2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Benzer şey bizdede oluyor uyumaya çalışırken yada uyanıkken elleri iki yana açıp korkuyor ve nefessiz kalıyor gibi çok kotu dokundugum anda geçiyor 2-3 saniyelik ben çocuk norolojisene goturdum uyku egg çekildi sorun yok şukur videosunu istediler pek mümkün değil çekmek, 3 haftadır olmuyordu dünden beri 3 kez oldu. Pramature bebeklerde olabiliyormuş kendi kendine irkiliyor farklı ama. Sizinki nasıl oldu böyle nefessiz kalma gibimi gozlerinide acıyo

Yok yawss, bu sut fiskirtanlar zaten favorim, birisini fiskirtirken gorsem rahatlicam.
Medeniyetin gostergesi sut fiskiyeleri
ben bıraktım artık olanını içiyo ama aşure fayda etti gibi fışkırırsa arkadaşlarım haber verir misiniz ben de deneyim.

verem aşısı yaptıranlar anneler aşı yerinde kızarıklık, kabuk bağlama gibi bi şeyler var mı hemşire öyle bi şey söyledi sanki ama bizde hiç birşey olmadı merak ettim. siz de durum nedir.

bizimki öğlen 12 den beri uyumuyor Toplasak yarim saat ya uyudu ya uyumadi. memede almiyor biberon denedim onu da almiyor.kasikla azcik icti zor bela idrarini aldim kostr kostr acile götürdüm temiz cikti. 15 gundr uykuluyken emio onu bile zar zor valla uyku kalmadi her sesinde kalkioyrm emzireyim diye. ahh ahh annelik zor valla napcam bilmiyorum yarin yine dr goturcem. ayakta sallamaya da başladım çaresizlikten (

verem aşısı yaptıranlar anneler aşı yerinde kızarıklık, kabuk bağlama gibi bi şeyler var mı hemşire öyle bi şey söyledi sanki ama bizde hiç birşey olmadı merak ettim. siz de durum nedir.
Bizim yeri kızardı Can'ım.

Can'ım neyi var da doktora götürüyorsun? Sadece emmediği için mi?

Can'ım neyi var da doktora götürüyorsun? Sadece emmediği için mi?
agliyor iki haftdir cok huzursuz aanki bir yeri aciyir gibi . içimde bir his de bir sıkıntısı var diyor mantiken de yani normal olan çocuk birden huysuzlasti.huc bir sebep bulamiyorum rota asisindan sonra oldu ama azcik dili pamukcuk baskada hic bişiy yok görünürde. dr geçer dedi arkadsm da ablamda da olms emmeme problemi ama bir hafta surmems birdr camm bizimki biberonda almiyor agzina bisiy almio . simdide basindayim azcik emdi uyudu kac saatyr uykusuz poposu da pismis nasil acsam mi acmasam mi düşünüyorum. acsam uyusa keske ama uyaninca yatmazsa diye de korkuyorum valla ikimizde perisan olduk uykusuzluktan öyle derin yatio ki kuzucukk:'((

Bizim aşı tutmadı gibi geliyo bana vurulurkende çok canı yandı ağladı ama aşı vucuduna gitmedi gibi gelmedi bana iğneyi çok derinin altına sokmadı
Iki ay sonra kabuk tutup yara olacak dedi bize hemşire. Yeni vurulduysanız belki ondandır, bizde de bişey yok şimdilik

canim bebegin erkek mi?
ben sizi burda bir konuda uyarayim.
oglumda pipisinde darlik vardi.aylik kontrollerinde kac kere dememize ragmen doktor anlamamisti.cisini de cok yapiyordu cunku.sunnet yap
tirdiktn sonra rahatladi.sunneti yapan cerrah demis simdiye kadar nasil durdu diye.aklinizin bir kosesinde kalsin dikkat edin.

Cisini cok yapiyordu derken gunde kac kez yapiyodu canim? Bi de istanbuldaysaniz nerde yaptirdiniz sunneti?

Cisini cok yapiyordu derken gunde kac kez yapiyodu canim? Bi de istanbuldaysaniz nerde yaptirdiniz sunneti?
Canim aradan 4 sene gecti
gunde kac kere yapiyordu hatirlamiyorum ama bezi hep cok dolu olurdu.suanda sizlerde sikinti olmayabilir a

yok canim kizz bizim ki simdide yorgunluktan sizdi kaldirrcam kuzumu eskiden gülerdi uyurken uyanikken simdi azcık gülüo . huzursuz insallah gecer arsizligindan baska bir sıkıntı görünmüyor pamukcuk icin mikostatin surmeye basladik dunden beri agzindan da cikario tadi iğrenç

Canim benim kizda bikac gundur durgun gulmuyo ozellikle yemiyo. Balgami vardi fizyolojik serum kullaniyoduk birakmistim. Doktorumuz balgam midesini bulandirmis icmek istemeyebilir dedi. Atewi yoksa haftasonuna kadar beklememizi gcmezse getirin dedi. Burnunda hirilti var mi ona bak yada aburun damlasi damlatip otribebe ile gec istersen. Bizim kizin burnu temiz duruyo ama serumla temizledigimizde sulumsu akinti geliyo. Insallah gecicek kac gundur dogru durust gulmedi bebegim.

Kızlar süt durumlarınız nasıl?sadece anne sütüyle besleyenler görüşleriniz sisiyormu?benimkiler sismiyorlar 3 aylik oldu dun izlenimi vardi 800 gram almis biraz miralim bozuldu.geçen ay 1.300 gram almıştı.sadece anne sutuyle besleniyor.hemsirede artık o kadar almasını bekleme dedi.sizin bebisler kaç kilo alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…