2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

canm benim bebegimin dilinde var iki ay olcak gecmedi.mikostatin kullandim hicbir ise yaramadi karbonatta sadece ustunu aliyor gecici cozum yanii

merhaba arkadaşlar
uzun zamandır yazamıyorum ama hep takipteyim
geçen hafta 3. ay kontrolümüze gittik 60 cm 6120 gr oğlum genel sağlığı yerinde gelişimi de güzel dedi doktorumuz mama yediği için 4. ay sonunda yoğurt ve meyve suyuna geçeceğiz zaten iştahı yok katı gıdada çok zorlanacağımı hissediyorum doktor 150-180 cc içebilir diyo benim oğlum 2,5-3 saat 120 içiyo doğduğundan beri iştahı hep az zaten minyon bir çocuk olacak kanıma
hepimize sağlıklı günler...

masallah gayet guzel gelişimi allah esirgesin kati gida da hepimiz zorlanicaz galiba onceden araştırma yapmak lazım bence

Sabah 9 da ağlamaya başlayan kızım hala susmadı karnı şiş gazı var. Gazının çıkması için ne biliyorsam yaptım. Sürekli kucakta ve ayaktayız. Oturduğum an ağlamaya başlıyor.Tavsiyesi olan var mı?

Kakasi yok diye bisey olur mu hic canim ne kadar cok sindirse de yine atik olusur karni sisiyo mu bu kadar uzun sure yapmayinca

Kelin merhemi olsa kafasina sürermiş bi çözüm bulursan bizede söyle kizim doğduğundan beri kucakta geziyor

Biz hic sallamiyorduk ama doktor kafamiza girdi. Iki gundur annemdeydik battaniyeyle sallayinca aninda sustu ve uykuya daldi. Eve geldik,susturamadik. Cok ilginc yaa. Yani ise yaramayacak sanirim.
Benimki de benim kucagimda susuyor anca o yuzden ona hamak vs gibi bir sey almam lazim ki bensiz sussun.battaniye icin de iki kisi gerekiyor ve maalesef yok.

Cnm bizimkinde pışık yok zaten kakasını da yapmıyor haftada 1 kaka yaptığı icin pışık olacak Zaman'ı olmuyor ama önceden her bezi kakaliydi o Zaman'lar sudokrem kullanıyordum hemen geçiyordu pisikleri

Devamli kakasini yaparken de agliyor muydu? Benimki ciglik cigliga aglamaya kaka sorunu basladiginda basladi da. Hem de 2.5 aylikken basladi yani. 4 gun sonra 3 aylik olcaz.
Kucakta mi uyuyptuyorsun sen de?
Bir de eskiden banyo yaparken cok zevk alirdi. Simdi onu da sevmiyor, ayaklariyla kendini ittiriyir, kafasini oynatiyor, agliyor banyonuz nasil oluyor?

Ayy aynen bizde ya özellikle açtım Ayşe önerin videosunu birebir yaptım milupa rezene çayı verdim yok arkadaş fayda etmiyor bize ayakta duracaz o sa yetmiyor yürüyüp gezicez evin içinde sırtım ağırıdı şimdi verdim babasına uzandım sırayla uyutana kadar dolandırıyoruz beyfendiyi

Aynen bizde de öyle. Videoyu bende uyguladım ama rezene vermedim var ama sallama çayı var onu da vermedim. İnş en kısa sürede biter bu ağlamalar

bende masaj yaptim bana mudin demedi zaten agittan yaptırmadi pek minnos kucakcilar hep yaa zeytinyagini az isitip karnina sürün sıcak bez koyun ii gelio bıraz

Kakasi yok diye bisey olur mu hic canim ne kadar cok sindirse de yine atik olusur karni sisiyo mu bu kadar uzun sure yapmayinca
Hayir canım çok rahatsız olmuyor karni şişmıyor farketmedim ama şiş olsa farketmedim
son günlerde biraz miymizlaniyor 4 5gunu huysuz oluyor ama hergun karnuni ayaklarinin altini elma yagi ile ovuyorum bide benim oğlum kucağa alıştı sanırım ondanda huysuzlaniyor yarın dr.soracam bugün kaka yaptı mesela aksam yine huysuzdu kollarım koptu kucak istiyor etrafı izliyor yatınca kıyamet kopuyor yarın dr.kontrolumuz var gorusecem bakim

Bizimkide öyle valla kollarım koptu maşallah büyüyor lar agirlasiyorlar bide benim eşim şehir dışında çalışıyorp.tesi gidiyor cuma geliyor bütün yük benim üstümde d

Genelde 1 i görürdük ki son günlerde 1,5 ya da 2 gb uyuyodu.Uzun zamandır ilk defa bu kadar erken uyudu. ortalığı mı toplasam ütü mü yapsam kitap mı okusam tv mi izlesem.. Ayy sevindirik oldum resmen napıcamı şaştım ayol

Anladım canım 2aydan beri boyleyiz biz kendi başına yapamiyor fitille yapıyor böyle alisir diye korkuyorum yarın dr.soracam

Canım devam et faydasi oluyor

Günaydın kizlarr doyur yatir bir saat sut sag bu bebisler yok mu ah minnoslar :)) hala sagiyorum gerci ins sagdikca çoğalır. eve gidince stok yapmm lazm daga bur poset bile yok.

Gunaydin, benim bogazim agriyor, sismis heralde bir hastalik eksikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…