3 aylik canmKaç aylıkken tuttu canım benim kızım à 3 farklı emzik denedim almıyor
benimki geri bıraktı emzigi cesit cesit var cani isterse bes on dk emip bırakıyor3 aylik canm
3 aylik canm
Can
canım ben o fitili 5gunde bir veriyorum dr.oyle demişti.hemen kaka yapınca çıkıyor fitil a ma artık benimki fitil verince Bile hemen
Bzmkide oyle saldiriyor ellerine bu ara küçük cingirakli oyuncagi var eline tutusturuyorum agzina goturuyor hemen gücü yetmiyor ama agzina sokmaya yuzunde gezdiriyor sadece :))Bende alıyım o zaman son kez
Çünkü kızım her şeyi emmeye başladı
Ay Can'ım etraftakileri hiiiiç dinleme bence kilosu gayet iyi. Sonuçta bizim için ne kadar kiloda olduğu değil de ne kadar kilo aldığı önemli. Yana kendi kendine dönemiyor, yeni yeni çıngırak tutmaya başladı Can'ım.100 günlükken cnm 5250 çıktı 1 hafta hic kilo alamadık ishal olduk biraz sanırım ondan bide 1950 kg dan bu hala geldik çok şükür gene. Bana sürekli gecikti sunu yapması lazim deyip duruyorlar gerçi pramature benim bebeğim tabi biraz geriyiz gününde doğanlarda gore genelde şükür. Yana donme , çıngırak tutma var mi bebisinde?
Zaten panik yapmıyorum ki ben. Herşeyi normal çünkü kızımınBu konuda panik olmayın kızlar, erken doğan bebeklerde sık rastlanan bi durum. Zamanla akranlarıyla eşitleniyolar. Bizimki vaktinden sonra geldi, şuan 2 ay 1 haftalık ve kilosu sizinkilerden fazla. Çünkü zaten tombik doğmuştu. Hatta o kafa kaldırma hareketini iki üç haftalıkken yapıyordu, bu yüzden hiç yüZüstü yatıramadım güvenip. Gözüyle anneyi takip etme de daha 1 aylıktı yapmaya başladığında. Ama bu demek değil ki yapması gereken her şeyi vaktinden önce yapacak.. Geç yaptıkları da olacak elbet. Bariz sıkıntılar yoksa kafanıza takmayın bunları. Hazırbulunuşluk düzeyi geldiği an yapacaklar hepsini. Kimini erken kimini geç
Evt ya napacam bilmiyorum beklicem bu sefer 6 7günüSadece fitille mi yapiyor canim?
Evt ya napacam bilmiyorum beklicem bu sefer 6 7günü
Yapıyorum canım karnına ayaklarının altına sürüyorum güzel gaz çıkarıyor kokuyorda kaç gündür yapamadığı içinHuzursuzlugunu hissediyorum ben cok kotu bir durum yaa, aci elma yagi denedin mi?
Senle ben aynı gün doğum yaptık canım bebegin istahi Ne durumda canım hiç yemiyo benimki senin kaç saatde bi yiyo çok kötüyüm coldiracammm yemiyo korkuyorum bişey olcak diye aç tüm gunHuzursuzlugunu hissediyorum ben cok kotu bir durum yaa, aci elma yagi denedin mi?
Yapıyorum canım karnına ayaklarının altına sürüyorum güzel gaz çıkarıyor kokuyorda kaç gündür yapamadığı için
Canım sabah açtım altini çok az yapmış kaka çok sevindim devamı gelir inş ıkınıyor hala yavrum yaO kaka yaptirmiyor mu canim? Aktar yaptirir misti de
Cnm
Senle ben aynı gün doğum yaptık canım bebegin istahi Ne durumda canım hiç yemiyo benimki senin kaç saatde bi yiyo çok kötüyüm coldiracammm yemiyo korkuyorum bişey olcak diye aç tüm gun
Canım sabah açtım altini çok az yapmış kaka çok sevindim devamı gelir inş ıkınıyor hala yavrum ya
Ben de alayim bakalim bugun o zaman
Cnm kaka derdi bizede bitmedi iki gün geciyo3cugun karın masajı maydanoz çöpü fln derken bisürü çabayla yaptırıyorum dün 7 saatde toplam 30cc yedi panik oldum hiç iştah yok zaten uykuda yediririm uyanikken mümkün değil almıyor biberonu yediği 40cc fln tam 1 saat boyunca bi emzik bi biberon sırayla ağzına koyuyorum emziği alınca uykusu ağırlasiyo farkına varmadan biberonu veriyorum tüm gün ayaktayim 30cc 40cc belki 50cc yediririm diye bazen de aç agliyor ama gazdan dolayi biberon almıyor ama zaten uyanikken yemiyo 3 saatde bir fln 4 saatde fln zorla yediriyorym son zamanlarda abarti 5i bile bulduEskisi gibi istahli degil canim maalesef. 2.5 3 saatte 5-10 dk arasi emip birakiyor. Sen sagip veriyordun ne kadar yiyor? Yapcak bir sey yok doyuyorlardir aciksalar aglarlar.
Benim ki artik kakasini yapamiyor, iyice azaldi istahi, huzursuzluk basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?