- 21 Temmuz 2013
- 279
- 319
- 103
Rota tek iki ayda bir yapılıyor her dozunu 120tl ödüyorumHmm sağol cnm eczaneden uç doz olandan alıoz yani markası ve ücreti ne
Sağol cnm teşekkürler cvp içinRota tek iki ayda bir yapılıyor her dozunu 120tl ödüyorum
Canım dogrumu yapiyom bilmiyom da zinco kullaniyodum içinde birkaç çeşit yağ karışımı varmış baktım bi ise yaramiyo birinci aydan itibaren hep geceleri 3 damla kadar zeytin yağı veriyom çok şükür hiç kabızlık olmadı
Kızlar 3 aylık kontrole giden yok galiba kimse yazmiyo bide ekim anneleri topigi 700 sayfa olcak nerdeyse biz niye aktif degilizki
Canım bir çay kaşığı zeytinyağı iciriyorum ben sende içir dr.demişti bana kayısı konusunda bende kararsızım valla haftaya dr. Gidecem sorarım
Biz de 3aylık kontrolümüze gittik ama 5 gün daha vardı tam 3ay olmamıza.biz biraz zayıfız sizin bebişlerinize göre.5600 kilomuz ,59.5 da boyumuz. Rota aşısını 2doz olandan yaptırdık.sağlık ocağında zorla yapıldı. Kızım istemedi hiç geri çıkarmaya çalıştı bi ara kusuodu nerdeyse zor durdu. Aşı boşa gidiodu nerdeyse :)
Kızlar bebegimin kakasi hala cıvık KV dediki sütun yaramiyodur ondan koyulasmadi sizinki ne durumda
Bence 3aylık bebişlere göre boyu normalde kilosu az. Tüm duyduklarım 60 cm ve 6 kilo üzeri. Minyon mu olacak ne anlamadım ki canım :)Maasallah canim sen kiz uzun olacak heralde, kiloya gore boyu uzunmus
Kızlar bebegimin kakasi hala cıvık KV dediki sütun yaramiyodur ondan koyulasmadi sizinki ne durumda
Biz 3 aylığız ama bizimki de koyulaşmadı onla alakası varmı ki. Ek gıdaya geçince olmuo mu o. Ben öyle düşünüodum ama bilmiyorum
hatunlar benimki tosuncuk sadece süt alıyo ve kakası hala sıvı no problem yaniKv nekadarda zekiymis canim selam söyle kvne :))))
benim oglumunda oyle kakasi kilo alimida cok guzel sadece süt icen bebek nasil koyu kaka yapabilir hala zekam almıyor
davaynan vuraydın davaynan davaynanayhkdry bende öyle dusundum sadece süt iciyo nasıl koyulassin diye bebeklerin2 ayda koyulasirmis evet onun sütü yetermis ama bebek 3 aylık oldumu o çorba yoğurt yedirirmis geçen benimkiyede ayran icircekci zor aldım elinden
canım 4 ayı duydum ve biliyorum ama 3 çok erken yaBenim kV de 3 aylık olunca ek gıdaya başlarız tarhana çorbası veririz diyo. Bu kV ler niye böylelerrr
bana benimkiler bebek ya günde 7 kere yada 7 günde 1 kere yapar dediler ne kadar doğru bilmiyorum 4 çocuk büyütmüşler vardır bi bildikleriZyagi icirdim hala etki etmediduzenli kullaninca mi eder?
Bana da dr vermene gerek yok, zaten kabiz degil, 10 gune kadar normal cevabini verdi, her zamanki gibi 'normal' :)
Uyarılınca yapıyor muhtemelen kulak çöpü işe yaradı. Bende bir kaç sefer öyle yaptırdım.Cnm bizim kız bi haftadır yapmıyordu kakasını aksam artık Canimiza tak etti cocuk kıvranıp kıvranıp duruyor dedik bu kaka yapılmalı artık once kuru kayısı kaynattık suyundan bi kac kaşık içirdik sonra rezeneli ile Kimyonu karıştırdık bikaç kasıkta ondan verdik sonra açtık karnını zeytinyağıyla ovduk en sonda poposunu kulak çöpüne zeytinyağı batırıp içine doğru soktuk biraz yarım saat demedi beline kadar yaptı kakasını sukur hangisi ise yaradı bilmiyorum ama fitilsiz kurtardık bu sefer
Aaaaa bana umut oldun valla bnm kızda huysuz özellikle akşamları ve uykusu geldiğinde canimiza okuyor bnmde hic umudum yoktu ama soothie alayım bari bnde seninki 3.5 aylıkken aldığına gore bnmki 2.5 aylık şansım daha yüksek sağol Can'ım bi de nerden aldın o emziği internette var galiba sadece
Kızım 2,5 aylık ve çok şükür uyyku sorunumuz hiç yok gibi. Yatağa atıyorum yoruluncaya kadar kendi kendine debeleniyor. Kucağa alıştırmıyorum. Beşiğinede alıştı en sonunda. Beşiğe girince az bişey ağlıyo uyuyor PapatyamBebeği uc ayı dolduranlar bebekleriniz biraz olsun durgunlaştı mı yanı daha az ağlama daha az kucak isteme gibi bütün ümitlerimi 3 ayın sonuna bağladım yoksa psikolojim bozulacak az kaldi
Zeytinyağına devam et canım. Kızım öyle düzeldi. Ben mamasına bir kaşık koyardım. Çok şükür kabızlık sorunumuz kalmadıBugun verdim canim zyagini ama hala tik yok
Bilmiyorum canım 2 aydır ben iciriyorum tam düzeldi artık kendi başına yapabiliyor dedim yine aynı iki gündür yapamiyor şimdi altini actim biraz yapmış hani gaz yapınca çıkarmış gibi çok huysuzlandi aksam olunca çok kötü oluyor kimyon kaynatıp 3 4 kaşık verdim rahatladi uyuya kaldıZyagi icirdim hala etki etmediduzenli kullaninca mi eder?
Bana da dr vermene gerek yok, zaten kabiz degil, 10 gune kadar normal cevabini verdi, her zamanki gibi 'normal' :)
Bize doktorumuz rotatix markasını söyledi onu aldık 3 ayı dolmadan yaptırdık damla şeklinde değil sadece ilaç şırınga gibi birşeye hazırlanıp ağızdan yavaş yavaş veriliyor.biz hemşire ye yaptırdık çünkü az para değil sonuçta yanlış olmasın diyeRota virusu aşısı için iki çeşit varmış hangisini aldınız kendimiz uygulayablr miyiz damla şeklndeymş
Ayy biz gittik doktor şaşırdı gerek yoktu gelmenize dedi. Benim bildiğim 6 aya kadar her ay kontrolü olmalıKızlar 3 aylık kontrole giden yok galiba kimse yazmiyo bide ekim anneleri topigi 700 sayfa olcak nerdeyse biz niye aktif degilizki
Bencede her ay gidilmeli daha çok küçükler ve bizde tecrubesisiz yeni yeni ogreniyoruzAyy biz gittik doktor şaşırdı gerek yoktu gelmenize dedi. Benim bildiğim 6 aya kadar her ay kontrolü olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?