2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım yatarken 60 ml mama veriyom sagdigimida akşaksam 6 gibi 60 ml kalanında 8 de veriyom bu arada biz 11 de yatiyoz. Benimki emerek uyudigundan emzirmeye devam ediyom
Maasallah canim yaa, kv halt etmis. Ben de 10lu alirim anca.
Kac saatte kac cc iciyor seninki?
Ben az once 80i zor icirdim, uyanmadi bile.ustelik besleneli cookk uzun zaman olmustu. Iyice istahsiz oldu

Cnm gunduz duzensiz emiyoruz ne zaman isterse veriyorum 5 dk dan fazla emmiyor zaten. Geceleride 2 yada 3 bazende saat basi emziriyorum. Yani kizim kendisi ne zaman isterse gece bazen 5 saat bile oluyor arasi

gunaydin canm hangi marka model acaba ?
@tatlilavinya senjn bebiş hala suny baby severek kullaniyor dimi flora olani mi aldiniz ?

Toplam yarım saat falan sağabiliyorum kIsa süreliable yani. Sen kaç dk sağıyorsun? Günde kaç kez sağsam çpğaltabilirim sütümü
Canım ben erinmeden her 3 saatte bir sagiyorum. 2 hafta sonra işe başlıcam o yuzden oglumu biberona alıştırıyorum ve biberonla veriyorum sutu. Ne kadar sık sagarsan o kadar cok sutun olur. 2 saatte bir bile sagdigim oluyor benim,yeterki sutumuz azalmasın kuzular iyi beslensin.

Ben temizliyorum çünkü kız bebekler enfeksiyon riskine daha açık ayrıca evet bazen Oraya kaka da kaçabiliyor yumuşak yumuşak temizleyebilirsin bnce

[/QUOTE]

Amiiin inşallah

bisoru nasil kaplarda muhafaze ediyorsun canim? Ben posete koyuyorum da.
yabanci hayat poset saglikli degil, kapta saklamak gerekiyor yazmisti ama bulamadim yazisini.

Bende poşete koyuyorum. Kap almaya maddi gücüm yetmez yani şimdi nerden baksan 70-80 poşet süt yapıp attım dolaba. Kap olsa ne yerim olur ne maddi gücüm yeter sürekli almaya.

ben de anakucagi gibi bir sey alayim diyorim bebegime bakici bakacak 4.5 aylikken baslayacak evde. nasil bir sey almalıyım ev tipi anakucagi olanlar hangi marka kullaniyorsjniz memnun musunz ??

Canım benim ki tiny love 3in 1 modeli bu tarz ana kucağının bir çok alternatifi var inceleyebilirsin. Gündüzleri onun içinde uyutuyorum gece beşiğinde.

Bende poşete koyuyorum. Kap almaya maddi gücüm yetmez yani şimdi nerden baksan 70-80 poşet süt yapıp attım dolaba. Kap olsa ne yerim olur ne maddi gücüm yeter sürekli almaya.

Ben de kabi is yerinde kullanirim diye dusundum. Posette fazla calkalanir tasirken.

Benimde lansinoh 2li olan 10 dk sagiyorum bazen daha az 100 cc veya üzeri olunca daha erkende bırakıyorum . Çok memnunum sende memnun musun canım

Ya ben cok uzun sagiyorum ;( makinadan diye dunuyorum, lansinohu magazalarda deneyebilsem keske.

Gunde kac poset sagiyorsun canim? Maasallah cok biriktirmissin

kizlar bulabilirseniz kavanoz mamalari var.arkadasimdan cokca alip sagdigim sutu kavanozlara koyuyordum.dondurucuda cok yerde kaplamiyor.o kadar para vrmeye gerek yok.

bisoru nasil kaplarda muhafaze ediyorsun canim? Ben posete koyuyorum da.
yabanci hayat poset saglikli degil, kapta saklamak gerekiyor yazmisti ama bulamadim yazisini.

Sütü mu canım neyi
Bi arkadaş süt poşet de yağını bırakıyor sonra ısıtmak için biberon à koyunca yağ posette kalıyor demişti.
Bende buna çözüm olarak süt saklama kabı tercih ediyorum sütü onda isitinca yağı da içinde kalıyor sonra vereceğim biberon à koyuyor dum.

bisoru
Canım bize diyetisyen süt eğitiminde
Sadece 2 kez pes pese sagdiğin sütü aynı kapta ya da poşet de saklayabilirsin demişti
Yani saat 3 de sagdin bir de 5 de sagdim ikisini bi poşete koyabilir sin ancak ilk sagdiğin dolap ta soğuk olacağı için taze sagdigini da soğuyunca ekleyebilirsin ki sıcak soğuk karisinca bakteri üremesin diye.
Tabiki çalışacak arkadaşlar için süt saklama poşeti daha ekonomik olur
Ben çalışmadığım için 4lu kab aldım arada ihtiyaç duysam yine poşete koyuyorum.
Zaten artık emiyor kızım bazen gezmeye giderken sağıp yanıma alıyordum biberon dan emmiyor du bi iki kere süt ziyan oldu
Artık sagiyim da süt arttirayim diye uğraşmiyor m.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…