2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bn gttm ucuncu ayda kızlar rota aşısı oldk ben damlattm saglk.ocagnda asi soguk olmasi sart kizlar isinmadan bebege verilmesi gerekiyor kilomuz 6400 boy 62 cm

Biz de 3aylık kontrolümüze gittik ama 5 gün daha vardı tam 3ay olmamıza.biz biraz zayıfız sizin bebişlerinize göre.5600 kilomuz ,59.5 da boyumuz. Rota aşısını 2doz olandan yaptırdık.sağlık ocağında zorla yapıldı. Kızım istemedi hiç geri çıkarmaya çalıştı bi ara kusuodu nerdeyse zor durdu. Aşı boşa gidiodu nerdeyse :)

Canım yazılanları okuyom ve yanlız olmadigimi goruyom valla lohusa depresyonuna burası sayesinde girmedim ayyy nasıl cinnet geciriyodum bebek aglayincaemmeyince millet benim süt mevzusunda konuşunca ....
Neyseki geride kaldı o günler çok şükür
Ben aktifim niyeki canım oyle olunca noluyo ki

Bn gttm ucuncu ayda kızlar rota aşısı oldk ben damlattm saglk.ocagnda asi soguk olmasi sart kizlar isinmadan bebege verilmesi gerekiyor kilomuz 6400 boy 62 cm

Kendin mi aldın aşıyı cnm

Kızlar bebegimin kakasi hala cıvık KV dediki sütun yaramiyodur ondan koyulasmadi sizinki ne durumda

Kızlar bebegimin kakasi hala cıvık KV dediki sütun yaramiyodur ondan koyulasmadi sizinki ne durumda
Biz 3 aylığız ama bizimki de koyulaşmadı onla alakası varmı ki. Ek gıdaya geçince olmuo mu o. Ben öyle düşünüodum ama bilmiyorum

Kv nekadarda zekiymis canim selam söyle kvne :))))
benim oglumunda oyle kakasi kilo alimida cok guzel sadece süt icen bebek nasil koyu kaka yapabilir hala zekam almıyor

ayhkdry bende öyle dusundum sadece süt iciyo nasıl koyulassin diye bebeklerin2 ayda koyulasirmis evet onun sütü yetermis ama bebek 3 aylık oldumu o çorba yoğurt yedirirmis geçen benimkiyede ayran icircekci zor aldım elinden

L
Nasil çocuk buyutmusler anlamiyorum simsiki kundak yaparlar ek gidaya iki uc aylıkken baslatrlar yasak ne kadar gida varsa bi haber yedirirler 6 aydan once oturturlar ne gaz bilirler ne bisey sarilik olmasn diye sari bez orterler halbuki ac kalirsa sarilik olur cocuk bide carcar konusurlar bakma canim sen ona bn int arastrdm yanlis biliyorsun de

Benim kV de 3 aylık olunca ek gıdaya başlarız tarhana çorbası veririz diyo. Bu kV ler niye böylelerrr

Bebeği uc ayı dolduranlar bebekleriniz biraz olsun durgunlaştı mı yanı daha az ağlama daha az kucak isteme gibi bütün ümitlerimi 3 ayın sonuna bağladım yoksa psikolojim bozulacak az kaldi

Bebeği uc ayı dolduranlar bebekleriniz biraz olsun durgunlaştı mı yanı daha az ağlama daha az kucak isteme gibi bütün ümitlerimi 3 ayın sonuna bağladım yoksa psikolojim bozulacak az kaldi
Ay bizimki oturunca bile agliyor belim surekli agriyor buyusede yurumeye baslasa demeye basladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…