Gecen hafta 2 kere bizim de oldu. Sanki ani bi sancı girmiş gibi kollarini iki yana acip çığlık attı. Bugun doktora sordum. Eger 5-10 sn ye suren bir kasılma olursa mutlaka nörolojiye gidin dedi. Bizimki 1-2sn suruyo sonra hemen sakinlesip neseleniyo. Gaz sancisi oldugunu dusunuyorum. Oglum cok gazlı malesef.
Gunde 30 gr almis, bu da normal zaten
ıkı kere sanırım cnm ya
bırde ıncır kuru varmıs bunu yapsınlar bak nasıl göguslerınden süt fışkırıyor dıyordu saba tumerın programında demıs youtubeden ızledmde merak ettım fışkırırmı gerçekten
ben bıraktım artık olanını içiyo ama aşure fayda etti gibi fışkırırsa arkadaşlarım haber verir misiniz ben de deneyim.Yok yawss, bu sut fiskirtanlar zaten favorim, birisini fiskirtirken gorsem rahatlicam.
Medeniyetin gostergesi sut fiskiyeleri
Yok yawss, bu sut fiskirtanlar zaten favorim, birisini fiskirtirken gorsem rahatlicam.
Medeniyetin gostergesi sut fiskiyeleri
Bizim yeri kızardı Can'ım.verem aşısı yaptıranlar anneler aşı yerinde kızarıklık, kabuk bağlama gibi bi şeyler var mı hemşire öyle bi şey söyledi sanki ama bizde hiç birşey olmadı merak ettim. siz de durum nedir.
Can'ım neyi var da doktora götürüyorsun? Sadece emmediği için mi?bizimki öğlen 12 den beri uyumuyor Toplasak yarim saat ya uyudu ya uyumadi. memede almiyor biberon denedim onu da almiyor.kasikla azcik icti zor bela idrarini aldim kostr kostr acile götürdüm temiz cikti. 15 gundr uykuluyken emio onu bile zar zor valla uyku kalmadi her sesinde kalkioyrm emzireyim diye. ahh ahh annelik zor valla napcam bilmiyorum yarin yine dr goturcem. ayakta sallamaya da başladım çaresizlikten(
Bizim aşı tutmadı gibi geliyo bana vurulurkende çok canı yandı ağladı ama aşı vucuduna gitmedi gibi gelmedi bana iğneyi çok derinin altına sokmadıBizim yeri kızardı Can'ım.
agliyor iki haftdir cok huzursuz aanki bir yeri aciyir gibi . içimde bir his de bir sıkıntısı var diyor mantiken de yani normal olan çocuk birden huysuzlasti.huc bir sebep bulamiyorum rota asisindan sonra oldu ama azcik dili pamukcuk baskada hic bişiy yok görünürde. dr geçer dedi arkadsm da ablamda da olms emmeme problemi ama bir hafta surmems birdr camm bizimki biberonda almiyor agzina bisiy almio . simdide basindayim azcik emdi uyudu kac saatyr uykusuz poposu da pismis nasil acsam mi acmasam mi düşünüyorum. acsam uyusa keske ama uyaninca yatmazsa diye de korkuyorum valla ikimizde perisan olduk uykusuzluktan öyle derin yatio ki kuzucukk:'((Can'ım neyi var da doktora götürüyorsun? Sadece emmediği için mi?
Iki ay sonra kabuk tutup yara olacak dedi bize hemşire. Yeni vurulduysanız belki ondandır, bizde de bişey yok şimdilikBizim aşı tutmadı gibi geliyo bana vurulurkende çok canı yandı ağladı ama aşı vucuduna gitmedi gibi gelmedi bana iğneyi çok derinin altına sokmadı
Anacim bi benim fiskiyeler calismiyo saniyodum sizinkilerde mi fiskirtamiyo
bizimki öğlen 12 den beri uyumuyor Toplasak yarim saat ya uyudu ya uyumadi. memede almiyor biberon denedim onu da almiyor.kasikla azcik icti zor bela idrarini aldim kostr kostr acile götürdüm temiz cikti. 15 gundr uykuluyken emio onu bile zar zor valla uyku kalmadi her sesinde kalkioyrm emzireyim diye. ahh ahh annelik zor valla napcam bilmiyorum yarin yine dr goturcem. ayakta sallamaya da başladım çaresizlikten(
canim bebegin erkek mi?
ben sizi burda bir konuda uyarayim.
oglumda pipisinde darlik vardi.aylik kontrollerinde kac kere dememize ragmen doktor anlamamisti.cisini de cok yapiyordu cunku.sunnet yap
tirdiktn sonra rahatladi.sunneti yapan cerrah demis simdiye kadar nasil durdu diye.aklinizin bir kosesinde kalsin dikkat edin.
Yok canim anca damliyor yalniz degilsin, kahvaltimi dut suyuyla yapiyorum belki fiskirir bugun
Canim aradan 4 sene gectiCisini cok yapiyordu derken gunde kac kez yapiyodu canim? Bi de istanbuldaysaniz nerde yaptirdiniz sunneti?
yok canim kizz bizim ki simdide yorgunluktan sizdi kaldirrcam kuzumu eskiden gülerdi uyurken uyanikken simdi azcık gülüo . huzursuz insallah gecer arsizligindan baska bir sıkıntı görünmüyor pamukcuk icin mikostatin surmeye basladik dunden beri agzindan da cikario tadi iğrençcanim bebegin erkek mi?
ben sizi burda bir konuda uyarayim.
oglumda pipisinde darlik vardi.aylik kontrollerinde kac kere dememize ragmen doktor anlamamisti.cisini de cok yapiyordu cunku.sunnet yap
tirdiktn sonra rahatladi.sunneti yapan cerrah demis simdiye kadar nasil durdu diye.aklinizin bir kosesinde kalsin dikkat edin.
yok canim kizz bizim ki simdide yorgunluktan sizdi kaldirrcam kuzumu eskiden gülerdi uyurken uyanikken simdi azcık gülüo . huzursuz insallah gecer arsizligindan baska bir sıkıntı görünmüyor pamukcuk icin mikostatin surmeye basladik dunden beri agzindan da cikario tadi iğrenç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?