2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bende poşete koyuyorum. Kap almaya maddi gücüm yetmez yani şimdi nerden baksan 70-80 poşet süt yapıp attım dolaba. Kap olsa ne yerim olur ne maddi gücüm yeter sürekli almaya.
Maaşallah Can'ım, Nasıl biriktirdin o kadar? Sadece emiyor ve sağıyor musun?

Dün eşim kefir almış kefir sütü arttırır mı?
kefiri ben kendim yapiyorum.
yogurttan daha faydali ama sut arttirdigini pek hissetmedim.
sut olayini butun olarak degerlendirmek lazim sanirim sutu bol arkadaslar daha iyi bilirde.
tum ogunlere dikkat etmek sart

benimde aç ve yorgunken sütüm azalıyor hissediyorum.bide akşam saatlerinde daha çok acıkıyor gündüz sağdığım sütler hep akşamları bitiyor.Rezene çayına laktamil e devam ediyorum arada malt içeceği desteği alıyorum öyle çok çok poşet poşet koyamıyorum dolaba henüz..aynı ay içinde koyduklarımı tüketiyor yavrum.

Laktamilden memnun kaldınız mı

düzenli içemiyorum ama tadı hoşuma gitti cici bebe bisküvisinin tadı gibi onu süt arttırmak için değilde besin alamadığım yemek yapıp yiyemediğim zaman oğluma iyi bişeyler geçsin diye içiyorum.Ben memnunum yani..

Maaşallah Can'ım, Nasıl biriktirdin o kadar? Sadece emiyor ve sağıyor musun?

Canım arkadaşım sağolsun hediye getirdi 4-5 günlükken başladım sağmaya günde 1 defa yada 2 defa sağarak stok yaptım sadece emiyor Allâh à şükür. Zaten 61 günlüğüz hergün sağmaya calisiyorum vakit buldukça.

Ya ben cok uzun sagiyorum ;( makinadan diye dunuyorum, lansinohu magazalarda deneyebilsem keske.

Canım makina çok önemli keşke deneme imkanın olsa resmen zamandan tasarruf 24 aralıkta ise baslicam yanıma da götürmeyi düşünüyorum 10 dk ortalıktan kaybolmam kimsenin gözüne batmaz heralde

Bende kullanicam Lactamil daha hic kullanmadim

Sagol canim, evet bunundiyordum

Canım makina çok önemli keşke deneme imkanın olsa resmen zamandan tasarruf 24 aralıkta ise baslicam yanıma da götürmeyi düşünüyorum 10 dk ortalıktan kaybolmam kimsenin gözüne batmaz heralde

Ebebekte bir sorayim bakalim.
Ben de 21 aralikta basliyorum, kendimi arada sagacagimi niliyorlar, destekciler ama benim 1 saat surdugunu bilmiyorlar tabi

mag
Keske birinde deneyebilme şansın olsa, benim oğlum hic sevmedi ana kucagini ve yatmadı hiç. Ben de tekli koltugumu ona tahsis ettim :) sevmezse bosuna para vermemiş olurdun.
magzaya gidince hepsine bindrcem zaten bu sefer cok kararliyim prego uzay almiatk hic sevmedi gerci o zaman 45 günlüktü kafamda uc dort model var ama her bebek de bir olmuyor iste

canm modeli markasi ne acaba ?

Kızlar oyun halısına koyuyor musunuz bebisleri? Hangi marka model aldınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…