2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canim balikpulu hastaligi ırsi ve hatirladigim kadariyla su an sadece ingilterede bi ailede var o degildir ya kilosu niye oyle kalmis ki anne sutu mu aliyo

Pardon mama kismini okumamisim kafa 1 milyon yaa

Gecmis olsun canim, balik pulu hastaligi degilmis sikma canini kremle duzelir.kilo ile ilgili ne dedi dr? Boyuna gitmis demek ki

Bütün gun 20 dk emzirebildim cok canim sıkılıyor yaa ne zaman beni emecek avaba bebegim (

Anne sütü ve günlük 60 ml mama Kremi surdum yumuşadı düzelme var gibi
Canim balikpulu hastaligi ırsi ve hatirladigim kadariyla su an sadece ingilterede bi ailede var o degildir ya kilosu niye oyle kalmis ki anne sutu mu aliyo

Anne sütü ve günlük 60 ml mama Kremi surdum yumuşadı düzelme var gibi
Bnm kizim ilk doğduğunda her tarafı buruş buruştu derileri dökülüyordu sağlık ocağında hemşire saf zeytinyağı surun geçer dedi surduk bi kac hafta geçti cok şükür

Emzirme araları çok yakın ve memeyle oynuyor dedi 3 saat arayla emzir mamayi artırma kilo takibine aldı haftalık tartima gitcez
Gecmis olsun canim, balik pulu hastaligi degilmis sikma canini kremle duzelir.kilo ile ilgili ne dedi dr? Boyuna gitmis demek ki

Merhabalar bugün biz 3 aylik olduk 3 aydir gogus ucu yaralari ile ugrasiyorum ustune birde mastit oldum siringayla cektiler ama tekrarliyo antibiyotik kullaniyorum zaten psikolojim yerlerde emzirmek iskence

Benimde bebeğin karnı ve alt bacakları derisi soyuldu Sonra sertleşti derisi soguktan kuruyan eller gibi oldu şimdi marketten zeytinyağı aldım suruyodum gecmedi
Bnm kizim ilk doğduğunda her tarafı buruş buruştu derileri dökülüyordu sağlık ocağında hemşire saf zeytinyağı surun geçer dedi surduk bi kac hafta geçti cok şükür

haftaya 3 aylik olacaz. 3 aylik olanlar kac saatte bir emziriyor. ben bir aydir 2.5 saatte bir emziriyorum tek gogus. ama artik sanki acikmiyor okadar kisa surede :/

Kizim ayın 18 ine 4 ayı bitirecek artık doymuyor galiba sutum çok yok yetmiyor artik ek biseler vermek istiyorum ama biberonla verirsem beni bırakır diye korkuyorum.ne yapabilirim ne vericem ek olarak bilmiyorum da bir akıl verin bana acil.

Genelde ev yapımı yoğurtla başlatıyorlar ek besine ama bilmiyorum tabi doktorunuza yada sağlık ocağındaki hemşirenize sorun isterseniz

Mamayla yoğurt yaptım bugün tadı çok güzel 4aylık olsun ona başlayacağım inşallah tavsiye ederim.

4 ayi bitince ek gidaya baslaniyor normalde en erken. simdilik mamayi kasikla filan verebilirsin emzirdikten sonra. ya da az akiskan biberonla emzirmeden sonra ver ki ama kolaya alismasin. bi cok kisi hem emzirip hem biberon kullaniyor sanirim.

Merhabalar bugün biz 3 aylik olduk 3 aydir gogus ucu yaralari ile ugrasiyorum ustune birde mastit oldum siringayla cektiler ama tekrarliyo antibiyotik kullaniyorum zaten psikolojim yerlerde emzirmek iskence
iskence de olsa en buyuk nimeti bebegine ulastirmak icin cabalaman nekadar buyuk bir ozveri.hakkin odenmez. neden bukadar yara oluyor acaba. ayva cekirdegi gogus kalkani vs denedin mi?

Gecen hafta doktora gittik ve oda bunlarin hepsini soyledi ve sakin siz bunlari uygulamayin millet olarak cok gerideyiz ve hurafelere inancimiz hala bitmedi gitti dedi. Biz 6 aydan once bebek oturtulmaz diye duymustuk buyuklerimizden ama doktor oturtulabilecegini soyledi.

Ne zaman oturtulabiliyormus canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…