2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canm bizde bir ara aptamil den hipp geçelim demiştik 40 lira mani fln öğün bugün iştah yok aptamile döndük ama iştah sifir

Bizimki uyanikken sırt üstü yatarken oluyor. Alt degistirirken ozellikle. Gozlerini aciyo. Kollar ve bacaklar iki yana aciliyo. 2 sn suruyo. 10 gundur olmuyordu yine başladı arabaya bindikten sonra oluyor sanki. Yolda kasis gecerken kasiliyo muhtemelen. Bikacgun beklicem gecmezse gideriz noroljiye.

Günaydın kızım 71 günlük oldu.
Anne sütü yanında mamada içiyor ama son 2-3 gündür daha az emmeye başladı bi memeyi emerken ağlıyor diğerini veriyorum 2 dk emiyo yine ağlıyor sütüm azaldı iyice sanırım. Sütün içinde inciri kaynatıp blendırdan geçirip içiyordum sütümü artırmıştı. Ama kızıma çok gaz yapıyo içmeye devam etsem mi yoksa mama miktarını mı arttırsam?

Canım bende gaz yapiyo diye birçok şey yemiyodum baktım yine gazı var bende herşeyi yemeye başladım o gaz napsak var mama kutusuna öyle sınır oluyom öyle gıcık oluyomki

canim gaz yapiyorsa suyun icinde kaynat.ben sutun icinde kaynatiyorum.ama ustune bolca tarcinda ekliyorum.bildigim kadariyla tarcin,kimyon gazi aliyor.
sahsen gaz yaparsa yapsin ben sutumu arttirdigina inaniyorsam devam ederim.mamayi arttirirsan gogsunu az alir.sutun fazla olmasini gazli olmasina yeglerim.

kizlar bu arada ben dogdugundan itibaren gaz yapan ne varsa yiyorum.tecrubeme gore bir gunde birden fazla gaz yaoan yiyecekleri yersem cok rahatsiz oluyor.mesela ayni gundekuru fasulye,yesil mercimek corba,bulgur pilavi,asure yersem fazla fazla gaz oluyor.sutu saymiyorum bile.yaprak sarma sonra lahana tek tek de

Üstüne tarçın ekleyip denememiştim bi dr öyle deneyim. Devam edicem bende. Kızımın emmeyi bırakmasını istemiyorum. Tavsiyen için teşekkür ederim ☺

Canım bende gaz yapiyo diye birçok şey yemiyodum baktım yine gazı var bende herşeyi yemeye başladım o gaz napsak var mama kutusuna öyle sınır oluyom öyle gıcık oluyomki

Mama kutusunu bende görmek istemiyorum sütüm artsında gaz problemini bi şekilde atlatırız

Bende ayni sorun vardı. Meger açmış bebeğim. Devam sütü verdim bıraktı. Mesela bugün sabah bir saat boyunca emdi. Baktim birakmiyor. Devam sutunu hazirladim 60 cc cork cork hepsini icti ve uyuyakaldi minik prensesim...

Kız bebek anneleri vajinanın ic kısmını yani dudakları aralayıp arasını temizliyor musunuz? Dun ilk kez araladım sarı ve beyaz parçalar var alayim mi almayim mi karar veremedim internette bilgi bulamadım kimi doktor temizleyin diyormus kimi dokunmayin. Benim kizin kakasi cıvık ve araya kaçtığını düşünüyorum.

Bak işte, en son 9:30 da içti 45 cc kadar. Acıkmıştır herhalde diye şimdi 90 cc yaptım ancak 10 cc içti yine lavaboya dökülcek o mama kaç para haberin var mı velet
Can'ım bende aynı sorunu yasadım 15 gün mama değiştirmeyi denedinmi bilmiyorum ama ben aptamil kullanıyodum hipp aldım maşallah 1 haftadır sorunsuz içiyor ve 120 içiyor 4 saatte 1 besleniyor gecede uykusu 3 saatten 4 e çıktı maşallah

Ben her kaka yaptığında yıkıyorum tabi vajinasının içinide yıkıyorum sadece suyla günde 1 kez kaka yapıyor yani hergün en az 1 kere yıkıyorum

canim benimde aklimda ama kilo alisinda sikinti olmadi.bakalim 3 aylikken nasil olacak.mama hic denemedim.
Bende ayni sorun vardı. Meger açmış bebeğim. Devam sütü verdim bıraktı. Mesela bugün sabah bir saat boyunca emdi. Baktim birakmiyor. Devam sutunu hazirladim 60 cc cork cork hepsini icti ve uyuyakaldi minik prensesim...

belki daha fazla istiyor acikcasi mama denersem psikolojik olarak sut az alir diye de korkuyotum
canim ben doktora sordum
gunde bir kere icini temizleyebilirsin dedi.

Bizim doktorumuz da temizleyin yoksa idrar yolu enfeksiyonu olur dedi ben temizliyorum

Bende gaz yapan denilen ne varsa yiyorum çünkü süt yapanlar da yine onlar. Kuru fasulye nohut mercimek kuru soğan hep yedim yemeğe devam ediyorum en başından beri yediğim için mi bilmiyorum da bizim gaz sorunumuz yok.

Bizim doktorumuz da temizleyin yoksa idrar yolu enfeksiyonu olur dedi ben temizliyorum

Tamam gunde 1 kez temizlicem. Ben de hergün banyo yaptırıyorum. Peki banyo yaptırırken sadece su mu dökeyim yoksa sabun da sureyim mi o konu da da internette farklı görüşler var kafam karıştı. Sabun flora yi bozarmıs. Sadece su döküp parmağımla mı temizleyim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…