2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Cnm dun gorumcemin bebegi olmadigi icin bi operasyon gecirdi ve karnindan 3 delik acilip tuplerine bakildi. Tuplerde sorun cikmamis ama kanallarinin egri oldugunu ve muhtemelende cocuklen idrar enfeksiyonu gecirmis olabilecegini ve bundan dolayi oldugunu soylemis. Ihmal etmeyin dikkat edin allah korusun yawrularimiz ilerde sorun yasamasinlar. Nasil anlamistin idrar enfeksiyonu oldugunu?

Ya bnm kizim çok zor uyuyor saat 7 de başlıyoruz uyutma çabalarına 11 de anca uyuyor sizinkiler de böyle mi yoksa biz mi beceremiyoruz uyutmayı hergün bi sinir harbi içerisinde geçiyor
Benim kizimda oyleydi hep 10 bucuk 11 gibi yatiyordu saat 8 de basladim uyutmaya 11 12 de ancak uyuyordu israrla devam ettim saat 7 bucukta banyo yaptirip hemen uyutmaya basladim ilk baslarda uyudu ama gece 4 5 kere kalkti ve her kalkisinda 1 saat ugrastim uyutmak icin. Ben israrli bir sekilde devam ettim. Hergun 8 en gec 8 bucukta basliyorum 9 en gec 9 bucukta uyumus oluyor. Gece 4 kere emziriyorum sabah 7 de uyaniyor 1 saat sonra tekrat uyuyor 11 e kadar yataktan cikarmiyorum emzirip uyutuyorum.

P
peki uyutma şeklin Nasıl cnm bnmki sadece iki şekilde uyuyor ya memede memede dalamamışsa da kolum da sallıyorum ancak öyle uyuyor

kızlar aranızda rival lucido bebek arabası kullanan var mı bu arabayı almayı düşünüyoruz memnun kalanlar yazarsa sevinirim.

Kızlar oğlumun kakasında bazen çok çok az mukus oluyor. İnternetten araştırdım çok beslendiği için de olurmuş eğer mukus fazlaysa alerjikte olabilirmiş. Sizde karşılaşıyor musunuz ?
canim bizimki salyali.burnuda tikaniyor.doktora sordumbezinde kan var mi dedi.kan varsa sikintili.alerjide olabilir sutunden gecer dedi.ama sutude kesemeyiz dedi.oglumdada yumurta baliga alerjisivar.

olmadim canim.regl olmaya baslayinca eski halimize donmeye baslariz.ama regl olunca sut azaliyoir diye biliyordum.azalmiyprmus gerci

Goz rengi bizim belli degil pek ama kahverengi olacak yani :)
Ben de tam tersi aldigim tum kilolari gobegime aldim heralde, eski haline donmedi hala.sen simdi regl oldun mu?

Is konusunda ben de cok uzgunum, kahroluyorum dusundukce

Kizlar ella diye bi ilaci mecburen kullanmak zorunda kaldim. prospektuste yaziyo 1 hafta emzirmeyin sagip dokun ne yapayim oglum meme icin nasil agliyo napayim var mi ilac hakkinda bilgisi olan

Kizlar ella diye bi ilaci mecburen kullanmak zorunda kaldim. prospektuste yaziyo 1 hafta emzirmeyin sagip dokun ne yapayim oglum meme icin nasil agliyo napayim var mi ilac hakkinda bilgisi olan

P

peki uyutma şeklin Nasıl cnm bnmki sadece iki şekilde uyuyor ya memede memede dalamamışsa da kolum da sallıyorum ancak öyle uyuyor
Benimkide memede uyuyor malesef. Yatarak emziriyorum cnm ama sadece gece uykusunda yatarak emziriyorum gunduzleride ayagimda salliyorum baska turlu uyumuyor. Bi kac kere denedim kendi kendine uyutmayi ama resmen morardi aglamaktan, nefesi kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…