2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

İnşallah çoğaltabilirim sütümü. Benimki de emziği emiyor. Memeyi de emecek yavrum ama doymuyor inşallah senin de geçicidir bu durum kuzular cok cok emsin bizleri

Insallah gecicicir yaa, o kadar ugrasiyoruz yani emsinler.
sutun varsa cogalir merak etme.mama isin icine girince sutler azaliyor maalesef.bir kisir donguye giriyor. Ama moralimizi yuksek tutalim, psikolojimiz saglam olsun ki memeler sut dolsun

Çok soru sordum kusuruma bakma peki bir memeyi en az kaç dk sağıyorsun

Sirayla sagiyorum ben mesela 10 dk sag 10 dk sol 10 dk sag ...fln seklinde.bir sure sonra bir meme sadece damlamaya baslayinca degistiriyorum digerine. Onu bitirip otekine geciyorum sanki orda birikiyor.boyle boyle 1 saati buluyorum.

Bende hiç tek bırakıyorum uyurken uyanıkken,çok önemli bir konu üstünde durmak gerek gerçi gittim doktora ama gennede içim hiç rahat değil, bizde 3.5 ayligiz inşallah biranonce gecer

Canim Vbir gün içinde aralıklarla sagicagim sütü aynıkapta biriktirebilirmiyim

Evet canim, ama sonradan ekleyecegin sutu de sogutup eskisinin ustune dokmen gerekiyor. TaZe sagilan ilik oldugundan, eskisini de ilitmasin diye

bisoru nasil kaplarda muhafaze ediyorsun canim? Ben posete koyuyorum da.
yabanci hayat poset saglikli degil, kapta saklamak gerekiyor yazmisti ama bulamadim yazisini.

ben de anakucagi gibi bir sey alayim diyorim bebegime bakici bakacak 4.5 aylikken baslayacak evde. nasil bir sey almalıyım ev tipi anakucagi olanlar hangi marka kullaniyorsjniz memnun musunz ??

ben de anakucagi gibi bir sey alayim diyorim bebegime bakici bakacak 4.5 aylikken baslayacak evde. nasil bir sey almalıyım ev tipi anakucagi olanlar hangi marka kullaniyorsjniz memnun musunz ??
Ben ana kucagi kullanmiyorum ama kizima elektrikli salincak aldik. Magazalarda 700 tl olan urunu pazarlikla 250 tl ye ikinci el aldim internetten. Hem donenceli hem muzikli hemde sallaniyor istersen usb takip istedigin muzigi ninniyi calabiliyorsun. Cok arastirmistim ve sonunda hepsini bir arada buldum tavsiye ederim bi arastir sende.

Bugun kizimin 2 aylik kontrolu vardi. 58 cm 5600 kg olmus. Cok sukur sagligi gelisimi iyi. Sadece anne sutuyle besleniyor. Sutum yetmiyor diyenler bende sagdigimda iki gogsumu 60 cc den fazla cikmiyor yarim saat sagiyorum ama bebegimin gelisimi gayet iyi gidiyor. Doktorumuz bebek oturmak isterse oturtun 6. Aydan once oturtulmaz derler tamamen yanlis dedi ve hergun yikayin hergunde 1 saat disarida dolasin yagis olmadigi surece bebegin temiz havaya ihtiyaci var dedi. Usutmez korkmayin dedi. Anne sutu alan bebekler rota virusunden korunuyor ama yinede riske atmamak lazim yaptirin dedi.

Canım ben gece sagdigimi gün içinde iciriyom çünkü benimki uyanıkken sürekli emmek istiyo çam küçük kavanozların var onda sakliyom gunluk
bisoru nasil kaplarda muhafaze ediyorsun canim? Ben posete koyuyorum da.
yabanci hayat poset saglikli degil, kapta saklamak gerekiyor yazmisti ama bulamadim yazisini.
üretim azalınca takviye yapiyom eskiden sagmak aklima gelmemisti malum kv sut yok diye diye beynime kazimisti sut yok diye hem mama veriyodum gunluk 300ml simdiyse sadece 60 ml o da yatmadan once

Maasallah canim yaa, kv halt etmis. Ben de 10lu alirim anca.
Kac saatte kac cc iciyor seninki?
Ben az once 80i zor icirdim, uyanmadi bile.ustelik besleneli cookk uzun zaman olmustu. Iyice istahsiz oldu

Bende 2 göğsümü sağdığımda bazen 20 bazen 50 cc çıkıyor. Ama kızım emdiğinde ağlıyor uyumuyor mama yiyince Susup uyuor. Mama vermek hiç istemiyorum. Peki kaç saatte bir sağıp besliyorsunuz? Kızımın da pazartesi kontrolü vardı 56 cm 4300 kilosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…