bizimki cok disadönük teyzesi gunduz hic emmiyor napalım sabir diyecegiz en azindan saglik açısından rahatsızlık olmadığıni ogrenmis olduk :)canim bende bunu yazacaktim.dis dunyaya ilgileri arttigi icin az emip daha cok etrafi seyretmek istiyorlar.birkac gundur bizimkide etrafa olan ilgisi artti.
bizimki cok disadönük teyzesi gunduz hic emmiyor napalım sabir diyecegiz en azindan saglik açısından rahatsızlık olmadığıni ogrenmis olduk :)
ya bu aradaa face grubuna katıldıniz mi bir suru kisi var kim kim merak ediyor insan
napim gergin oluncada bir sey degismiyor ki ozelden yazdim kim oldugumuIyi bari rahatla artik canim :) ben katildim gruba. Sen kimsin
faceede 2015 eylul anneleri kk grubunu gorebiliyor musunuz?
Ben rota aşısı yaptirmadim,yaptirmamda ihtiyaç olsaydı devlet bunu bedavaya yapardı zaten yarın oburgun bir Allah korusun kötü bir sonuç doğursa kime hesap sorariz.Artık ishal diye biseymi varki hangi devirde yaşıyoruz çocukları mız tertemiz ortamlarda yetişiyor.. Yediği dokunur ishal olur bir kaşe reflor koyarim içecegine geçer..Bu kadar telaşlı olmayın olmayın arkadaşlar.İki tane çocuk büyüttüm şuan 3 yu büyütüyor um 10 gün sonra 4.ayimiz dolacak Allah in izniyle ne mama verdim nede özel emzik aldım.. Sütü gelen annenin sütü az olmaz bebek çektikce gelir bebek nekadar boşaltır da okadar yerine süt olur merak etmeyin özel dut kaynatmaniza gerek yok ben kahvaltı bile yapmıyorum çoğu zaman süt için vücudun ihtiyacı bol su sağlıklı beslenmek okadar..Emzik almayan bebeginize özel marka emzik almanizada gerek yok damaklı olsun yeter illaki almıyorsa şeker li suya bandirin birkaç sefer sapını hafif hafif tık tık layin parmağınızla birkaç sefer de alışır..Özel doktorların her söylediğine de inanmayın bidaha gelin diye hep abartırlar herşeyi.. Devlet yada özel hastanede iyi olduğuna güven diginiz bir doktora götürün yeterli..Ateşi ve ishali olmayan çocuğu doktora da götürmeyin ya gazı vardır ya sancısı metsil verin geçer..Minnacık bebeklere gereksiz yere damar yolu açmalar yok idrar yok kaka istemeler birşey i olsa ateşi olur çocuğun..Stres yapmayın onlar bizden daha güçlü bunu bilin.. Telaş li yeni annelere 3 çocuklu bir anneden haddim olmayarak tavsiye ler..
orada 1000 kisi var :) kendimiz toplansak daha iyi olmaz mi?
ben gördüm az once yorum da yaptm hatta ama kimsecikler yok in cin top oynuyorfaceede 2015 eylul anneleri kk grubunu gorebiliyor musunuz?
Bu kumandalı olan mi acaba 200 lira fiyati
Kizlar kizim 64 gunluk oldu yine ilk ay oldugu gibi geceleri 2 yada 3 saatte bir mi emzirmek gerekir. Ne zaman uzayacak emzirme suresi? Gerci benim kizim 2 saatte bazende saat basi uyaniyor. Uyandigimdada sapur supur elini emiyor ☺ 1 hafta once cok duzenliydi gece uykusu 10 da yatip 7 de uyaniyordu bende gece 3 te 5 te emziriyordum ama simdi saat basi uyanir oldu bakalim daha ne kadar nasil degisiklikler gorecegiz ☺
Bnm tek sosyal medyam kk :)) bizde tartildik bugün 6200 geldi oğlan maşallahiki gün sonra tam üç aylık oluyoruz zaman cabukmu geçiyor ne ek gıda arastirmalarina basladm sabirsizlaniyorum ek gıdaya gecmek için ya niyeyse
Kizlar kizim 64 gunluk oldu yine ilk ay oldugu gibi geceleri 2 yada 3 saatte bir mi emzirmek gerekir. Ne zaman uzayacak emzirme suresi? Gerci benim kizim 2 saatte bazende saat basi uyaniyor. Uyandigimdada sapur supur elini emiyor ☺ 1 hafta once cok duzenliydi gece uykusu 10 da yatip 7 de uyaniyordu bende gece 3 te 5 te emziriyordum ama simdi saat basi uyanir oldu bakalim daha ne kadar nasil degisiklikler gorecegiz ☺
Evet canim ise baslicam cok yakinda diye moralim bozuk kac gundur agliyordum, o yuzden sismedi bile goguslerim. Bugun dusunmemeye calisiyorum. Sagol canim, insallah sorunsuz atlatirim
6 aylikken canm siz ne zaman geciceksnzMaasallah canimne zaman gecmeyi dusunuyorsun ek gidaya?
Benimde çok aşırı dökülüyor ya hic bu kadaridökülmemisti sinirim bozulmaya basladi2 ay 10 gunluk olduk ve benim saclarim dokuluyor bile. Onlenebilir mi, nasil onlerim bilginiz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?