Bizde 3aylik olduk oğlumun saçları çok dökülüyor.bebek anneyi tanımaya başlayınca anne ve bebeğin saçları dökülür derler bilmiyorum artık2 ay 10 gunluk olduk ve benim saclarim dokuluyor bile. Onlenebilir mi, nasil onlerim bilginiz var mi?
6 aylikken canm siz ne zaman geciceksnz
Bizde 3aylik olduk oğlumun saçları çok dökülüyor.bebek anneyi tanımaya başlayınca anne ve bebeğin saçları dökülür derler bilmiyorum artık
Yok canım ya kel kalmayiz allahın izniyleEvet bebegimin de dokuluyor :) onun yeni cikacak ama ben kel kalabilirim
Can'ım demek bu herkesin ortak sorunu bizde tam 3 aylık olduk 15 gündür çok iştahsız aptamil 1 kullanıyodum dün hipp aldım denedim bu sabaha kadar içti bakalım içmeye devam edicekmi çok üzülüyorumkizlar iki prf bir kac uzmana ulastik 4. ayin sonuna kadr devam edebilirmis sonra geciyormus emmeme iştahsızlık durumu bircok sebebi olabilirmis enfeksiyon yoksa cocugu yipratmayin demisler .hatta ates asiri huzursuzlk yoksa idrar tahliline bile gerek yok demis hoca.kimi bebekte oluyormuş vucudunun gelişiminden dis dunyayi kesfetmis olmasından olabilirmis yani bu konuyla ilgili ansiklopedi yazılabilirmis acikcasi tam sebebini bizde bilmiyoruz 120.günden sonra bıçak gibi kesiliyormus yeniden emmeeye basliyor larmis bebekler bizde tam anlamiyoruz demis :)) artık sabretcez safak 44
Canm int güncel anne var oraya bakmani tavsiye ederm kendisi hem anne hem cocuk dr u dordncu ayi ek gida icin tavsiye etmiyor sndirim sistemi hala gelişmiş olmuyormus altnci ayda yoğurt la başlatıyor oda anne sutunden olucakms yoksa keçi sütü diyor birde meyve suyu vermeyn meyve puresi vern diyor ilk asamada meyve puresi verdirmiyor ama sebze puresi verdiriyor cnku meyve tatli oldugu icin bebek sebze puresi tatsz oldgndan reddedebiliyormus sebzeyi bir yasndan once yasak gidalarda var4 diye dusunuyorum, zaten baslangicta yogurt ve meyve suyu var, bir seye etkisi olmaz :)
Bende dün Dr muayenemizde sordum aynen böyle anlattı Bebek anne sütüylede beslense mamaylada beslense 6 aydan önce farklı bi rahatsızlık yoksa kesinlikle ek gıdaya geçilmemeli dediCanm int güncel anne var oraya bakmani tavsiye ederm kendisi hem anne hem cocuk dr u dordncu ayi ek gida icin tavsiye etmiyor sndirim sistemi hala gelişmiş olmuyormus altnci ayda yoğurt la başlatıyor oda anne sutunden olucakms yoksa keçi sütü diyor birde meyve suyu vermeyn meyve puresi vern diyor ilk asamada meyve puresi verdirmiyor ama sebze puresi verdiriyor cnku meyve tatli oldugu icin bebek sebze puresi tatsz oldgndan reddedebiliyormus sebzeyi bir yasndan once yasak gidalarda var
Canm int güncel anne var oraya bakmani tavsiye ederm kendisi hem anne hem cocuk dr u dordncu ayi ek gida icin tavsiye etmiyor sndirim sistemi hala gelişmiş olmuyormus altnci ayda yoğurt la başlatıyor oda anne sutunden olucakms yoksa keçi sütü diyor birde meyve suyu vermeyn meyve puresi vern diyor ilk asamada meyve puresi verdirmiyor ama sebze puresi verdiriyor cnku meyve tatli oldugu icin bebek sebze puresi tatsz oldgndan reddedebiliyormus sebzeyi bir yasndan once yasak gidalarda var
Canm bnde hic ek gıda ile ilgili bilgi sahibi olmadgm icin arastriyorum şuan alerji riski yüksek gıdalar varms onlarada bakmak lazmYa ben en iyisi doktorumu degistireyimonun tavsiyesiydi bunlar
BENİMDE bebeğim aç yemiyo tüm gün saat başı elimde mama geziyorum yemiyo kızlar dün 400 cc toplam 24 saatde zor yemis dir o bile yoktur yani aç çok uzuluyorumCan'ım demek bu herkesin ortak sorunu bizde tam 3 aylık olduk 15 gündür çok iştahsız aptamil 1 kullanıyodum dün hipp aldım denedim bu sabaha kadar içti bakalım içmeye devam edicekmi çok üzülüyorum
oluyor canım hiiikk diye bir ses de cikariyor alistik biz :))Sizin bebeğinizdede oluyormu uyurken sanki nefessiz kalıyor gibi hıh hıh yapıyor derin nefes alıyor ya korkuyorum dr.sormuştum olur dedi ama normalmi sizxe
İstersen mama değiştirmeyi dene benimki dünden beri hipp combiotic i sorunsuz içiyor inşallah içmeye devam ederBENİMDE bebeğim aç yemiyo tüm gün saat başı elimde mama geziyorum yemiyo kızlar dün 400 cc toplam 24 saatde zor yemis dir o bile yoktur yani aç çok uzuluyorum
BENİMDE bebeğim aç yemiyo tüm gün saat başı elimde mama geziyorum yemiyo kızlar dün 400 cc toplam 24 saatde zor yemis dir o bile yoktur yani aç çok uzuluyorum
geçen muz yiyordum.sonra bebisi muz yer gibi cekerken yalamaya basladi sipa miniminnacik verdim. arastrmak lazım hakkatenayhkdry haklisin alerji riski yüksek dikkatli olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?