Canim aci elma yagi kaka problemine care olmadi bizde.. Sadece gaz cikarmasini kolaylastiriyomus, gerci bn oyle bi etki de goremedim.. Benim anladigim sadece ayaklarina surunce orayi isittigi icin gaz cikarttiriyo
Cnm
Cnm kaka derdi bizede bitmedi iki gün geciyo3cugun karın masajı maydanoz çöpü fln derken bisürü çabayla yaptırıyorum dün 7 saatde toplam 30cc yedi panik oldum hiç iştah yok zaten uykuda yediririm uyanikken mümkün değil almıyor biberonu yediği 40cc fln tam 1 saat boyunca bi emzik bi biberon sırayla ağzına koyuyorum emziği alınca uykusu ağırlasiyo farkına varmadan biberonu veriyorum tüm gün ayaktayim 30cc 40cc belki 50cc yediririm diye bazen de aç agliyor ama gazdan dolayi biberon almıyor ama zaten uyanikken yemiyo 3 saatde bir fln 4 saatde fln zorla yediriyorym son zamanlarda abarti 5i bile buldu
Aynen onlara nedesek normal.cnm fitil verme daha karın masajı yap zeytinyağına poposuna masaj yap ve maydanoz çöpü 3 cm fln içeriye doğru it çıkar bikaç defa bacaklarını karnına Doğru tut ikindir çıkacak. Kilosu şimdilik normal bole giderse zayıflar diye korkuyorum ALLAH KORUSUNCok az yaa gercekten.kilo vermisti bir ara noldu? Benim ki 40 ccden fazla cekiyordur kesin. Doktora sordun mu? Sorsan da normal derhersey normal cunku onlara. gaz disinda baska bir sey olabilir mi acaba? Ben bu hsonu farkli dr.a gitcem artik.
Kulak cubuguyla denedim olmadi. Fitil vercem mecbur icini bosaltsin huzura kavussun. Sabah zeytin yagi icirdim ama tik yok.
Cnm
Cnm kaka derdi bizede bitmedi iki gün geciyo3cugun karın masajı maydanoz çöpü fln derken bisürü çabayla yaptırıyorum dün 7 saatde toplam 30cc yedi panik oldum hiç iştah yok zaten uykuda yediririm uyanikken mümkün değil almıyor biberonu yediği 40cc fln tam 1 saat boyunca bi emzik bi biberon sırayla ağzına koyuyorum emziği alınca uykusu ağırlasiyo farkına varmadan biberonu veriyorum tüm gün ayaktayim 30cc 40cc belki 50cc yediririm diye bazen de aç agliyor ama gazdan dolayi biberon almıyor ama zaten uyanikken yemiyo 3 saatde bir fln 4 saatde fln zorla yediriyorym son zamanlarda abarti 5i bile buldu
Aynen onlara nedesek normal.cnm fitil verme daha karın masajı yap zeytinyağına poposuna masaj yap ve maydanoz çöpü 3 cm fln içeriye doğru it çıkar bikaç defa bacaklarını karnına Doğru tut ikindir çıkacak. Kilosu şimdilik normal bole giderse zayıflar diye korkuyorum ALLAH KORUSUN
Haftaya carsamba 3 aylik olucaz ve ayni der bizde de var eskiden 2 saatte bir acikan ve aglayan cocuk gitti. Elumde biberonla pesinden dolastiran ve biberonu diliyle itikleyen bi cocuk geldi. Kilo basina 140 cc ile carptiginda gubluk icmesi gereken miktari buluyomusuz ama benim kizim sagolsun hic yemiyo. Aynen 4 saati bile geciyo zar zor yediriyorum. Hatta biberonla damlatiyorum yalayarak yemesini sagladigim bile oluyo.
Ben hic zorlamiyorum, illa yer bir de zorlamadan denesen kendi acikmaz mi acaba?
Bizde gaz problemi yok ztn devamli cikario, o problem bitti, simdi kaka basladi. Hic kullanmiyim o zaman ya
2 aylık aşısı olanlar bir bakabilirmi?
Bu aşı canlı aşı mı aşı olduğu kıyafetleri atmak gerekiyor mu?
Bize hiç öyle bir şey demediler canım 3 gün banyo yaptirma dedi biz 3 ayimizi bitirdik
Onuda denedim vermiyorum 4 saat sonra 50 ccyi zor iciyo. Anne sutu disarda 3 4 saat kalabiliyomus o sure icinde icmezse m3cbur dokuyorum. Mamayida hazirladiktan sonra yarim saat icinde icmesi gerekiyo. Kac kere sut ve mamayi ziyan ettim. Uzuluyorum ac diye ama diliyle itikliyo surekli.zar zor yediriyorum.
Canim bn de 'gaz problemimiz yok surekli cikariyo' diyodum ama dr o cikardigi uc gazlar bi de icerde dolanan gaz var, o sanci yapar dedi.. Aman ne biliim anlamiyorum ki ya cidden drlara gore hersey normal, tek aglama sebebi gaz
2 aylık aşısı olanlar bir bakabilirmi?
Bu aşı canlı aşı mı aşı olduğu kıyafetleri atmak gerekiyor mu
Bak işte, en son 9:30 da içti 45 cc kadar. Acıkmıştır herhalde diye şimdi 90 cc yaptım ancak 10 cc içti yine lavaboya dökülceko mama kaç para haberin var mı velet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?