Kizlar sizinde saclariniz dökülüyor mu benim cok dokuluyor ya(
sağol cnm ya stres oldum iyice, düşünmekten kesilecek
Bakın ne buldum. Biraz geç kaldık gerçi, benim tosunumu böyle tutabilmek için sağlam kas lazım ikinci çocukta aklımızda olsun bari
ayy hiç açma canım o konuyu bütün kv ler mi aynı benimki de allahtan uzakta ama telefonla bile yetiyor. her arayışta emiyor mu diyip duruyo. ayrıca yaglı yemekle süt mü yağlanırmış ne saçma duba gibi olmamızı istiyorlaar galiba. yaramadığını nerden biliyomuş kendileri hiç sorun yaşamamışlar sanki.
Ay canım benimde çok dökülüyor hamileyken 1 tel dökülmeyen saçım şimdi avuç avuç dökülüyor
Dr a gitmemiz gerek bence bu kadr dokulmesi normal degil netten kadn dogumcuya sordum tiroidlerinize baktirin yazmışBenim avuc avuc dokuluyor valla
Kizlar sizinde saclariniz dökülüyor mu benim cok dokuluyor ya(
Duzelir canim kolayca atlatir insallah, daha cok kucuk atlatacaktir duzekecektir merak etme.
benim de yumak yumak ;((Kizlar sizinde saclariniz dökülüyor mu benim cok dokuluyor ya(
Benimde oyle ya cok moralim bozuluyor tokayi cikarmaya korkuyorum basimdan heryerde sacbenim de yumak yumak ;((
Canm benm yeni basladi uc bucuk ayligiz iki haftadir var2,5 ay oldu, öyle aşırı dökülme yok henüz belki bundan sonra başlar bilemiyorum ama şimdilik yok. hergün bir avuç çiğ badem tüketim
Benimde dökülüyor oğlumun da kel kaldı valla felaket dökülüyorKizlar sizinde saclariniz dökülüyor mu benim cok dokuluyor ya(
Büyükler diyorki bebekler annelerini tanımaya başlayınca dökülürmüş önemli değilmiş herkes öyle diyorDr a gitmemiz gerek bence bu kadr dokulmesi normal degil netten kadn dogumcuya sordum tiroidlerinize baktirin yazmış
Oyle diyorlar hatta kuaforde bana saclarn dokulmeye basladimi demişti yok deyince oğlun seni tanimaya baslayinca dokulmeye baslar dedi ama dr da hormonal deidB
Büyükler diyorki bebekler annelerini tanımaya başlayınca dökülürmüş önemli değilmiş herkes öyle diyor
Ben de geçti zannediyordum ama tekrar geldi o günler, üstelik bıraya yazmıştım geçti artık kendisi yapıyor diye... Boşuna atmışım o sevinç naralarını. Ne güzel geçti derken yine aynıyız. Kaç gündür maydanoz sapıyla yaptırıyorum, ıkınmasıyla iligili bişey de değil artık ama lanet olası gazı çok fazla hala köpük köpük.. O kadar çok ıkınıyor ki öksürüklere boğuluyor yavrum.. Bi geçseydi şu gazlar hem ben çok bunaldım hem de oğlum çok sıkıntı çekiyorCanim tüm gün bebisleyim kendime zmn ayiramiyorum)))canı sağolsun melegim in yeterki iyi olsun da.bugun çok canım sıkkın kızlar kakasini ikindirarak bacaklarını karnına sıkarak yaptırıyorum maydanoz çöpü yle ikinmakdan morariyo nerdeyse kalbine bişey olurmu çok korkuyorum
Canım bende geçti artık kendi başına yapıyor derken pazar gününden beri yapmaz oldu birkaç defa altini açtığımda çok az gazla yapmış sanırım bizdede durumlar fena çok huzursuz uykusunda bile ıkınıyor dün fitil verdim hala yapmadi benimki artik kulak çöpüylede yapmıyor..kaynanamlar üstte oturuyor çocuğu veremiyorum kucağına hepsi heryerde saldırıyor çocuğa opuyorlar bende cildiriyorumBen de geçti zannediyordum ama tekrar geldi o günler, üstelik bıraya yazmıştım geçti artık kendisi yapıyor diye... Boşuna atmışım o sevinç naralarını. Ne güzel geçti derken yine aynıyız. Kaç gündür maydanoz sapıyla yaptırıyorum, ıkınmasıyla iligili bişey de değil artık ama lanet olası gazı çok fazla hala köpük köpük.. O kadar çok ıkınıyor ki öksürüklere boğuluyor yavrum.. Bi geçseydi şu gazlar hem ben çok bunaldım hem de oğlum çok sıkıntı çekiyorÜstüne birde gurbetteyim hiç kimsem yokki burda al Biraz bakta dinleneyim diyebileceğim Dün gece 2 ydi uyudum sabah 7 de uyandım. Başım çatlıyor, unutkanlıklarım arttı, banyodan WC'den çıkıyorum ışığı söndürmeden bırakıp geliyorum. Ocağın altını açık unutuyorum.. Hep yorgunluktan Allah yardımcımız olsun hepimizin hele de benim gibi yalnız olanların
Evikap aldim tablet halinde delip akitiyorum dogrumj yaptim birbiki gun kullandim simdi hametana dondum ne etsem gecmioBenim göğüs yaralarıma e vitamini iyi gelmişti tavsiye ederim
Valla ne olacak bizim bu halimizin beneklerin kakalarıyla kaldık ortada iyi miCanım bende geçti artık kendi başına yapıyor derken pazar gününden beri yapmaz oldu birkaç defa altini açtığımda çok az gazla yapmış sanırım bizdede durumlar fena çok huzursuz uykusunda bile ıkınıyor dün fitil verdim hala yapmadi benimki artik kulak çöpüylede yapmıyor..kaynanamlar üstte oturuyor çocuğu veremiyorum kucağına hepsi heryerde saldırıyor çocuğa opuyorlar bende cildiriyorum
Yerlestik ewet 2 ay olduGecmis olsun canm van a yerlestinizmi
Hayırlı olsun canim geçmiş olsun bebeğin göğsünü tam tutuyormu yoksa sadece ucunumu aliyor sadece ucunu aldigi zaman benimde hep yara oluyordu oyle yaptığı zaman cikartiyorum smdiYerlestik ewet 2 ay oldu
Gogus uclarim yara oldugu icin sagmak cok zor csnim acio.cok sukur oyle bi atesim olmadi ama sisio gogsum tass gibiCanım banyoda sıcak suyla iyice masaj yap her emzirme de makinayla yada elinle bosaltman gerekiyor benimde yapmadığım şey kalmamıştı en son garmastan aldım göğüs ucu ile emzirdim birkaç gün kendime geldim canım çok zor mastitin bide sitmasi tutuyordu atesim 39 9 çıkıyordu inmiyordu göğüsümü bosaltinca düşüyordu bikacgun kullanmıştım antibiyotik canım bide sıcak su torbası bile koyuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?