- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Senin bebis ne kadarlık canim suan biz küçüğüz sizden dimi
Kanguru alıp kullanan memnun kalan var mı aranızda kızlar
Ben aldım kullanıyorum çok rahat oluyo heryere Bebek arabasıyla gidilmiyorKanguru alıp kullanan memnun kalan var mı aranızda kızlar
ben bugün alacağım inş Bn evin içinde kullanmak iş falan yaparken dursun diye dışarıda kullanmam galiba inşşşş işe yararKanguru alıp kullanan memnun kalan var mı aranızda kızlar
Hangi marka aldın cnm bnde alacağım fıkır olur belkiBen aldım kullanıyorum çok rahat oluyo heryere Bebek arabasıyla gidilmiyor
Markası Baby Land canımHangi marka aldın cnm bnde alacağım fıkır olur belki
Markası Baby Land canım
Aldım henüz kullanamadım kızım içinde kayboldu☺☺
10 eylul dogumlu.2.5 aylik. Siz 60 gunluk sanirim?
Chicco kangurum var memnun degilim, icinde agliyor zaten kullanmak kismet olmadi o yuzden.
Tek basima koyuyorum icine ama durmuyir. Ayrica bel destegi de yok.
Evet canim 62 olduk 25 eylül bizde 37 de işten ayrıldım 40+1 de doğdu
Birkaç gündür oğlumun tükmügü genzine kaçıyor sürekli niye böyle oldu bilmiyorum ya
Birkaç gündür oğlumun tükmügü genzine kaçıyor sürekli niye böyle oldu bilmiyorum ya
Can'ım ben kendim 10₺ ye 5 metre esnek kumaş alıp Sling yaptım, acayip rahat oluyor. Mesela geçen gün markette 2 saate yakın onunla da gezdik. Orjinal kumaşı çok pahalı , ki bence de gerek yokmuş. Aynı şey nasılsa, o da kumaş o da.Bir tanıdığım da memnun kalmadı chicco dan geri vermişti aslında sling istiyorum ama çok pahalı malesef
Dun öksürüyor kaynanamlar vardı hemen teşhisi koydular cocuk hasta olmuş dedi annemgilde kalmıştım iki gün sonra dikkat ettim genzine kaçıyor köpük te çıkarıyorCanım bende de vardı azaldı çok sukur bu durum kulağın onda olsun özellikle uyurken geçecek inşallah bende geçti sayilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?