Keşke hastanede bnde verseydim ama bnm kizim ilk 15 gun beni hic emmedi emzik versem memeye hic mi alışmazdı diye kafamdan geçiyor bnde nuk var avent var ikisini de almiyor bile ağzına şimdi Philips'in soothie diye bi emziği varmış onu almak istiyorum inss ise yararBizim doğduğu gün emziği hastanede çocuk doktorunun kendisi verdi kızım da seve seve kabul etti ☺ ilk başta nuk sonrasında avent emzik kullanmaya başladık. Kızım beni emerek uyur ama süt yoksa emziği uyurken kullanıyorum kızımın uykuya dalmasında yardımcı oluyor. Geceleri uyku arasında uyandığında emziği veriyorum tekrar uyumaya devam ediyor. Ve çok ağlarken de susturmak için yardımcı oluyor
Aaaaa bana umut oldun valla bnm kızda huysuz özellikle akşamları ve uykusu geldiğinde canimiza okuyor bnmde hic umudum yoktu ama soothie alayım bari bnde seninki 3.5 aylıkken aldığına gore bnmki 2.5 aylık şansım daha yüksek sağol Can'ım bi de nerden aldın o emziği internette var galiba sadeceBenim kizimda emzik almadı çok uğraştım istemedi huysuzda bir bebek, geçen hafta avent soothie aldım çok şükür tuttu 3 ay 22 gunluguz tutmaz diye düşünüyordum ama aldi
Keşke hastanede bnde verseydim ama bnm kizim ilk 15 gun beni hic emmedi emzik versem memeye hic mi alışmazdı diye kafamdan geçiyor bnde nuk var avent var ikisini de almiyor bile ağzına şimdi Philips'in soothie diye bi emziği varmış onu almak istiyorum inss ise yarar
Sütüm eskiye göre biraz azaldı tabi ama göğüs uçlarım geniş galiba sıkıntımız devam edio. Artık tıkanmasına alıştım panik yapmadan geçiriyoruz. Kızım biraz büyüdüğü için o hıza alıştı gibi kendini kurtarıo çok şükür. Önceden sağıyordum fazlalığı o daha da artırmıştı. 1 aydır sağmayı bıraktım başta zorlandı ama şimdi daha iyiyizCanim senin sutum azaldi mi?
Emzik kullanan Bebek anneleri bi sorum var emzik ne kadar rahatlattı sizi öyle ağzına verdiğiniz de öylece duruyor mu bebekleriniz ben basta emzik vermemekle cok mu şey kaybettim merak ediyorum su an uğraşıyorum ama emzik almiyor
Cnm bizim kız bi haftadır yapmıyordu kakasını aksam artık Canimiza tak etti cocuk kıvranıp kıvranıp duruyor dedik bu kaka yapılmalı artık once kuru kayısı kaynattık suyundan bi kac kaşık içirdik sonra rezeneli ile Kimyonu karıştırdık bikaç kasıkta ondan verdik sonra açtık karnını zeytinyağıyla ovduk en sonda poposunu kulak çöpüne zeytinyağı batırıp içine doğru soktuk biraz yarım saat demedi beline kadar yaptı kakasını sukur hangisi ise yaradı bilmiyorum ama fitilsiz kurtardık bu sefer
Doktora sormadık ama yapan arkadaşlarımız varmış ama siz yine de doktora sor sonra sıkıntı olmasın zaten 2-3 cay kaşığı verdim bize bi zararı olmadı bnm Bebek 69 günlük bu aylarda kaka yapamama sorunu hep oluyormus galibaBugun kayisiyi yapiyim, dr.a sordunuz mu? Rezenem yok su an.
Karin oovmak ve cubukla zyagi sokmak hic ise yaramiyor
Doktora sormadık ama yapan arkadaşlarımız varmış ama siz yine de doktora sor sonra sıkıntı olmasın zaten 2-3 cay kaşığı verdim bize bi zararı olmadı bnm Bebek 69 günlük bu aylarda kaka yapamama sorunu hep oluyormus galiba
Doktora sormadık ama yapan arkadaşlarımız varmış ama siz yine de doktora sor sonra sıkıntı olmasın zaten 2-3 cay kaşığı verdim bize bi zararı olmadı bnm Bebek 69 günlük bu aylarda kaka yapamama sorunu hep oluyormus galiba
Belli bir zaman sonra kulak çöpü de yaramıyor yapmıyor benim oğlum dün kakasını yapamadı uykusunda bile kivraniyor akşamları çok huysuz oluyor kayısı suyu verilebilirmi acaba bendemi yapsamBugun kayisiyi yapiyim, dr.a sordunuz mu? Rezenem yok su an.
Karin oovmak ve cubukla zyagi sokmak hic ise yaramiyor
Bu arada direk kayısı suyu vermedik kuru kayısıyı kaynatıp suyundan bikaç cay kaşığı verdik o kadar yaniBelli bir zaman sonra kulak çöpü de yaramıyor yapmıyor benim oğlum dün kakasını yapamadı uykusunda bile kivraniyor akşamları çok huysuz oluyor kayısı suyu verilebilirmi acaba bendemi yapsam
Belli bir zaman sonra kulak çöpü de yaramıyor yapmıyor benim oğlum dün kakasını yapamadı uykusunda bile kivraniyor akşamları çok huysuz oluyor kayısı suyu verilebilirmi acaba bendemi yapsam
Dun sabah kakaliydi bezi, heralde geceden kalan fitilin etkisiydi. Dun hic yapmadi, dolayisiyla bugun cok huzursuz. Kayisi konusunda kararsizim sekerli oldugu icin. Doktora sorsam direkt fitil ver diyor. Bilmiyorum oofff. Zyagi mi icirsek?
Canım bir çay kaşığı zeytinyağı iciriyorum ben sende içir dr.demişti bana kayısı konusunda bende kararsızım valla haftaya dr. Gidecem sorarımDun sabah kakaliydi bezi, heralde geceden kalan fitilin etkisiydi. Dun hic yapmadi, dolayisiyla bugun cok huzursuz. Kayisi konusunda kararsizim sekerli oldugu icin. Doktora sorsam direkt fitil ver diyor. Bilmiyorum oofff. Zyagi mi icirsek?
Haftaya p.tesi gidecem 3aylik kontroleKızlar 3 aylık kontrole giden yok galiba kimse yazmiyo bide ekim anneleri topigi 700 sayfa olcak nerdeyse biz niye aktif degilizki
3doz yaptırıyorum ben evde de uygulanabilir aslında damla şeklinde evt ben sağlık ocağına gittim zaten eczanenin karşısinda oldugu icinRota virusu aşısı için iki çeşit varmış hangisini aldınız kendimiz uygulayablr miyiz damla şeklndeymş
Ben aktifim niyeki canım oyle olunca noluyo kiKızlar 3 aylık kontrole giden yok galiba kimse yazmiyo bide ekim anneleri topigi 700 sayfa olcak nerdeyse biz niye aktif degilizki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?