2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bebek arabasını baharda almayı düşünüyorduk ama almaya karar verdik. Araştırma içindeyim sizler hangi marka ve modelleri tavsiye edersiniz?

Kızlar oyun halısına koyuyor musunuz bebisleri? Hangi marka model aldınız ?
tiny love gunesli gun aldim ben canım 82 günlük 64 gunlukken sevmedi kaldirdim sali yola cikicaz 10.unda eve geceriz ins. kullanmaya baslayinca yazarim. birkac arkasin bebisler sevmisti ama onlarinki farkli modeldi galiba

Ben sağınca oğlum doymuyor göğüsüm bosaliyor

Bebeğim idrar yolu enfeksiyonu olmuş bugün idrar tahlili yaptırdık belirtisi iştahsızlıktı başka bi belirtisi yoktu çok şükür keyfi yerinde ateşi yok kontrolündede bişey çıkmamıştı iştahı az deyince idrar tahlili istedi Dr ve malesef sorun oymuş antibiyotik tedavisi uygulucaz 7 gün inşallah çabuk geçer o kadarda dikkat ediyorum ama

kiz cocuklarinda oluyor canim gecmis olsun duzelir ins.

tiny love gunesli gun aldim ben canım 82 günlük 64 gunlukken sevmedi kaldirdim sali yola cikicaz 10.unda eve geceriz ins. kullanmaya baslayinca yazarim. birkac arkasin bebisler sevmisti ama onlarinki farkli modeldi galiba

Bende tiny love düşünüyordum açıkçası indirim kosturuyorum play gro da olabilir

Kızlar oyun halısına koyuyor musunuz bebisleri? Hangi marka model aldınız ?
Markasını hatırlamıyorum canım gorumcemgil almış benim oğlum 3aylik koyuyorum içine 5 10 dk kalıyor ilk basta heyecanlaniyoor elleriyle hareket edip vUruyor bilincsizce mi artık bilmiyorum sıkılıyor sonra ağlamaya başlıyor

Ya bnm kizim çok zor uyuyor saat 7 de başlıyoruz uyutma çabalarına 11 de anca uyuyor sizinkiler de böyle mi yoksa biz mi beceremiyoruz uyutmayı hergün bi sinir harbi içerisinde geçiyor

Canım bizde öyle baktım olmuyor 10 bucukta başlıyor uyutmaya 11 de uykuya daliyo napalim
Ya bnm kizim çok zor uyuyor saat 7 de başlıyoruz uyutma çabalarına 11 de anca uyuyor sizinkiler de böyle mi yoksa biz mi beceremiyoruz uyutmayı hergün bi sinir harbi içerisinde geçiyor

bizim minnosta öyle artik alistrdim kendimi yayircam diye paralamiyorum .oynatiyoruz elimizden geldigince ama uykusu basina vurubca daha huysuz oluyor cocuklar. bugun babamin teyzesine ugradik gecer kizim 5:aylik 6 aylik olunca dediker benim oglanlara gecmedi mi gecmiyor kimi çocuk huysuz olur kendini alistr kabullennnce kolay olur seninkide cadi dedi ins duzelir sakinler bebislerimiz . iyi geceler

Benimki hep uykuda titriyor bazen kutkunamıyor boğazında kalıyor nöbetleme gibi bişey heralda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…