2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Elinle sağ canım onda acimiyor fazla sicak su torbasi koy iyice masaj yap ben hastaneye gidip orda makina ile sagdilar fazla acimamisti iyice bosaltmistim benim elektrikli makinamda berbat resmen kaniyordu off

Denemedim canım deneyim olmazsa p.tesi dr.gidecez kontrole bağırsak düzenleyici şurup kullandik bir aydır hiç faydasi olmadı.senı iyice yormus çocuk canım gerçi bende öyleyim ama yinede kiyamiyorum şapur şupur opmelerine ben kiyamiyorum öpmeye onlara tahammül edemiyorum zaten durmuyor çok huysuz

Elinle sağ canım onda acimiyor fazla sicak su torbasi koy iyice masaj yap ben hastaneye gidip orda makina ile sagdilar fazla acimamisti iyice bosaltmistim benim elektrikli makinamda berbat resmen kaniyordu off
Bi dene Can'ım olmaZsa... Şurup olarak ne kullandın? Dr neticesini bana da bildir merak ediyorum

Kızlar arkadasım Bebek görmeye geldi giderken bebeği öptü sonrada uçuğumda var ama dedi içime şüphe düştü birşey olmaz dimi

Ne yapılabilir ben de bimiyorum. O arkadaşın unutarak öpmüşse sorun yok ama bile bile öpmusse arkadaşlığını kes derim.

Geçenlerde bir akrabama gitmiştim. Küçük odaya emzirmeye gittiğimde akrabamın arkadaşı da oradaydı. Onun da küçük çocuğu varmış ee nerede kızınız deyince ay çok hastayım boğazım çok şiş o yüzden babasına bıraktım demez mi !! Gerizekalı midir nedir ... Hasta hasta bebekli eve gelmiş ...Bu arada o akrabamın da küçük bebeği var. Nasıl terkettim o odayı bilemedim. Bizimkiler de habire küçük odada yatır bebişini deyip duruyorlardı.

Kızlar arkadasım Bebek görmeye geldi giderken bebeği öptü sonrada uçuğumda var ama dedi içime şüphe düştü birşey olmaz dimi

böyle insanlara çok uyuz oluyorum.. ne demek yani uçukla bebek öpmek. geçen haberi çıktı her yerde. hemen yıkasaydın bebeğini

canım ben dışarı çıkmak istemiyorum, kimse gelsin istemiyorum, kimseye gitmek istemiyorum artık. herkes o kadar düşüncesiz ki. daha bizimkiler çok minik yaa, hiç bağışıklıkları yok ki , her mikroba açıklar yani. bir de bir sey söylediğinde ''aman alışsın nolcak'' modelleri var ki evlere şenlik. akrabalarımdan soğudum valla.

selamlar herkese..bugün anneme geldik, o kadar çok ağladı ki benim dışımda kimsede durmadı.kıpkırmızı oldu, katlandı. hemen en yakın hastaneye götürdük, bir yerine bir şey oldu sandık.
doktor her yerine baktı, çok gazı var başka da bir şeyi yok dedi. battaniyede salladık beraber. sustu. sallayın böyle rahatlasın dedi. ben ep kucakta susturuyordum, bu daha kolay bir yöntem.

şimdi hamak almaya karar verdim,işe başlıcam çok yakında, kayınvalidem çok zorlanacak yoksa, belki durduramıcak.alan var mı? tavsiyelerinizi bekliyorumm

Bnm kizim 2.5 aylık ve cok agliyor bunaldım artık napacagimi sasırdım bebeği 3 ayı geçenler nolur birinizde deyin ki bnm bebeğim de cok ağlıyordu 3 ayini doldurunca bıraktı bunu duymaya coookkk ihtiyacım var onun ağlamasından anneliğin tadını cikaramiyorum

Canim bizde hamak var ama hic sevmiyo benim oglum.. Ona yatirinca bas bas bagiriyo.. Cok alcak geliyo sanirim anlamadim neden sevmedigini.. Battaniyeyle sallanmayi seviyo bu arada.. Hemen gulucukler sacmaya basliyo..

Canım 3 aylık oldu o çığlıklar azaldı uykuya geçişte açken altı açılınca filan agliyo bide pişik kremi ney kullaniyon

Benim kızım da 81 günlük oldu. 2 gündür çok ağlıyor. Müzikle duruyor. Bir de çok zor uykuya dalıyor, 1 saat kolum da uyuyor yatağına yatırdığım an uyanıyor.

Biz bliss ahşap stantlı almıştık memnunuz canım. Dün gece mesela uyku başına vurdu sıpanın, Ne yapsak ağlıyor saat iki olmuş sabrımız tükenmiş filan, temizlik yaparken diğer odaya kaldırdığımız hamağı getirdi eşim, iki dk sonra uykuya daldı. Biraz ağır ben tek taşıyamam ve biraz da fazla yer kaplıyor ama memnunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…