Can'ım ben de sadece anne sütü veriyorum, ama öyle aman aman bi şişkinlik olmuyor ben de. Yavaş yavaş kilo alımları azalır diyorlar ya belki ondandır Can'ım. 800 gr kötü değil Can'ım maaşallahKızlar süt durumlarınız nasıl?sadece anne sütüyle besleyenler görüşleriniz sisiyormu?benimkiler sismiyorlar 3 aylik oldu dun izlenimi vardi 800 gram almis biraz miralim bozuldu.geçen ay 1.300 gram almıştı.sadece anne sutuyle besleniyor.hemsirede artık o kadar almasını bekleme dedi.sizin bebisler kaç kilo alıyorlar.
Can'ım ne kadarlık senin oğlan? Maaşallah benimki tutmadı yaaKizlar avent soothie emzigimiz geldi oğlum tuttu emzigiiiii
Emzigi eme eme uyudu simdi insallah hep emer
kdrl canm bnde sadece anne sütü veriyorum ama bir aydir tartilmadi rota aşısı icin gidince tarttiricam yazarim iki gun once gogslerm cok doluydu smdi normal dut suyuna basladn bende dolu olsn diye olumlu olursa yazarim
Tamam canım olumlu sonuç alırsan mutlaka yaz bende deneyim.Kizlar avent soothie emzigimiz geldi oğlum tuttu emzigiiiii
Emzigi eme eme uyudu simdi insallah hep emer
kdrl canm bnde sadece anne sütü veriyorum ama bir aydir tartilmadi rota aşısı icin gidince tarttiricam yazarim iki gun once gogslerm cok doluydu smdi normal dut suyuna basladn bende dolu olsn diye olumlu olursa yazarim
Ne bilim canım hemen kendimi sucladim canim sıkıldı.Senin bebisin aylin kilo alımı nasıl canım?yanlış hatirlamiyosam seninki hemen hemen 4 aylik olacak.Can'ım ben de sadece anne sütü veriyorum, ama öyle aman aman bi şişkinlik olmuyor ben de. Yavaş yavaş kilo alımları azalır diyorlar ya belki ondandır Can'ım. 800 gr kötü değil Can'ım maaşallah
Canım dün gittik bizde 3.ay kontrolüne sağlık ocağına.zaten 3.ayda asi yok 4.ayda var.tam ayında gidiyoruz biz gittiğimizde hemşire söylüyor zaten ne zaman geliceni.Kızlar dün rota asimizi olduk. Ama oglum cok uykusuzdu cok agliyordu doktorla konusamadik. Simdi biz 2 bucuk ayligiz doktor nedense bucuklu cagiriyor bizi ama bu sefer su gun gelin diyemedi. Siz 3.ay icin kontrole cagrildiniz mi? Yoksa rota asisinin 2. Dozunda mi gideceksiniz. Bu arada kalca ultrasonumuz gayet iyi cikti cok sukur. Ondan mi cagirmadi acaba.
Kafam cok karisik. Bide sizi saglik ocagindan 3. Ay asisina cagirdilar mi bize randevu verildi 7 araliga
3 gun sonra tam 3 aylik olucak inşallah canimCan'ım ne kadarlık senin oğlan? Maaşallah benimki tutmadı yaa
Kızlar dün rota asimizi olduk. Ama oglum cok uykusuzdu cok agliyordu doktorla konusamadik. Simdi biz 2 bucuk ayligiz doktor nedense bucuklu cagiriyor bizi ama bu sefer su gun gelin diyemedi. Siz 3.ay icin kontrole cagrildiniz mi? Yoksa rota asisinin 2. Dozunda mi gideceksiniz. Bu arada kalca ultrasonumuz gayet iyi cikti cok sukur. Ondan mi cagirmadi acaba.
Kafam cok karisik. Bide sizi saglik ocagindan 3. Ay asisina cagirdilar mi bize randevu verildi 7 araliga
Evet canım 111 günlük oldu, 4 aya yaklaştıkNe bilim canım hemen kendimi sucladim canim sıkıldı.Senin bebisin aylin kilo alımı nasıl canım?yanlış hatirlamiyosam seninki hemen hemen 4 aylik olacak.
Can'ım biz 3 aylıkken kontrole gittik, rota da o Zaman yapıldı. Sonraki kontrole 5 . Ayda çağırdı, hem rotanın 2 . Dozu da o Zaman yapılacak. Can'ım sağlık ocağında 3 . Ay aşısı yokmuş sadece boy-kilo kontrolü yapıldı. 4 . Ayda aşı varmış. Yine 2 . Ayda yapılan bacaklardan aşı yapılacakmış.Kızlar dün rota asimizi olduk. Ama oglum cok uykusuzdu cok agliyordu doktorla konusamadik. Simdi biz 2 bucuk ayligiz doktor nedense bucuklu cagiriyor bizi ama bu sefer su gun gelin diyemedi. Siz 3.ay icin kontrole cagrildiniz mi? Yoksa rota asisinin 2. Dozunda mi gideceksiniz. Bu arada kalca ultrasonumuz gayet iyi cikti cok sukur. Ondan mi cagirmadi acaba.
Canım bızım 3ay aşımız var p.tesi olacazzCan'ım biz 3 aylıkken kontrole gittik, rota da o Zaman yapıldı. Sonraki kontrole 5 . Ayda çağırdı, hem rotanın 2 . Dozu da o Zaman yapılacak. Can'ım sağlık ocağında 3 . Ay aşısı yokmuş sadece boy-kilo kontrolü yapıldı. 4 . Ayda aşı varmış. Yine 2 . Ayda yapılan bacaklardan aşı yapılacakmış.
maşallah kuzucuga çok iyi almış.benimki çok kusuyor onunda etsiki olurmu kilo alımında acaba.gerçi baştan beri kusuyor hep 1 kilonun üstünde almıştı.benim acilen süt artırıcı besinler tüketmek lazım.Evet canım 111 günlük oldu, 4 aya yaklaştık3 aylık kontrolünde 1200 gr almıştı aylık Can'ım. Ama şimdi o kadar olmaz herhalde , çünkü büyüdükçe azalacak diyorlar.
Canım seninki özel aşımı?çünkü 3.ayda asi yok.Canım bızım 3ay aşımız var p.tesi olacazz
onu söylememişti evet daha bir hafta oldu teşekkür ederim.Iki ay sonra kabuk tutup yara olacak dedi bize hemşire. Yeni vurulduysanız belki ondandır, bizde de bişey yok şimdilik
ben sımdı baktm beyazlaşmss bizdeki aşı izi gibi olmuş kuzumun kolu :)onu söylememişti evet daha bir hafta oldu teşekkür ederim.
canm bebis emzigi tutuyor mu hala? benimkide bur tuttu yine deniycem ins devam ederben sımdı baktm beyazlaşmss bizdeki aşı izi gibi olmuş kuzumun kolu :)
Rotayi dun yaptirdi bize doktor. Demekki ocakta gidicez oraya tekrar.Can'ım biz 3 aylıkken kontrole gittik, rota da o Zaman yapıldı. Sonraki kontrole 5 . Ayda çağırdı, hem rotanın 2 . Dozu da o Zaman yapılacak. Can'ım sağlık ocağında 3 . Ay aşısı yokmuş sadece boy-kilo kontrolü yapıldı. 4 . Ayda aşı varmış. Yine 2 . Ayda yapılan bacaklardan aşı yapılacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?