2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Sizin bebeğinizdede oluyormu uyurken sanki nefessiz kalıyor gibi hıh hıh yapıyor derin nefes alıyor ya korkuyorum dr.sormuştum olur dedi ama normalmi sizxe

Can'ım demek bu herkesin ortak sorunu bizde tam 3 aylık olduk 15 gündür çok iştahsız aptamil 1 kullanıyodum dün hipp aldım denedim bu sabaha kadar içti bakalım içmeye devam edicekmi çok üzülüyorum

4 diye dusunuyorum, zaten baslangicta yogurt ve meyve suyu var, bir seye etkisi olmaz :)
Canm int güncel anne var oraya bakmani tavsiye ederm kendisi hem anne hem cocuk dr u dordncu ayi ek gida icin tavsiye etmiyor sndirim sistemi hala gelişmiş olmuyormus altnci ayda yoğurt la başlatıyor oda anne sutunden olucakms yoksa keçi sütü diyor birde meyve suyu vermeyn meyve puresi vern diyor ilk asamada meyve puresi verdirmiyor ama sebze puresi verdiriyor cnku meyve tatli oldugu icin bebek sebze puresi tatsz oldgndan reddedebiliyormus sebzeyi bir yasndan once yasak gidalarda var

Bende dün Dr muayenemizde sordum aynen böyle anlattı Bebek anne sütüylede beslense mamaylada beslense 6 aydan önce farklı bi rahatsızlık yoksa kesinlikle ek gıdaya geçilmemeli dedi

Ya ben en iyisi doktorumu degistireyim onun tavsiyesiydi bunlar

Can'ım demek bu herkesin ortak sorunu bizde tam 3 aylık olduk 15 gündür çok iştahsız aptamil 1 kullanıyodum dün hipp aldım denedim bu sabaha kadar içti bakalım içmeye devam edicekmi çok üzülüyorum
BENİMDE bebeğim aç yemiyo tüm gün saat başı elimde mama geziyorum yemiyo kızlar dün 400 cc toplam 24 saatde zor yemis dir o bile yoktur yani aç çok uzuluyorum

Bildigim kadariyla mama verenler 4.ayda ek gidaya baslamasi gerekiyor.mama hem cok kilo aldiriyor hemde tatli.sahsen ben bebek olsam 6 ay mama ictikten sonra yogurtta yemem:) nedenide bu sanirim.once yogyrt sonra meyveyi pure seklinde verip meyveden hemen sonra sebzeye gecmek lazim ki tatliya alismasin.birde en buyuk sorun blendir kullanmayin sonra pure ve kati gidada sikinti yasarsiniz.ben bu sefer 6 ay beklemicem sanirim oglum cok istahsiz.en azindan tattirmak iyi olur diye dusunuyorum.
sac dokulmesine de care yok.daha durun topak topak dokulmeye baslayacak
en gec cocuk bir yasina gelinceye kadar duruyor.do

geçen muz yiyordum.sonra bebisi muz yer gibi cekerken yalamaya basladi sipa miniminnacik verdim. arastrmak lazım hakkaten ayhkdry haklisin alerji riski yüksek dikkatli olmak lazım

kizlar ek gida konusunda her doktor her anne farkli tecrubelere sahip. eskiden doktorlar kesinlikle 6 ayda baslayin diyorlardi smdi baktilar cocuk 6 aydan sonra alisamiyor 4ten sonra yavas yavas tattirin diyorlar. benim kizim cok istahsizdi emmek istemiyordu ben de 4uncu ayda baslamistim ek gidaya hic bi sorun olmadi cok vitaminli besledim mik mik emdiginden okadar beslenemezdi yani. simdi de 4uncu ayda yavas yavas baslamayi dusunuyorum.6ayda ise basladigimda duzeni oturmus olsun istiyorum.

buarada biz de 2.5 aylik sayiliriz eskisi gibi istahli emmiyor. algilari acildigindan olsa gerek. siz bi de 4 aylikken gorun. bi etrafa bakiniyolar bi memeyi iki cektiriyolar nargile keyfi gibi kullanacaklar bizi :)
hamilelik hormonlari 3 ayla birlikte bize veda ettiklerinden, guzellesen saclarimiz da gidiyor hepsi normal yani topak topak dokulse de :)

BENİMDE bebeğim aç yemiyo tüm gün saat başı elimde mama geziyorum yemiyo kızlar dün 400 cc toplam 24 saatde zor yemis dir o bile yoktur yani aç çok uzuluyorum
İstersen mama değiştirmeyi dene benimki dünden beri hipp combiotic i sorunsuz içiyor inşallah içmeye devam eder

Ayni durum bizde de mevcut. Eskiden yetmeyen sutumu simdi sagip elimde gezdiriyorum.biraz ictikten sonra diliyle itikliyo doymus gibi. 1 hafta oncesinde hotle degildi gecen hafta burnu tikandi balgami varsi. Tonimer kullanmaya basladik ve hipp mamadan aptamile gecince cocuk boyle oldu. Dun dontora gittik tonimerle temizleme yapinca balgamini yutugu icin midesi bulaniyo olabilir dedi. 1 hafta daha gozlemlicekmisiz. Huyu resmen degisti eskiden aciktigini belli ediyodu siimdi anlamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…