Evt canim ya bizim kaka sorunumuz düzeldi çok şükür artık zorda olsa yapıyor canım rezene çok işe yariyoOksurup atiyor di mi?
Evt canim ya bizim kaka sorunumuz düzeldi çok şükür artık zorda olsa yapıyor canım rezene çok işe yariyo
.
Dun öksürüyor kaynanamlar vardı hemen teşhisi koydular cocuk hasta olmuş dedi annemgilde kalmıştım iki gün sonra dikkat ettim genzine kaçıyor köpük te çıkarıyor
Aynen 37de ciktim 40+1de dogdu. 1 gun de ordan gitti
Can'ım ben kendim 10₺ ye 5 metre esnek kumaş alıp Sling yaptım, acayip rahat oluyor. Mesela geçen gün markette 2 saate yakın onunla da gezdik. Orjinal kumaşı çok pahalı , ki bence de gerek yokmuş. Aynı şey nasılsa, o da kumaş o da.
mutlaka temizle canım çünkü kakası kaçıyor ve uzun süre orda kalırsa idrar yolu enfeksiyonu olurmuş doktorumuz uyardı bizi her alt değiştirmede aralayın hem temizleyin hem hareket ettirin ki dudaklar yapışmasın dediKız bebek anneleri vajinanın ic kısmını yani dudakları aralayıp arasını temizliyor musunuz? Dun ilk kez araladım sarı ve beyaz parçalar var alayim mi almayim mi karar veremedim internette bilgi bulamadım kimi doktor temizleyin diyormus kimi dokunmayin. Benim kizin kakasi cıvık ve araya kaçtığını düşünüyorum.
Belki komik gelecek ama bebekler dogdugu gun yıkanmaz dediler bana böyle bişey duydunuz mu?Ben bu gun yıkayacaktım ama cuma doğdu benim kızım .Bi tafarımda ya bu sacmalıktan baska bişey degildir diyor
Seninde normal mi oldu canim
Yok canim ben sezaryan oldum dayanamayip, kakasini yer fln diye. Bende hic sanci, yalanci sanci,acilma, gobegin inmesi vs gibi belirtiler yoktu ben de beklemedim. Sen normal di mi?
Normal canım benimde hiç karnım falan inmemisti artık doğmayacak bu çocuk unuttu heralde derken tam ümidimi kesince suyum geldi sonrada sancı başladı
Karnin gobegin eski haline geldi mi ?
kizlar iki sorum olacakti.
bebeklerinizin goz rengi belli oldu mu?
birde hamileligimde 9 kilo aldim.cok almadigim icin ki eminim kendime hic almadim ama hamilelikte bacaklarim (baldir ve bel cevresi) 5-6. ay buyumustu.hala eski haline donmedi.ama karnim duz.bunu yasayan var mi?
ilk cocukta bacaktaki sislikler 3.ay inmisti.regl olunca rahatlamistim.
sanki simdiki sislik degilde kilo.korkuyorumda
biraz ayrintili anlattim ama umarim cevap alirim.
birde hic ise baslamak istemiyorum
yaklastikca uzuluyorum
kizlar iki sorum olacakti.
bebeklerinizin goz rengi belli oldu mu?
birde hamileligimde 9 kilo aldim.cok almadigim icin ki eminim kendime hic almadim ama hamilelikte bacaklarim (baldir ve bel cevresi) 5-6. ay buyumustu.hala eski haline donmedi.ama karnim duz.bunu yasayan var mi?
ilk cocukta bacaktaki sislikler 3.ay inmisti.regl olunca rahatlamistim.
sanki simdiki sislik degilde kilo.korkuyorumda
biraz ayrintili anlattim ama umarim cevap alirim.
birde hic ise baslamak istemiyorum
yaklastikca uzuluyorum
Benimki de yapti kakasini her yerini batirdi :) ama gunde 1 defa yani, eskisi gibi devamli yapmicak heralde.bakalim bugun de yapacak mi bekliyorum.
Oksuruk bizde de oluyor. Bogazina kaciyor tukurugu. Dun de burnuna deniz suyu damlattim, az kalsin bogukuyordu genzine kacti sanirim, neffessiz falan kaldi. Delircektim nerdeyse.napcam bilmiyorum. Burnu tikali kaldi
Dun öksürüyor kaynanamlar vardı hemen teşhisi koydular cocuk hasta olmuş dedi annemgilde kalmıştım iki gün sonra dikkat ettim genzine kaçıyor köpük te çıkarıyor
Hayır çok kolay yani ben çok rahat kullanıyorum önce kangurunu başımdan geçiriyorum bebişimi sonra koyuyorumTek başına bebeği kanguruya koymakta sıkıntı yaşıyomusun? Bazıları yapamıyorum demiş
tesekkurler canim.ben sezeryan oldum.acaba ameliyattan mi yoksa sut olsun diye cok yedigimden mi dedim.Canım ben çok kilo aldım 20nin uzeriydi ama doguma girerken heyecandan tartilmadim o yuzden son hafta kilomu bilmiyorum ama hamilelik baslangic kiloma 6 kaldı . Benimde karnım indi eskiden gobegim vardı yine o şekilde. Ama üst bacaklarım benimde sis heralde kilo diyorum bende.
Bugün aile hekimide öyle dedi canım burnuna bak tıkalı olabilir dedi xlear burun damlasi verdiBurnu tıkalı canım o yüzden. Burnunu temizle okyanus suyu sık sonra aspiratörle çek. tükürükte gitcek öksürükte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?