Tutuyor canm smdi eline saldirmaya baslamisti verdm emzigi emiyor cok şükür eliyle de emzigi tutuyorcanm bebis emzigi tutuyor mu hala? benimkide bur tuttu yine deniycem ins devam eder
Cevap bekliyorum arkadaşlarBenim oğlum biraz önce kaka yapmış yeşil şu gibi beyaz iplik gibi şeyler var ne acaba ishalmi oluyor sancısı da var biraz sanki arkadaşlar ne acaba aynı durumu yaşayan varmı
Fiskirirsa haber ver de bi cuval dut aldirayim kocama
cok tatli masallah yerim onu elini yiyor saniyor yavrum :)) benimki tam tutmuyir ben destek oluyorum öyle basladi ayy buna şükür yinedeOglumun emzigi emme sekli
canm benim bir fikrim yok malesefff insallah bir sıkıntı yokturCevap bekliyorum arkadaşlar
Teşekkür ederim canım bikackere bende tuttum vakumlayi ogrendi sonradan canm eli yine aklında tabi :)cok tatli masallah yerim onu elini yiyor saniyor yavrum :)) benimki tam tutmuyir ben destek oluyorum öyle basladi ayy buna şükür yinede
Canm hemen etki bekleme devamli kullanmak lazm sihir degil sonucta hemen etki etsnCanim ise yaramadi, onemli olan moral bence. Sabahtan beri cok moralim bozuk, agliyorum, resmen sutum azaldi.
kuzu sut icin en onemlisi moral benim dr kac gündür keyfim yoktu artık biliyorsunuz sizde hala emmiyor uyanikken bebegim.misafir vardi dayanamadim zaten dun 11 saat falan uyumamisti düşün.ağladım yanlarinda herkes gecer bizde büyüttük gecer sabret diyorlar ama insanin sinirleri cok hassaslasiyo. yine de bebek de hissediyor sanirim ne oldu bilmiyorum keyfin kacmis ama stres yapma bebisin sana muhtac onu düşün cannm. moralini yüksek tut uyumaya calis uykusz kalinca da sut azalıyorCanim ise yaramadi, onemli olan moral bence. Sabahtan beri cok moralim bozuk, agliyorum, resmen sutum azaldi.
Hangi emziği tuttu senin bebiş bnde alıştırmaya çalışıyorum ama tutmuyorcanm bebis emzigi tutuyor mu hala? benimkide bur tuttu yine deniycem ins devam eder
Canim ise yaramadi, onemli olan moral bence. Sabahtan beri cok moralim bozuk, agliyorum, resmen sutum azaldi.
avent soothie canimHangi emziği tuttu senin bebiş bnde alıştırmaya çalışıyorum ama tutmuyor
Canım aynı şeyleri ben yaşadım..Çevremdeki herkes damağı düşmüş dedi... bu aksam misafir vardi damagi düşmüş bebegin ondsn emmiyor dedi basina gelen yada böyle bir sey duyan oldu mu ??(biberonda tutmuyor mamada almiyor autun tadinda sıkıntı yok mantiksiz gelmedi)
Sağol kuzu bende okudm çaresizlikten yapcaz bakalim 17 gun oldu cunku.annem kiyamadi azcik bastrdi.yarin yapim dio ama asil yapan ablaya goturcem pazar gunu insallah duzelir. valla hala dr duysa kizar kesin ama napim :))Canım aynı şeyleri ben yaşadım..Çevremdeki herkes damağı düşmüş dedi..
Bebeğinin üst damağını parmağınla 3 kere hafif hafif kaldır işe yarıyormu bilmiyorum ama ben hap öyle yapmıştım düzelmişti..Tekrar ses gelmeye başlayınca yine yapıyodum bi dene istersen.
canm böyle bırsey buldum kk de bır bak ıstersen bende ılk defa duyuyorum
bazı yerlerde de bebek agzına memeyi alamadıgı için öyle olur yazıyor canım ne bılım mıncık bebekler ınsan korkuyor bısey yapmayaSağol kuzu bende okudm çaresizlikten yapcaz bakalim 17 gun oldu cunku.annem kiyamadi azcik bastrdi.yarin yapim dio ama asil yapan ablaya goturcem pazar gunu insallah duzelir. valla hala dr duysa kizar kesin ama napim :))
Bnde bugün Philips'in bi emziğini aldım uyurken emiyor ama uyanınca ağlayarak ağzından atıyor aslında Bn emzik hiç istemiyordum ama annemler gidecekler yanımdan ve bnm kizim çok huysuz sürekli ağlıyor kucak istiyor hatta kucakta da ağlıyor mecbur kaldım biraz emzik olayına inş uyanıkken de alır emzikavent soothie canim
Ne aşısıymış ki Can'ım?Canım bızım 3ay aşımız var p.tesi olacazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?