2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ek
ek gıdada neden sıkıntı çekeceğiz ki yanı onda da mı sıkıntı cekecegiz

Kızlar yardım edin fikir bildirin nolur sizin bebeklerde de irkilme varmı kolları açılarak irkiliyomu kuzularinix? Korkuyorum
Eevet Can'ım benim kızımda da oluyor arada. Özellikle uyurken.

Ek

ek gıdada neden sıkıntı çekeceğiz ki yanı onda da mı sıkıntı cekecegiz
Ah ahhh asıl o Zaman başlıyor şimdi emiyor emmese de mama alıyor. O zaman ise yok yoğurt bir kaşık yedi yok çorba içmedi bilmem ne kahvaltı öğünü ara öğün meyvesi o bu şu o

Ah ahhh asıl o Zaman başlıyor şimdi emiyor emmese de mama alıyor. O zaman ise yok yoğurt bir kaşık yedi yok çorba içmedi bilmem ne kahvaltı öğünü ara öğün meyvesi o bu şu o
Ben gaz sıkıntısı bitince hayat normale donecek sanıyordum senin bebeğin azalmış galiba gaz sıkıntısı bnmki de 56 günlük hala kıvranıp duruyor rahat uyku uyuyamıyor cocuk

Masallah subannallah. Insallah bizimde herseyimiz duzene girer.

Kızlar sünnet yaptıranlar yaptırmayı düşünenler, fiyatlar ne arada? Bilgisi olan var mı?? Yaptıran vardı sanki

Maşallah bebeğine ben daha büyük zannediyorum 3 aaylık filan sık ggiremediğinden dun elma yerken oyle bi baktiki gozlerime dayanamadim agzina getirsim iki yaladi cektim elmayi sonra dil atip duruyodu benim potansiyel ac oglum sikinti cekmem ek gidada galiba

Aminn Aminn inşallah ben büyük oğlumda o kadar sıkıntı çektimki psik bozuldu resmen ikinciye hamileyken Nasıl dua ettim allahım iştahlı olsun herşeyi yesin abisi gibi olmasın diye inşallah bu iştahlı olur aminnn

malesef benim oglumda ayni.hala istahsiz ve agzinda bekletme olayi var.
insallah bu sefer ayni seyleri yasamayiz.

Kabizlik derdimiz oldugu icin hipp mamayi birakip aptamile gectik. Ama 2 gundur kizimin istahi hic yok delirmek uzereyim. Basina boyle birsey gelen var mi yada fikri olan
Ben de basta aptamil kullaniyordun sorun yoktu sonra başka bir marka kullandim onda da sorun yoktu. Sonra yine yine aptamil aldik sebebsiz her ikisinde de memnunduk. Aptamille artik biberonu almiyor. Ben mamadan oldigunu degil de sutum arttigini dusunmustum. Simdi supheye dystum aptamilden dolayi ki acaba.. bir de aptamil mama cok kotu kokuyor.

Kabizlik derdimiz oldugu icin hipp mamayi birakip aptamile gectik. Ama 2 gundur kizimin istahi hic yok delirmek uzereyim. Basina boyle birsey gelen var mi yada fikri olan

Benimkinin de istahi yok emmiyor 3 4 gun oldu. Sorun yapmiyorum, illa acikinca emecek.

Kizlar benim bebegim devamli tukuruklerini birakiyor, eli agzinda emiyor, karistiriyor. Dis cikarma olabilir mi acaba? 2 ay 7 gunluguz

Ben her ikisinide sagarak veriyorum ama anne sutunude cok icmiyo. Cok bekliyo ve biberonu tam bitiremiyo. Hemen mamayi degistircem tekrar hippe doncem insallah duzelir. 2 gunde cocugumu mafetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…