2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

canim bende bunu yazacaktim.dis dunyaya ilgileri arttigi icin az emip daha cok etrafi seyretmek istiyorlar.birkac gundur bizimkide etrafa olan ilgisi artti.
bizimki cok disadönük teyzesi gunduz hic emmiyor napalım sabir diyecegiz en azindan saglik açısından rahatsızlık olmadığıni ogrenmis olduk :)

ya bu aradaa face grubuna katıldıniz mi bir suru kisi var kim kim merak ediyor insan

Iyi bari rahatla artik canim :) ben katildim gruba. Sen kimsin

Tesekkurler tavsiyeler icin :)
Ben sahsi olarak depolamak icin sutumu arttirmaya calisiyorum

Bnm tek sosyal medyam kk :)) bizde tartildik bugün 6200 geldi oğlan maşallahiki gün sonra tam üç aylık oluyoruz zaman cabukmu geçiyor ne ek gıda arastirmalarina basladm sabirsizlaniyorum ek gıdaya gecmek için ya niyeyse

Kizlar kizim 64 gunluk oldu yine ilk ay oldugu gibi geceleri 2 yada 3 saatte bir mi emzirmek gerekir. Ne zaman uzayacak emzirme suresi? Gerci benim kizim 2 saatte bazende saat basi uyaniyor. Uyandigimdada sapur supur elini emiyor ☺ 1 hafta once cok duzenliydi gece uykusu 10 da yatip 7 de uyaniyordu bende gece 3 te 5 te emziriyordum ama simdi saat basi uyanir oldu bakalim daha ne kadar nasil degisiklikler gorecegiz ☺

Emzirme suresi uzadi artik, kendi uyanmadan emzirmiyorum ben. 8 saati gorduk uyuyarak :)

2 ay 10 gunluk olduk ve benim saclarim dokuluyor bile. Onlenebilir mi, nasil onlerim bilginiz var mi?

Maasallah canim ne zaman gecmeyi dusunuyorsun ek gidaya?

Uzuuuunca süre giremeyip bugün fırsat bulunca bi bakayım dedim şak diye ortadan dalmış olacağım ama düzelir merak etme :) bizim de uykularımız düzene girmişti ama geçen hafta aniden yenidoğduğu zamanlara dönmüştük. Oğlum en fazla 3saatte bir emiyordu geceleri. Saat başı kalkıyordu bazen de. Ama bu durum başlangıcı gibi aniden bitiverdi :) büyüme atağı dedikleri dönemler varmış. Birisi 3.aydaymış. Bu dönemde uyku ve yeme alışkanlıkları değişebiliyormuş, sonra normale dönüyormuş diye okudum. Bizimki heralde ataktı geldi geçti diye dalga geçiyoruz eşimle :)

Evet canim ise baslicam cok yakinda diye moralim bozuk kac gundur agliyordum, o yuzden sismedi bile goguslerim. Bugun dusunmemeye calisiyorum. Sagol canim, insallah sorunsuz atlatirim

Adet döneminde de süt azalırmış. Ben halen adet görmedim. 2.seferdir sütüm bir anda kesilmiş gibi oluyor. İlkinde çok panik olmuştum, buraya da yazmıştım. Gün içinde saat 3te oğlum lıkır lıkır emmişti, saat 5 te tekrar emmek istediğinde göğüslerim pörsümüş gibiydi. 3-4gün baya baya az gelmişti sütüm hatta oğlum doymuyordu, ama sonra gene normale dönmüştü. Bu hafta gene aynısı oldu. Bir anda kesilir gibi oldu ama şimdi sanki kendiliğinden artıyor gibi gene. Bol su ve kendi beslenmene dikkat ettiğin sürece bir de hep kendini benim sütüm yeterli diye inandırırsan sütün artar diyorlar. Beslenmene dikkat etmek önemliymiş çünkü vücut kendine yetiremeyince süt üretimini de kısarmış. Ama yemekten daha önemlisi sıvı alımıymış. Bir de bende uykusuzluk da etkiliyor sütümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…