2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım o cinsten bende de var ama sukur ben konuştum onla elini çekti artık yabrumdan sadece misafir varken kabariyo bilmislik damari
Annemlere ne zaman gidip gelsem bahane arıyor aha çocuk hasta olmuş herhalde diyor annesinden fazla düşünen var sanki

Allah korusun canım dikkat et bizimkide hiç hoşlanmıyor kasıyor kendini damlatirken..ağlarken yapma canim

Yok benimki bir kac sn degil baya uzun surdu. Kucagima alip hastaneye goturmeyi dusundum o derece

Valla canım tatlı yiyince çok artıyor benim düzenli sagdigim için farkettim

Canım valla aklımdan geçiyordu yapmak ama cesaret edemedim ama cesaret verdin valla bana kumaşın bir adı var mı ne diyerek aldın esnek mi dedin sadece
Evet Can'ım hafif esneyen bi kumaşın olması yeterli

Ben 6 kilo aldım doğumdan 1_2 hafta sonra eski kiloma geldim hala ayniyim ama biraz gobegim var sanki alt göbek oluştu dikişlerin üzerine dusen. Bu kadar az kilo almama rağmen göbeğinde çatlak var
Bebeğim göz rengi iç kısımlar çok açık mavi kenarlar biraz daha köyü mavi şuan maviyiz bakalım degiiscek mi şuan 3.5 aylık baba tarafı renkli ggoz bende çok merak ediyorum gözleri inşallah degismez

Goz rengi bizim belli degil pek ama kahverengi olacak yani :)
Ben de tam tersi aldigim tum kilolari gobegime aldim heralde, eski haline donmedi hala.sen simdi regl oldun mu?

Is konusunda ben de cok uzgunum, kahroluyorum dusundukce

Allah korusun canım dikkat et bizimkide hiç hoşlanmıyor kasıyor kendini damlatirken..ağlarken yapma canim

Bu aksam da aglarken kendi tukurugunden boguluyordu canim ya yine nefessiz kaldi, gozlerini acti, kizardi.cok korkuyorum ya korkudan sol kolum uyustu, vucudum aniden sogudu.
Niye boyle anlamiyorum

Evt canim ya bizim kaka sorunumuz düzeldi çok şükür artık zorda olsa yapıyor canım rezene çok işe yariyo
.
Canim güzelnde ixim kaka problemimiz cozulmedi 5-6gunde bi yapiyor yavrum.3aylik bebegim birbucuk aydir bole hafta bi yapiyor.sizin nasil cozuldu.rezeneyi nasil veriyorsun canim gunde kac kere.bide bizim kalamazz koyu sari civik kopuk kopuk yapiyor sizinkide ole mi

Canım aynısıni yaşadık bizde oğlum 3aylik birbuçuk iki aydan beri 5gunde bir fitille yaptiriyordum kendi başına yapamıyordu geçen ay dr.bağırsak düzenleyici şurup verdi onunda etkisi oldumu bilmiyorum emziriyorum ben çok nadir mama veriyorum anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normalmiş gerçi 10gunede ne halde olurlar herneyse 5gunde bir yaptiriyordum ya 1gub daha bekleyim bakalım yapabilecek mi dedim 5gunu sabah çok az yapmış çok huzursuz oldu ıkınıyor falan rezene ile kimyonu karıştırdım canım icirdim zorda olsa oglende aksamda yaptı rezene kaka yapmasını sagliyormus dünde yapmıştı bugün yapmadı inş. Düzene girer canım fitil vermek istemiyorum artık..Canım rezene 1 çay kaşığı kimyon da yarım caykasigi 1su bardağı kaynamis suda beş dk demliyorum 20 ml falan veriyorum iki defa yaptığımda oluyor sancısı olduğu zaman yarım çay bardağı suya yarım çay kaşığı kimyon çok azda şeker koyup kaynatiyorum çok rahatlatıyor...2 4gundur çok huzursuz inş düzene girer canim

Bu aksam da aglarken kendi tukurugunden boguluyordu canim ya yine nefessiz kaldi, gozlerini acti, kizardi.cok korkuyorum ya korkudan sol kolum uyustu, vucudum aniden sogudu.
Niye boyle anlamiyorum
Canım demek normal ki herkeste aynı sorun var yan yatirmak lazım allah korusun yavrularimizi çok hassas benim oğlumda kucağıma alırken bile oluyor...sende dikkat et kendine

Kızlar oğlumun kakasında bazen çok çok az mukus oluyor. İnternetten araştırdım çok beslendiği için de olurmuş eğer mukus fazlaysa alerjikte olabilirmiş. Sizde karşılaşıyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…