2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

bisoru kizlar benim kv de aynisini soyluyor, yagli ye sutun yagli olsun ki kolay kakasini yapsin diyor. Zyagi tereyagi ye, yemeklere bol bol koy diyor. Ben de bir bildigi vardir diye iki gundur tereyagi bal yiyorum

B

Büyükler diyorki bebekler annelerini tanımaya başlayınca dökülürmüş önemli değilmiş herkes öyle diyor
Oyle diyorlar hatta kuaforde bana saclarn dokulmeye basladimi demişti yok deyince oğlun seni tanimaya baslayinca dokulmeye baslar dedi ama dr da hormonal deid

Ben de geçti zannediyordum ama tekrar geldi o günler, üstelik bıraya yazmıştım geçti artık kendisi yapıyor diye... Boşuna atmışım o sevinç naralarını. Ne güzel geçti derken yine aynıyız. Kaç gündür maydanoz sapıyla yaptırıyorum, ıkınmasıyla iligili bişey de değil artık ama lanet olası gazı çok fazla hala köpük köpük.. O kadar çok ıkınıyor ki öksürüklere boğuluyor yavrum.. Bi geçseydi şu gazlar hem ben çok bunaldım hem de oğlum çok sıkıntı çekiyor Üstüne birde gurbetteyim hiç kimsem yokki burda al Biraz bakta dinleneyim diyebileceğim Dün gece 2 ydi uyudum sabah 7 de uyandım. Başım çatlıyor, unutkanlıklarım arttı, banyodan WC'den çıkıyorum ışığı söndürmeden bırakıp geliyorum. Ocağın altını açık unutuyorum.. Hep yorgunluktan Allah yardımcımız olsun hepimizin hele de benim gibi yalnız olanların

Canım bende geçti artık kendi başına yapıyor derken pazar gününden beri yapmaz oldu birkaç defa altini açtığımda çok az gazla yapmış sanırım bizdede durumlar fena çok huzursuz uykusunda bile ıkınıyor dün fitil verdim hala yapmadi benimki artik kulak çöpüylede yapmıyor..kaynanamlar üstte oturuyor çocuğu veremiyorum kucağına hepsi heryerde saldırıyor çocuğa opuyorlar bende cildiriyorum

Valla ne olacak bizim bu halimizin beneklerin kakalarıyla kaldık ortada iyi mi( maydanoz sapıyla yaptırıyorum ben de o iyi ama ya hem yumuşak hem işe yarıyor. Sen denedin mi bunu? İçine sokup aşağı yukarı hareket ettiriyorum. Ay ben de olsa biri versem de sallasalar

Gogus uclarim yara oldugu icin sagmak cok zor csnim acio.cok sukur oyle bi atesim olmadi ama sisio gogsum tass gibi
Farklo pozisyonlarda emziriom 2 seferdir daha bi etki etmedo.yarin doktora gidicem yine siringayla cekcek sanirim yine korkuyorum yaa..psikolojim bozuldi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…