İnşallah çoğaltabilirim sütümü. Benimki de emziği emiyor. Memeyi de emecek yavrum ama doymuyorinşallah senin de geçicidir bu durum kuzular cok cok emsin bizleri
Çok soru sordum kusuruma bakma peki bir memeyi en az kaç dk sağıyorsun
Sirayla sagiyorum ben mesela 10 dk sag 10 dk sol 10 dk sag ...fln seklinde.bir sure sonra bir meme sadece damlamaya baslayinca degistiriyorum digerine. Onu bitirip otekine geciyorum sanki orda birikiyor.boyle boyle 1 saati buluyorum.
Hangi makina senin?filiz_ank
Lansinoh. Senin?
Avent, lansinohun ciftlisini de alcam, herkes daha memnun, sen memnun musun?
Benimki zor cikariyor
Evt canim hatta geçen yüzüstü yatıyordu yavrum kafasını kaldırdı hı hıı ederek 3aylik olduk hala korkuyorum uyurken bile yanındayım niye böyle oluyorlarki anlamadım geçen ay gitmiştik dr.o zaman söylemiştim haftaya gittiğimde tekrar soracam
memnunum ben tavsiye ederim
1 saati buluyor yaa, bazen geciyor bile.simdi de sagiyorum mesela dinlene dinlene. 125i gorene biberonu doldurana kadar sagcam.
En guzeli beslenme saatine gore sagmak. Mesela 3 4 saatte bir sagarsan eminim ise yaracaktir. Vaktim olsa oyle yapardim ben. Gunde bir kere sagiyordum ben ayni saatte, o bile ise yaradi.
Canim Vbir gün içinde aralıklarla sagicagim sütü aynıkapta biriktirebilirmiyim
Canim Vbir gün içinde aralıklarla sagicagim sütü aynıkapta biriktirebilirmiyim
aventin kaplari var ben ondan almistim cok güzel memnunum. sut sagma makinasi da avent ikili. ama tekli kullanaram randinan alıyorsunbisoru nasil kaplarda muhafaze ediyorsun canim? Ben posete koyuyorum da.
yabanci hayat poset saglikli degil, kapta saklamak gerekiyor yazmisti ama bulamadim yazisini.
aventin kaplari var ben ondan almistim cok güzel memnunum. sut sagma makinasi da avent ikili. ama tekli kullanaram randinan alıyorsun
Ben ana kucagi kullanmiyorum ama kizima elektrikli salincak aldik. Magazalarda 700 tl olan urunu pazarlikla 250 tl ye ikinci el aldim internetten. Hem donenceli hem muzikli hemde sallaniyor istersen usb takip istedigin muzigi ninniyi calabiliyorsun. Cok arastirmistim ve sonunda hepsini bir arada buldum tavsiye ederim bi arastir sende.ben de anakucagi gibi bir sey alayim diyorim bebegime bakici bakacak 4.5 aylikken baslayacak evde. nasil bir sey almalıyım ev tipi anakucagi olanlar hangi marka kullaniyorsjniz memnun musunz ??
üretim azalınca takviye yapiyombisoru nasil kaplarda muhafaze ediyorsun canim? Ben posete koyuyorum da.
yabanci hayat poset saglikli degil, kapta saklamak gerekiyor yazmisti ama bulamadim yazisini.
Canım ben gece sagdigimi gün içinde iciriyom çünkü benimki uyanıkken sürekli emmek istiyo çam küçük kavanozların var onda sakliyom gunluk
üretim azalınca takviye yapiyomeskiden sagmak aklima gelmemisti malum kv sut yok diye diye beynime kazimisti sut yok diye hem mama veriyodum gunluk 300ml simdiyse sadece 60 ml o da yatmadan once
Bugun kizimin 2 aylik kontrolu vardi. 58 cm 5600 kg olmus. Cok sukur sagligi gelisimi iyi. Sadece anne sutuyle besleniyor. Sutum yetmiyor diyenler bende sagdigimda iki gogsumu 60 cc den fazla cikmiyor yarim saat sagiyorum ama bebegimin gelisimi gayet iyi gidiyor. Doktorumuz bebek oturmak isterse oturtun 6. Aydan once oturtulmaz derler tamamen yanlis dedi ve hergun yikayin hergunde 1 saat disarida dolasin yagis olmadigi surece bebegin temiz havaya ihtiyaci var dedi. Usutmez korkmayin dedi. Anne sutu alan bebekler rota virusunden korunuyor ama yinede riske atmamak lazim yaptirin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?