2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Boy uzaması nasıl benimki de 22 günde 150 gram aldı bende uyurken hep mama veriyom sütü sagiyom ben boy uzamasına yoruyom
boyu da 1 cm uzamış sadece 57 cm. ama zaten küçük doğdu 48 cmdi doğdugunda. 3 ayda 9 cm uzadı anne baba biz de kısayız zaten kızımız da minyon olacak gbi :)

benim kızım dabir haftadır böyle. uyutmaya çalışırken çığlık çığlığa ağlıyor kasıyorr kendini. benimki de sol memeyi emmek istemiyor doktora söyledim uyurken ne tarafa yatırıyosun dedi geceleri yüzü bana dönük olsun diye soluna yatırıyorum dedim boynu o tarafa dönmeye aalıştığından sağ tarafına yatmak istemeyebilir bu yüzden sol memeni emmek istemez dedi. seninki de böyle bişi olabilir canım

Çok canımı sıkıyor bu kilo mevzisu benim KV de sağolsun gamlı baykuş gibi sunun çocuğu kuzu gibi su kadar kiloda bununki böyle yok efendim sunun memeleri süt damliyo yok yağlı yemiyon sütun yavan yaramiyo puffff. İnsanı çocuktan sogutuyolar
boyu da 1 cm uzamış sadece 57 cm. ama zaten küçük doğdu 48 cmdi doğdugunda. 3 ayda 9 cm uzadı anne baba biz de kısayız zaten kızımız da minyon olacak gbi :)

canım ilginçtir bu hafta benim göğüslerim de öyle yumusak ve boş boş ama kızım emerken süt geliyor. noluyor bizlere yahu :)

ayy hiç açma canım o konuyu bütün kv ler mi aynı benimki de allahtan uzakta ama telefonla bile yetiyor. her arayışta emiyor mu diyip duruyo. ayrıca yaglı yemekle süt mü yağlanırmış ne saçma duba gibi olmamızı istiyorlaar galiba. yaramadığını nerden biliyomuş kendileri hiç sorun yaşamamışlar sanki.

bence ek gıdaya başlayınca daha çok artacak bu sefer de kabızlık başlayacak felaket tellallığı yapmim diyorum ama

Benim kV de kiloya takmış durumda 2800 doğdu. Ay bu çocuk zayıf ben şu kadar doğurdum benim oğlum tombul du her telefonda aynı şeyler... valla aradığında bazen açmıyorum artık

Allah razi olsun canim. Nasil basladi mi bebegin emmeye bizimki oyle tam degil ama o zamana gore daha iyi emiyo gunde uc defa falan sagip kasikla veriyom emzikle biberonu da itip bagiriyo
yok kuzu yaa emmio maalesef ( kasikla hala ama yarışını döküyor. gunde 300 cc ancak icio. Bugün sari yesil safra çıkardi birde usuttu sanırım adanadan ankaraya geldik uçaktan inerken örttum ama usuttu herhalde nane limon icircem azcik ihlamur birer tatlı kasigi

Benim kV de kiloya takmış durumda 2800 doğdu. Ay bu çocuk zayıf ben şu kadar doğurdum benim oğlum tombul du her telefonda aynı şeyler... valla aradığında bazen açmıyorum artık
laf aramızda bazen ben de açmıyorum doğurdukları kocamız olmasa hay senin doğurduğuna diyesi geliyor insanın da bakma içimizden saydırıyoruz

Cok gecmis olsun basinctan olmus olabilir. Ihlamur verme bnce canim doktor 6 aydan once rezene haric cok agir gelir bitkiler vucuduna demisti sen bilirsin tabi. Eger ona gecsin diyosan sen ic sutle gitsin dedi oksurugu oyle atlatmistik

Ya bisey soracam oglumun kafasi tam durmuyo uzerinde boyle saga sola donuyo sizin duruyo mu dik bi sorun yoktur degil mi

laf aramızda bazen ben de açmıyorum doğurdukları kocamız olmasa hay senin doğurduğuna diyesi geliyor insanın da bakma içimizden saydırıyoruz

kızım bana çekmiş 2500 kilo doğmuşum artık en sonunda kiloya bu kadar takma dedim gelişimi güzel, sağlıklı olsun önemli olan o dedim

Annem bakacak insallah kiracisiyim alt katta oturuyom. Sag kalca alfa acisi 45 sol 54 cikmisti 1 ay bandaj takildi ilerleme olmayinca alciya alalim dedi de genel anestezi oluyomus dua edin nolur. 4 ayi dolunca alacaklar

Duzelir canim kolayca atlatir insallah, daha cok kucuk atlatacaktir duzekecektir merak etme.

Kizlar sizinde saclariniz dökülüyor mu benim cok dokuluyor ya (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…