ek gıdada neden sıkıntı çekeceğiz ki yanı onda da mı sıkıntı cekecegizKızlar merhaba napıyonuz? Uzun zamandır giremedim en son kaka ve gaz sorununda kalmıştık kendi açımdan tabi siz yeni konulara yelken açmışsınız:) evet biz artık 2 ay 10 günlük olduk tam bugün itibariyle, benim tosun paşa artık baya baya kendi kakasını ve gazını yapabiliyor artıkmaşallah... Emzirirken ııhhh ıhhhh kütürttt hatırttt ve Mutlu son sabah emzirilen Bi yaptı sırtı değil boynuna çıkmış hemen banyoya tabi... Artık ve çok şükür kakasını kendi yapıyor Bi ara ne takıyordum be şuna emin oldum ki ıkınma refleksi tam gwlişmesiğinden oluyor bu ya da daha küçük olduğundan barsak sıkıntısı... İki aylık aşımızı da olduk eşimle gittik ilk oğlumda da dayanamazdım ben boyumuz 62 cm kilomuz ise 6600 çıktı subhanallah evet arkadaşlar bizde durumlar böyle bı arada daha erken biliyorum ama asıl sıkıntı ek gıdaya geçişte başlıcak, o Zaman birbirimize herzamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak... Öperim hepinizi
Eevet Can'ım benim kızımda da oluyor arada. Özellikle uyurken.Kızlar yardım edin fikir bildirin nolur sizin bebeklerde de irkilme varmı kolları açılarak irkiliyomu kuzularinix? Korkuyorum
Ah ahhh asıl o Zaman başlıyor şimdi emiyor emmese de mama alıyor. O zaman ise yok yoğurt bir kaşık yedi yok çorba içmedi bilmem ne kahvaltı öğünü ara öğün meyvesi o bu şu oEk
ek gıdada neden sıkıntı çekeceğiz ki yanı onda da mı sıkıntı cekecegiz
Ben gaz sıkıntısı bitince hayat normale donecek sanıyordum senin bebeğin azalmış galiba gaz sıkıntısı bnmki de 56 günlük hala kıvranıp duruyor rahat uyku uyuyamıyor cocukAh ahhh asıl o Zaman başlıyor şimdi emiyor emmese de mama alıyor. O zaman ise yok yoğurt bir kaşık yedi yok çorba içmedi bilmem ne kahvaltı öğünü ara öğün meyvesi o bu şu o
Kızlar merhaba napıyonuz? Uzun zamandır giremedim en son kaka ve gaz sorununda kalmıştık kendi açımdan tabi siz yeni konulara yelken açmışsınız:) evet biz artık 2 ay 10 günlük olduk tam bugün itibariyle, benim tosun paşa artık baya baya kendi kakasını ve gazını yapabiliyor artıkmaşallah... Emzirirken ııhhh ıhhhh kütürttt hatırttt ve Mutlu son sabah emzirilen Bi yaptı sırtı değil boynuna çıkmış hemen banyoya tabi... Artık ve çok şükür kakasını kendi yapıyor Bi ara ne takıyordum be şuna emin oldum ki ıkınma refleksi tam gwlişmesiğinden oluyor bu ya da daha küçük olduğundan barsak sıkıntısı... İki aylık aşımızı da olduk eşimle gittik ilk oğlumda da dayanamazdım ben boyumuz 62 cm kilomuz ise 6600 çıktı subhanallah evet arkadaşlar bizde durumlar böyle bı arada daha erken biliyorum ama asıl sıkıntı ek gıdaya geçişte başlıcak, o Zaman birbirimize herzamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak... Öperim hepinizi
Ee sen nasil yasiyorsun ki :)
Kızlar merhaba napıyonuz? Uzun zamandır giremedim en son kaka ve gaz sorununda kalmıştık kendi açımdan tabi siz yeni konulara yelken açmışsınız:) evet biz artık 2 ay 10 günlük olduk tam bugün itibariyle, benim tosun paşa artık baya baya kendi kakasını ve gazını yapabiliyor artıkmaşallah... Emzirirken ııhhh ıhhhh kütürttt hatırttt ve Mutlu son sabah emzirilen Bi yaptı sırtı değil boynuna çıkmış hemen banyoya tabi... Artık ve çok şükür kakasını kendi yapıyor Bi ara ne takıyordum be şuna emin oldum ki ıkınma refleksi tam gwlişmesiğinden oluyor bu ya da daha küçük olduğundan barsak sıkıntısı... İki aylık aşımızı da olduk eşimle gittik ilk oğlumda da dayanamazdım ben boyumuz 62 cm kilomuz ise 6600 çıktı subhanallah evet arkadaşlar bizde durumlar böyle bı arada daha erken biliyorum ama asıl sıkıntı ek gıdaya geçişte başlıcak, o Zaman birbirimize herzamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak... Öperim hepinizi
Aminn Aminn inşallah ben büyük oğlumda o kadar sıkıntı çektimki psik bozuldu resmen ikinciye hamileyken Nasıl dua ettim allahım iştahlı olsun herşeyi yesin abisi gibi olmasın diyeMaşallah bebeğine ben daha büyük zannediyorum 3 aaylık filan sık ggiremediğindendun elma yerken oyle bi baktiki gozlerime dayanamadim agzina getirsim iki yaladi cektim elmayi sonra dil atip duruyodu benim potansiyel ac oglum sikinti cekmem ek gidada galiba
Aminn Aminn inşallah ben büyük oğlumda o kadar sıkıntı çektimki psik bozuldu resmen ikinciye hamileyken Nasıl dua ettim allahım iştahlı olsun herşeyi yesin abisi gibi olmasın diyeinşallah bu iştahlı olur aminnn
Bu kumandalı olan mi acaba 200 lira fiyatiBen weewellin o mavi olandan aldim sessiz gayet memnunum
Ben de basta aptamil kullaniyordun sorun yoktu sonra başka bir marka kullandim onda da sorun yoktu. Sonra yine yine aptamil aldik sebebsiz her ikisinde de memnunduk. Aptamille artik biberonu almiyor. Ben mamadan oldigunu degil de sutum arttigini dusunmustum. Simdi supheye dystum aptamilden dolayi ki acaba.. bir de aptamil mama cok kotu kokuyor.Kabizlik derdimiz oldugu icin hipp mamayi birakip aptamile gectik. Ama 2 gundur kizimin istahi hic yok delirmek uzereyim. Basina boyle birsey gelen var mi yada fikri olan
Kızlar sünnet yaptıranlar yaptırmayı düşünenler, fiyatlar ne arada? Bilgisi olan var mı?? Yaptıran vardı sanki
Kabizlik derdimiz oldugu icin hipp mamayi birakip aptamile gectik. Ama 2 gundur kizimin istahi hic yok delirmek uzereyim. Basina boyle birsey gelen var mi yada fikri olan
Benimkinin de istahi yok emmiyor 3 4 gun oldu. Sorun yapmiyorum, illa acikinca emecek.
Ben de basta aptamil kullaniyordun sorun yoktu sonra başka bir marka kullandim onda da sorun yoktu. Sonra yine yine aptamil aldik sebebsiz her ikisinde de memnunduk. Aptamille artik biberonu almiyor. Ben mamadan oldigunu degil de sutum arttigini dusunmustum. Simdi supheye dystum aptamilden dolayi ki acaba.. bir de aptamil mama cok kotu kokuyor.
Cok moralim bozuluyo zaten cok kucuk dogdu simdi ise yemiyo
Ayy âmin ya inşallahmalesef benim oglumda ayni.hala istahsiz ve agzinda bekletme olayi var.
insallah bu sefer ayni seyleri yasamayiz.
Yer canim illa ki,caninu sikip stres yapma, ona da yansiyordur. ne kadar dogdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?