Dr a gitmemiz gerek bence bu kadr dokulmesi normal degil netten kadn dogumcuya sordum tiroidlerinize baktirin yazmış
Evikap aldim tablet halinde delip akitiyorum dogrumj yaptim birbiki gun kullandim simdi hametana dondum ne etsem gecmio
Elinle sağ canım onda acimiyor fazla sicak su torbasi koy iyice masaj yap ben hastaneye gidip orda makina ile sagdilar fazla acimamisti iyice bosaltmistim benim elektrikli makinamda berbat resmen kaniyordu offGogus uclarim yara oldugu icin sagmak cok zor csnim acio.cok sukur oyle bi atesim olmadi ama sisio gogsum tass gibi
Farklo pozisyonlarda emziriom 2 seferdir daha bi etki etmedo.yarin doktora gidicem yine siringayla cekcek sanirim yine korkuyorum yaa..psikolojim bozuldi resmen
Sac oldugu icin dermotolog bakmasi lazmBen de dusundum, hangi bolume gitmek gerekir?
Denemedim canım deneyim olmazsa p.tesi dr.gidecez kontrole bağırsak düzenleyici şurup kullandik bir aydır hiç faydasi olmadı.senı iyice yormus çocuk canım gerçi bende öyleyim ama yinede kiyamiyorum şapur şupur opmelerine ben kiyamiyorum öpmeye onlara tahammül edemiyorum zaten durmuyor çok huysuzValla ne olacak bizim bu halimizin beneklerin kakalarıyla kaldık ortada iyi mi( maydanoz sapıyla yaptırıyorum ben de o iyi ama ya hem yumuşak hem işe yarıyor. Sen denedin mi bunu? İçine sokup aşağı yukarı hareket ettiriyorum. Ay ben de olsa biri versem de sallasalar
Bgun tine gittim siringayla apseli sutu cektiler yine.ptesi gel kucuk bi kesi yapip sonda takalim bosaltalim orayi dedi.cok korkuyorumgizemli_mor canım geçmiş olsun siringayla sutunumu cekiyolar
Bi dene Can'ım olmaZsa... Şurup olarak ne kullandın? Dr neticesini bana da bildir merak ediyorumElinle sağ canım onda acimiyor fazla sicak su torbasi koy iyice masaj yap ben hastaneye gidip orda makina ile sagdilar fazla acimamisti iyice bosaltmistim benim elektrikli makinamda berbat resmen kaniyordu off
emmeye başlarBgun tine gittim siringayla apseli sutu cektiler yine.ptesi gel kucuk bi kesi yapip sonda takalim bosaltalim orayi dedi.cok korkuyorum
Kızlar arkadasım Bebek görmeye geldi giderken bebeği öptü sonrada uçuğumda var ama dedi içime şüphe düştü birşey olmaz dimi
Ne yapılabilir ben de bimiyorum. O arkadaşın unutarak öpmüşse sorun yok ama bile bile öpmusse arkadaşlığını kes derim.
Geçenlerde bir akrabama gitmiştim. Küçük odaya emzirmeye gittiğimde akrabamın arkadaşı da oradaydı. Onun da küçük çocuğu varmış ee nerede kızınız deyince ay çok hastayım boğazım çok şiş o yüzden babasına bıraktım demez mi !! Gerizekalı midir nedir ... Hasta hasta bebekli eve gelmiş ...Bu arada o akrabamın da küçük bebeği var. Nasıl terkettim o odayı bilemedim. Bizimkiler de habire küçük odada yatır bebişini deyip duruyorlardı.
Debritad ismi canımBi dene Can'ım olmaZsa... Şurup olarak ne kullandın? Dr neticesini bana da bildir merak ediyorum
selamlar herkese..bugün anneme geldik, o kadar çok ağladı ki benim dışımda kimsede durmadı.kıpkırmızı oldu, katlandı. hemen en yakın hastaneye götürdük, bir yerine bir şey oldu sandık.
doktor her yerine baktı, çok gazı var başka da bir şeyi yok dedi. battaniyede salladık beraber. sustu. sallayın böyle rahatlasın dedi. ben ep kucakta susturuyordum, bu daha kolay bir yöntem.
şimdi hamak almaya karar verdim,işe başlıcam çok yakında, kayınvalidem çok zorlanacak yoksa, belki durduramıcak.alan var mı? tavsiyelerinizi bekliyorumm
Bnm kizim 2.5 aylık ve cok agliyor bunaldım artık napacagimi sasırdım bebeği 3 ayı geçenler nolur birinizde deyin ki bnm bebeğim de cok ağlıyordu 3 ayini doldurunca bıraktı bunu duymaya coookkk ihtiyacım var onun ağlamasından anneliğin tadını cikaramiyorum
Biz bliss ahşap stantlı almıştık memnunuz canım. Dün gece mesela uyku başına vurdu sıpanın, Ne yapsak ağlıyor saat iki olmuş sabrımız tükenmiş filan, temizlik yaparken diğer odaya kaldırdığımız hamağı getirdi eşim, iki dk sonra uykuya daldı. Biraz ağır ben tek taşıyamam ve biraz da fazla yer kaplıyor ama memnunuz.selamlar herkese..bugün anneme geldik, o kadar çok ağladı ki benim dışımda kimsede durmadı.kıpkırmızı oldu, katlandı. hemen en yakın hastaneye götürdük, bir yerine bir şey oldu sandık.
doktor her yerine baktı, çok gazı var başka da bir şeyi yok dedi. battaniyede salladık beraber. sustu. sallayın böyle rahatlasın dedi. ben ep kucakta susturuyordum, bu daha kolay bir yöntem.
şimdi hamak almaya karar verdim,işe başlıcam çok yakında, kayınvalidem çok zorlanacak yoksa, belki durduramıcak.alan var mı? tavsiyelerinizi bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?