2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kizlar benim bebegim devamli tukuruklerini birakiyor, eli agzinda emiyor, karistiriyor. Dis cikarma olabilir mi acaba? 2 ay 7 gunluguz
Benimki de surekli ellerini agzina sokmaya çalışıyor yumruk yapıp. birde kolunu havaya kaldirim indiriyor tabi kolu vycuduna deyince cani yaniyor yuzu gozu cizik dun aksam sivrisinek de yemis iyice hallac pamugu olduk :) dis icin erken gibi ama kimi cocuk erken çıkarırmış belli olmaz ilk cocuk olunca insan bir sey de diyemiyor
hala emmiyoruz gece dışında kirk takla atiyorum valla. sen kasikla veriyorsun dimi ??

Aynı durum bizde de var elinden gelse kolunu tüm sokcak ağzına yumruğunu sokuyo ama emmiyo açlık belirtisi değil dis etini kasiyo gibi
Kizlar benim bebegim devamli tukuruklerini birakiyor, eli agzinda emiyor, karistiriyor. Dis cikarma olabilir mi acaba? 2 ay 7 gunluguz

Aynı durum bizde de var elinden gelse kolunu tüm sokcak ağzına yumruğunu sokuyo ama emmiyo açlık belirtisi değil dis etini kasiyo gibi
bızımkı parmagını agzına sokmayı ögrendi cok cok diyede ses çıkarıyor çok emıyor parmagını uyuturken ıkı elınıde tutmak zorunda kalıyorum

Kaynanam gorse seninkiyi bu çocuk AC oldurcen açlıktan yap bi mama derdi benimjide parmak emerdi ac diye emzirirdim simdi beni emzik yapti virakinca uyaniyo
bızımkı parmagını agzına sokmayı ögrendi cok cok diyede ses çıkarıyor çok emıyor parmagını uyuturken ıkı elınıde tutmak zorunda kalıyorum

Kaynanam gorse seninkiyi bu çocuk AC oldurcen açlıktan yap bi mama derdi benimjide parmak emerdi ac diye emzirirdim simdi beni emzik yapti virakinca uyaniyo
bizimki görse emin ol oda öyle derdi nasıl çocuk buyutmusler anlamıyorum
emzık almıyor alsa parmagını emmesını pek ıstemıyorum
avent soophie emzik alan varmı acaba varsa hangı sıteden almışlar bende almak ıstıyorum belkı onu tutar

sanalpazar sitesinden aldik bir ise yaramadı almadi mi almiyor malesef (

Kızlar bebeği 3 aylık olanlar ve tabi mama verenler biberon emziğiniz kaç numara biz cuma günü 3 aylık oluyoruz avent biberon kullanıyorum emziği şuan 1 m 3 m ye geçmelimiyim siz geçtinizmi?

Kızlar bebeği 3 aylık olanlar ve tabi mama verenler biberon emziğiniz kaç numara biz cuma günü 3 aylık oluyoruz avent biberon kullanıyorum emziği şuan 1 m 3 m ye geçmelimiyim siz geçtinizmi?
Can'ım ben mama vermiyorum ama 3 numaraya geçebilirsin , 3 numaranın üstünde 3 ay+ yazıyor zaten. B

Can'ım ben mama vermiyorum ama 3 numaraya geçebilirsin , 3 numaranın üstünde 3 ay+ yazıyor zaten. B
Yazıyor aldım ama çok fazla geliyo çekmeden akıyo bide çekince agızı doluyo yutmaya yetişemiyo bugün denedim ama olmadı her çektiğinde Boğazında kaldı 1 ay olanını kullanıyorum ondanda az geliyor bilemedim

Yok canim ben degilim kasikla veren,nickini unuttum.benimki de emmiyor 2 3 dk.da birakiyor ve hic bir sey yapmiyorum, acikinca emer diye.

Sakin alma canim ise yaramadi

Sakin alma canim ise yaramadi
aldık ya gelmedı henüz
bizim oğlan okadar çok parmagını emiyorki eşimde bende illallah ettık artık aslında emzigi alıyor ama agzından düşürüyor emme hareketı yapıyor ama vakumlamıyor dıyım

kızlar bugün annem kuru beyaz dut getırdı kaynattık 3-4 çay bardagı ıcıtım ve şuan gögüslerim acayip dolu maşşallah sütü az olan arkadaşlar deneyın inşallh faydasını görürsnüz
benım sütüm yeterli ama yınede azalmaması için içiyorum
birde 6. ayda ek gıdaya gecince ılk yogurt verılıyormus nette güncelanne'nın blogu var çocuk dr'u bir bayan yogurdu anne sütü ile yapmamızı önerıyor bende o yuzden olabıldıgınce sütü arttırıp yogurdu anne sütü ile yapmayı düşünüyorum 3 aylıgız ama ek gıda ıle ılgılı hıc bılgı sahıbı olmadgım ıcın arastırmaya sımdıden basladım

Benim oğlum 2,5 aylık ben 2 kullanıyorum.3 zorlar gibi sanki.

canim bende kuru dut hasliyorum.ama beyaz ne demek?
kuru dut sari gibi oluyor acaba iki cesit mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…