2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kizlar iznim bitti ve ucretsiz izin hakkimi kullaniyorum. Bi arkadasim raporu bitince sut izinlerini toplu olarak kullandigini ve maas alacagini soyledi. 170i aradim 1 yasina kadar calistigin gunlere istinaden 1.5 saat verildigini toplu olarak kullanilmadigi soyledi. Bulgisi olan var mi

Bugun verdim canim zyagini ama hala tik yok

Canım bir çay kaşığı zeytinyağı iciriyorum ben sende içir dr.demişti bana kayısı konusunda bende kararsızım valla haftaya dr. Gidecem sorarım

Zyagi icirdim hala etki etmedi duzenli kullaninca mi eder?
Bana da dr vermene gerek yok, zaten kabiz degil, 10 gune kadar normal cevabini verdi, her zamanki gibi 'normal' :)

Maasallah canim sen kiz uzun olacak heralde, kiloya gore boyu uzunmus

Kızlar bebegimin kakasi hala cıvık KV dediki sütun yaramiyodur ondan koyulasmadi sizinki ne durumda

Biz 3 aylığız ama bizimki de koyulaşmadı onla alakası varmı ki. Ek gıdaya geçince olmuo mu o. Ben öyle düşünüodum ama bilmiyorum

Kv nekadarda zekiymis canim selam söyle kvne :))))
benim oglumunda oyle kakasi kilo alimida cok guzel sadece süt icen bebek nasil koyu kaka yapabilir hala zekam almıyor
hatunlar benimki tosuncuk sadece süt alıyo ve kakası hala sıvı no problem yani

davaynan vuraydın davaynan davaynan
Benim kV de 3 aylık olunca ek gıdaya başlarız tarhana çorbası veririz diyo. Bu kV ler niye böylelerrr
canım 4 ayı duydum ve biliyorum ama 3 çok erken ya
Bana da dr vermene gerek yok, zaten kabiz degil, 10 gune kadar normal cevabini verdi, her zamanki gibi 'normal' :)
bana benimkiler bebek ya günde 7 kere yada 7 günde 1 kere yapar dediler ne kadar doğru bilmiyorum 4 çocuk büyütmüşler vardır bi bildikleri

Uyarılınca yapıyor muhtemelen kulak çöpü işe yaradı. Bende bir kaç sefer öyle yaptırdım.

Ben 33 TL ye krgo dahil internetten aldım, kesin tutar mi bilmiyorum benimkine uyurken veriyoz emiyo ama çok uzun değil gerçi bana yetiyor okadar emmesi. Evde ayrıca 3 emzik daha var chicco ve 2 ucuz emzik onlara çok uğraştım almadı bunuda kısa da olsa emiyor

bayan34 canm ben belinayinkreasyonlari diye bir siteden kapida odemeli aldm cabuk geldi bak istersen

Bebeği uc ayı dolduranlar bebekleriniz biraz olsun durgunlaştı mı yanı daha az ağlama daha az kucak isteme gibi bütün ümitlerimi 3 ayın sonuna bağladım yoksa psikolojim bozulacak az kaldi
Kızım 2,5 aylık ve çok şükür uyyku sorunumuz hiç yok gibi. Yatağa atıyorum yoruluncaya kadar kendi kendine debeleniyor. Kucağa alıştırmıyorum. Beşiğinede alıştı en sonunda. Beşiğe girince az bişey ağlıyo uyuyor Papatyam

Bilmiyorum canım 2 aydır ben iciriyorum tam düzeldi artık kendi başına yapabiliyor dedim yine aynı iki gündür yapamiyor şimdi altini actim biraz yapmış hani gaz yapınca çıkarmış gibi çok huysuzlandi aksam olunca çok kötü oluyor kimyon kaynatıp 3 4 kaşık verdim rahatladi uyuya kaldı

Rota virusu aşısı için iki çeşit varmış hangisini aldınız kendimiz uygulayablr miyiz damla şeklndeymş
Bize doktorumuz rotatix markasını söyledi onu aldık 3 ayı dolmadan yaptırdık damla şeklinde değil sadece ilaç şırınga gibi birşeye hazırlanıp ağızdan yavaş yavaş veriliyor.biz hemşire ye yaptırdık çünkü az para değil sonuçta yanlış olmasın diye

Arkadaşlar benim ogluşum devamli lambaya bakıyor zararlimidir acaba baktirmamaya çalışıyorum ama o her fırsatta gözlerini kaçırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…