2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

cok tatli masallah yerim onu elini yiyor saniyor yavrum :)) benimki tam tutmuyir ben destek oluyorum öyle basladi ayy buna şükür yinede
Teşekkür ederim canım bikackere bende tuttum vakumlayi ogrendi sonradan canm eli yine aklında tabi :)

Canim ise yaramadi, onemli olan moral bence. Sabahtan beri cok moralim bozuk, agliyorum, resmen sutum azaldi.
kuzu sut icin en onemlisi moral benim dr kac gündür keyfim yoktu artık biliyorsunuz sizde hala emmiyor uyanikken bebegim.misafir vardi dayanamadim zaten dun 11 saat falan uyumamisti düşün.ağladım yanlarinda herkes gecer bizde büyüttük gecer sabret diyorlar ama insanin sinirleri cok hassaslasiyo. yine de bebek de hissediyor sanirim ne oldu bilmiyorum keyfin kacmis ama stres yapma bebisin sana muhtac onu düşün cannm. moralini yüksek tut uyumaya calis uykusz kalinca da sut azalıyor

Kızlar bebişi fön yada benzeri seslerle uyuyan varmı benim bebeğim yarın tam 3 aylık oluyo hala baby sleep Programı'nda fön sesiyle uyuyor kapatınca uyanıyor unutturmak için 2 gün açmadım 2 gündür hiç uyku yok bu arada 2 Aydan sonra gündüzleri hep odasında uyuyor beslemek için salona getiriyorum sonra odasında oyalanıyor oynarken uyukluyo fön sesini açmayınca mızırdanıyo saatlerce uyumuyor acınca anında uyuyor endişem şu bu ses baş ağrısı yapar bi kaç gündür çok huzursuz ondan olabilirmi varmı bizim gibi olan

. bu aksam misafir vardi damagi düşmüş bebegin ondsn emmiyor dedi basina gelen yada böyle bir sey duyan oldu mu ??(biberonda tutmuyor mamada almiyor autun tadinda sıkıntı yok mantiksiz gelmedi)

. bu aksam misafir vardi damagi düşmüş bebegin ondsn emmiyor dedi basina gelen yada böyle bir sey duyan oldu mu ??(biberonda tutmuyor mamada almiyor autun tadinda sıkıntı yok mantiksiz gelmedi)
Canım aynı şeyleri ben yaşadım..Çevremdeki herkes damağı düşmüş dedi..

Bebeğinin üst damağını parmağınla 3 kere hafif hafif kaldır işe yarıyormu bilmiyorum ama ben hap öyle yapmıştım düzelmişti..Tekrar ses gelmeye başlayınca yine yapıyodum bi dene istersen.

canm böyle bırsey buldum kk de bır bak ıstersen bende ılk defa duyuyorum

Sağol kuzu bende okudm çaresizlikten yapcaz bakalim 17 gun oldu cunku.annem kiyamadi azcik bastrdi.yarin yapim dio ama asil yapan ablaya goturcem pazar gunu insallah duzelir. valla hala dr duysa kizar kesin ama napim :))

Sağol kuzu bende okudm çaresizlikten yapcaz bakalim 17 gun oldu cunku.annem kiyamadi azcik bastrdi.yarin yapim dio ama asil yapan ablaya goturcem pazar gunu insallah duzelir. valla hala dr duysa kizar kesin ama napim :))
bazı yerlerde de bebek agzına memeyi alamadıgı için öyle olur yazıyor canım ne bılım mıncık bebekler ınsan korkuyor bısey yapmaya

avent soothie canim
Bnde bugün Philips'in bi emziğini aldım uyurken emiyor ama uyanınca ağlayarak ağzından atıyor aslında Bn emzik hiç istemiyordum ama annemler gidecekler yanımdan ve bnm kizim çok huysuz sürekli ağlıyor kucak istiyor hatta kucakta da ağlıyor mecbur kaldım biraz emzik olayına inş uyanıkken de alır emzik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…