2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canim aci elma yagi kaka problemine care olmadi bizde.. Sadece gaz cikarmasini kolaylastiriyomus, gerci bn oyle bi etki de goremedim.. Benim anladigim sadece ayaklarina surunce orayi isittigi icin gaz cikarttiriyo

Bizde gaz problemi yok ztn devamli cikario, o problem bitti, simdi kaka basladi. Hic kullanmiyim o zaman ya

Cok az yaa gercekten.kilo vermisti bir ara noldu? Benim ki 40 ccden fazla cekiyordur kesin. Doktora sordun mu? Sorsan da normal der hersey normal cunku onlara. gaz disinda baska bir sey olabilir mi acaba? Ben bu hsonu farkli dr.a gitcem artik.

Kulak cubuguyla denedim olmadi. Fitil vercem mecbur icini bosaltsin huzura kavussun. Sabah zeytin yagi icirdim ama tik yok.

Aynen onlara nedesek normal.cnm fitil verme daha karın masajı yap zeytinyağına poposuna masaj yap ve maydanoz çöpü 3 cm fln içeriye doğru it çıkar bikaç defa bacaklarını karnına Doğru tut ikindir çıkacak. Kilosu şimdilik normal bole giderse zayıflar diye korkuyorum ALLAH KORUSUN

Haftaya carsamba 3 aylik olucaz ve ayni der bizde de var eskiden 2 saatte bir acikan ve aglayan cocuk gitti. Elumde biberonla pesinden dolastiran ve biberonu diliyle itikleyen bi cocuk geldi. Kilo basina 140 cc ile carptiginda gubluk icmesi gereken miktari buluyomusuz ama benim kizim sagolsun hic yemiyo. Aynen 4 saati bile geciyo zar zor yediriyorum. Hatta biberonla damlatiyorum yalayarak yemesini sagladigim bile oluyo.

Oglen senin taktigi deniyim olmadi aksam fitil veririm, dayanamiyorum ki rahatsiz cunku.
Zayiflamaz canim korkma ishal fln olmadigi surece

Ben hic zorlamiyorum, illa yer bir de zorlamadan denesen kendi acikmaz mi acaba?

Ben hic zorlamiyorum, illa yer bir de zorlamadan denesen kendi acikmaz mi acaba?

Onuda denedim vermiyorum 4 saat sonra 50 ccyi zor iciyo. Anne sutu disarda 3 4 saat kalabiliyomus o sure icinde icmezse m3cbur dokuyorum. Mamayida hazirladiktan sonra yarim saat icinde icmesi gerekiyo. Kac kere sut ve mamayi ziyan ettim. Uzuluyorum ac diye ama diliyle itikliyo surekli.zar zor yediriyorum.

Bu aralar herkeste bi iştah sorunu var sanırım benim sıpa da bazen çok güzel içiyor bazen de diliyle biberonu dışarı itip kaşlarını yukarı kaldırıp kafasını sağa sola çeviriyo hızlıca içmediği zamanlar artmaya başladı. Hele mama soğuksa ölse içmez, ılıktan daha sıcak seviyor hatta. Bu durum dönemseldir diye düşünüyorum, geçer inşallah

Bizde gaz problemi yok ztn devamli cikario, o problem bitti, simdi kaka basladi. Hic kullanmiyim o zaman ya

Canim bn de 'gaz problemimiz yok surekli cikariyo' diyodum ama dr o cikardigi uc gazlar bi de icerde dolanan gaz var, o sanci yapar dedi.. Aman ne biliim anlamiyorum ki ya cidden drlara gore hersey normal, tek aglama sebebi gaz

kızlar ben uzun zamandır yazamıyorum ama takipteyim :) konuya ortaak olayım dedim emmeme sorunu bu ara bizde de var malesef. bir de gece çok terliyor çok örtmüyorum ama. iki gecedir de 4te uyanıp bakınmak istiyor gözler çakmak çakmak :)

Kızlar acil bişey sorucam. Sakarya'da bildiğiniz iyi Bi çocuk Dr var mı? Oralı olan veya orda yaşayan arkadaşlar acill

2 aylık aşısı olanlar bir bakabilirmi?

Bu aşı canlı aşı mı aşı olduğu kıyafetleri atmak gerekiyor mu?

2 aylık aşısı olanlar bir bakabilirmi?

Bu aşı canlı aşı mı aşı olduğu kıyafetleri atmak gerekiyor mu

Noluyor bu bebislere yaa. Duzgun bir dr da yok akil verecek

Canim bn de 'gaz problemimiz yok surekli cikariyo' diyodum ama dr o cikardigi uc gazlar bi de icerde dolanan gaz var, o sanci yapar dedi.. Aman ne biliim anlamiyorum ki ya cidden drlara gore hersey normal, tek aglama sebebi gaz

Hadi ya, daha da mi gazlari var :) gaz cikmayinca kaka da cikmiyor belki. Off off zor islermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…