Canim derin dondurucu 6aymis normal buzdolabi buzlugu 3 ay. Sormustum guvenilir bi kaynaga. Bizim yok derin dondurucu. Hava alma kismini bn de bilmiyom 30 poset biraktim hic havasini almadim
Emzirme araları çok yakın ve memeyle oynuyor dedi 3 saat arayla emzir mamayi artırma kilo takibine aldı haftalık tartima gitcez
Acikmadan emdigi icin demek ki.insallah guzel kilo alir canim
Allah yardımcın olsun canım bende çok çektim şimdide ağrıyor ama eskisi gibi değil kesinlikle kaniyordu agliyarak emziriyordum çok şükür eskisi gibi değil bizde 3ayligiz mastit te çok kötü 2 defa yakalandım canım göğüslerini iyice bosaltMerhabalar bugün biz 3 aylik olduk 3 aydir gogus ucu yaralari ile ugrasiyorum ustune birde mastit oldum siringayla cektiler ama tekrarliyo antibiyotik kullaniyorum zaten psikolojim yerlerde emzirmek iskence
Bu akşamüstü tam 2,5 aylıkken sünnetimizi yaptırdık. İlk saatler kolaydı ama şimdi durup durup ağlıyor, uyku falan yok kuzumun bu kadar acı çekiceğini bilsem asla yaptırmazdımonun canı yandıkça ben kafamı duvarlara vuruyorum. Her yerde ilk aylarda yapılan sünnet çok acıtmaz yazıyordu ona kandım
Kıyamam yavruma ya..benim oğluşumun da sünnet olması gerekiyor 3ay 1 haftalık ben kiyamiyorum ya bide hala kaka sorunumuz varken yaptırmak istemiyorum zaten o yüzden huzursuzBu akşamüstü tam 2,5 aylıkken sünnetimizi yaptırdık. İlk saatler kolaydı ama şimdi durup durup ağlıyor, uyku falan yok kuzumun bu kadar acı çekiceğini bilsem asla yaptırmazdımonun canı yandıkça ben kafamı duvarlara vuruyorum. Her yerde ilk aylarda yapılan sünnet çok acıtmaz yazıyordu ona kandım
Bende dusunuyodum genelcanesteziylemi oldu geçmiş olsun canım ağrı kesici versiyonunu cokmu kötü durumlar
Kıyamam yavruma ya..benim oğluşumun da sünnet olması gerekiyor 3ay 1 haftalık ben kiyamiyorum ya bide hala kaka sorunumuz varken yaptırmak istemiyorum zaten o yüzden huzursuz
Bnm bebiş su an 2 ay 11 günlük hep 3 ay olduğunda ağlamalarının azalacağını umut ediyorum sizin bebeğiniz de agliyor muydu cok şimdi bariz bi azalma var mı acabaSelam kızlar nasılsınız?
Nasıl gidiyor annelik? :) Biz de 3 ay 5 günlük olduk. Daha uslu daha sakiniz artık.
Hem bebek hem ben :)
Zor olacağını düşünmüştüm ama ilk başlarda kendime eziyet etmişim diyorum şimdi. Emzirme konusuna gelince de hem emziriyorum hem mama veriyorum.
Süt arttırma konusunda çok şey denedim. Ama sağlıklı beslenip zayıflamayı kafama koymuştum. Abur cubur yemiyorum zaten ekmeği tamamen kestim. Bol yeşillik ve meyve ve de bol su var hayatımda yani.. Süt arttırmak için tatlı felan yemeyin ancak kilo aldırır bir işe yaramaz. O kadar şey yedim süt artmadı anca kilo aldım. Şimdi hem kilo verdim hem süt arttı. Ama yine de mama veriyorum doymadığı yerde.
Bir de bebeğinizin yatış pozisyonunu sürekli değiştirin. Bizim oğlanın kafası hafif yassılaşmış sürekli sağa yatıyordu. Erken farkettim şimdi düzeldi sayılır. Sizler de dikkat edin. Bi gün sağa bi gün sola yatırın. Sevgiler :)
Öpüyorum bebişleri)
Merhabalar bugün biz 3 aylik olduk 3 aydir gogus ucu yaralari ile ugrasiyorum ustune birde mastit oldum siringayla cektiler ama tekrarliyo antibiyotik kullaniyorum zaten psikolojim yerlerde emzirmek iskence
Kizim ayın 18 ine 4 ayı bitirecek artık doymuyor galiba sutum çok yok yetmiyor artik ek biseler vermek istiyorum ama biberonla verirsem beni bırakır diye korkuyorum.ne yapabilirim ne vericem ek olarak bilmiyorum da bir akıl verin bana acil.
Canm agri kesicisini ver tamam ilk gun veya ikinci gun enfazla snra cok sukur ediceksnki kurtuldugun icinBu akşamüstü tam 2,5 aylıkken sünnetimizi yaptırdık. İlk saatler kolaydı ama şimdi durup durup ağlıyor, uyku falan yok kuzumun bu kadar acı çekiceğini bilsem asla yaptırmazdımonun canı yandıkça ben kafamı duvarlara vuruyorum. Her yerde ilk aylarda yapılan sünnet çok acıtmaz yazıyordu ona kandım
Canm bzmde cok gaz sorunumuz vardi kakasinida ben yaptırıyordm sunnet oldu fitil verdi dr ogunden beri kakasini gazını rahat yapiyor gaz ilacını devamli veriyorum tabiKıyamam yavruma ya..benim oğluşumun da sünnet olması gerekiyor 3ay 1 haftalık ben kiyamiyorum ya bide hala kaka sorunumuz varken yaptırmak istemiyorum zaten o yüzden huzursuz
Canm bende hic tatli filan yemedm sütüm artsn diye tamamiyle bünye ile alakali ne yersen ye yoksa yoktur 71 den 56 düştüm cok şükür 51 e kadar dusmek istiyorum insallah tabi :)Selam kızlar nasılsınız?
Nasıl gidiyor annelik? :) Biz de 3 ay 5 günlük olduk. Daha uslu daha sakiniz artık.
Zor olacağını düşünmüştüm ama ilk başlarda kendime eziyet etmişim diyorum şimdi. Emzirme konusuna gelince de hem emziriyorum hem mama veriyorum.
Süt arttırma konusunda çok şey denedim. Ama sağlıklı beslenip zayıflamayı kafama koymuştum. Abur cubur yemiyorum zaten ekmeği tamamen kestim. Bol yeşillik ve meyve ve de bol su var hayatımda yani.. Süt arttırmak için tatlı felan yemeyin ancak kilo aldırır bir işe yaramaz. O kadar şey yedim süt artmadı anca kilo aldım. Şimdi hem kilo verdim hem süt arttı. Ama yine de mama veriyorum doymadığı yerde.
Bir de bebeğinizin yatış pozisyonunu sürekli değiştirin. Bizim oğlanın kafası hafif yassılaşmış sürekli sağa yatıyordu. Erken farkettim şimdi düzeldi sayılır. Sizler de dikkat edin. Bi gün sağa bi gün sola yatırın. Sevgiler :)
Öpüyorum bebişleri)
Canım bende oğlumu bir sağ bir sola yatirdim hiç duz yatirmadim canım sırt üstü yani arka tarafında var benimde şimdi hep düz yatırıyorum canım ya inş düzelir dr.düzelir dedi ama bilmiyorumSelam kızlar nasılsınız?
Öpüyorum bebişleri)
Canm agri kesicisini ver tamam ilk gun veya ikinci gun enfazla snra cok sukur ediceksnki kurtuldugun icin
Bizde yaptırmayı düşünüyoruz vazmı geçsek neden pişman oldunuz ki daha büyüyünce daha çok acımayacakmı? Farkında olunca daha zor olur anestezi yaptılar mı?Bu akşamüstü tam 2,5 aylıkken sünnetimizi yaptırdık. İlk saatler kolaydı ama şimdi durup durup ağlıyor, uyku falan yok kuzumun bu kadar acı çekiceğini bilsem asla yaptırmazdımonun canı yandıkça ben kafamı duvarlara vuruyorum. Her yerde ilk aylarda yapılan sünnet çok acıtmaz yazıyordu ona kandım
geçmiş olsun ıkınızede maşşallahhDün gece çok zor geçti ama bugün iyiyiz şükür. Atlattı sayılır herhalde. Sabah verdim son ağrı kesiciyi. Henüz gerek olmadı tekrardan. Rahatladım epey oldu da bitti maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?