2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Benim doktorum nolursa olsun bi bebek emmekten vazgeçtiyse bi sorun vardır demişti.
Benim kızım sağ göğsümü emmedi bikaç gün, bi terslik var dedim doktoru aradım hemen gel dedi. 15 günlüktü kulak enfeksiyonu olmuştu. Çok şükür erken farkettim hastanede falan yatmadı çok daha ilerilere gidebiliyomuş çünkü.
Ağlama uykusuzlk huzursuzluk emmeme bunlar varsa doktora gidin hemen derim..

Sabuna gerek yok bence. Ben hergün banyo yaptırmıyorum ama her kaka yaptığında özellikle siliyorum ıslak pamuk mendillerle. Sayıya takılmıyorum 2 olur 3 olur. Banyo yaparken de suyla temizliyorum sadece

benim kizm bir ay olcak emmiyo gündüzleri. sizinki de mi emmiyor du ?? DR A da gittk bisiy demedi kulagina aletle bakti minik isikli birsey .

Birde Konuyu takibe yeni geldim ben. Benimki 65 günlük. 2790 doğdu enfeksiyonda bi süre kilo alamadı ve ememediği için bitaraftan sütün yüzde 30 kadar kaldı. Şimdi 4100 kilosu. Sizinkiler nasıllar çok az geliyo bana benimki

benim kizm bir ay olcak emmiyo gündüzleri. sizinki de mi emmiyor du ?? DR A da gittk bisiy demedi kulagina aletle bakti minik isikli birsey .
Benimki sadece sağ göğsümü emmiyodu. Birini neden emerken ağlıyo bağırıyo diye huylandım açıkçası.. bukadar erken farkeden çok azdır ve bukadar küçükken çok aşırı önemlidir bu hastalık demişti.. şimdide emmek istiyo ama benim depolar tam dolu değil maalesef emmediği zaman az bişey pekmez yada benim yaptığım reçellerden sürüyodum göğsümün ucuna alıyodu öyle biraz..

Bende gaz yapan denilen ne varsa yiyorum çünkü süt yapanlar da yine onlar. Kuru fasulye nohut mercimek kuru soğan hep yedim yemeğe devam ediyorum en başından beri yediğim için mi bilmiyorum da bizim gaz sorunumuz yok.
Ben de herseyi yiyorum... sorun yok... belki de gaz sorunu olmadığı icin rahat yiyorum...

C
Canım benim oğlumda da oluyor nefessiz kalıyor gibi hii hiii yapıyor sonra derin nefes alıyor bizde çok korkuyoruz geçen ay dr.sordum olur normal dedi her bebekte oluyormuş bu

C

Canım benim oğlumda da oluyor nefessiz kalıyor gibi hii hiii yapıyor sonra derin nefes alıyor bizde çok korkuyoruz geçen ay dr.sordum olur normal dedi her bebekte oluyormuş bu

Cnm nefessiz kalırken de kasiliyo gibi oluyor mu kollarini acarak??Arada kizimdada oluyor çocuk doktoruna, çocuk norolojisine goturdum uyku eeg de çekildi sorun yok ama ben hiç rahat değilim

Sutun azaldigi icin degil bence, benimki de emmiyor, simdi sagdim sut var mi diye varmis. Ben de sutum azaldi diye endiseleniyordum ama bebislerde bir istahsizlik soz konusu, diger arkadaslar da ayni sekilde.
Incir icmeye devam et bence

Canim ayni gun birden fazla yersen kendin bile rahatsiz olursun :)

Sutun azaldigi icin degil bence, benimki de emmiyor, simdi sagdim sut var mi diye varmis. Ben de sutum azaldi diye endiseleniyordum ama bebislerde bir istahsizlik soz konusu, diger arkadaslar da ayni sekilde.

İncir içmeye devam ediyorum bakalım. Kızım iştahsız değil ama mama veriyorum bi güzel içiyor emerken ağlıyor ni türü uyumuyordu şimdi mama yedirdim sustu ve uyumaya başladı

Bi de sütünüzü sağınca kaç cc çıkıyor? Ben sağıyorum iki memeden 25-30 cc anca çıkıyor

Bi de sütünüzü sağınca kaç cc çıkıyor? Ben sağıyorum iki memeden 25-30 cc anca çıkıyor

Degisiyor, benim de fazla degil, 120-130 cikiyordu, su aralar fazla emmedigi icin azaldi 60-80 cikiyor
Senin de ondan azaldi heralde, emmeyince bariz fark ediyor.ama ben uzun sure sagiyorum anca cikiyor yani.kisa sureli sagiyor olabilir misin?

Degisiyor, benim de fazla degil, 120-130 cikiyordu, su aralar fazla emmedigi icin azaldi 60-80 cikiyor
Senin de ondan azaldi heralde, emmeyince bariz fark ediyor.ama ben uzun sure sagiyorum anca cikiyor yani.kisa sureli sagiyor olabilir misin?

Toplam yarım saat falan sağabiliyorum kIsa süreliable yani. Sen kaç dk sağıyorsun? Günde kaç kez sağsam çpğaltabilirim sütümü

İncir içmeye devam ediyorum bakalım. Kızım iştahsız değil ama mama veriyorum bi güzel içiyor emerken ağlıyor ni türü uyumuyordu şimdi mama yedirdim sustu ve uyumaya başladı

O zaman acmis sen sutune yogunlas en iyisi. Boza ise yariyor bende mesela. Evde stok yaptim.

Benimki de 4 5 gundur cok fena, kabiz oldu, devamli gaz cikariyor. Agliyor, mememi veriyorum emmiyor ki bebekler emmek ister. Sagdim verdim sustu, emzik veriyorum emiyor. Ama memeyi zor almaya basladi.buyume atagi mi geciriyor nedir.

Toplam yarım saat falan sağabiliyorum kIsa süreliable yani. Sen kaç dk sağıyorsun? Günde kaç kez sağsam çpğaltabilirim sütümü

1 saati buluyor yaa, bazen geciyor bile.simdi de sagiyorum mesela dinlene dinlene. 125i gorene biberonu doldurana kadar sagcam.

En guzeli beslenme saatine gore sagmak. Mesela 3 4 saatte bir sagarsan eminim ise yaracaktir. Vaktim olsa oyle yapardim ben. Gunde bir kere sagiyordum ben ayni saatte, o bile ise yaradi.

İnşallah çoğaltabilirim sütümü. Benimki de emziği emiyor. Memeyi de emecek yavrum ama doymuyor inşallah senin de geçicidir bu durum kuzular cok cok emsin bizleri

Tavsiyelerine için çoook sağolasın moralimi yerine getirdin. Bende sağıyorum şu an bakalım

Çok soru sordum kusuruma bakma peki bir memeyi en az kaç dk sağıyorsun

Cnm nefessiz kalırken de kasiliyo gibi oluyor mu kollarini acarak??Arada kizimdada oluyor çocuk doktoruna, çocuk norolojisine goturdum uyku eeg de çekildi sorun yok ama ben hiç rahat değilim
Evt canim hatta geçen yüzüstü yatıyordu yavrum kafasını kaldırdı hı hıı ederek 3aylik olduk hala korkuyorum uyurken bile yanındayım niye böyle oluyorlarki anlamadım geçen ay gitmiştik dr.o zaman söylemiştim haftaya gittiğimde tekrar soracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…