2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ben de arada açıyorum beyaz gürültüyü Can'ım, ama devamlı onunla uyumuyor. Ama huysuzluk yaptığında açtığında sakinleşiyor .

Canım benim bebeğim 22 sinde 2 aylık olucak Başlarda uymadığında bende int fön makinesi sesi açıyordum bazen uyuyordu bazen de kapatınca uyanıyordu ama alıştrmak istemedim birde titreşimli ana kucağı aldım ona alıştı onu da artık açmıyorum bebişler hemen alışıyorlar sürekli istememeleri için çokk zorda Kaldığımız da kullanmalıyız bence

Bu gece sessiz uyumaya çalışıyoruz ortala 2 saattir

Canim ise yaramadi, onemli olan moral bence. Sabahtan beri cok moralim bozuk, agliyorum, resmen sutum azaldi.
canim cok dillendirme,azaldi diye
dusunme.olumsuzluk sute yansir aklindan cikar bu duygulari.
him yanlis anladim sanirim moralin baska birseye bozuk.i da sutume etki etti diyorsun sanirim.
insallah can sikintin gecer canim.beslenmene dikkat et.

Ben rota aşısı yaptirmadim,yaptirmamda ihtiyaç olsaydı devlet bunu bedavaya yapardı zaten yarın oburgun bir Allah korusun kötü bir sonuç doğursa kime hesap sorariz.Artık ishal diye biseymi varki hangi devirde yaşıyoruz çocukları mız tertemiz ortamlarda yetişiyor.. Yediği dokunur ishal olur bir kaşe reflor koyarim içecegine geçer..Bu kadar telaşlı olmayın olmayın arkadaşlar.İki tane çocuk büyüttüm şuan 3 yu büyütüyor um 10 gün sonra 4.ayimiz dolacak Allah in izniyle ne mama verdim nede özel emzik aldım.. Sütü gelen annenin sütü az olmaz bebek çektikce gelir bebek nekadar boşaltır da okadar yerine süt olur merak etmeyin özel dut kaynatmaniza gerek yok ben kahvaltı bile yapmıyorum çoğu zaman süt için vücudun ihtiyacı bol su sağlıklı beslenmek okadar..Emzik almayan bebeginize özel marka emzik almanizada gerek yok damaklı olsun yeter illaki almıyorsa şeker li suya bandirin birkaç sefer sapını hafif hafif tık tık layin parmağınızla birkaç sefer de alışır..Özel doktorların her söylediğine de inanmayın bidaha gelin diye hep abartırlar herşeyi.. Devlet yada özel hastanede iyi olduğuna güven diginiz bir doktora götürün yeterli..Ateşi ve ishali olmayan çocuğu doktora da götürmeyin ya gazı vardır ya sancısı metsil verin geçer..Minnacık bebeklere gereksiz yere damar yolu açmalar yok idrar yok kaka istemeler birşey i olsa ateşi olur çocuğun..Stres yapmayın onlar bizden daha güçlü bunu bilin.. Telaş li yeni annelere 3 çocuklu bir anneden haddim olmayarak tavsiye ler..

Günaydın kızlar.bebisleriniz kusmaya devam ediyormu benimki son gaz devam.sürekli üst baş değiştirmekten gına geldi inşallah bir an önce biter.

canim cok dillendirme,azaldi diye
dusunme.olumsuzluk sute yansir aklindan cikar bu duygulari.
him yanlis anladim sanirim moralin baska birseye bozuk.i da sutume etki etti diyorsun sanirim.
insallah can sikintin gecer canim.beslenmene dikkat et.

Evet canim ise baslicam cok yakinda diye moralim bozuk kac gundur agliyordum, o yuzden sismedi bile goguslerim. Bugun dusunmemeye calisiyorum. Sagol canim, insallah sorunsuz atlatirim

Isten aradilar 14 aralikta baslaman lazim diye. Cok kotuyum, agliyorum hep ee tabi uyku da yetmiyor. Kendimi toplamam lazim.
Sen bebegini damak dusmesi icin dr.a fln goturcek misin? Belki baska bir seyi vardir. Kilo alimini da kontrol ettirirsin belki emdigi yetiyordur

Kızlar dün gün içinde 3 bardak süt, 3-4 bardak ayran içtim, sütte gözle görülür artış oldu, oğlum lıkır lıkır mest olarak içti :) Bi deneyin derim :)

O bahsedilen incir kürünü yapıcam diye on günde iki kilo aldım, bi de şimdi dut kürü falan yapsam allah muhafaza :/

Su içsem yarıyor modundayım, sürekli karnım aç, midem kazınıyor, emziren anneler siz de böyle misiniz??

canim cok haklisin genelde ilk cocuktadaha evhamli olunuyor bende oyleydim.ikinciler ucunculer daha rahat buyuyor.rotayi bende yaptirmadim.insallah dogru karardir.

malesef acikmaya firsat olmuyor sureklibiseyler yiyorum
bizde deneyelim:)

Bende onu merak ediyodum biktim kıyafet değişmekten zaten bebeğinde hiç sevmiyo citciti açar açmaz agliyo
Günaydın kızlar.bebisleriniz kusmaya devam ediyormu benimki son gaz devam.sürekli üst baş değiştirmekten gına geldi inşallah bir an önce biter.

Aynen ben de oleyim bi istah bi istah sorma..gaz yapmadi mi sut ve ayran?

Aynen surekli birşeyler yiyorum stahim cok artti. Dogumdan sonra neredeyse 6 kilo aldim ve almaya devam ediyorum.
Dut kurunu yaptim sutum artti ama ayni zamanda cok yiyorum.

kizlar iki prf bir kac uzmana ulastik 4. ayin sonuna kadr devam edebilirmis sonra geciyormus emmeme iştahsızlık durumu bircok sebebi olabilirmis enfeksiyon yoksa cocugu yipratmayin demisler .hatta ates asiri huzursuzlk yoksa idrar tahliline bile gerek yok demis hoca.kimi bebekte oluyormuş vucudunun gelişiminden dis dunyayi kesfetmis olmasından olabilirmis yani bu konuyla ilgili ansiklopedi yazılabilirmis acikcasi tam sebebini bizde bilmiyoruz 120.günden sonra bıçak gibi kesiliyormus yeniden emmeeye basliyor larmis bebekler bizde tam anlamiyoruz demis :)) artık sabretcez safak 44

canim bende bunu yazacaktim.dis dunyaya ilgileri arttigi icin az emip daha cok etrafi seyretmek istiyorlar.birkac gundur bizimkide etrafa olan ilgisi artti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…