2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kizlar avent soothie emzigimiz geldi oğlum tuttu emzigiiiii
Emzigi eme eme uyudu simdi insallah hep emer
kdrl canm bnde sadece anne sütü veriyorum ama bir aydir tartilmadi rota aşısı icin gidince tarttiricam yazarim iki gun once gogslerm cok doluydu smdi normal dut suyuna basladn bende dolu olsn diye olumlu olursa yazarim

Can'ım ben de sadece anne sütü veriyorum, ama öyle aman aman bi şişkinlik olmuyor ben de. Yavaş yavaş kilo alımları azalır diyorlar ya belki ondandır Can'ım. 800 gr kötü değil Can'ım maaşallah

Can'ım ne kadarlık senin oğlan? Maaşallah benimki tutmadı yaa

Tamam canım olumlu sonuç alırsan mutlaka yaz bende deneyim.

Can'ım ben de sadece anne sütü veriyorum, ama öyle aman aman bi şişkinlik olmuyor ben de. Yavaş yavaş kilo alımları azalır diyorlar ya belki ondandır Can'ım. 800 gr kötü değil Can'ım maaşallah
Ne bilim canım hemen kendimi sucladim canim sıkıldı.Senin bebisin aylin kilo alımı nasıl canım?yanlış hatirlamiyosam seninki hemen hemen 4 aylik olacak.

Kızlar dün rota asimizi olduk. Ama oglum cok uykusuzdu cok agliyordu doktorla konusamadik. Simdi biz 2 bucuk ayligiz doktor nedense bucuklu cagiriyor bizi ama bu sefer su gun gelin diyemedi. Siz 3.ay icin kontrole cagrildiniz mi? Yoksa rota asisinin 2. Dozunda mi gideceksiniz. Bu arada kalca ultrasonumuz gayet iyi cikti cok sukur. Ondan mi cagirmadi acaba.
Kafam cok karisik. Bide sizi saglik ocagindan 3. Ay asisina cagirdilar mi bize randevu verildi 7 araliga

Canım dün gittik bizde 3.ay kontrolüne sağlık ocağına.zaten 3.ayda asi yok 4.ayda var.tam ayında gidiyoruz biz gittiğimizde hemşire söylüyor zaten ne zaman geliceni.

3. Ayda asi yok. Ozel asi olarak rota var bizim 3 - 4 - 5. Aylarda 3doz yapilcak. Bizim doktorumuz 1 yasina kadar her ay kontrole gitmemi istedi. Kalca ultrasonunu 1.Aydaki kontrolde cektirmistik.

Ne bilim canım hemen kendimi sucladim canim sıkıldı.Senin bebisin aylin kilo alımı nasıl canım?yanlış hatirlamiyosam seninki hemen hemen 4 aylik olacak.
Evet canım 111 günlük oldu, 4 aya yaklaştık 3 aylık kontrolünde 1200 gr almıştı aylık Can'ım. Ama şimdi o kadar olmaz herhalde , çünkü büyüdükçe azalacak diyorlar.

Can'ım biz 3 aylıkken kontrole gittik, rota da o Zaman yapıldı. Sonraki kontrole 5 . Ayda çağırdı, hem rotanın 2 . Dozu da o Zaman yapılacak. Can'ım sağlık ocağında 3 . Ay aşısı yokmuş sadece boy-kilo kontrolü yapıldı. 4 . Ayda aşı varmış. Yine 2 . Ayda yapılan bacaklardan aşı yapılacakmış.

Arkadaslar merhaba oğlum 3aylik olacak hala kaka yapamiyor birbuçuk aydır fitille yaptırıyorum 5gunde bir dr.bağırsak düzenleyici verdi iki haftadır kullanıyorum hiçbir işe yaramadı ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum...sizdede böyle bir sıkıntı varmı

Canım bızım 3ay aşımız var p.tesi olacazz

Evet canım 111 günlük oldu, 4 aya yaklaştık 3 aylık kontrolünde 1200 gr almıştı aylık Can'ım. Ama şimdi o kadar olmaz herhalde , çünkü büyüdükçe azalacak diyorlar.
maşallah kuzucuga çok iyi almış.benimki çok kusuyor onunda etsiki olurmu kilo alımında acaba.gerçi baştan beri kusuyor hep 1 kilonun üstünde almıştı.benim acilen süt artırıcı besinler tüketmek lazım.

Rotayi dun yaptirdi bize doktor. Demekki ocakta gidicez oraya tekrar.
Saglik ocagi tam ayinda cagirmaya calisiyo ondan.randdvu verdi demekki. Ama cocuk doktoru hep bucuklu aylarda cagiriyo. Offf icime sinmiyo aslinda bu doktor ama 3 tane doktor var herkes nedense bunu oneriyo. Bu sene tip fak. Verildi bizim uniye bir an once acilsa hastaneside oraya gecsek. Burda ozele gitsekte fark yok devlet gibi. Tek ozel olunca suratina bakmiyorlar dun mahvoldu yavrum aglamaktan. Bi sonuc gostercez gitcez ama yok inlettirdiler hastaneyi resmen. Cok sinirim bozuldu ya. Bosuna gitmek istemiyorum oraya randevu sistemini anlamiyorlar cunku asla saatinde giremedegimiz gibi randevusuzlari bizden once aliyorlar. Saglik ocaginda daha iyi sistem saatinde giriyorsun araya kimseyi almiyorlar. Birde paragoz bi doktor ki bana bi gida takviyesi verdi melatonin 100 kusur lira bide oyle anlatiyo ki kullanmam zaruri gibi allahtan eczaci tanidikta doktoru da biliyo tabi almayin bosuna dedi. Offf... cok canim sikkin bu duruma bakalim ne olacak sonumuz.

Benim oğlum biraz önce kaka yapmış yeşil şu gibi beyaz iplik gibi şeyler var ne acaba ishalmi oluyor sancısı da var biraz sanki arkadaşlar ne acaba aynı durumu yaşayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…