Kızlar kendimi bi boşlukta hissediyom duygusuz amaçsız çok tuhafherkes geziyo kimi calisiyo herkes kislik kiyafet alisverisini yapmis bi guzel etekler pardesuler ... Bense bi cirkin bi bakimsiz bi sisman bi suratsizimki ...
A
aynı bnmki de öyle bikaç dk emiyor sonra ağlamaya başlıyor ama sadece akşam saatleri sabah normal emiyor akşam6 ile 10 arası yapıyor bunu saat 10dan sonra hiçbirşey olmamış gibi emmeye devam ediyor nedenini çözemedik
Kilo alimi iyi mi? Dr kilo alimi iyi oldugu icin bu konuda yardimci olmuyor ki, ben de gazdir diyip geciyorum
Bilmiyorum ki ilk ay kontrolünde 1000gr almıştı 2. Ay kontrolü bi hafta sonraKilo alimi iyi mi? Dr kilo alimi iyi oldugu icin bu konuda yardimci olmuyor ki, ben de gazdir diyip geciyorum
Ben varım hipp denemissindir denemez olaydim öğün bugün istahsizKabizlik derdimiz oldugu icin hipp mamayi birakip aptamile gectik. Ama 2 gundur kizimin istahi hic yok delirmek uzereyim. Basina boyle birsey gelen var mi yada fikri olan
canim bizde yanlis hatirlamiyorsam bir iki kere kucaga alirkendi sanirim birde abisi bagirirken sesten iki kolunu acip korkmustu.irkilme normal geldi bana amaKızlar yardım edin fikir bildirin nolur sizin bebeklerde de irkilme varmı kolları açılarak irkiliyomu kuzularinix? Korkuyorum
Kızlar yardım edin fikir bildirin nolur sizin bebeklerde de irkilme varmı kolları açılarak irkiliyomu kuzularinix? Korkuyorum
canim bizde yanlis hatirlamiyorsam bir iki kere kucaga alirkendi sanirim birde abisi bagirirken sesten iki kolunu acip korkmustu.irkilme normal geldi bana ama
Ben varım hipp denemissindir denemez olaydim öğün bugün istahsiz
Kızlar yardım edin fikir bildirin nolur sizin bebeklerde de irkilme varmı kolları açılarak irkiliyomu kuzularinix? Korkuyorum
moro refleksi(sicrama) diye geciyor.
canim benim kiz gunduz hep memede oldugu icin suanda da oyle,yatirdigimda durmuyor haliyle irkilecegi zaman yok.ya memede ya kucakta geziyor.
masallah canm allah esirgesin.ins saglikla mutlulukla huzurla büyütürz kuzularimizi .kolay gelsinKızlar merhaba napıyonuz? Uzun zamandır giremedim en son kaka ve gaz sorununda kalmıştık kendi açımdan tabi siz yeni konulara yelken açmışsınız:) evet biz artık 2 ay 10 günlük olduk tam bugün itibariyle, benim tosun paşa artık baya baya kendi kakasını ve gazını yapabiliyor artıkmaşallah... Emzirirken ııhhh ıhhhh kütürttt hatırttt ve Mutlu son sabah emzirilen Bi yaptı sırtı değil boynuna çıkmış hemen banyoya tabi... Artık ve çok şükür kakasını kendi yapıyor Bi ara ne takıyordum be şuna emin oldum ki ıkınma refleksi tam gwlişmesiğinden oluyor bu ya da daha küçük olduğundan barsak sıkıntısı... İki aylık aşımızı da olduk eşimle gittik ilk oğlumda da dayanamazdım ben boyumuz 62 cm kilomuz ise 6600 çıktı subhanallah evet arkadaşlar bizde durumlar böyle bı arada daha erken biliyorum ama asıl sıkıntı ek gıdaya geçişte başlıcak, o Zaman birbirimize herzamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak... Öperim hepinizi
Aminnnn canım hepimiz inşallahmasallah canm allah esirgesin.ins saglikla mutlulukla huzurla büyütürz kuzularimizi .kolay gelsin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?