2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Dün eşim eczaneden serum fizyolojik alırken eczacı mustela yumuşatıcı ve nemlendirici göğüs balsamanı önermiş bebeğin burnuna azıcık sürüyormuşsun burun tıkanıklığına iyi geliyormuş. Yenidoğandan itibaren kullanılabiliyormuş. Dün vicksle ilgili bi haber okumuştum bundan emin olamadım. Ben serum fizyolojik ve otri bebeyle kızımın burnunu açıyorum bunu kullanmayı düşünmüyorum

Chicco kangurum var memnun degilim, icinde agliyor zaten kullanmak kismet olmadi o yuzden.
Tek basima koyuyorum icine ama durmuyir. Ayrica bel destegi de yok.

Chicco kangurum var memnun degilim, icinde agliyor zaten kullanmak kismet olmadi o yuzden.
Tek basima koyuyorum icine ama durmuyir. Ayrica bel destegi de yok.

Bir tanıdığım da memnun kalmadı chicco dan geri vermişti aslında sling istiyorum ama çok pahalı malesef

Birkaç gündür oğlumun tükmügü genzine kaçıyor sürekli niye böyle oldu bilmiyorum ya

Oğlum iki gündür gaz sancısından ölüyor. Öğlen ıspanak akşam da karnabahar yiyince delirdi resmen ben de bittim

Bir tanıdığım da memnun kalmadı chicco dan geri vermişti aslında sling istiyorum ama çok pahalı malesef
Can'ım ben kendim 10₺ ye 5 metre esnek kumaş alıp Sling yaptım, acayip rahat oluyor. Mesela geçen gün markette 2 saate yakın onunla da gezdik. Orjinal kumaşı çok pahalı , ki bence de gerek yokmuş. Aynı şey nasılsa, o da kumaş o da.

Canım bende de vardı azaldı çok sukur bu durum kulağın onda olsun özellikle uyurken geçecek inşallah bende geçti sayilir
Dun öksürüyor kaynanamlar vardı hemen teşhisi koydular cocuk hasta olmuş dedi annemgilde kalmıştım iki gün sonra dikkat ettim genzine kaçıyor köpük te çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…