Hicbirsey olmaz çok faydasıni gorursun canımCevap verdiginiz icin cokk tesekkur ederim.kimyon tarifini denicem ins.faydasi olur ama 33 gunluk bebege sorun yapar mi ?sab simplex ide kullanayim bizim ki baya gazman gibi hic bitmiyor gazi yediklerime cok dikkat ediyorum hatta cogu yiyecege hasret kaldim gaz yapmasin diye
Hicbirsey olmaz çok faydasıni gorursun canım
Ben de hic icirmedim rezene. Kaka icin ben yine fitil vermek zorunda kaldimyarin ben de deniyim bari.
Kaç günde bir veriyorsun fitiliBen de hic icirmedim rezene. Kaka icin ben yine fitil vermek zorunda kaldimyarin ben de deniyim bari.
Arkadaşlar siz bebişlerınızi gece yatarken yastiktami yatiriyorsunuz biz 3ayligiz yastiksiz yatırıyorum bugün yastıklı yatıracam ama korkuyorum bişe olmaz dimi
Kaç günde bir veriyorsun fitili
Arkadaşlar siz bebişlerınızi gece yatarken yastiktami yatiriyorsunuz biz 3ayligiz yastiksiz yatırıyorum bugün yastıklı yatıracam ama korkuyorum bişe olmaz dimi
Canım biz bir aylık olduğundan beri yastıklı yatırdık reflüsü vardı doktor söylemişti. Şimdi iki aylık olduk normale döndük yatağını yükselttik sadece.Arkadaşlar siz bebişlerınızi gece yatarken yastiktami yatiriyorsunuz biz 3ayligiz yastiksiz yatırıyorum bugün yastıklı yatıracam ama korkuyorum bişe olmaz dimi
Ben internet ten baktım 2yaşına kadar yastıksiz yatması gerekiyormus..reflü öksürük kusma olursa mecbur yüksek te olması gerekiyor tabi
Biz 15 günlükten itibaren yastıkla yatıyoruz. Önceleri uyku setinin ince bir yastığı vardı onu kullanıyorduk. Şimdi biraz daha yükselttik belinden itibaren meyilli yatıo tam boynuna yük bindirmeden yatırmaya çalışıyorum. Bizim de fizyolojik reflümüz var tabiBen internet ten baktım 2yaşına kadar yastıksiz yatması gerekiyormus..reflü öksürük kusma olursa mecbur yüksek te olması gerekiyor tabi
Biz 15 günlükten itibaren yastıkla yatıyoruz. Önceleri uyku setinin ince bir yastığı vardı onu kullanıyorduk. Şimdi biraz daha yükselttik belinden itibaren meyilli yatıo tam boynuna yük bindirmeden yatırmaya çalışıyorum. Bizim de fizyolojik reflümüz var tabi
Peki hangi siteden ne kadarsa aldın emziği normal Bebek mağazalarında satılmıyor galiba ben baktım ama yoktu ebebekte falanbayan34 canim avent soothie aldim ben de herkes gibi :)
Kundak yapip kucagima alarak emzigi veriyorum, bazen kundak beziyle kafasini da kapatiyorum.annem bu sekilde alistirdi ben de devam ediyorum.
Cnm bizim kız bi haftadır yapmıyordu kakasını aksam artık Canimiza tak etti cocuk kıvranıp kıvranıp duruyor dedik bu kaka yapılmalı artık once kuru kayısı kaynattık suyundan bi kac kaşık içirdik sonra rezeneli ile Kimyonu karıştırdık bikaç kasıkta ondan verdik sonra açtık karnını zeytinyağıyla ovduk en sonda poposunu kulak çöpüne zeytinyağı batırıp içine doğru soktuk biraz yarım saat demedi beline kadar yaptı kakasını sukur hangisi ise yaradı bilmiyorum ama fitilsiz kurtardık bu seferBen de hic icirmedim rezene. Kaka icin ben yine fitil vermek zorunda kaldimyarin ben de deniyim bari.
Emzik kullanan Bebek anneleri bi sorum var emzik ne kadar rahatlattı sizi öyle ağzına verdiğiniz de öylece duruyor mu bebekleriniz ben basta emzik vermemekle cok mu şey kaybettim merak ediyorum su an uğraşıyorum ama emzik almiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?