2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Karışım miktarı ne kadar ve günlük ne kadar bende alıp deneyim bi

canim bende kuru dut hasliyorum.ama beyaz ne demek?
kuru dut sari gibi oluyor acaba iki cesit mi?

canim ben sutun icine dut ve incir atip kaynatiyorum.bir aydir nerdeyse.
ama tek buny yapmiyorum.hergun ya asure ya sutlac.tek basina degilde butun olarak iyi geliyor.butun ogunlere dikkat edip ara ogunlerde icersen iyi.ama cok azkende sadece bunu icince dolup tasmiyor bence.tamamlayici etkiye sahip.faydasi var

Yok canim ayisidir faydasini gordunmu ne zamandan beri kaynatiyorsn

Karışım miktarı ne kadar ve günlük ne kadar bende alıp deneyim bi
Canm biz dun ilk defa denedik cok fazla attk dut icine ibrahim saracoglunun tarifini yapicam bugün bi sayfasina bakayimda yazarim

Kızlar yardım edin fikir bildirin nolur sizin bebeklerde de irkilme varmı kolları açılarak irkiliyomu kuzularinix? Korkuyorum

Gecen hafta 2 kere bizim de oldu. Sanki ani bi sancı girmiş gibi kollarini iki yana acip çığlık attı. Bugun doktora sordum. Eger 5-10 sn ye suren bir kasılma olursa mutlaka nörolojiye gidin dedi. Bizimki 1-2sn suruyo sonra hemen sakinlesip neseleniyo. Gaz sancisi oldugunu dusunuyorum. Oglum cok gazlı malesef.

Bizdede oluyor irkilme ya ozellikle bezinin citcitlarini açınca birde ayaklarini karnına ittikten snra indirirken çok uzun surmuyor tabi buyuk ihtimal korkuyordur dua okumak lazim

Off aynen yaa, devamli eli agzinda. Eli incelenilirmis, ayrica mikrop da kapabilir.birisi geliyor hop eline dokunuyor, devamli silmeye yikamaya calisiyorum ama ne kadar yeterli ki.

Annem dun alistirmis biraz emdi emzigini.bu sabah da ben verdim emdi emdi agiz dolusu kustu. Oguruyor zaten ilk alirken

Bana da annem verdi kuru beyaz dut :) bu aksam kaynatcam, hangi olculerde yaptin canim?

Kızlar bu ayda ellerini emmeleri çok normal yeni fark ettiler tanımaya çalışıyorlar.benimki yumrum yapip sokuyor hatta ikisini birden deniyor :)

Cok guldum yaaa, evet bizimki de deniyor ama sonuc husran, tek yumrugunu sokuyor, sikilinca bas parmak calisiyor.

Bana da annem verdi kuru beyaz dut :) bu aksam kaynatcam, hangi olculerde yaptin canim?
İbrahim Saraçoğlu nun sitesinden baktm canım birbck yemek kaşığı dut bir su bardağı suda yedi sekiz dk kaynatilip icilicekmis inşallah faydasini görürüz
Bnde ellerini yüzünü yikiyorum damagi kasiniyor demekki emzik verince isirmaya calisiyor

Gunde bir bardak yeter miymis? Usendim bakmaya

Onun damagini yerim ben, buyuse de dis kasima zimbirtisi versem

Gunde bir bardak yeter miymis? Usendim bakmaya

Onun damagini yerim ben, buyuse de dis kasima zimbirtisi versem
ıkı kere sanırım cnm ya
bırde ıncır kuru varmıs bunu yapsınlar bak nasıl göguslerınden süt fışkırıyor dıyordu saba tumerın programında demıs youtubeden ızledmde merak ettım fışkırırmı gerçekten

Yok yawss, bu sut fiskirtanlar zaten favorim, birisini fiskirtirken gorsem rahatlicam.
Medeniyetin gostergesi sut fiskiyeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…