2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bizimki de biz eşim Hindistan cevizi almış onun suyunu ben içiyordum kaynanam diyor ki bunun suyundan çocuğuda verelim daha 2 aylık cocuk eşim karşı çıktı hemen yok anne yeme içme isine sen karışma diye
Zaten eşlerde olmasa çocuğa yemekte yedirirler bunlar

Kızım rezeneyi hiç sevmio ya. Dün akşam bi iki kaşık vermeyi denedim almadı diliyle ittirdi. Su verince de ittirio kaşıkla. Dedim kaşığı sevmio heralde. Biberona kattım rezeneyi azıcık onunla denedim. Sonra bi ağlamaya başladı kıpkırmızı oldu. Emzik alan kızım ne emziği ne beni istedi. Çok sinirlendi galiba. 5-10 dk kadar aralıksız ağladı ayakta tutturdum zorla göğsümü. Sizin bebişler sevio mu rezeneyi

Ağlamaya yeni mi basladi bizimki doğduğu 2. Gun bi basladi ağlamaya hala agliyor galiba bizim cocuk bi enteresan böyle ağlamayan uslu çocukları duydukça morelim bozuluyor seninkine de maşallah bu arada

Evet 11 gundur kaka sorunu var o yuzden agliyor.usluydu massallah arada aglardi da kolay sakin bir bebekti, simdi cok huysuz hepsi farkli iste

Kizlar cok sacma bir sey soracagim, buzluga koydugum sutlerin posetlerindeki havayi cikarmadan koymusum. Sorun olur mu acaba?
Bir de kullandigimiz dolaplar derin dondurucu olarak geciyor ve 3 ay saklayabiliyoruz di mi?
Tesekkurler simdiden
Ben 6 ay saklanıyor die biliyorum. Doktorumuz öyle dedi ve nette de öyle okudum. Yanlış hatırlamıosam lansinoh marka süt poşetlerinin içindeki kağıtta da 6 aya kadar saklanabilir yazıodu

Orumcege nasil bindiriliyor yahu

Benimki de sevmedi, biberonla almadi, az once keyifli aninda kasikla verdim biraz. Tiksine tiksine yuttu.

Eklentiler

• image.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 41
Biraz şeker at canım benimkide sevmiyor şeker atınca çok az içiyor sıpam

Arkadaşlar benim ogluşum devamli lambaya bakıyor zararlimidir acaba baktirmamaya çalışıyorum ama o her fırsatta gözlerini kaçırıyor
Bizimkide öyle lambayı yakmıyorum o yüzden led ışıklar var onu yakıyorum. Gözüne zararlı bence uzun süre bakması

Kızlar çok moralim bozuk 10 kasımdan bu güne 150 gram almış bebegim 6cm uzamış 4 kilo helva yedim o günden bu güne 59 la doğumdan çıktım şuan 70im neden kilo almadı mamada veriyom günlük 60 ml geçen ay 1400 gram almıştı sünnet için gün alcaktim üzüntüden hiçbirşey istemiyom bide karnı ve alt bacakların derisi çok sert ve çatlak çatlak internette baktım balık pulu hastalığını gosteriyo işaretler doktora sordum cildi çok kuru diye krem verdi günde 3-4 kez sur dedi balık pulu hastalığını değil dedi

Uzulme canim boyu iyi uzamis. Bacaklari benimkininde pul puldu doktor zeytinyagi sur demisti. Ben evde bazelin surdum bikac gune gecti. Merak etme gecer. Bejimde bugun 3. Ay kontrolum vardi hiriltisi var bide az yiyo diyo. Hem idrar hemde ciger filmi cektirdik. Hatta antibiyotik ve oksuruk surubu bile verdi. Daha 3 aylik ve antibiyotuk kullancaz ne kadar uzuluyorun. Idrar sonucu yarin doktorla goruscez kesin ondada enfeksiyin cikivak cunku koku ve rengi farklilasti. Benimde suan hic moralim yok ama allahtan sifa dileyerek beklicez. Allah baska dertlerden korusun.

canım nete bakma sen. bi hastalık araştırdığın zaman adamı öldürüyo

Geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…