canm benim bebegimin dilinde var iki ay olcak gecmedi.mikostatin kullandim hicbir ise yaramadi karbonatta sadece ustunu aliyor gecici cozum yaniiKızlaar tavsiye verin lütfen bebisim in ağzı budefa ciddi ciddi pamukcul olmuş sizde oldumu ilaç tavsiye edermisiniz eğer kullandiysaniz kızlar offf Oğluş huysuzlanıyor bu baktım ağzında beyazlılar var karbonat li suyla sildim ise yaramadi
masallah gayet guzel gelişimi allah esirgesin kati gida da hepimiz zorlanicaz galiba onceden araştırma yapmak lazım bencemerhaba arkadaşlar
uzun zamandır yazamıyorum ama hep takipteyim
geçen hafta 3. ay kontrolümüze gittik 60 cm 6120 gr oğlum genel sağlığı yerinde gelişimi de güzel dedi doktorumuz mama yediği için 4. ay sonunda yoğurt ve meyve suyuna geçeceğiz zaten iştahı yok katı gıdada çok zorlanacağımı hissediyorum doktor 150-180 cc içebilir diyo benim oğlum 2,5-3 saat 120 içiyo doğduğundan beri iştahı hep az zaten minyon bir çocuk olacak kanıma
hepimize sağlıklı günler...
Kakasi yok diye bisey olur mu hic canim ne kadar cok sindirse de yine atik olusur karni sisiyo mu bu kadar uzun sure yapmayincaBenim oğlumda öyle canım 2 aydır kendi başına yapamıyordu kulak çöpü ile önce yapıyordu sonra onunlada yapmaz oldu 5gunde bir fitille yaptiriyordum geçen hafta kendi başına yapmıştı sevinmistim bu hafta hiç yapmadı perşembe yarım fitil verdim onunla bile yapmadi bugün kendi başına yaptı maşallah..kakası yoktami yapmıyor bilmiyorum bidaha vermeyi düşünmüyorum yarın dr kontrolü var onada soracam anne sütü alan bebeklerde 10gun yapmaması normalmiş
Kelin merhemi olsa kafasina sürermiş bi çözüm bulursan bizede söyle kizim doğduğundan beri kucakta geziyorSabah 9 da ağlamaya başlayan kızım hala susmadıkarnı şiş gazı var. Gazının çıkması için ne biliyorsam yaptım. Sürekli kucakta ve ayaktayız. Oturduğum an ağlamaya başlıyor.Tavsiyesi olan var mı?
Battaniyede sallama işini ben çok önermiyorum. 8 aylık yeğenim var. Hâlâ battaniyede sallanmak istiyor. Yalnız başınıza da sallayamıyorsunuz her ortamda da sallayamıyorsunuz. Çocuk battaniyede sallanmadan kesinlikle sakinleşmiyor. Memeyi bile gözü görmüyor. Hastaneyi bile birbirine kattığını bilirim. Hastane koridorundan bir ucundan abim diğer ucundan yengemin tutup çarşaf içinde salladıklarını bilirim. Çok çektiler ve hala çekiyorlar. Yine de siz bilirsiniz tabi.
Cnm bizimkinde pışık yok zaten kakasını da yapmıyor haftada 1 kaka yaptığı icin pışık olacak Zaman'ı olmuyor ama önceden her bezi kakaliydi o Zaman'lar sudokrem kullanıyordum hemen geçiyordu pisikleri
Ayy aynen bizde ya özellikle açtım Ayşe önerin videosunu birebir yaptım milupa rezene çayı verdim yok arkadaş fayda etmiyor bize ayakta duracaz o sa yetmiyor yürüyüp gezicez evin içinde sırtım ağırıdı şimdi verdim babasına uzandım sırayla uyutana kadar dolandırıyoruz beyfendiyiSabah 9 da ağlamaya başlayan kızım hala susmadıkarnı şiş gazı var. Gazının çıkması için ne biliyorsam yaptım. Sürekli kucakta ve ayaktayız. Oturduğum an ağlamaya başlıyor.Tavsiyesi olan var mı?
Ayy aynen bizde ya özellikle açtım Ayşe önerin videosunu birebir yaptım milupa rezene çayı verdim yok arkadaş fayda etmiyor bize ayakta duracaz o sa yetmiyor yürüyüp gezicez evin içinde sırtım ağırıdı şimdi verdim babasına uzandım sırayla uyutana kadar dolandırıyoruz beyfendiyi
İnşallah ya inşallah dört gözle bekliyorum biteceği günüAynen bizde de öyle. Videoyu bende uyguladım ama rezene vermedim var ama sallama çayı var onu da vermedim. İnş en kısa sürede biter bu ağlamalar
Hayir canım çok rahatsız olmuyor karni şişmıyor farketmedim ama şiş olsa farketmedimKakasi yok diye bisey olur mu hic canim ne kadar cok sindirse de yine atik olusur karni sisiyo mu bu kadar uzun sure yapmayinca
Bizimkide öyle valla kollarım koptu maşallah büyüyor lar agirlasiyorlar bide benim eşim şehir dışında çalışıyorp.tesi gidiyor cuma geliyor bütün yük benim üstümde dAyy aynen bizde ya özellikle açtım Ayşe önerin videosunu birebir yaptım milupa rezene çayı verdim yok arkadaş fayda etmiyor bize ayakta duracaz o sa yetmiyor yürüyüp gezicez evin içinde sırtım ağırıdı şimdi verdim babasına uzandım sırayla uyutana kadar dolandırıyoruz beyfendiyi
Anladım canım 2aydan beri boyleyiz biz kendi başına yapamiyor fitille yapıyor böyle alisir diye korkuyorum yarın dr.soracamEvet zeytinyağına batırıp yaptırıyorum.. Benim sütüm de yağlı biraz da ondan oluyor.. Şimdilik böyle napım mecburen yaptırıyorum. Yoksa ağlıyor uyumuyor zorlanıyor fıtık olsun daha mı iyi?
Canım devam et faydasi oluyorKızlaar tavsiye verin lütfen bebisim in ağzı budefa ciddi ciddi pamukcul olmuş sizde oldumu ilaç tavsiye edermisiniz eğer kullandiysaniz kızlar offf Oğluş huysuzlanıyor bu baktım ağzında beyazlılar var karbonat li suyla sildim ise yaramadi
Günaydın kizlarrdoyur yatir bir saat sut sag bu bebisler yok mu ah minnoslar :)) hala sagiyorum gerci ins sagdikca çoğalır. eve gidince stok yapmm lazm daga bur poset bile yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?