kızlar bugün annem kuru beyaz dut getırdı kaynattık 3-4 çay bardagı ıcıtım ve şuan gögüslerim acayip dolu maşşallahsütü az olan arkadaşlar deneyın inşallh faydasını görürsnüz
benım sütüm yeterli ama yınede azalmaması için içiyorum
birde 6. ayda ek gıdaya gecince ılk yogurt verılıyormus nette güncelanne'nın blogu var çocuk dr'u bir bayan yogurdu anne sütü ile yapmamızı önerıyor bende o yuzden olabıldıgınce sütü arttırıp yogurdu anne sütü ile yapmayı düşünüyorum 3 aylıgız ama ek gıda ıle ılgılı hıc bılgı sahıbı olmadgım ıcın arastırmaya sımdıden basladım
canim bende kuru dut hasliyorum.ama beyaz ne demek?
kuru dut sari gibi oluyor acaba iki cesit mi?
Yok canim ayisidir faydasini gordunmu ne zamandan beri kaynatiyorsn
canim ben kupa bardagiona bir yemek kasigi dut 2 de incir atiyorum.suda kaynatiyorlar ama ben suda sevmiyorum sute katiyorum.ibrahim saracogluKarışım miktarı ne kadar ve günlük ne kadar bende alıp deneyim bi
Canm biz dun ilk defa denedik cok fazla attk dut icine ibrahim saracoglunun tarifini yapicam bugün bi sayfasina bakayimda yazarimKarışım miktarı ne kadar ve günlük ne kadar bende alıp deneyim bi
Kızlar yardım edin fikir bildirin nolur sizin bebeklerde de irkilme varmı kolları açılarak irkiliyomu kuzularinix? Korkuyorum
Bizde 3 zorlayacak gibi çünkü çok akıyorBenim oğlum 2,5 aylık ben 2 kullanıyorum.3 zorlar gibi sanki.
biz İzmirdeyiz 1000 TL ye yaptırdık.Kızlar sünnet yaptıranlar yaptırmayı düşünenler, fiyatlar ne arada? Bilgisi olan var mı?? Yaptıran vardı sanki
2580 dogdu. 3 gun sonra 2300lerdeydi. Simdi 76 gunluk pazar gunu 4800du.
bizimkide öyle doktor damak hazırlık yapıyor dediKizlar benim bebegim devamli tukuruklerini birakiyor, eli agzinda emiyor, karistiriyor. Dis cikarma olabilir mi acaba?2 ay 7 gunluguz
aldık yagelmedı henüz
bizim oğlan okadar çok parmagını emiyorki eşimde bende illallah ettık artık aslında emzigi alıyor ama agzından düşürüyor emme hareketı yapıyor ama vakumlamıyor dıyım
kızlar bugün annem kuru beyaz dut getırdı kaynattık 3-4 çay bardagı ıcıtım ve şuan gögüslerim acayip dolu maşşallahsütü az olan arkadaşlar deneyın inşallh faydasını görürsnüz
benım sütüm yeterli ama yınede azalmaması için içiyorum
birde 6. ayda ek gıdaya gecince ılk yogurt verılıyormus nette güncelanne'nın blogu var çocuk dr'u bir bayan yogurdu anne sütü ile yapmamızı önerıyor bende o yuzden olabıldıgınce sütü arttırıp yogurdu anne sütü ile yapmayı düşünüyorum 3 aylıgız ama ek gıda ıle ılgılı hıc bılgı sahıbı olmadgım ıcın arastırmaya sımdıden basladım
bizimkide öyle doktor damak hazırlık yapıyor dedi
Kızlar bu ayda ellerini emmeleri çok normal yeni fark ettiler tanımaya çalışıyorlar.benimki yumrum yapip sokuyor hatta ikisini birden deniyor :)
İbrahim Saraçoğlu nun sitesinden baktm canım birbck yemek kaşığı dut bir su bardağı suda yedi sekiz dk kaynatilip icilicekmis inşallah faydasini görürüzBana da annem verdi kuru beyaz dut :) bu aksam kaynatcam, hangi olculerde yaptin canim?
İbrahim Saraçoğlu nun sitesinden baktm canım birbck yemek kaşığı dut bir su bardağı suda yedi sekiz dk kaynatilip icilicekmis inşallah faydasini görürüz
Bnde ellerini yüzünü yikiyorum damagi kasiniyor demekki emzik verince isirmaya calisiyor
ıkı kere sanırım cnm yaGunde bir bardak yeter miymis? Usendim bakmaya
Onun damagini yerim ben, buyuse de dis kasima zimbirtisi versem
ıkı kere sanırım cnm ya
bırde ıncır kuru varmıs bunu yapsınlar bak nasıl göguslerınden süt fışkırıyor dıyordu saba tumerın programında demıs youtubeden ızledmde merak ettım fışkırırmı gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?