Ben aktifim niyeki canım oyle olunca noluyo ki
Bn gttm ucuncu ayda kızlar rota aşısı oldk ben damlattm saglk.ocagnda asi soguk olmasi sart kizlar isinmadan bebege verilmesi gerekiyor kilomuz 6400 boy 62 cm
Biz de 3aylık kontrolümüze gittik ama 5 gün daha vardı tam 3ay olmamıza.biz biraz zayıfız sizin bebişlerinize göre.5600 kilomuz ,59.5 da boyumuz. Rota aşısını 2doz olandan yaptırdık.sağlık ocağında zorla yapıldı. Kızım istemedi hiç geri çıkarmaya çalıştı bi ara kusuodu nerdeyse zor durdu. Aşı boşa gidiodu nerdeyse :)
Kendin mi aldın aşıyı cnmBiz de 3aylık kontrolümüze gittik ama 5 gün daha vardı tam 3ay olmamıza.biz biraz zayıfız sizin bebişlerinize göre.5600 kilomuz ,59.5 da boyumuz. Rota aşısını 2doz olandan yaptırdık.sağlık ocağında zorla yapıldı. Kızım istemedi hiç geri çıkarmaya çalıştı bi ara kusuodu nerdeyse zor durdu. Aşı boşa gidiodu nerdeyse :)
Eczaneden mi aldın cnm ben de alıcam daBn gttm ucuncu ayda kızlar rota aşısı oldk ben damlattm saglk.ocagnda asi soguk olmasi sart kizlar isinmadan bebege verilmesi gerekiyor kilomuz 6400 boy 62 cm
Hmm sağol cnm eczaneden uç doz olandan alıoz yani markası ve ücreti ne3doz yaptırıyorum ben evde de uygulanabilir aslında damla şeklinde evt ben sağlık ocağına gittim zaten eczanenin karşısinda oldugu icin
Eşim eczaneye sipariş verdi bigün önceden. Sipariş üzerine geliomuş. Rotarix markası. Eczaneden alıp hemen sağlık Ocağı'na geçtikKendin mi aldın aşıyı cnm
Bu arada bizim iki doz. 150 şer tanesi 300 toplamdaHmm sağol cnm eczaneden uç doz olandan alıoz yani markası ve ücreti ne
Biz 3 aylığız ama bizimki de koyulaşmadı onla alakası varmı ki. Ek gıdaya geçince olmuo mu o. Ben öyle düşünüodum ama bilmiyorumKızlar bebegimin kakasi hala cıvık KV dediki sütun yaramiyodur ondan koyulasmadi sizinki ne durumda
Biz 3 aylığız ama bizimki de koyulaşmadı onla alakası varmı ki. Ek gıdaya geçince olmuo mu o. Ben öyle düşünüodum ama bilmiyorum
Sağol cnm bnm ya bnnde alim bariBu arada bizim iki doz. 150 şer tanesi 300 toplamda
Kv nekadarda zekiymis canim selam söyle kvne :))))Kızlar bebegimin kakasi hala cıvık KV dediki sütun yaramiyodur ondan koyulasmadi sizinki ne durumda
Nasil çocuk buyutmusler anlamiyorum simsiki kundak yaparlar ek gidaya iki uc aylıkken baslatrlar yasak ne kadar gida varsa bi haber yedirirler 6 aydan once oturturlar ne gaz bilirler ne bisey sarilik olmasn diye sari bez orterler halbuki ac kalirsa sarilik olur cocuk bide carcar konusurlar bakma canim sen ona bn int arastrdm yanlis biliyorsun deayhkdry bende öyle dusundum sadece süt iciyo nasıl koyulassin diye bebeklerin2 ayda koyulasirmis evet onun sütü yetermis ama bebek 3 aylık oldumu o çorba yoğurt yedirirmis geçen benimkiyede ayran icircekci zor aldım elinden
ayhkdry bende öyle dusundum sadece süt iciyo nasıl koyulassin diye bebeklerin2 ayda koyulasirmis evet onun sütü yetermis ama bebek 3 aylık oldumu o çorba yoğurt yedirirmis geçen benimkiyede ayran icircekci zor aldım elinden
Hepsi ayni ya hepsiBenim kV de 3 aylık olunca ek gıdaya başlarız tarhana çorbası veririz diyo. Bu kV ler niye böylelerrr
Ay bizimki oturunca bile agliyor belim surekli agriyor buyusede yurumeye baslasa demeye basladmBebeği uc ayı dolduranlar bebekleriniz biraz olsun durgunlaştı mı yanı daha az ağlama daha az kucak isteme gibi bütün ümitlerimi 3 ayın sonuna bağladım yoksa psikolojim bozulacak az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?