evet sut saklama kaplari bunlar csnm.Anlamadim tekliden mi randiman aliniyor?
http://www.e-bebek.com/philips-avent-scf612-10-via-sut-saklama-kabi-10-adet_PAV-10723 Bunlar di mi? Depolamak icin pahaliya geliyor. Makinaya uyumlu mu peki icine sagiliyor mu?
Maasallah canim yaa, kv halt etmis. Ben de 10lu alirim anca.
Kac saatte kac cc iciyor seninki?
Ben az once 80i zor icirdim, uyanmadi bile.ustelik besleneli cookk uzun zaman olmustu. Iyice istahsiz oldu
Cnm gunduz duzensiz emiyoruz ne zaman isterse veriyorum 5 dk dan fazla emmiyor zaten. Geceleride 2 yada 3 bazende saat basi emziriyorum. Yani kizim kendisi ne zaman isterse gece bazen 5 saat bile oluyor arasiBende 2 göğsümü sağdığımda bazen 20 bazen 50 cc çıkıyor. Ama kızım emdiğinde ağlıyor uyumuyor mama yiyince Susup uyuor. Mama vermek hiç istemiyorum. Peki kaç saatte bir sağıp besliyorsunuz? Kızımın da pazartesi kontrolü vardı 56 cm 4300 kilosu
gunaydin canm hangi marka model acaba ?Ben ana kucagi kullanmiyorum ama kizima elektrikli salincak aldik. Magazalarda 700 tl olan urunu pazarlikla 250 tl ye ikinci el aldim internetten. Hem donenceli hem muzikli hemde sallaniyor istersen usb takip istedigin muzigi ninniyi calabiliyorsun. Cok arastirmistim ve sonunda hepsini bir arada buldum tavsiye ederim bi arastir sende.
gunaydin canm hangi marka model acaba ?
@tatlilavinya senjn bebiş hala suny baby severek kullaniyor dimi flora olani mi aldiniz ?
Canım ben erinmeden her 3 saatte bir sagiyorum. 2 hafta sonra işe başlıcam o yuzden oglumu biberona alıştırıyorum ve biberonla veriyorum sutu. Ne kadar sık sagarsan o kadar cok sutun olur. 2 saatte bir bile sagdigim oluyor benim,yeterki sutumuz azalmasın kuzular iyi beslensin.Toplam yarım saat falan sağabiliyorum kIsa süreliable yani. Sen kaç dk sağıyorsun? Günde kaç kez sağsam çpğaltabilirim sütümü
Keske birinde deneyebilme şansın olsa, benim oğlum hic sevmedi ana kucagini ve yatmadı hiç. Ben de tekli koltugumu ona tahsis ettim :) sevmezse bosuna para vermemiş olurdun.gunaydin canm hangi marka model acaba ?
@tatlilavinya senjn bebiş hala suny baby severek kullaniyor dimi flora olani mi aldiniz ?
Ben temizliyorum çünkü kız bebekler enfeksiyon riskine daha açık ayrıca evet bazen Oraya kaka da kaçabiliyor yumuşak yumuşak temizleyebilirsin bnceKız bebek anneleri vajinanın ic kısmını yani dudakları aralayıp arasını temizliyor musunuz? Dun ilk kez araladım sarı ve beyaz parçalar var alayim mi almayim mi karar veremedim internette bilgi bulamadım kimi doktor temizleyin diyormus kimi dokunmayin. Benim kizin kakasi cıvık ve araya kaçtığını düşünüyorum.
:)Canim ayni gun birden fazla yersen kendin bile rahatsiz olursun :)
Canım ben erinmeden her 3 saatte bir sagiyorum. 2 hafta sonra işe başlıcam o yuzden oglumu biberona alıştırıyorum ve biberonla veriyorum sutu. Ne kadar sık sagarsan o kadar cok sutun olur. 2 saatte bir bile sagdigim oluyor benim,yeterki sutumuz azalmasın kuzular iyi beslensin.
bisoru nasil kaplarda muhafaze ediyorsun canim? Ben posete koyuyorum da.
yabanci hayat poset saglikli degil, kapta saklamak gerekiyor yazmisti ama bulamadim yazisini.
ben de anakucagi gibi bir sey alayim diyorim bebegime bakici bakacak 4.5 aylikken baslayacak evde. nasil bir sey almalıyım ev tipi anakucagi olanlar hangi marka kullaniyorsjniz memnun musunz ??
Lansinoh. Senin?
Benimde lansinoh 2li olan 10 dk sagiyorum bazen daha az 100 cc veya üzeri olunca daha erkende bırakıyorum . Çok memnunum sende memnun musun canım
Bende poşete koyuyorum. Kap almaya maddi gücüm yetmez yani şimdi nerden baksan 70-80 poşet süt yapıp attım dolaba. Kap olsa ne yerim olur ne maddi gücüm yeter sürekli almaya.
Benimde lansinoh 2li olan 10 dk sagiyorum bazen daha az 100 cc veya üzeri olunca daha erkende bırakıyorum . Çok memnunum sende memnun musun canım
Bende poşete koyuyorum. Kap almaya maddi gücüm yetmez yani şimdi nerden baksan 70-80 poşet süt yapıp attım dolaba. Kap olsa ne yerim olur ne maddi gücüm yeter sürekli almaya.
bisoru nasil kaplarda muhafaze ediyorsun canim? Ben posete koyuyorum da.
yabanci hayat poset saglikli degil, kapta saklamak gerekiyor yazmisti ama bulamadim yazisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?