Şimdi kalkıp tekrar baktım 3 ila 6 ay yazıo lansinoh ta. Doktorumuz da 6 aya kadar saklanabilir dedi. Bilemedim valla hangisine inansak
Ben her banyodan sonra Bebek yağı sürüyorum canımBebeginizin yuzune vucuduna bebeb yagi yada nemlendirici suren var mi?
Canim balikpulu hastaligi ırsi ve hatirladigim kadariyla su an sadece ingilterede bi ailede var o degildir ya kilosu niye oyle kalmis ki anne sutu mu aliyoKızlar çok moralim bozuk 10 kasımdan bu güne 150 gram almış bebegim 6cm uzamış 4 kilo helva yedim o günden bu güne 59 la doğumdan çıktım şuan 70im neden kilo almadı mamada veriyom günlük 60 ml geçen ay 1400 gram almıştı sünnet için gün alcaktim üzüntüden hiçbirşey istemiyom bide karnı ve alt bacakların derisi çok sert ve çatlak çatlak internette baktım balık pulu hastalığını gosteriyo işaretler doktora sordum cildi çok kuru diye krem verdi günde 3-4 kez sur dedi balık pulu hastalığını değil dedi
Pardon mama kismini okumamisim kafa 1 milyon yaaKızlar çok moralim bozuk 10 kasımdan bu güne 150 gram almış bebegim 6cm uzamış 4 kilo helva yedim o günden bu güne 59 la doğumdan çıktım şuan 70im neden kilo almadı mamada veriyom günlük 60 ml geçen ay 1400 gram almıştı sünnet için gün alcaktim üzüntüden hiçbirşey istemiyom bide karnı ve alt bacakların derisi çok sert ve çatlak çatlak internette baktım balık pulu hastalığını gosteriyo işaretler doktora sordum cildi çok kuru diye krem verdi günde 3-4 kez sur dedi balık pulu hastalığını değil dedi
Canim derin dondurucu 6aymis normal buzdolabi buzlugu 3 ay. Sormustum guvenilir bi kaynaga. Bizim yok derin dondurucu. Hava alma kismini bn de bilmiyom 30 poset biraktim hic havasini almadimHer yerde 3 ay yaziyor canim, lansinohun sitesi de dahil. Kutuda neden ole yaziyor acaba
http://www.lansinoh.com.tr/onerilerimiz/anne-sutu-nasil-saklanir
Kızlar çok moralim bozuk 10 kasımdan bu güne 150 gram almış bebegim 6cm uzamış 4 kilo helva yedim o günden bu güne 59 la doğumdan çıktım şuan 70im neden kilo almadı mamada veriyom günlük 60 ml geçen ay 1400 gram almıştı sünnet için gün alcaktim üzüntüden hiçbirşey istemiyom bide karnı ve alt bacakların derisi çok sert ve çatlak çatlak internette baktım balık pulu hastalığını gosteriyo işaretler doktora sordum cildi çok kuru diye krem verdi günde 3-4 kez sur dedi balık pulu hastalığını değil dedi
Canim balikpulu hastaligi ırsi ve hatirladigim kadariyla su an sadece ingilterede bi ailede var o degildir ya kilosu niye oyle kalmis ki anne sutu mu aliyo
Bnm kizim ilk doğduğunda her tarafı buruş buruştu derileri dökülüyordu sağlık ocağında hemşire saf zeytinyağı surun geçer dedi surduk bi kac hafta geçti cok şükürAnne sütü ve günlük 60 ml mama Kremi surdum yumuşadı düzelme var gibi
Gecmis olsun canim, balik pulu hastaligi degilmis sikma canini kremle duzelir.kilo ile ilgili ne dedi dr? Boyuna gitmis demek ki
Bnm kizim ilk doğduğunda her tarafı buruş buruştu derileri dökülüyordu sağlık ocağında hemşire saf zeytinyağı surun geçer dedi surduk bi kac hafta geçti cok şükür
Genelde ev yapımı yoğurtla başlatıyorlar ek besine ama bilmiyorum tabi doktorunuza yada sağlık ocağındaki hemşirenize sorun istersenizKizim ayın 18 ine 4 ayı bitirecek artık doymuyor galiba sutum çok yok yetmiyor artik ek biseler vermek istiyorum ama biberonla verirsem beni bırakır diye korkuyorum.ne yapabilirim ne vericem ek olarak bilmiyorum da bir akıl verin bana acil.
Mamayla yoğurt yaptım bugün tadı çok güzel 4aylık olsun ona başlayacağım inşallah tavsiye ederim.Kizim ayın 18 ine 4 ayı bitirecek artık doymuyor galiba sutum çok yok yetmiyor artik ek biseler vermek istiyorum ama biberonla verirsem beni bırakır diye korkuyorum.ne yapabilirim ne vericem ek olarak bilmiyorum da bir akıl verin bana acil.
4 ayi bitince ek gidaya baslaniyor normalde en erken. simdilik mamayi kasikla filan verebilirsin emzirdikten sonra. ya da az akiskan biberonla emzirmeden sonra ver ki ama kolaya alismasin. bi cok kisi hem emzirip hem biberon kullaniyor sanirim.Kizim ayın 18 ine 4 ayı bitirecek artık doymuyor galiba sutum çok yok yetmiyor artik ek biseler vermek istiyorum ama biberonla verirsem beni bırakır diye korkuyorum.ne yapabilirim ne vericem ek olarak bilmiyorum da bir akıl verin bana acil.
iskence de olsa en buyuk nimeti bebegine ulastirmak icin cabalaman nekadar buyuk bir ozveri.hakkin odenmez. neden bukadar yara oluyor acaba. ayva cekirdegi gogus kalkani vs denedin mi?Merhabalar bugün biz 3 aylik olduk 3 aydir gogus ucu yaralari ile ugrasiyorum ustune birde mastit oldum siringayla cektiler ama tekrarliyo antibiyotik kullaniyorum zaten psikolojim yerlerde emzirmek iskence
Gecen hafta doktora gittik ve oda bunlarin hepsini soyledi ve sakin siz bunlari uygulamayin millet olarak cok gerideyiz ve hurafelere inancimiz hala bitmedi gitti dedi. Biz 6 aydan once bebek oturtulmaz diye duymustuk buyuklerimizden ama doktor oturtulabilecegini soyledi.L
Nasil çocuk buyutmusler anlamiyorum simsiki kundak yaparlar ek gidaya iki uc aylıkken baslatrlar yasak ne kadar gida varsa bi haber yedirirler 6 aydan once oturturlar ne gaz bilirler ne bisey sarilik olmasn diye sari bez orterler halbuki ac kalirsa sarilik olur cocuk bide carcar konusurlar bakma canim sen ona bn int arastrdm yanlis biliyorsun de
Ne zaman oturtulabiliyormus canimGecen hafta doktora gittik ve oda bunlarin hepsini soyledi ve sakin siz bunlari uygulamayin millet olarak cok gerideyiz ve hurafelere inancimiz hala bitmedi gitti dedi. Biz 6 aydan once bebek oturtulmaz diye duymustuk buyuklerimizden ama doktor oturtulabilecegini soyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?