- 16 Şubat 2012
- 991
- 457
- 73
- 35
canım ben de 2 saatte bir emziriyorum 5inde 3 aylık olucaz doyuyor acıkmıyor sanıyoddum ama çok az kilo almışız çok moralim bozuldu görünce 5880 gr hala bir ayda 400 gr almış sadece. ben o yüzden artık her ağladığında vericem bi de emme süresini kısaltmıştı benimki iştahı yok gibiydi.haftaya 3 aylik olacaz. 3 aylik olanlar kac saatte bir emziriyor. ben bir aydir 2.5 saatte bir emziriyorum tek gogus. ama artik sanki acikmiyor okadar kisa surede :/
Ben 6 ay saklanıyor die biliyorum. Doktorumuz öyle dedi ve nette de öyle okudum. Yanlış hatırlamıosam lansinoh marka süt poşetlerinin içindeki kağıtta da 6 aya kadar saklanabilir yazıodu
canım ben de 2 saatte bir emziriyorum 5inde 3 aylık olucaz doyuyor acıkmıyor sanıyoddum ama çok az kilo almışız çok moralim bozuldu görünce 5880 gr hala bir ayda 400 gr almış sadece. ben o yüzden artık her ağladığında vericem bi de emme süresini kısaltmıştı benimki iştahı yok gibiydi.
Canm ben bir aylikken biraktm zaman ve sure tutmayi ne zaman isterse o zaman veriyorum ve hic dk tutmuyorum bebek ne zaman isterse o zaman verin gece uyanana kadar ellemeyin dedi drcanım ben de 2 saatte bir emziriyorum 5inde 3 aylık olucaz doyuyor acıkmıyor sanıyoddum ama çok az kilo almışız çok moralim bozuldu görünce 5880 gr hala bir ayda 400 gr almış sadece. ben o yüzden artık her ağladığında vericem bi de emme süresini kısaltmıştı benimki iştahı yok gibiydi.
uyanana kadar ellememek nerdeee. valla uyku konusunda suan oturdum agliyorum. gece yarim saat ya da saat basi gunduzse birakinca 10dk icinde uyaniyo ya. kizim da boyleydi...Canm ben bir aylikken biraktm zaman ve sure tutmayi ne zaman isterse o zaman veriyorum ve hic dk tutmuyorum bebek ne zaman isterse o zaman verin gece uyanana kadar ellemeyin dedi dr
Gogus kalkani 3 aydir takili kullanmadiigm sey kalmadi..yaralari gectim mastit cok kotu siringayla cekio doktor hi kutu antibiyotik bitti bi kutu daha yazacak olmazsa ameliyat dio ama bende olmak istemiom gogus ucum yara die makina ile sagmakta zor.bide bebegim isirarak emio bugün ucu kan topladiiskence de olsa en buyuk nimeti bebegine ulastirmak icin cabalaman nekadar buyuk bir ozveri.hakkin odenmez. neden bukadar yara oluyor acaba. ayva cekirdegi gogus kalkani vs denedin mi?
Canim ben uykusu duzene girene kadar yaninda yatarak uyuttum bende onunla uyudum kalkınca hemen ağlıyorduuyanana kadar ellememek nerdeee. valla uyku konusunda suan oturdum agliyorum. gece yarim saat ya da saat basi gunduzse birakinca 10dk icinde uyaniyo ya. kizim da boyleydi...
Gecmis olsun canm van a yerlestinizmiGogus kalkani 3 aydir takili kullanmadiigm sey kalmadi..yaralari gectim mastit cok kotu siringayla cekio doktor hi kutu antibiyotik bitti bi kutu daha yazacak olmazsa ameliyat dio ama bende olmak istemiom gogus ucum yara die makina ile sagmakta zor.bide bebegim isirarak emio bugün ucu kan topladiisin en kotusude doktorlar rapor vermek ixin yetersiz goruo ben nasil ise baslicam bilmiyorim
fayds etse keske gece boyu yanindayimCanim ben uykusu duzene girene kadar yaninda yatarak uyuttum bende onunla uyudum kalkınca hemen ağlıyordu
Azalır yavaş yavaş. Bizim de öyleydi ben hatta böyle giderse yandım demiştim. Kaynanam yardıma gelmişti güya o baksın ben işleri yapayım demiştim, o bile bakamadı :) Memeye alıştı sürekli ağlıyordu ama sakinleşti. Sevdikleri bir pozisyon oluyor genelde. Ben yüzüstü yatırıp sırtını ovalıyorum ya da yan yatırıp. Şu anda o bana bakıyor ben yemek hazırlıyorum :) Merak etme canım yavaş yavaş alışacak ortama..Bnm bebiş su an 2 ay 11 günlük hep 3 ay olduğunda ağlamalarının azalacağını umut ediyorum sizin bebeğiniz de agliyor muydu cok şimdi bariz bi azalma var mı acaba
Düzelir canım bebeklerin kafa yapısı hergün gelişiyor. 1 yaşına kadar düzelme imkanı var zaten.Canım bende oğlumu bir sağ bir sola yatirdim hiç duz yatirmadim canım sırt üstü yani arka tarafında var benimde şimdi hep düz yatırıyorum canım ya inş düzelir dr.düzelir dedi ama bilmiyorum
Canim ben uyuyana kadar kollarını birlestirip salliyorum yanima yatirip bi zamandan snra yorulup uyuyorfayds etse keske gece boyu yanindayim
Canım banyoda sıcak suyla iyice masaj yap her emzirme de makinayla yada elinle bosaltman gerekiyor benimde yapmadığım şey kalmamıştı en son garmastan aldım göğüs ucu ile emzirdim birkaç gün kendime geldim canım çok zor mastitin bide sitmasi tutuyordu atesim 39 9 çıkıyordu inmiyordu göğüsümü bosaltinca düşüyordu bikacgun kullanmıştım antibiyotik canım bide sıcak su torbası bile koyuyordumGogus kalkani 3 aydir takili kullanmadiigm sey kalmadi..yaralari gectim mastit cok kotu siringayla cekio doktor hi kutu antibiyotik bitti bi kutu daha yazacak olmazsa ameliyat dio ama bende olmak istemiom gogus ucum yara die makina ile sagmakta zor.bide bebegim isirarak emio bugün ucu kan topladiisin en kotusude doktorlar rapor vermek ixin yetersiz goruo ben nasil ise baslicam bilmiyorim
canım benim göğsümde sürekli kızarıyo. sütyen takamıyorum şişiyo kocaman oluyo sürekli gözüm memelerimdeGogus kalkani 3 aydir takili kullanmadiigm sey kalmadi..yaralari gectim mastit cok kotu siringayla cekio doktor hi kutu antibiyotik bitti bi kutu daha yazacak olmazsa ameliyat dio ama bende olmak istemiom gogus ucum yara die makina ile sagmakta zor.bide bebegim isirarak emio bugün ucu kan topladiisin en kotusude doktorlar rapor vermek ixin yetersiz goruo ben nasil ise baslicam bilmiyorim
Canım biz 85 günlüğüz, ağlamalarının sayısı azaldı sanki ama, şiddeti arttı... Uyanırken bazen çığlık çığlığa ağlıyor, oyun halısında sıkılıyor almazsan ağlıyor, kucağımda gezdirirken bile ağlıyor, oyle sakin ağlama falanda değil, sanki bir yerine bişey olmuş gibi, ağlamadığı tek yer meme şimdilik, sağ memeden de kendini geri itmeye başladı, solu normal emiyor, yakında meme de de ağlamaz inşallahBnm bebiş su an 2 ay 11 günlük hep 3 ay olduğunda ağlamalarının azalacağını umut ediyorum sizin bebeğiniz de agliyor muydu cok şimdi bariz bi azalma var mı acaba
Kızlar bişey sorucam, bu haftaya kadar süt ile ilgili sıkıntı yaşamamıştım, bebeğim çok sık emdiği halde her seferinde (1-1,5 saatte bir) bir göğsümü emziriyordum, göğüslerim gergindi... Sabahları taş gibi olurdu, bazen dokunamazdım, şimdi daha yumuşak.
Bu hafta ne olduysa göğüslerim çok yumuşak, bebeğim yine sık emiyor, hatta bazen daha sık...
Dün 3 saat falan dolan göğsümü akşam 6 gibi sağdım 70 cc çıktı, acaba sütüm mü azaldı, yoksa yumuşaması normal bişey mi?
Valla oyle degil demek ki onlar daha vok sogutuyo ondan mi acaba etlerde de vardi o cunkuSagol canim. Cok iyi o zaman, bence kullandigimiz yeni nesil buzdolaplari derin dondurucu olarak dusunulebilir, onu sormus muydun?
Valla ya ne Zaman geçer acaba bu ağlamaları çocuğumla başbaşayız kalmaktan korkar oldum hep üstümde ağlarsa Nasıl susturacağım stresi pufffCanım biz 85 günlüğüz, ağlamalarının sayısı azaldı sanki ama, şiddeti arttı... Uyanırken bazen çığlık çığlığa ağlıyor, oyun halısında sıkılıyor almazsan ağlıyor, kucağımda gezdirirken bile ağlıyor, oyle sakin ağlama falanda değil, sanki bir yerine bişey olmuş gibi, ağlamadığı tek yer meme şimdilik, sağ memeden de kendini geri itmeye başladı, solu normal emiyor, yakında meme de de ağlamaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?