Ben aldım bebeğim çok ilgili çok güzel vakit geçiriyor markası tiny love gymini tekmele ve oynaKızlar oyun halısına koyuyor musunuz bebisleri? Hangi marka model aldınız ?
tiny love gunesli gun aldim ben canım 82 günlük 64 gunlukken sevmedi kaldirdim sali yola cikicaz 10.unda eve geceriz ins. kullanmaya baslayinca yazarim. birkac arkasin bebisler sevmisti ama onlarinki farkli modeldi galibaKızlar oyun halısına koyuyor musunuz bebisleri? Hangi marka model aldınız ?
Ben sağınca oğlum doymuyor göğüsüm bosaliyorCanım ben erinmeden her 3 saatte bir sagiyorum. 2 hafta sonra işe başlıcam o yuzden oglumu biberona alıştırıyorum ve biberonla veriyorum sutu. Ne kadar sık sagarsan o kadar cok sutun olur. 2 saatte bir bile sagdigim oluyor benim,yeterki sutumuz azalmasın kuzular iyi beslensin.
kiz cocuklarinda oluyor canim gecmis olsun duzelir ins.Bebeğim idrar yolu enfeksiyonu olmuş bugün idrar tahlili yaptırdık belirtisi iştahsızlıktı başka bi belirtisi yoktu çok şükür keyfi yerinde ateşi yok kontrolündede bişey çıkmamıştı iştahı az deyince idrar tahlili istedi Dr ve malesef sorun oymuş antibiyotik tedavisi uygulucaz 7 gün inşallah çabuk geçer o kadarda dikkat ediyorum ama
Yok öyle rahatsız edecek kadar çok yok normal idrar kokusu varGeçmiş olsun bebeğinizin idrari koku yapiyormuydu
tiny love gunesli gun aldim ben canım 82 günlük 64 gunlukken sevmedi kaldirdim sali yola cikicaz 10.unda eve geceriz ins. kullanmaya baslayinca yazarim. birkac arkasin bebisler sevmisti ama onlarinki farkli modeldi galiba
Markasını hatırlamıyorum canım gorumcemgil almış benim oğlum 3aylik koyuyorum içine 5 10 dk kalıyor ilk basta heyecanlaniyoor elleriyle hareket edip vUruyor bilincsizce mi artık bilmiyorum sıkılıyor sonra ağlamaya başlıyorKızlar oyun halısına koyuyor musunuz bebisleri? Hangi marka model aldınız ?
Titreme derken...benim oğlum arada bir nefesi kesiliyor gibi oluyor hıı hıı ediyor oda normalmişBenim bebegimde titreme oluyor bir bilginiz var mı yardım eder misiniz
Ya bnm kizim çok zor uyuyor saat 7 de başlıyoruz uyutma çabalarına 11 de anca uyuyor sizinkiler de böyle mi yoksa biz mi beceremiyoruz uyutmayı hergün bi sinir harbi içerisinde geçiyor
hb indirim var 109 a aldim ben cnmBende tiny love düşünüyordum açıkçası indirim kosturuyorum play gro da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?