bnm bebiş bıraksak hic yapamayacak son 1 ayda 5 kere falan yapmıştır kakasını o da ya fitille ya kulak çöpüyle kendi kendine yapmıyor maalesefcanım senin bebisindemi haftada bir defa yapıyor
Bizimde kafasin da Konak var ben de deneyeyim kafasını taramayı bari bi de o boğumlara da krem sureyim inss azalir aglamasiCanım benimki piştikten çok agliyodu cişi kasik aralarını bacak bogumkarini yakıyordu her akşam suruyom o sudocrem den eskisi gibi aglamiyo. Akşamda bi turlu emmiyo ağlayıp duruyordu kafasnda kepek vardı kafasını taramaya başladım emmeye başladı hemen banyo yaptırdık uyudu. Yanı demekki kafası kasiniyomus bebegimin mutlaka aglamasinin ardında bir derdi varmis
Nurs harvey kullanmadım hiç. Drumuza çok güveniyorum, ilk kontrolde metsil vermişti bir de çok çok çok sıkışırsak diye fitil yazmıştı. Daha kapağını bile açmadım fitilin. Günde bi kere kakasını yapıyo gaz problemi de yaşamadık hiç çok şükür. Hatta metsil bile vermiyorum kaç gündür. Ama muhtemelen bünyesel bişeydir bazı çocuklar rahatken bazıları ne yaparsan yap çekiyor gaz ve kaka sıkıntısını. Bizimkinin de gereksiz- sebepsiz huysuzluğu tutuyor bazı akşamlar, keyfi bağırıyor. İnşallah en kısa zamanda düzene girer yavrun. Annelik çok meşakkatliymiş onu öğrendim :) ama bir gülüş bir agu yetiyor sıkıntını atmaya82 günlük olduk bu güne kadar sıkıntı yaratacak şekilde gaz sorunumuz olmamıştı. 3 gündür gazını zor çıkartıyor masaj yaptım çıkardı. Bir de Nurse Harvey evde bulunduruyordum ondan verdim Dr sormadım faydası olmuş olabilir mi? Uyudu şimdi. Devam etseydi güneş var dışarı cıkaracaktım artık
Nurs harvey kullanmadım hiç. Drumuza çok güveniyorum, ilk kontrolde metsil vermişti bir de çok çok çok sıkışırsak diye fitil yazmıştı. Daha kapağını bile açmadım fitilin. Günde bi kere kakasını yapıyo gaz problemi de yaşamadık hiç çok şükür. Hatta metsil bile vermiyorum kaç gündür. Ama muhtemelen bünyesel bişeydir bazı çocuklar rahatken bazıları ne yaparsan yap çekiyor gaz ve kaka sıkıntısını. Bizimkinin de gereksiz- sebepsiz huysuzluğu tutuyor bazı akşamlar, keyfi bağırıyor. İnşallah en kısa zamanda düzene girer yavrun. Annelik çok meşakkatliymiş onu öğrendim :) ama bir gülüş bir agu yetiyor sıkıntını atmaya
Günde bir kez de olsa kaka yapıyor şükür. İnşallah canım gaz sıkıntısı hemen biter. Şimdide uykusunda gülüyor kaç saattir çektiğim sıkıntıyı unuttum bile:) yavrularımız huzurlu mutlu sağlıklı olsun da gerisi hiiç önemlideğil:)
Benim oğlumda öyle canım 2 aydır kendi başına yapamıyordu kulak çöpü ile önce yapıyordu sonra onunlada yapmaz oldu 5gunde bir fitille yaptiriyordum geçen hafta kendi başına yapmıştı sevinmistim bu hafta hiç yapmadı perşembe yarım fitil verdim onunla bile yapmadi bugün kendi başına yaptı maşallah..kakası yoktami yapmıyor bilmiyorum bidaha vermeyi düşünmüyorum yarın dr kontrolü var onada soracam anne sütü alan bebeklerde 10gun yapmaması normalmişBnm
bnm bebiş bıraksak hic yapamayacak son 1 ayda 5 kere falan yapmıştır kakasını o da ya fitille ya kulak çöpüyle kendi kendine yapmıyor maalesef
Bizde de konak var banyo yapmadan yarım saat önce zeytinyağı sürüp biraz bekledikten sonra öyle tariyoruz o zaman çıkıyor kuru kuru nasıl çıkacaktı tahriş olmasın sonra daha çok küçükler...bir kaç kisidende zeytinyağın içine biraz karbonat koyup sürüyorlarmış o zaman güzel kavliyormus ben denemedim ama korktum tahriş olur diyeBizim de kafasinsa
Bizimde kafasin da Konak var ben de deneyeyim kafasını taramayı bari bi de o boğumlara da krem sureyim inss azalir aglamasi
Bizde de konak var banyo yapmadan yarım saat önce zeytinyağı sürüp biraz bekledikten sonra öyle tariyoruz o zaman çıkıyor kuru kuru nasıl çıkacaktı tahriş olmasın sonra daha çok küçükler...bir kaç kisidende zeytinyağın içine biraz karbonat koyup sürüyorlarmış o zaman güzel kavliyormus ben denemedim ama korktum tahriş olur diye
inşallah canim inşallah biran önce düzene girerTamamda zorlanıyor çocuk ıkınıp duruyor yaptırınca da rahatlıyor. Az önce maydanoz sapıyla yaptırdım mesela dünyanın kakasını yaptı. Birde çok cıvık ve kokulu tamamen gazdan. Hareketlenip gazı da azaldıkça düzene girecek diye düşünüyorum
Canım rahatlamistir o yavrum hoşuna gitmiştir..bizdede bitmedi xanim hala var eskisi kadar olmasada banyodan önce sürdük ama fazla beklemedim hava soğuk diye banyodan sonra yavaş yavaş taradim kavlamısti zamanla geçer herhaldeCanım yumuşak fırça şeklinde bi tarakla tariyom zeytinyağı banyo öncesi suruyom ama gitmedi bi turlu bunlar bi gitse rahatlardi akşam tesadüfen farkettim bende kasindiriyonus megerse
ben aldım canım şiddetle tavsiye ederim çok rahatlatıyor. kızım da çok sevdi diğer beşiğine yatmak istemiyor nerdeyse :)selamlar herkese..bugün anneme geldik, o kadar çok ağladı ki benim dışımda kimsede durmadı.kıpkırmızı oldu, katlandı. hemen en yakın hastaneye götürdük, bir yerine bir şey oldu sandık.
doktor her yerine baktı, çok gazı var başka da bir şeyi yok dedi. battaniyede salladık beraber. sustu. sallayın böyle rahatlasın dedi. ben ep kucakta susturuyordum, bu daha kolay bir yöntem.
şimdi hamak almaya karar verdim,işe başlıcam çok yakında, kayınvalidem çok zorlanacak yoksa, belki durduramıcak.alan var mı? tavsiyelerinizi bekliyorumm
Evet zeytinyağına batırıp yaptırıyorum.. Benim sütüm de yağlı biraz da ondan oluyor.. Şimdilik böyle napım mecburen yaptırıyorum. Yoksa ağlıyor uyumuyor zorlanıyor fıtık olsun daha mı iyi?inşallah canim inşallah biran önce düzene girer
Canım ben hiç denemedim maydanoz sapini zeytinyağına batiriyormusun benim oğlumda çok yaptı çok kötü kokuyorda gazı bile çok kötü kokuyor.bu sekildede alışıyor lar kendi başlarına yapamıyorlar.kendi başına istese yapabiliyormuş demek bugün yaptı yarın dr.gorusecem bakım canım
Belki de onun aglamasi bu halleridir su anin tadi ilk 6 ay susup uyuyan ya da surekli gulen bebek var mi bn de cok merak ediom. Eltim diyo oglumu zorla uyandirip emziriyodum ilk yil hem imreniyom hem istemiyorum oyle de insan anneligi anlamaz ki bbiraz da zorlugu guzel. Bizimki bugun tam 3 aylik tmm cok degismedi ama baslara gore daha az agliyo gazi azaldi Allaha sukurBnm kizim 2.5 aylık ve cok agliyor bunaldım artık napacagimi sasırdım bebeği 3 ayı geçenler nolur birinizde deyin ki bnm bebeğim de cok ağlıyordu 3 ayini doldurunca bıraktı bunu duymaya coookkk ihtiyacım var onun ağlamasından anneliğin tadını cikaramiyorum
Kakasi yok diye bisey olur mu hic canim ne kadar cok sindirse de yine atik olusur karni sisiyo mu bu kadar uzun sure yapmayincaBenim oğlumda öyle canım 2 aydır kendi başına yapamıyordu kulak çöpü ile önce yapıyordu sonra onunlada yapmaz oldu 5gunde bir fitille yaptiriyordum geçen hafta kendi başına yapmıştı sevinmistim bu hafta hiç yapmadı perşembe yarım fitil verdim onunla bile yapmadi bugün kendi başına yaptı maşallah..kakası yoktami yapmıyor bilmiyorum bidaha vermeyi düşünmüyorum yarın dr kontrolü var onada soracam anne sütü alan bebeklerde 10gun yapmaması normalmiş
Kızlaar tavsiye verin lütfen bebisim in ağzı budefa ciddi ciddi pamukcul olmuş sizde oldumu ilaç tavsiye edermisiniz eğer kullandiysaniz kızlar offf Oğluş huysuzlanıyor bu baktım ağzında beyazlılar var karbonat li suyla sildim ise yaramadi
canm ben kahve iciyorjm haftaviki uc bir etkisi olmadi. kiraz sapi da ictim odem atıyor . cayi acik iciyorm ikibhaftadir icine karanfil atıyorum iki taneEylül anneleri selam :)
İçeceklerle alakalı soracaklarım var.
Normal çay seven biri değilim. Onun yerine akşamları ıhlamur yada ara sıra 4 bitkiyi karıştırdığım (anason, rezene, öğütülmemiş kimyon, ısırgan otu) ve sütün bollaşmasına, gaza epeyce iyi gelen bitki çayını içiyorum fakat eskiden çok severek içtiğim kiraz sapı çayını içeniniz ve süte etkisini bilen var mı? İçeceğim fakat emziren annelerdeki etkisini bilmediğim ve araştırıp bulamadığım için sormak istedim.
Bir de sade kahveye bayılırdım fakat bebeğin uykusuna etki eder korkuma içemiyorum.Edip etmediğini tecrübe edeniniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?