2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kilo alimi iyi mi? Dr kilo alimi iyi oldugu icin bu konuda yardimci olmuyor ki, ben de gazdir diyip geciyorum

Buhar makinası hangı marka aldınız sessiz mo sesli mi çalışıyor? Yardımcı olurmusunuz biz daha alamadk

Kızlar yardım edin fikir bildirin nolur sizin bebeklerde de irkilme varmı kolları açılarak irkiliyomu kuzularinix? Korkuyorum

Kabizlik derdimiz oldugu icin hipp mamayi birakip aptamile gectik. Ama 2 gundur kizimin istahi hic yok delirmek uzereyim. Basina boyle birsey gelen var mi yada fikri olan

Kızlar yardım edin fikir bildirin nolur sizin bebeklerde de irkilme varmı kolları açılarak irkiliyomu kuzularinix? Korkuyorum
canim bizde yanlis hatirlamiyorsam bir iki kere kucaga alirkendi sanirim birde abisi bagirirken sesten iki kolunu acip korkmustu.irkilme normal geldi bana ama

Evet canim hem de cok, korkak heralde benim bebisim diyorum :) senkronize sekilde iki kolunu da acip yukari kaldiriyor.

moro refleksi(sicrama) diye geciyor.
canim benim kiz gunduz hep memede oldugu icin suanda da oyle,yatirdigimda durmuyor haliyle irkilecegi zaman yok.ya memede ya kucakta geziyor.

Benim kizimda kiyafetlerini cikardigimda yada altini degisyirdigimde kollarini aciyo ve irkiliyo. Ozellikle banyo yaptirirken cok zorlaniyoruz. Benim bebegim kucuk dogdu ve bekledigimizden once dogdugu icin. Kendini guvende hissetmediklerini guven bekledikleri icin oyle olduklarini soylemislerdi hastanede.

moro refleksi(sicrama) diye geciyor.
canim benim kiz gunduz hep memede oldugu icin suanda da oyle,yatirdigimda durmuyor haliyle irkilecegi zaman yok.ya memede ya kucakta geziyor.

Ee sen nasil yasiyorsun ki :)

Canım benimki günde en az 10 defa öyle oluyo sanırım düştüğünü zannediyo ellini tutuyom sürekli ve kötü rüyalarda goruyo agliyo uykusunda bazen uyandığında gözleri canavar gormus gibi bakiyo basiyo cigligi

Kızlar merhaba napıyonuz? Uzun zamandır giremedim en son kaka ve gaz sorununda kalmıştık kendi açımdan tabi siz yeni konulara yelken açmışsınız:) evet biz artık 2 ay 10 günlük olduk tam bugün itibariyle, benim tosun paşa artık baya baya kendi kakasını ve gazını yapabiliyor artıkmaşallah... Emzirirken ııhhh ıhhhh kütürttt hatırttt ve Mutlu son sabah emzirilen Bi yaptı sırtı değil boynuna çıkmış hemen banyoya tabi... Artık ve çok şükür kakasını kendi yapıyor Bi ara ne takıyordum be şuna emin oldum ki ıkınma refleksi tam gwlişmesiğinden oluyor bu ya da daha küçük olduğundan barsak sıkıntısı... İki aylık aşımızı da olduk eşimle gittik ilk oğlumda da dayanamazdım ben boyumuz 62 cm kilomuz ise 6600 çıktı subhanallah evet arkadaşlar bizde durumlar böyle bı arada daha erken biliyorum ama asıl sıkıntı ek gıdaya geçişte başlıcak, o Zaman birbirimize herzamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak... Öperim hepinizi

masallah canm allah esirgesin.ins saglikla mutlulukla huzurla büyütürz kuzularimizi .kolay gelsin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…