihlamur nane karisimi cay ictim. Bal ve tarcin yedim. Birde kizilcikli tarhana corbasi ictim. Yavrum iki gunde duzeldi. 15 gun bosuna izdirap cektirmisim cahillik iste. Bebeklerinize ilac vermeden once iki kere dusunun kizlar.
inan akil kalmadi canm yaaa 02.15 ten 04.35 olmus daha yeni yatti gozler fal tasi gibiydi ayaklarim agridi belim sizliyor ;( off diye ciglik attim sessizce neredeyse icimden zorsunmak istemiyorum ama bazen yoruyor hakkaten hatta geneldr bu annelik isi :)) acaba bebis hissediyor mudur cok sizlanmiyorum gerci ama insan psikopata bagliyir herseydn pay çıkarıyor bizimki 6 kg olmasi gerekirken 5500 lerde hala alamadik iki haftadrBen calismaya baslicam zaten yakinda canim mecbur biberona geccez, kasikla ugrasmazlar gunduz.sen calismiyor musun? Insallah birakmaz emmeyi. Normalde cok guzel emiyor cunku istahla.
Yok benim bir haftada gecmisti simdi yine basladi. Kilo alimi iyiydi o yuzden takmiyorum.sen tarttirdin mi?
Sagmaya vakit bulamiyorum ki sadece gunde bir kere sagabiliyorum sabah
A
aynı bnmki de öyle bikaç dk emiyor sonra ağlamaya başlıyor ama sadece akşam saatleri sabah normal emiyor akşam6 ile 10 arası yapıyor bunu saat 10dan sonra hiçbirşey olmamış gibi emmeye devam ediyor nedenini çözemedik
canim 45 gun diye biliyorum en olmadj 20 20 alcamRapor ne kadar alabiliyorsun? Kurul raporu mu? Kac gunluk oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?