- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
1 kilo mu almış bir ayda Can'ım? Neden üzüldün ki ? Bence gayet iyi almış maaşallah. 3 aylık mı oldu şimdi?ızlar slm dun oğluşumun aşısını yaptırdık kılosuna bakıldı 1 kılo fazla kilo almış uzuldum 6390 gram boyu 61 cm dı sızınkılwr nasıldı????
cnm bzde dun tartıldık 3 aylık 6200 ama boyuna baakamadk sz kaç aylıksnz ?ızlar slm dun oğluşumun aşısını yaptırdık kılosuna bakıldı 1 kılo fazla kilo almış uzuldum 6390 gram boyu 61 cm dı sızınkılwr nasıldı????
1 kilo fazla almış galiba canım1 kilo mu almış bir ayda Can'ım? Neden üzüldün ki ? Bence gayet iyi almış maaşallah. 3 aylık mı oldu şimdi?
77 günlük canimCanım ne kadarlikti seninki bende elma yalatiyom 4 eylülde doğdu
ızlar slm dun oğluşumun aşısını yaptırdık kılosuna bakıldı 1 kılo fazla kilo almış uzuldum 6390 gram boyu 61 cm dı sızınkılwr nasıldı????
canim masallah almis işte ne güzel.ben alsın diye 40 takla atiyorumızlar slm dun oğluşumun aşısını yaptırdık kılosuna bakıldı 1 kılo fazla kilo almış uzuldum 6390 gram boyu 61 cm dı sızınkılwr nasıldı????
Bildigim kadariyla mama verenler 4.ayda ek gidaya baslamasi gerekiyor.mama hem cok kilo aldiriyor hemde tatli.sahsen ben bebek olsam 6 ay mama ictikten sonra yogurtta yemem:) nedenide bu sanirim.once yogyrt sonra meyveyi pure seklinde verip meyveden hemen sonra sebzeye gecmek lazim ki tatliya alismasin.birde en buyuk sorun blendir kullanmayin sonra pure ve kati gidada sikinti yasarsiniz.ben bu sefer 6 ay beklemicem sanirim oglum cok istahsiz.en azindan tattirmak iyi olur diye dusunuyorum.
sac dokulmesine de care yok.daha durun topak topak dokulmeye baslayacak
en gec cocuk bir yasina gelinceye kadar duruyor.do
ızlar slm dun oğluşumun aşısını yaptırdık kılosuna bakıldı 1 kılo fazla kilo almış uzuldum 6390 gram boyu 61 cm dı sızınkılwr nasıldı????
66 gunluk bebeğım normalde 5.500 gram olması lazımdı 6 390 olmuş hem anne sutu alıyor hemde mamaNasıl yanı 2 kilomu aldı 1 ayda
66 gunluk bebeğım normalde 5.500 gram olması lazımdı 6 390 olmuş hem anne sutu alıyor hemde mama
66 gunluk bebeğım normalde 5.500 gram olması lazımdı 6 390 olmuş hem anne sutu alıyor hemde mama
Cnm 3 oğün olarak 100 cc verıyorxum bazen 4 öğün oluyorxu sımdı 3 oğün 90 cc yaptım oğluma dıyet uyguluycam cok aglıycak ama mecburumMerhaba benim bebegimde 67 günlük. Bende anne sütü ve mama veriyorum. Mamayı günde kaç kez kaç cc olarak veriyorsunuz?
Demekki sütün yetiyor canm mamayi kesmeni tavsiye ederm66 gunluk bebeğım normalde 5.500 gram olması lazımdı 6 390 olmuş hem anne sutu alıyor hemde mama
Cnm 3 oğün olarak 100 cc verıyorxum bazen 4 öğün oluyorxu sımdı 3 oğün 90 cc yaptım oğluma dıyet uyguluycam cok aglıycak ama mecburum
Sutumü arttı kı anlamadım vallaDemekki sütün yetiyor canm mamayi kesmeni tavsiye ederm
Canm zaten yetiyor ama biz pimpirikli oldugumuz icin hemen mama vermeye kalıyoruz çevreden de aç bu cocuk diyorlar korkuyorux mamaya hemen geciyoruz bence verme bir hafta sadeve anne sütü ver ve kilo alimina bak ikiyuz gram civari almissa sadece süt ver cnku bir ayda iki kilo cok fazlaSutumü arttı kı anlamadım valla
Mrb kakada zorlanıosa ve dudakları kabardıysa eğer inek sütü alerjisi olabilir ama sizin bi takip etmeniz lazım eğer mama yedikten 15-20 dk sonra dudaklarında kızarıklık oluyosa ve kabarma bu mamanın içinde inek sütü olduģundan olabilir benimde 18 aylık oğlum var ve malesef inek sütü alerjisi var bende bu belirtilerle anlamıştım alerjimiz olduğunu.sağlıklı günler. .Bizde bugün 22 günlük olduk, bebeğim erken geldiği için hala sürekli uyuyor çok şukur meme emiyor ama sadece bir memeye başlayınca onunla devam ediyor aynı memeyi 20-35 dk emiyor çıkarttıgım anda diğerini asla almıyor umarım besleniyordur günde 1-2 kez mama veriyorum yarın doktor kontrolumuz var umarım kilo alımı iyidir. kaka yaparken çok zorlanıyor çok ıkınıyo kızarıyo kabız da değil yarın sorucaz doktora bide dudaklarımız kabardı sanırım emmekte zorlandıgı için bizden böyle çok şukur bugunumuze
Maşallah kuzuyaKizlar ya bebeginiz donmeye basladimi oglumu az önce yuz üstü yatirdim sirt ustu dondu cok mutlu oldym yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?