kulak butin bogaz dr una da gittik.bir sey cikmadi cok şükür emmeme sebebimizzx tamamenn ARSIZLIK)
Maaşallah Can'ım, Nasıl biriktirdin o kadar? Sadece emiyor ve sağıyor musun?Bende poşete koyuyorum. Kap almaya maddi gücüm yetmez yani şimdi nerden baksan 70-80 poşet süt yapıp attım dolaba. Kap olsa ne yerim olur ne maddi gücüm yeter sürekli almaya.
kefiri ben kendim yapiyorum.Dün eşim kefir almış kefir sütü arttırır mı?
benimde aç ve yorgunken sütüm azalıyor hissediyorum.bide akşam saatlerinde daha çok acıkıyor gündüz sağdığım sütler hep akşamları bitiyor.Rezene çayına laktamil e devam ediyorum arada malt içeceği desteği alıyorum öyle çok çok poşet poşet koyamıyorum dolaba henüz..aynı ay içinde koyduklarımı tüketiyor yavrum.
Maaşallah Can'ım, Nasıl biriktirdin o kadar? Sadece emiyor ve sağıyor musun?
Gunde kac poset sagiyorsun canim? Maasallah cok biriktirmissin
Ya ben cok uzun sagiyorum ;( makinadan diye dunuyorum, lansinohu magazalarda deneyebilsem keske.
Ben de kabi is yerinde kullanirim diye dusundum. Posette fazla calkalanir tasirken.
düzenli içemiyorum ama tadı hoşuma gitti cici bebe bisküvisinin tadı gibi onu süt arttırmak için değilde besin alamadığım yemek yapıp yiyemediğim zaman oğluma iyi bişeyler geçsin diye içiyorum.Ben memnunum yani..
Sütü mu canım neyi
Bi arkadaş süt poşet de yağını bırakıyor sonra ısıtmak için biberon à koyunca yağ posette kalıyor demişti.
Bende buna çözüm olarak süt saklama kabı tercih ediyorum sütü onda isitinca yağı da içinde kalıyor sonra vereceğim biberon à koyuyor dum.
Canım makina çok önemli keşke deneme imkanın olsa resmen zamandan tasarruf 24 aralıkta ise baslicam yanıma da götürmeyi düşünüyorum 10 dk ortalıktan kaybolmam kimsenin gözüne batmaz heralde
galiba :) bende kafa mi kaldi cok unutkan oldum çokKaristirdin heralde canim,ben hic o tarz bir sey kullanmiyorum
magzaya gidince hepsine bindrcem zaten bu sefer cok kararliyim prego uzay almiatk hic sevmedi gerci o zaman 45 günlüktü kafamda uc dort model var ama her bebek de bir olmuyor isteKeske birinde deneyebilme şansın olsa, benim oğlum hic sevmedi ana kucagini ve yatmadı hiç. Ben de tekli koltugumu ona tahsis ettim :) sevmezse bosuna para vermemiş olurdun.
canm modeli markasi ne acaba ?Ben ana kucagi kullanmiyorum ama kizima elektrikli salincak aldik. Magazalarda 700 tl olan urunu pazarlikla 250 tl ye ikinci el aldim internetten. Hem donenceli hem muzikli hemde sallaniyor istersen usb takip istedigin muzigi ninniyi calabiliyorsun. Cok arastirmistim ve sonunda hepsini bir arada buldum tavsiye ederim bi arastir sende.
Ebebekte bir sorayim bakalim.
Ben de 21 aralikta basliyorum, kendimi arada sagacagimi niliyorlar, destekciler ama benim 1 saat surdugunu bilmiyorlar tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?