2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Keşke hastanede bnde verseydim ama bnm kizim ilk 15 gun beni hic emmedi emzik versem memeye hic mi alışmazdı diye kafamdan geçiyor bnde nuk var avent var ikisini de almiyor bile ağzına şimdi Philips'in soothie diye bi emziği varmış onu almak istiyorum inss ise yarar

Benim kizimda emzik almadı çok uğraştım istemedi huysuzda bir bebek, geçen hafta avent soothie aldım çok şükür tuttu 3 ay 22 gunluguz tutmaz diye düşünüyordum ama aldi

Benim kizimda emzik almadı çok uğraştım istemedi huysuzda bir bebek, geçen hafta avent soothie aldım çok şükür tuttu 3 ay 22 gunluguz tutmaz diye düşünüyordum ama aldi
Aaaaa bana umut oldun valla bnm kızda huysuz özellikle akşamları ve uykusu geldiğinde canimiza okuyor bnmde hic umudum yoktu ama soothie alayım bari bnde seninki 3.5 aylıkken aldığına gore bnmki 2.5 aylık şansım daha yüksek sağol Can'ım bi de nerden aldın o emziği internette var galiba sadece

İnşallah çünkü çok hayat kurtarıyor

Canim senin sutum azaldi mi?
Sütüm eskiye göre biraz azaldı tabi ama göğüs uçlarım geniş galiba sıkıntımız devam edio. Artık tıkanmasına alıştım panik yapmadan geçiriyoruz. Kızım biraz büyüdüğü için o hıza alıştı gibi kendini kurtarıo çok şükür. Önceden sağıyordum fazlalığı o daha da artırmıştı. 1 aydır sağmayı bıraktım başta zorlandı ama şimdi daha iyiyiz

Bu arada o emzik te mucize degil yani, ben baya ugrastim.tek esprisi anne memesine benzemesi, o kdr paraya almaya gerrk var mi bilrmiyorum.

Bugun kayisiyi yapiyim, dr.a sordunuz mu? Rezenem yok su an.
Karin oovmak ve cubukla zyagi sokmak hic ise yaramiyor

Doktora sormadık ama yapan arkadaşlarımız varmış ama siz yine de doktora sor sonra sıkıntı olmasın zaten 2-3 cay kaşığı verdim bize bi zararı olmadı bnm Bebek 69 günlük bu aylarda kaka yapamama sorunu hep oluyormus galiba

Benimki 80 gunluk. 10 gun once basladi bu sorun.gecse de rahatlasa bebisler

Belli bir zaman sonra kulak çöpü de yaramıyor yapmıyor benim oğlum dün kakasını yapamadı uykusunda bile kivraniyor akşamları çok huysuz oluyor kayısı suyu verilebilirmi acaba bendemi yapsam

Belli bir zaman sonra kulak çöpü de yaramıyor yapmıyor benim oğlum dün kakasını yapamadı uykusunda bile kivraniyor akşamları çok huysuz oluyor kayısı suyu verilebilirmi acaba bendemi yapsam
Bu arada direk kayısı suyu vermedik kuru kayısıyı kaynatıp suyundan bikaç cay kaşığı verdik o kadar yani

Dun sabah kakaliydi bezi, heralde geceden kalan fitilin etkisiydi. Dun hic yapmadi, dolayisiyla bugun cok huzursuz. Kayisi konusunda kararsizim sekerli oldugu icin. Doktora sorsam direkt fitil ver diyor. Bilmiyorum oofff. Zyagi mi icirsek?

Rota virusu aşısı için iki çeşit varmış hangisini aldınız kendimiz uygulayablr miyiz damla şeklndeymş

Canım dogrumu yapiyom bilmiyom da zinco kullaniyodum içinde birkaç çeşit yağ karışımı varmış baktım bi ise yaramiyo birinci aydan itibaren hep geceleri 3 damla kadar zeytin yağı veriyom çok şükür hiç kabızlık olmadı
Dun sabah kakaliydi bezi, heralde geceden kalan fitilin etkisiydi. Dun hic yapmadi, dolayisiyla bugun cok huzursuz. Kayisi konusunda kararsizim sekerli oldugu icin. Doktora sorsam direkt fitil ver diyor. Bilmiyorum oofff. Zyagi mi icirsek?

Kızlar 3 aylık kontrole giden yok galiba kimse yazmiyo bide ekim anneleri topigi 700 sayfa olcak nerdeyse biz niye aktif degilizki

Canım bir çay kaşığı zeytinyağı iciriyorum ben sende içir dr.demişti bana kayısı konusunda bende kararsızım valla haftaya dr. Gidecem sorarım

Rota virusu aşısı için iki çeşit varmış hangisini aldınız kendimiz uygulayablr miyiz damla şeklndeymş
3doz yaptırıyorum ben evde de uygulanabilir aslında damla şeklinde evt ben sağlık ocağına gittim zaten eczanenin karşısinda oldugu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…