2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bugün 2. Ay aşımızı olduk 2 kolundan ve 1 bacağından yaptılar. Çok ağladı kızım..

Bende alıyım o zaman son kez
Çünkü kızım her şeyi emmeye başladı
Bzmkide oyle saldiriyor ellerine bu ara küçük cingirakli oyuncagi var eline tutusturuyorum agzina goturuyor hemen gücü yetmiyor ama agzina sokmaya yuzunde gezdiriyor sadece :))

Ay Can'ım etraftakileri hiiiiç dinleme bence kilosu gayet iyi. Sonuçta bizim için ne kadar kiloda olduğu değil de ne kadar kilo aldığı önemli. Yana kendi kendine dönemiyor, yeni yeni çıngırak tutmaya başladı Can'ım.

Zaten panik yapmıyorum ki ben. Herşeyi normal çünkü kızımın

[QUOTEhve, post: 43699358, member: 646537"]Aynı belirtiler bizde de var. Uyurken Terleme ve huysuzluk. Çok örtmüyorum üzerini ama hasta olsa ateşi çıkar, bakıyorum arada şükür ateşi yok. Acaba hastalandılar mı yoksa normal mi ben de huylandım bak şimdi[/QUOTE]
Banyo yaptırdım bugun biraz daha iyi atesi yok bizimde ateşi olmadan da dr goturmek istemiyorum bi konusup dertlerini anlatmaya baslasalardi kuzucuklar daha rahatliycaz

Cnm
Huzursuzlugunu hissediyorum ben cok kotu bir durum yaa, aci elma yagi denedin mi?
Senle ben aynı gün doğum yaptık canım bebegin istahi Ne durumda canım hiç yemiyo benimki senin kaç saatde bi yiyo çok kötüyüm coldiracammm yemiyo korkuyorum bişey olcak diye aç tüm gun

Cnm

Senle ben aynı gün doğum yaptık canım bebegin istahi Ne durumda canım hiç yemiyo benimki senin kaç saatde bi yiyo çok kötüyüm coldiracammm yemiyo korkuyorum bişey olcak diye aç tüm gun

Eskisi gibi istahli degil canim maalesef. 2.5 3 saatte 5-10 dk arasi emip birakiyor. Sen sagip veriyordun ne kadar yiyor? Yapcak bir sey yok doyuyorlardir aciksalar aglarlar.
Benim ki artik kakasini yapamiyor, iyice azaldi istahi, huzursuzluk basladi

Ben de alayim bakalim bugun o zaman

Canim aci elma yagi kaka problemine care olmadi bizde.. Sadece gaz cikarmasini kolaylastiriyomus, gerci bn oyle bi etki de goremedim.. Benim anladigim sadece ayaklarina surunce orayi isittigi icin gaz cikarttiriyo

Cnm
Eskisi gibi istahli degil canim maalesef. 2.5 3 saatte 5-10 dk arasi emip birakiyor. Sen sagip veriyordun ne kadar yiyor? Yapcak bir sey yok doyuyorlardir aciksalar aglarlar.
Benim ki artik kakasini yapamiyor, iyice azaldi istahi, huzursuzluk basladi
Cnm kaka derdi bizede bitmedi iki gün geciyo3cugun karın masajı maydanoz çöpü fln derken bisürü çabayla yaptırıyorum dün 7 saatde toplam 30cc yedi panik oldum hiç iştah yok zaten uykuda yediririm uyanikken mümkün değil almıyor biberonu yediği 40cc fln tam 1 saat boyunca bi emzik bi biberon sırayla ağzına koyuyorum emziği alınca uykusu ağırlasiyo farkına varmadan biberonu veriyorum tüm gün ayaktayim 30cc 40cc belki 50cc yediririm diye bazen de aç agliyor ama gazdan dolayi biberon almıyor ama zaten uyanikken yemiyo 3 saatde bir fln 4 saatde fln zorla yediriyorym son zamanlarda abarti 5i bile buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…