canım iki aya kadar günün belli saatlerinde o kadar ağlıyoduki.psikolojimiz bozulmuştu o derece yani.ikinci ay gibi bitti o ağlamalar.şimdi çok rahatız.bebek çevreyi farkettikçe izlemeye başlıyor ve ağlamaları azalıyor.tabi sizinki gaz olabilir.ayaklarını bol bol hareket ettirmesine izin ver.sürekli sarma.Bnm kizim 2.5 aylık ve cok agliyor bunaldım artık napacagimi sasırdım bebeği 3 ayı geçenler nolur birinizde deyin ki bnm bebeğim de cok ağlıyordu 3 ayini doldurunca bıraktı bunu duymaya coookkk ihtiyacım var onun ağlamasından anneliğin tadını cikaramiyorum
Olur arkadasim olur opturmeyin bebeklerinizi ya ellerini bile opturmeyin surekli ağızlarında elleriKızlar arkadasım Bebek görmeye geldi giderken bebeği öptü sonrada uçuğumda var ama dedi içime şüphe düştü birşey olmaz dimi
Evet bende size katılıyorumBattaniyede sallama işini ben çok önermiyorum. 8 aylık yeğenim var. Hâlâ battaniyede sallanmak istiyor. Yalnız başınıza da sallayamıyorsunuz her ortamda da sallayamıyorsunuz. Çocuk battaniyede sallanmadan kesinlikle sakinleşmiyor. Memeyi bile gözü görmüyor. Hastaneyi bile birbirine kattığını bilirim. Hastane koridorundan bir ucundan abim diğer ucundan yengemin tutup çarşaf içinde salladıklarını bilirim. Çok çektiler ve hala çekiyorlar. Yine de siz bilirsiniz tabi.
Battaniyede sallama işini ben çok önermiyorum. 8 aylık yeğenim var. Hâlâ battaniyede sallanmak istiyor. Yalnız başınıza da sallayamıyorsunuz her ortamda da sallayamıyorsunuz. Çocuk battaniyede sallanmadan kesinlikle sakinleşmiyor. Memeyi bile gözü görmüyor. Hastaneyi bile birbirine kattığını bilirim. Hastane koridorundan bir ucundan abim diğer ucundan yengemin tutup çarşaf içinde salladıklarını bilirim. Çok çektiler ve hala çekiyorlar. Yine de siz bilirsiniz tabi.[/QUOTbenim yigenimde öyleydi sadece sallamak sakinlestiriyordu dr.o şekilde gitmiştik bendede pek önermiyorum
Benimki de cok ağlıyor du..3 aylık olunca geçiyor herseyi düzene giriyorBnm kizim 2.5 aylık ve cok agliyor bunaldım artık napacagimi sasırdım bebeği 3 ayı geçenler nolur birinizde deyin ki bnm bebeğim de cok ağlıyordu 3 ayini doldurunca bıraktı bunu duymaya coookkk ihtiyacım var onun ağlamasından anneliğin tadını cikaramiyorum
Anlattığın şeyi tam anlamadım barsaklar sağ tarafta parmak uçlarınla Nasıl sallıyorsun anlamadım bende denicem normalde sürekli masaj yapıyorum ama...Evet bende size katılıyorum
bebeğin sancisi varsa ben bagirsaklarinin oldugu bölgeye iki veya uc parmağımi koyup cok bastirmadan ritmik hareketlerle parmaklarimi kaldirmadan yukari asagiya salliyorum inanilmaz faydasini gördüm kac kere bu sekilde sakinlesip uyudu bebegim cok sukur hepsi gecti simdi
Bilmiyorum ki bizim bugun tam 75 günlük etrafı izliyor bi 2 dk sonra sıkıliyor ağlamaya basliyor ayağa kalkıyoruz gezdiriyoruz susuyor tekrar oturuyoruz tekrar agliyor evet cok fazla sancısı var bitmedi gitti Gazi sanki her gecen gun daha da artıyor sürekli çıkarıyorsa aslında ama yine de karnı ağrıyor galiba sizin ne güzel 2. Ayda bitmis insss bizimki de 3. Ayda biter cok dua ediyorumcanım iki aya kadar günün belli saatlerinde o kadar ağlıyoduki.psikolojimiz bozulmuştu o derece yani.ikinci ay gibi bitti o ağlamalar.şimdi çok rahatız.bebek çevreyi farkettikçe izlemeye başlıyor ve ağlamaları azalıyor.tabi sizinki gaz olabilir.ayaklarını bol bol hareket ettirmesine izin ver.sürekli sarma.
Cnm bizimkinde pışık yok zaten kakasını da yapmıyor haftada 1 kaka yaptığı icin pışık olacak Zaman'ı olmuyor ama önceden her bezi kakaliydi o Zaman'lar sudokrem kullanıyordum hemen geçiyordu pisikleriCanım 3 aylık oldu o çığlıklar azaldı uykuya geçişte açken altı açılınca filan agliyo bide pişik kremi ney kullaniyon
Benim oğlum çok şükür bugün kaka yaptı canım bir haftadır yapmıyordu hatta perşembe günü yarım fitil verdim ona rağmen yapmamisti..kendi başına yaptı ben hiçbişey yapmadım..Canım acaba kakasi yokmuyduda mı yapmıyordu bilmiyorum ben bidaha fitil vermeyi düşünmüyorum anne sütü alan bebeklerde 10 gün yapamami normalmiş..İnşallah devamı gelirBizimki yarın 3 Aylık oluyor ama ne gazı bitti ne de kakasını kendisi yapabiliyor
Cnm bizimkinde pışık yok zaten kakasını da yapmıyor haftada 1 kaka yaptığı icin pışık olacak Zaman'ı olmuyor ama önceden her bezi kakaliydi o Zaman'lar sudokrem kullanıyordum hemen geçiyordu pisikleri
canım senin bebisindemi haftada bir defa yapıyorCnm bizimkinde pışık yok zaten kakasını da yapmıyor haftada 1 kaka yaptığı icin pışık olacak Zaman'ı olmuyor ama önceden her bezi kakaliydi o Zaman'lar sudokrem kullanıyordum hemen geçiyordu pisikleri
Yıkadım alkolle sildim nne yapacağımı bilemedim sonra doktorumuzu aradı eşim sıkıntı olmaz eğer öptüğü yerde birşey oluşacak olursa hemen getirin müdahale ederiz dedi de öyle rahatladık. Öyle korktum ki allahım uzak etsin düşüncesiz insanları bebişlerimizdenböyle insanlara çok uyuz oluyorum.. ne demek yani uçukla bebek öpmek. geçen haberi çıktı her yerde. hemen yıkasaydın bebeğini
Tamamda zorlanıyor çocuk ıkınıp duruyor yaptırınca da rahatlıyor. Az önce maydanoz sapıyla yaptırdım mesela dünyanın kakasını yaptı. Birde çok cıvık ve kokulu tamamen gazdan. Hareketlenip gazı da azaldıkça düzene girecek diye düşünüyorumBenim oğlum çok şükür bugün kaka yaptı canım bir haftadır yapmıyordu hatta perşembe günü yarım fitil verdim ona rağmen yapmamisti..kendi başına yaptı ben hiçbişey yapmadım..Canım acaba kakasi yokmuyduda mı yapmıyordu bilmiyorum ben bidaha fitil vermeyi düşünmüyorum anne sütü alan bebeklerde 10 gün yapamami normalmiş..İnşallah devamı gelir
Hava çok keskin değilse giydir dışarı çıkın biraz. En azından avm filan. Hem sen açılırsın hem de bebeğin dikkati dağılır.Kızım 2 saattir aralıksız çok ağlıyo3 gündür çok ağlamaya başladı. Ne yapacağımı şaşırdım
Canim karninin altnda bir bolum varya kasiklarinin üstü orasi gobek deliginin altina canimAnlattığın şeyi tam anlamadım barsaklar sağ tarafta parmak uçlarınla Nasıl sallıyorsun anlamadım bende denicem normalde sürekli masaj yapıyorum ama...
Hava çok keskin değilse giydir dışarı çıkın biraz. En azından avm filan. Hem sen açılırsın hem de bebeğin dikkati dağılır.
Bu arada pişik kremi sorulmuş, günde bi kere sürmek yetmez ki, ben günde en az 5-6 kez sürüyorum altını açınca. Şükür pişik olmadı şimdiye dek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?