2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canim arkadasimin 7 aylik bebegi var, 5.ayda ek gidaya gecmis, ek gidaya gecince cok zor, bu gunlerin kiymetini bil dedi :) o yuzden beklemeyelim en iyisi

Aksama dogru azaliyor sut, tek gogusten 70 iyi bence.
Benim de goguslerim genelde yumusak, geceleri sertlesiyor, hatta bazen sertlesmiyor bile ama kilo alimi iyi bebegimin.

Bizde yaptırmayı düşünüyoruz vazmı geçsek neden pişman oldunuz ki daha büyüyünce daha çok acımayacakmı? Farkında olunca daha zor olur anestezi yaptılar mı?
ilk 6-7 saat sıkıntı yoktu. Sonra ağlamaya bi başladı, 2,5 ayda toplasan bu kadar ağlamamıştır. Yaklaşık 3-4 saat çok ama çok zor geçti. O mesajı da yavrum ağlamaktan helak olup uykuya yeni geçtiği sırada yazmıştım, annelik işte :) ama okuduğum her yerde herkes ay çok kolay atlattık falan yazdığı için bunu beklemiyodum o yüzden çok vicdan yaptım, keşke yaptırmasaydık diye geçirdim içimden defalarca.o kriz saatlerinden sonra uyudu ve sıkıntılarımız bitti şükür. Büyüdüğünde daha zor olur muhtemelen. Aklına koyduysan yaptır, ama zor anların yaşanacağını da bil ki sinirlerin yıpranmasın

@bisoru gecmis olsun canm . sade kahve hayirli olsun . okudum ama yazamadim minnos kok söktürüyo yikadik az once agliyor giydirirken morartiyor kendini resmen cadi hava soguk hasta olacak allah korusun . .
teşekkür ederiz teyzesi. Kurtulduk şükür

Canim arkadasimin 7 aylik bebegi var, 5.ayda ek gidaya gecmis, ek gidaya gecince cok zor, bu gunlerin kiymetini bil dedi :) o yuzden beklemeyelim en iyisi
Ayy Allahim bitmeyecek demek hele bnm yavrumu 1 ay sonra alciya alacaklar kalca cikigi icin o zaman nasil olacak ise de baslayacam off of of

Ayy Allahim bitmeyecek demek hele bnm yavrumu 1 ay sonra alciya alacaklar kalca cikigi icin o zaman nasil olacak ise de baslayacam off of of

Gec,is olsun canim, ne kadar kalcak alcida? kim bakacak yavruna?

Gec,is olsun canim, ne kadar kalcak alcida? kim bakacak yavruna?
Annem bakacak insallah kiracisiyim alt katta oturuyom. Sag kalca alfa acisi 45 sol 54 cikmisti 1 ay bandaj takildi ilerleme olmayinca alciya alalim dedi de genel anestezi oluyomus dua edin nolur. 4 ayi dolunca alacaklar

@ayka777 canım nerelerdesin görünmüyorsun
Canim tüm gün bebisleyim kendime zmn ayiramiyorum)))canı sağolsun melegim in yeterki iyi olsun da.bugun çok canım sıkkın kızlar kakasini ikindirarak bacaklarını karnına sıkarak yaptırıyorum maydanoz çöpü yle ikinmakdan morariyo nerdeyse kalbine bişey olurmu çok korkuyorum

Canım bizde de kaka sorunu var. 4gündür yapmıyordu. Hergün kayısıyı ılık suda bekletip suyundan 3ml verdim. Bir çay kaşığıda zeytinyağı verdim mamasına katıp karnına da masaj yaptım çok şükür bugün kendiliğinden yaptı. Ayşe önerin yaptığı masaja bakarsan internetten baya işe yarıyor. Sürekli uyarırsan poposunu kendiliğinden bidaha hiç yapamaz sonra. Daha büyük sıkıntı.

Allah razi olsun canim. Nasil basladi mi bebegin emmeye bizimki oyle tam degil ama o zamana gore daha iyi emiyo gunde uc defa falan sagip kasikla veriyom emzikle biberonu da itip bagiriyo

Canım benimki de hala yapamiyor sevinmistim kendi başına yapıyor diye 4gundur yapamiyor dün akşam fitil verdim hala yapamadı arada bir sancı geliyor yavruma kivraniyor napacaz böyle bilmiyorum benim oğlum önce çok akilliydi şimdi çok huysuzlasti p.tesi dr.gidecez canım çok sıkılıyor fitille bile yapamadı ya

Canım 4gundur benim oğlumda yapamiyor geçen hafta kendiliğinden yapmıştı sevinmistik bu hafta yine aynı problem artık fitille bile yapamiyor ya dün fitil verdim hala bişe yok vermek istemiyorum ama ogluma dayanamiyor çok huzursuz bende hergün zeytinyağı veriyorum bugün öğlen bezini açtığımda çok az kaka vardı hani gaz yaparak biraz çıkmış gibi acaba kakasimi yok diyorum öyle olsa huzursuz olmaz ve gazı da çok kötü kokuyor içerde kaldığı icin offffff offf

Canim fitili ne kadar koyuyosun? Bn ufak bi parca koyuyorum. Pirtlatip fitili cikariyo bazen sonra bekle bekle kaka yok.. Fitilin icerde kalmasi lazim yani

Canim fitili ne kadar koyuyosun? Bn ufak bi parca koyuyorum. Pirtlatip fitili cikariyo bazen sonra bekle bekle kaka yok.. Fitilin icerde kalmasi lazim yani
Yarım koyuyorum canım baktım fitil çıkmamış hala bekliyorum bakım ne zaman yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…