2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Çok şükür duzelmis topige giremeyince kendimi eksikliği hissediyordum buraya size çok alişmışım

33 gunluk bi oglum var ve cok gazli surekli ikinip kizariyo agliyo cok zorlaniyo onu oyle gordukce benim icim parca parca.doktoru bio goia olmasi lazim bi gaz damlasi verdi ama pek faydasi olmadi bu konudaki tecrübelerinizi paylasirmisiniz ne yapmaliyim sab simplex kullandiniz mi onu alsam mi acaba cok iyi geldigini soyleyen annelerde var

yok kuzu yaa biberonla alsa nur nimet biberonuda meme saniyor galiba çıldırdı yor

Benimkine de arada geliyorlar. Bir de emzige alistirdim bin bir ugrasla,mememi begenmez oldu.Once emzik veriyorum, sonra cikarip meme veriyorum kandirarak.

oncelikle hayırlı olsun. hergun bir cay kasigi kimyonu ketilda kaynamis yarim fincan suya koyuyorum uc gündür icine birazda seker ilik ılık iciriyorm rezenede ayni sekilde faydasini görürsunz ins

kızlar nasılsınız
çok uzun zaman oldu giremeyeli. lahusalığım hastalıklarla geçti şimdi iyiyim çok şükür. bizimkide kusuyo kızlar ya fizyolojik reflü geçer diyolar, bana hiç geçmiycekmiş gibi geliyo emzirip dik tutuyorum dik yatırıyorum. bi gün çok kusuyo bi gün az. ilk başlarda kusamıyodu hep genzine kaçıyodu morarıyodu. nolcak bilmiyorum çok bunaldım

Benimkine de arada geliyorlar. Bir de emzige alistirdim bin bir ugrasla,mememi begenmez oldu.Once emzik veriyorum, sonra cikarip meme veriyorum kandirarak.
Cnm emZige Nasıl alıştırdın bnm kız mümkün degil almıyor emziği emziğinin markasını öğrenebilir miyim

Ikisini de kullandim sab iyi geldi bize

bayan34 canim avent soothie aldim ben de herkes gibi :)
Kundak yapip kucagima alarak emzigi veriyorum, bazen kundak beziyle kafasini da kapatiyorum.annem bu sekilde alistirdi ben de devam ediyorum.

Canım bizdede kaka sorunu var yapmıyor günlerce rezene yi nasıl verdin?
Canım bir çay kaşığı rezene bir çay kaşığı da tane kimyonu bir su bardağı kaynamis suda 5dk demleyip 15 ml falan veriyorum bide ayriyeten bağırsak düzenleyici şurup da içiyor 1 aydır onundami etkisi oldu bilmiyorum rezene hem rahatlatıyor hemde kaka yaptiyormus aksam olunca çok huysuz oluyor kaka yapmakta hala zorlanıyor akşamları yapıyor oğlum kucak istiyor ayağa kalkıp kucağında sallicaksin mahvoldum inan...rahatlıkla ne zaman yapacaklar bu yavrular bilmiyorum

oncelikle hayırlı olsun. hergun bir cay kasigi kimyonu ketilda kaynamis yarim fincan suya koyuyorum uc gündür icine birazda seker ilik ılık iciriyorm rezenede ayni sekilde faydasini görürsunz ins
Çok işe yarıyor kimyon...benim oğlum çok kötüydü biraz önce kimyon yaptım sızfı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…