2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

canım iki aya kadar günün belli saatlerinde o kadar ağlıyoduki.psikolojimiz bozulmuştu o derece yani.ikinci ay gibi bitti o ağlamalar.şimdi çok rahatız.bebek çevreyi farkettikçe izlemeye başlıyor ve ağlamaları azalıyor.tabi sizinki gaz olabilir.ayaklarını bol bol hareket ettirmesine izin ver.sürekli sarma.

Kızlar arkadasım Bebek görmeye geldi giderken bebeği öptü sonrada uçuğumda var ama dedi içime şüphe düştü birşey olmaz dimi
Olur arkadasim olur opturmeyin bebeklerinizi ya ellerini bile opturmeyin surekli ağızlarında elleri

Kadinin teki yeni dogan bebegini opmus agzndan dudagnda ucuk varmis bebegi iki gun snra vefat etmiş vurusmus dudagindaki seni telaslandirmak icin demiyorum ama dikkatli olalim bu konuda bagisikliklari henuz gelismedi bebeklerin allah korusun

Battaniyede sallama işini ben çok önermiyorum. 8 aylık yeğenim var. Hâlâ battaniyede sallanmak istiyor. Yalnız başınıza da sallayamıyorsunuz her ortamda da sallayamıyorsunuz. Çocuk battaniyede sallanmadan kesinlikle sakinleşmiyor. Memeyi bile gözü görmüyor. Hastaneyi bile birbirine kattığını bilirim. Hastane koridorundan bir ucundan abim diğer ucundan yengemin tutup çarşaf içinde salladıklarını bilirim. Çok çektiler ve hala çekiyorlar. Yine de siz bilirsiniz tabi.

Evet bende size katılıyorum

bebeğin sancisi varsa ben bagirsaklarinin oldugu bölgeye iki veya uc parmağımi koyup cok bastirmadan ritmik hareketlerle parmaklarimi kaldirmadan yukari asagiya salliyorum inanilmaz faydasini gördüm kac kere bu sekilde sakinlesip uyudu bebegim cok sukur hepsi gecti simdi

Kk

Merhaba ben bu başlıgı yeni gördüm görür görmez katılmak istedim...benim kızımda Eylül'ün 1 de dogdu..3 kilo 10 gr...benimki sadece 1 ay emdi ..sonrasında sagarak..verdimmm...ama şimdide o sütüde içmiyor mama vereceğim sadece...bebegini sadece mamayla besleyen anneler varmı burada.....kaç saatte bir kaç ml veriyorsunuz

Benimki de cok ağlıyor du..3 aylık olunca geçiyor herseyi düzene giriyor

Kızım 2 saattir aralıksız çok ağlıyo 3 gündür çok ağlamaya başladı. Ne yapacağımı şaşırdım

Bizimki yarın 3 Aylık oluyor ama ne gazı bitti ne de kakasını kendisi yapabiliyor

Anlattığın şeyi tam anlamadım barsaklar sağ tarafta parmak uçlarınla Nasıl sallıyorsun anlamadım bende denicem normalde sürekli masaj yapıyorum ama...

Bilmiyorum ki bizim bugun tam 75 günlük etrafı izliyor bi 2 dk sonra sıkıliyor ağlamaya basliyor ayağa kalkıyoruz gezdiriyoruz susuyor tekrar oturuyoruz tekrar agliyor evet cok fazla sancısı var bitmedi gitti Gazi sanki her gecen gun daha da artıyor sürekli çıkarıyorsa aslında ama yine de karnı ağrıyor galiba sizin ne güzel 2. Ayda bitmis insss bizimki de 3. Ayda biter cok dua ediyorum

Canım 3 aylık oldu o çığlıklar azaldı uykuya geçişte açken altı açılınca filan agliyo bide pişik kremi ney kullaniyon
Cnm bizimkinde pışık yok zaten kakasını da yapmıyor haftada 1 kaka yaptığı icin pışık olacak Zaman'ı olmuyor ama önceden her bezi kakaliydi o Zaman'lar sudokrem kullanıyordum hemen geçiyordu pisikleri

Bizimki yarın 3 Aylık oluyor ama ne gazı bitti ne de kakasını kendisi yapabiliyor
Benim oğlum çok şükür bugün kaka yaptı canım bir haftadır yapmıyordu hatta perşembe günü yarım fitil verdim ona rağmen yapmamisti..kendi başına yaptı ben hiçbişey yapmadım..Canım acaba kakasi yokmuyduda mı yapmıyordu bilmiyorum ben bidaha fitil vermeyi düşünmüyorum anne sütü alan bebeklerde 10 gün yapamami normalmiş..İnşallah devamı gelir

Canım benimki piştikten çok agliyodu cişi kasik aralarını bacak bogumkarini yakıyordu her akşam suruyom o sudocrem den eskisi gibi aglamiyo. Akşamda bi turlu emmiyo ağlayıp duruyordu kafasnda kepek vardı kafasını taramaya başladım emmeye başladı hemen banyo yaptırdık uyudu. Yanı demekki kafası kasiniyomus bebegimin mutlaka aglamasinin ardında bir derdi varmis
Cnm bizimkinde pışık yok zaten kakasını da yapmıyor haftada 1 kaka yaptığı icin pışık olacak Zaman'ı olmuyor ama önceden her bezi kakaliydi o Zaman'lar sudokrem kullanıyordum hemen geçiyordu pisikleri

canım senin bebisindemi haftada bir defa yapıyor

böyle insanlara çok uyuz oluyorum.. ne demek yani uçukla bebek öpmek. geçen haberi çıktı her yerde. hemen yıkasaydın bebeğini
Yıkadım alkolle sildim nne yapacağımı bilemedim sonra doktorumuzu aradı eşim sıkıntı olmaz eğer öptüğü yerde birşey oluşacak olursa hemen getirin müdahale ederiz dedi de öyle rahatladık. Öyle korktum ki allahım uzak etsin düşüncesiz insanları bebişlerimizden

Tamamda zorlanıyor çocuk ıkınıp duruyor yaptırınca da rahatlıyor. Az önce maydanoz sapıyla yaptırdım mesela dünyanın kakasını yaptı. Birde çok cıvık ve kokulu tamamen gazdan. Hareketlenip gazı da azaldıkça düzene girecek diye düşünüyorum

Kızım 2 saattir aralıksız çok ağlıyo 3 gündür çok ağlamaya başladı. Ne yapacağımı şaşırdım
Hava çok keskin değilse giydir dışarı çıkın biraz. En azından avm filan. Hem sen açılırsın hem de bebeğin dikkati dağılır.

Bu arada pişik kremi sorulmuş, günde bi kere sürmek yetmez ki, ben günde en az 5-6 kez sürüyorum altını açınca. Şükür pişik olmadı şimdiye dek.

Anlattığın şeyi tam anlamadım barsaklar sağ tarafta parmak uçlarınla Nasıl sallıyorsun anlamadım bende denicem normalde sürekli masaj yapıyorum ama...
Canim karninin altnda bir bolum varya kasiklarinin üstü orasi gobek deliginin altina canim

82 günlük olduk bu güne kadar sıkıntı yaratacak şekilde gaz sorunumuz olmamıştı. 3 gündür gazını zor çıkartıyor masaj yaptım çıkardı. Bir de Nurse Harvey evde bulunduruyordum ondan verdim Dr sormadım faydası olmuş olabilir mi? Uyudu şimdi. Devam etseydi güneş var dışarı cıkaracaktım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…