Benim kızım da bakıo. Ben denedim bakamadım :) zararlı değildir heralde. Yeni yeni farkediolar dış dünyayı sonuçta. Meraktan olsa gerekArkadaşlar benim ogluşum devamli lambaya bakıyor zararlimidir acaba baktirmamaya çalışıyorum ama o her fırsatta gözlerini kaçırıyor
Vala maşallah diyim bu 3 ayın sonunda rahat ettik uykularimiz düzene girdi ama arada hala gazı olabiliyor buna şükür diyorum.Ne kadarliksiniz bilmiyorum ama sabret canım elbet geçecekBebeği uc ayı dolduranlar bebekleriniz biraz olsun durgunlaştı mı yanı daha az ağlama daha az kucak isteme gibi bütün ümitlerimi 3 ayın sonuna bağladım yoksa psikolojim bozulacak az kaldi
Biz 4 aylık kontrole bugün gittik, aşı da olduk iki bacaktan.Kızlar 3 aylık kontrole giden yok galiba kimse yazmiyo bide ekim anneleri topigi 700 sayfa olcak nerdeyse biz niye aktif degilizki
Geçen ay göz dr.gitmiştik söylemiştim devamli bakmasın demisti sanırımBenim kızım da bakıo. Ben denedim bakamadım :) zararlı değildir heralde. Yeni yeni farkediolar dış dünyayı sonuçta. Meraktan olsa gerek
Biz 4 aylık kontrole bugün gittik, aşı da olduk iki bacaktan.
Bizimki devamlı değil de arada dikio gözleri. Engel olmaya çalışalım o zaman uzun bakarsaGeçen ay göz dr.gitmiştik söylemiştim devamli bakmasın demisti sanırım
Kizlar iznim bitti ve ucretsiz izin hakkimi kullaniyorum. Bi arkadasim raporu bitince sut izinlerini toplu olarak kullandigini ve maas alacagini soyledi. 170i aradim 1 yasina kadar calistigin gunlere istinaden 1.5 saat verildigini toplu olarak kullanilmadigi soyledi. Bulgisi olan var mi
Zeytinyağına devam et canım. Kızım öyle düzeldi. Ben mamasına bir kaşık koyardım. Çok şükür kabızlık sorunumuz kalmadı
Çok az şeker koy canim
Arkadaşlar benim ogluşum devamli lambaya bakıyor zararlimidir acaba baktirmamaya çalışıyorum ama o her fırsatta gözlerini kaçırıyor
Bizimki de biz eşim Hindistan cevizi almış onun suyunu ben içiyordum kaynanam diyor ki bunun suyundan çocuğuda verelim daha 2 aylık cocuk eşim karşı çıktı hemen yok anne yeme içme isine sen karışma diyeKızlar benim çok bilmiş kaynanam çocuğu örümceğe bindirelim dedi dün cildirdim yaa anne bu daha bebek dedim olsun nolacak diyo nasıl nolacak dedim 8 9 ayda biniyor çocuklar dedim eşimde olmaz dedi eve gelince internete baktirdim eşime baktı sakincaliymis dr.onermiyormus bindirmeyelim dedi..anam ne kadar cahiller ya hiçbişey bilmiyorlar anca bosbos konusiyorlar
Ben de cikarmadım havasını,cikarmak mı gerekiyormus :)Kizlar cok sacma bir sey soracagim, buzluga koydugum sutlerin posetlerindeki havayi cikarmadan koymusum. Sorun olur mu acaba?
Bir de kullandigimiz dolaplar derin dondurucu olarak geciyor ve 3 ay saklayabiliyoruz di mi?
Tesekkurler simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?