Doktor normal yemeye baslar demisti. Ben mama degistirdik ve balgamdan dolayi fizyolojik serumdan dolayi boyle oldu saniyodum ama gordugum kadariyla herkeste bu problem var. Carsamba gunu rta asisi ve kontrole gitcez. Doktorumuz normal duzelir demisti. Bize hastanede mamayi yarim saat sonra kullanmamamizi soylemisti.[/QUOTE
Ne bileyim canım kayinvalidem falan öyle dedi şaşırdım bende @tatlilavinya
Benzer şey bizdede oluyor uyumaya çalışırken yada uyanıkken elleri iki yana açıp korkuyor ve nefessiz kalıyor gibi çok kotu dokundugum anda geçiyor 2-3 saniyelik ben çocuk norolojisene goturdum uyku egg çekildi sorun yok şukur videosunu istediler pek mümkün değil çekmek, 3 haftadır olmuyordu dünden beri 3 kez oldu. Pramature bebeklerde olabiliyormuş kendi kendine irkiliyor farklı ama. Sizinki nasıl oldu böyle nefessiz kalma gibimi gozlerinide acıyo
Bizimki uyanikken sırt üstü yatarken oluyor. Alt degistirirken ozellikle. Gozlerini aciyo. Kollar ve bacaklar iki yana aciliyo. 2 sn suruyo. 10 gundur olmuyordu yine başladıarabaya bindikten sonra oluyor sanki. Yolda kasis gecerken kasiliyo muhtemelen. Bikacgun beklicem gecmezse gideriz noroljiye.
Günaydın kızım 71 günlük oldu.
Anne sütü yanında mamada içiyor ama son 2-3 gündür daha az emmeye başladı bi memeyi emerken ağlıyor diğerini veriyorum 2 dk emiyo yine ağlıyor sütüm azaldı iyice sanırım. Sütün içinde inciri kaynatıp blendırdan geçirip içiyordum sütümü artırmıştı. Ama kızıma çok gaz yapıyoiçmeye devam etsem mi yoksa mama miktarını mı arttırsam?
Günaydın kızım 71 günlük oldu.
Anne sütü yanında mamada içiyor ama son 2-3 gündür daha az emmeye başladı bi memeyi emerken ağlıyor diğerini veriyorum 2 dk emiyo yine ağlıyor sütüm azaldı iyice sanırım. Sütün içinde inciri kaynatıp blendırdan geçirip içiyordum sütümü artırmıştı. Ama kızıma çok gaz yapıyoiçmeye devam etsem mi yoksa mama miktarını mı arttırsam?
canim gaz yapiyorsa suyun icinde kaynat.ben sutun icinde kaynatiyorum.ama ustune bolca tarcinda ekliyorum.bildigim kadariyla tarcin,kimyon gazi aliyor.
sahsen gaz yaparsa yapsin ben sutumu arttirdigina inaniyorsam devam ederim.mamayi arttirirsan gogsunu az alir.sutun fazla olmasini gazli olmasina yeglerim.
Canım bende gaz yapiyo diye birçok şey yemiyodum baktım yine gazı var bende herşeyi yemeye başladım o gaz napsak var mama kutusuna öyle sınır oluyom öyle gıcık oluyomki
hayret ediyorum kizlar
istahsiz olan bebekler emzik aliyor mu peki?emme reflekslerini nasil gideriyorlar?ac ac nasil huysuzlanmadan duruyorlarda benim ki hala beni emzik niyetine 24 saat kullaniyor.durmuyor 10 dakika.valla memenden nefret eder oldum evde iki cocuk siyirdim iyice.ben nerede yanlis yapiyorum
Can'ım bende aynı sorunu yasadım 15 gün mama değiştirmeyi denedinmi bilmiyorum ama ben aptamil kullanıyodum hipp aldım maşallah 1 haftadır sorunsuz içiyor ve 120 içiyor 4 saatte 1 besleniyor gecede uykusu 3 saatten 4 e çıktı maşallahBak işte, en son 9:30 da içti 45 cc kadar. Acıkmıştır herhalde diye şimdi 90 cc yaptım ancak 10 cc içti yine lavaboya dökülceko mama kaç para haberin var mı velet
Ben her kaka yaptığında yıkıyorum tabi vajinasının içinide yıkıyorum sadece suyla günde 1 kez kaka yapıyor yani hergün en az 1 kere yıkıyorumKız bebek anneleri vajinanın ic kısmını yani dudakları aralayıp arasını temizliyor musunuz? Dun ilk kez araladım sarı ve beyaz parçalar var alayim mi almayim mi karar veremedim internette bilgi bulamadım kimi doktor temizleyin diyormus kimi dokunmayin. Benim kizin kakasi cıvık ve araya kaçtığını düşünüyorum.
Bende ayni sorun vardı. Meger açmış bebeğim. Devam sütü verdim bıraktı. Mesela bugün sabah bir saat boyunca emdi. Baktim birakmiyor. Devam sutunu hazirladim 60 cc cork cork hepsini icti ve uyuyakaldi minik prensesim...
Kız bebek anneleri vajinanın ic kısmını yani dudakları aralayıp arasını temizliyor musunuz? Dun ilk kez araladım sarı ve beyaz parçalar var alayim mi almayim mi karar veremedim internette bilgi bulamadım kimi doktor temizleyin diyormus kimi dokunmayin. Benim kizin kakasi cıvık ve araya kaçtığını düşünüyorum.
Bizim doktorumuz da temizleyin yoksa idrar yolu enfeksiyonu olur dedi ben temizliyorumKız bebek anneleri vajinanın ic kısmını yani dudakları aralayıp arasını temizliyor musunuz? Dun ilk kez araladım sarı ve beyaz parçalar var alayim mi almayim mi karar veremedim internette bilgi bulamadım kimi doktor temizleyin diyormus kimi dokunmayin. Benim kizin kakasi cıvık ve araya kaçtığını düşünüyorum.
Onlara bakma, kulaktan dolma eski bilgiler
kizlar bu arada ben dogdugundan itibaren gaz yapan ne varsa yiyorum.tecrubeme gore bir gunde birden fazla gaz yaoan yiyecekleri yersem cok rahatsiz oluyor.mesela ayni gundekuru fasulye,yesil mercimek corba,bulgur pilavi,asure yersem fazla fazla gaz oluyor.sutu saymiyorum bile.yaprak sarma sonra lahana tek tek de
Bizim doktorumuz da temizleyin yoksa idrar yolu enfeksiyonu olur dedi ben temizliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?