Ben de arada açıyorum beyaz gürültüyü Can'ım, ama devamlı onunla uyumuyor. Ama huysuzluk yaptığında açtığında sakinleşiyor .Kızlar bebişi fön yada benzeri seslerle uyuyan varmı benim bebeğim yarın tam 3 aylık oluyo hala baby sleep Programı'nda fön sesiyle uyuyor kapatınca uyanıyor unutturmak için 2 gün açmadım 2 gündür hiç uyku yok bu arada 2 Aydan sonra gündüzleri hep odasında uyuyor beslemek için salona getiriyorum sonra odasında oyalanıyor oynarken uyukluyo fön sesini açmayınca mızırdanıyo saatlerce uyumuyor acınca anında uyuyor endişem şu bu ses baş ağrısı yapar bi kaç gündür çok huzursuz ondan olabilirmi varmı bizim gibi olan
Canım benim bebeğim 22 sinde 2 aylık olucak Başlarda uymadığında bende int fön makinesi sesi açıyordum bazen uyuyordu bazen de kapatınca uyanıyordu ama alıştrmak istemedim birde titreşimli ana kucağı aldım ona alıştı onu da artık açmıyorum bebişler hemen alışıyorlar sürekli istememeleri için çokk zorda Kaldığımız da kullanmalıyız benceKızlar bebişi fön yada benzeri seslerle uyuyan varmı benim bebeğim yarın tam 3 aylık oluyo hala baby sleep Programı'nda fön sesiyle uyuyor kapatınca uyanıyor unutturmak için 2 gün açmadım 2 gündür hiç uyku yok bu arada 2 Aydan sonra gündüzleri hep odasında uyuyor beslemek için salona getiriyorum sonra odasında oyalanıyor oynarken uyukluyo fön sesini açmayınca mızırdanıyo saatlerce uyumuyor acınca anında uyuyor endişem şu bu ses baş ağrısı yapar bi kaç gündür çok huzursuz ondan olabilirmi varmı bizim gibi olan
Bu gece sessiz uyumaya çalışıyoruz ortala 2 saattirCanım benim bebeğim 22 sinde 2 aylık olucak Başlarda uymadığında bende int fön makinesi sesi açıyordum bazen uyuyordu bazen de kapatınca uyanıyordu ama alıştrmak istemedim birde titreşimli ana kucağı aldım ona alıştı onu da artık açmıyorum bebişler hemen alışıyorlar sürekli istememeleri için çokk zorda Kaldığımız da kullanmalıyız bence
canim cok dillendirme,azaldi diyeCanim ise yaramadi, onemli olan moral bence. Sabahtan beri cok moralim bozuk, agliyorum, resmen sutum azaldi.
canim cok dillendirme,azaldi diye
dusunme.olumsuzluk sute yansir aklindan cikar bu duygulari.
him yanlis anladim sanirim moralin baska birseye bozuk.i da sutume etki etti diyorsun sanirim.
insallah can sikintin gecer canim.beslenmene dikkat et.
kuzu sut icin en onemlisi moral benim dr kac gündür keyfim yoktu artık biliyorsunuz sizde hala emmiyor uyanikken bebegim.misafir vardi dayanamadim zaten dun 11 saat falan uyumamisti düşün.ağladım yanlarinda herkes gecer bizde büyüttük gecer sabret diyorlar ama insanin sinirleri cok hassaslasiyo. yine de bebek de hissediyor sanirim ne oldu bilmiyorum keyfin kacmis ama stres yapma bebisin sana muhtac onu düşün cannm. moralini yüksek tut uyumaya calis uykusz kalinca da sut azalıyor
Yaa bozma moralini dicem ama olmuyo bazen biliyorumbebegini dusun baska hicbiseyi takma
Ben rota aşısı yaptirmadim,yaptirmamda ihtiyaç olsaydı devlet bunu bedavaya yapardı zaten yarın oburgun bir Allah korusun kötü bir sonuç doğursa kime hesap sorariz.Artık ishal diye biseymi varki hangi devirde yaşıyoruz çocukları mız tertemiz ortamlarda yetişiyor.. Yediği dokunur ishal olur bir kaşe reflor koyarim içecegine geçer..Bu kadar telaşlı olmayın olmayın arkadaşlar.İki tane çocuk büyüttüm şuan 3 yu büyütüyor um 10 gün sonra 4.ayimiz dolacak Allah in izniyle ne mama verdim nede özel emzik aldım.. Sütü gelen annenin sütü az olmaz bebek çektikce gelir bebek nekadar boşaltır da okadar yerine süt olur merak etmeyin özel dut kaynatmaniza gerek yok ben kahvaltı bile yapmıyorum çoğu zaman süt için vücudun ihtiyacı bol su sağlıklı beslenmek okadar..Emzik almayan bebeginize özel marka emzik almanizada gerek yok damaklı olsun yeter illaki almıyorsa şeker li suya bandirin birkaç sefer sapını hafif hafif tık tık layin parmağınızla birkaç sefer de alışır..Özel doktorların her söylediğine de inanmayın bidaha gelin diye hep abartırlar herşeyi.. Devlet yada özel hastanede iyi olduğuna güven diginiz bir doktora götürün yeterli..Ateşi ve ishali olmayan çocuğu doktora da götürmeyin ya gazı vardır ya sancısı metsil verin geçer..Minnacık bebeklere gereksiz yere damar yolu açmalar yok idrar yok kaka istemeler birşey i olsa ateşi olur çocuğun..Stres yapmayın onlar bizden daha güçlü bunu bilin.. Telaş li yeni annelere 3 çocuklu bir anneden haddim olmayarak tavsiye ler..[
Kızlar dün gün içinde 3 bardak süt, 3-4 bardak ayran içtim, sütte gözle görülür artış oldu, oğlum lıkır lıkır mest olarak içti :) Bi deneyin derim :)
O bahsedilen incir kürünü yapıcam diye on günde iki kilo aldım, bi de şimdi dut kürü falan yapsam allah muhafaza :/
Su içsem yarıyor modundayım, sürekli karnım aç, midem kazınıyor, emziren anneler siz de böyle misiniz??
Günaydın kızlar.bebisleriniz kusmaya devam ediyormu benimki son gaz devam.sürekli üst baş değiştirmekten gına geldiinşallah bir an önce biter.
Kızlar dün gün içinde 3 bardak süt, 3-4 bardak ayran içtim, sütte gözle görülür artış oldu, oğlum lıkır lıkır mest olarak içti :) Bi deneyin derim :)
O bahsedilen incir kürünü yapıcam diye on günde iki kilo aldım, bi de şimdi dut kürü falan yapsam allah muhafaza :/
Su içsem yarıyor modundayım, sürekli karnım aç, midem kazınıyor, emziren anneler siz de böyle misiniz??
Kizlar Gece sagdigim sütü kaç saat bekletebilirim
kizlar iki prf bir kac uzmana ulastik 4. ayin sonuna kadr devam edebilirmis sonra geciyormus emmeme iştahsızlık durumu bircok sebebi olabilirmis enfeksiyon yoksa cocugu yipratmayin demisler .hatta ates asiri huzursuzlk yoksa idrar tahliline bile gerek yok demis hoca.kimi bebekte oluyormuş vucudunun gelişiminden dis dunyayi kesfetmis olmasından olabilirmis yani bu konuyla ilgili ansiklopedi yazılabilirmis acikcasi tam sebebini bizde bilmiyoruz 120.günden sonra bıçak gibi kesiliyormus yeniden emmeeye basliyor larmis bebekler bizde tam anlamiyoruz demis :)) artık sabretcez safak 44
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?