2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ben de alayim bakalim bugun o zaman
Canım ben dün surmedim ama rahatlatıyor sanırım kokusu bile sakinlestiriyor gaz cikartmada iyi oluyor benim oğlum bayagi bir kivrandi çok huzursuzdu ama kaka yaptı çok şükür beline kadar çıkmıştı inş fitil koymaya bi daha gerek olmaz

hayret ediyorum kizlar
istahsiz olan bebekler emzik aliyor mu peki?emme reflekslerini nasil gideriyorlar?ac ac nasil huysuzlanmadan duruyorlarda benim ki hala beni emzik niyetine 24 saat kullaniyor.durmuyor 10 dakika.valla memenden nefret eder oldum evde iki cocuk siyirdim iyice.ben nerede yanlis yapiyorum

Canım fitili her zaman verme anne sütü alıyorsa 10 yapmaması normalmiş gerçi 10gun dede çocuk ne hale gelir 5gunde bir yarım veriyordum kaç günde bir yapiyor

hayret ediyorum kizlar
istahsiz olan bebekler emzik aliyor mu peki?emme reflekslerini nasil gideriyorlar?ac ac nasil huysuzlanmadan duruyorlarda benim ki hala beni emzik niyetine 24 saat kullaniyor.durmuyor 10 dakika.valla memenden nefret eder oldum evde iki cocuk siyirdim iyice.ben nerede yanlis yapiyorum

Uykusunda emiyor dvevamli tatli tatli ama boslugu emiyor :)

Canım fitili her zaman verme anne sütü alıyorsa 10 yapmaması normalmiş gerçi 10gun dede çocuk ne hale gelir 5gunde bir yarım veriyordum kaç günde bir yapiyor

Canim benimki cuma gunune kadar her bezine yapiyordu. Birden cuma birakti kaka yapmayi. Pazar fitil verdim, acayip yapti beline kadar yapti, altini actim devam etti yapmaya o derece yani.Sonra pazartesi sabah zeytinyagiyla yapti koyu renkliydi kahverengiye yakin. Dun sabahtan itibaren tik yok. 5 gun bekleyemem ya ne hale gelir sonra

Bu arada kaka yapamamayla ilgili arkadaslarim sutun azalmistir yoksa yapardi dedi , var mi boyle bir sey sizce???

Verem aşısı canlı aşı canım koldan yapılan. Ama kıyafeti niye atasın ki? Mikrobu direkt vücuda veriyolar zaten, kıyafete bulaşsa nolur
Canlı aşı da canlı mikrop veriliyormuş ya kıyafete de bulaşır daha sonra hasta eder diyemiş. Hangi aşı da bu oluyordu onu hatirlayamadim

Canım dr.ara sor her zaman verirsen alışır bak fitilin recetesine bak orda bile yazıyor

meraba kizlar minnos huzursuz iki gundr ikinip duruyor gazinj cikarmakta cok zorlaniyor birde geceyle gunduzu karistrdi gunduz yatiyor gece ayakta. mum etti beni evimize gitsek de babasina versem biraz baksa dun bir kilo verdm resmen sıkıntıdan minicik yuzunu nasıl burusturuo agliyor eridim yaa .
biz daha verem asini yaptrmadik gunlerimiz karisti rota yaptirinca ama kıyafet mevzu saçma geldi yikanaca tertemiz olur hem kolu hassas olur hemen cikarmakta zor olur bence

Bebegi iştahsız olan anneler,ne durumdasınız?bugun oglusumun aniden iştahı gitti. Emmiyor, biberonla veriyorum içmiyor. Normalde içtigi sutun 1/3 unu ancak içmiştir bugun. Ateşi falan da yok , 2 gundur uyku problemi de var. Uyumuyor. Niye boyle oldu,cok uzuluyorum

Aynı ben canım drw
aynı bizede cnm Dr sana ne dese bana da sole bu konuda olurmu bizim Dr umursamiyo sinir oluyorum.yemiyo bebeğim hiç yemiyo saat başı mama yapıyorum belki bişey yerde

Cnm ben mamayi bir saat biliyorum yalnızmisin 1 saat içi Yedirmeye çalışıyorum sonra atiyorum

Aynı ben canım drw
aynı bizede cnm Dr sana ne dese bana da sole bu konuda olurmu bizim Dr umursamiyo sinir oluyorum.yemiyo bebeğim hiç yemiyo saat başı mama yapıyorum belki bişey yerde

Doktor normal yemeye baslar demisti. Ben mama degistirdik ve balgamdan dolayi fizyolojik serumdan dolayi boyle oldu saniyodum ama gordugum kadariyla herkeste bu problem var. Carsamba gunu rta asisi ve kontrole gitcez. Doktorumuz normal duzelir demisti. Bize hastanede mamayi yarim saat sonra kullanmamamizi soylemisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…