valla dün yaglamadim rezene ileBen de alayim bakalim bugun o zaman
Bencede kaka değil gaz yaptiriyorCanim aci elma yagi kaka problemine care olmadi bizde.. Sadece gaz cikarmasini kolaylastiriyomus, gerci bn oyle bi etki de goremedim.. Benim anladigim sadece ayaklarina surunce orayi isittigi icin gaz cikarttiriyo
Canım ben dün surmedim ama rahatlatıyor sanırım kokusu bile sakinlestiriyor gaz cikartmada iyi oluyor benim oğlum bayagi bir kivrandi çok huzursuzdu ama kaka yaptı çok şükür beline kadar çıkmıştı inş fitil koymaya bi daha gerek olmazBen de alayim bakalim bugun o zaman
Canım fitili her zaman verme anne sütü alıyorsa 10 yapmaması normalmiş gerçi 10gun dede çocuk ne hale gelir 5gunde bir yarım veriyordum kaç günde bir yapiyorCok az yaa gercekten.kilo vermisti bir ara noldu? Benim ki 40 ccden fazla cekiyordur kesin. Doktora sordun mu? Sorsan da normal derhersey normal cunku onlara. gaz disinda baska bir sey olabilir mi acaba? Ben bu hsonu farkli dr.a gitcem artik.
Kulak cubuguyla denedim olmadi. Fitil vercem mecbur icini bosaltsin huzura kavussun. Sabah zeytin yagi icirdim ama tik yok.
Yok canim kiyafet neden atilsin ki
hayret ediyorum kizlar
istahsiz olan bebekler emzik aliyor mu peki?emme reflekslerini nasil gideriyorlar?ac ac nasil huysuzlanmadan duruyorlarda benim ki hala beni emzik niyetine 24 saat kullaniyor.durmuyor 10 dakika.valla memenden nefret eder oldum evde iki cocuk siyirdim iyice.ben nerede yanlis yapiyorum
Canım fitili her zaman verme anne sütü alıyorsa 10 yapmaması normalmiş gerçi 10gun dede çocuk ne hale gelir 5gunde bir yarım veriyordum kaç günde bir yapiyor
Canlı aşı da canlı mikrop veriliyormuş ya kıyafete de bulaşır daha sonra hasta eder diyemiş. Hangi aşı da bu oluyordu onu hatirlayamadim
Canlı aşı da canlı mikrop veriliyormuş ya kıyafete de bulaşır daha sonra hasta eder diyemiş. Hangi aşı da bu oluyordu onu hatirlayamadim
Canım dr.ara sor her zaman verirsen alışır bak fitilin recetesine bak orda bile yazıyorCanim benimki cuma gunune kadar her bezine yapiyordu. Birden cuma birakti kaka yapmayi. Pazar fitil verdim, acayip yapti beline kadar yapti, altini actim devam etti yapmaya o derece yani.Sonra pazartesi sabah zeytinyagiyla yapti koyu renkliydi kahverengiye yakin. Dun sabahtan itibaren tik yok. 5 gun bekleyemem ya ne hale gelir sonra
Ne alakası var ya doymayan bebekler huzursuz olur anlaşılır bence onunla ne ilgisi var yaaBu arada kaka yapamamayla ilgili arkadaslarim sutun azalmistir yoksa yapardi dedi , var mi boyle bir sey sizce???
Ne alakası var ya doymayan bebekler huzursuz olur anlaşılır bence onunla ne ilgisi var yaa
aynı bizede cnm Dr sana ne dese bana da sole bu konuda olurmu bizim Dr umursamiyo sinir oluyorum.yemiyo bebeğim hiç yemiyo saat başı mama yapıyorum belki bişey yerdeHaftaya carsamba 3 aylik olucaz ve ayni der bizde de var eskiden 2 saatte bir acikan ve aglayan cocuk gitti. Elumde biberonla pesinden dolastiran ve biberonu diliyle itikleyen bi cocuk geldi. Kilo basina 140 cc ile carptiginda gubluk icmesi gereken miktari buluyomusuz ama benim kizim sagolsun hic yemiyo. Aynen 4 saati bile geciyo zar zor yediriyorum. Hatta biberonla damlatiyorum yalayarak yemesini sagladigim bile oluyo.
Onuda denedim vermiyorum 4 saat sonra 50 ccyi zor iciyo. Anne sutu disarda 3 4 saat kalabiliyomus o sure icinde icmezse m3cbur dokuyorum. Mamayida hazirladiktan sonra yarim saat icinde icmesi gerekiyo. Kac kere sut ve mamayi ziyan ettim. Uzuluyorum ac diye ama diliyle itikliyo surekli.zar zor yediriyorum.[/QUOTE
Aynı ben canım drw
aynı bizede cnm Dr sana ne dese bana da sole bu konuda olurmu bizim Dr umursamiyo sinir oluyorum.yemiyo bebeğim hiç yemiyo saat başı mama yapıyorum belki bişey yerde
Verem aşısı canlı aşı canım koldan yapılan. Ama kıyafeti niye atasın ki? Mikrobu direkt vücuda veriyolar zaten, kıyafete bulaşsa nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?