Gunaydin, benim bogazim agriyor, sismis heraldebir hastalik eksikti
Valla Allah kolaylık versin ben gun içinde o kadar bunalıyorum ki esimin geleceği saatleri iple cekiyorum alıyor bebeği biraz beni dinlendiriyor sagolsun tek bakmak cokkk zordur eminimBizimkide öyle valla kollarım koptu maşallah büyüyor lar agirlasiyorlar bide benim eşim şehir dışında çalışıyorp.tesi gidiyor cuma geliyor bütün yük benim üstümde d
bebek emiyor gibi iki uc saatte bir sagmak lazım canm dere otu armutta arttırıyor sutu ankara armutu iyiymiş ablamlar arkamdan kasayla yollayacaklarBende sagiyorum emmedigi icin ama azaldi sutum. Agirlikla mama yiyo
@tatlilavinya geçmiş olsun balın icine tiz zencefil biraz limon yapip icersen gunde uc dort kere tatli kasigi gecirir canim . ama yuksek tansiyon un varsa kullanma dahada yükseltir zencefil
bebek emiyor gibi iki uc saatte bir sagmak lazım canm dere otu armutta arttırıyor sutu ankara armutu iyiymiş ablamlar arkamdan kasayla yollayacaklar
Hic sorma afedersin tuvalete bile zorla gidiyorum eşimin olması çok farklı cuma günlerini iple çekiyorum p.tesi günude agliyarak gönderiyorumValla Allah kolaylık versin ben gun içinde o kadar bunalıyorum ki esimin geleceği saatleri iple cekiyorum alıyor bebeği biraz beni dinlendiriyor sagolsun tek bakmak cokkk zordur eminim
Allah yardim etsin hepimizin ayni su an bizimki de kucaga alismis sanki hepsi mi ayni olur hic uyumuyo hep gaz huzursuzlukHayir canım çok rahatsız olmuyor karni şişmıyor farketmedim ama şiş olsa farketmedim
son günlerde biraz miymizlaniyor 4 5gunu huysuz oluyor ama hergun karnuni ayaklarinin altini elma yagi ile ovuyorum bide benim oğlum kucağa alıştı sanırım ondanda huysuzlaniyor yarın dr.soracam bugün kaka yaptı mesela aksam yine huysuzdu kollarım koptu kucak istiyor etrafı izliyor yatınca kıyamet kopuyor yarın dr.kontrolumuz var gorusecem bakim
Canım adetin yakınsa normaldir olması bendede önceki oyleydiBenim hafif kahverengi akintim oluyor 2 gundur neden acaba
Normal midir yoksa doktora goruneyim mi?
canm benim bebis 93 gunluk bende 15 20 gun once oldu birde ondan bir uc hafta once falan az az simdi birsey yok . ben 2.5 aydr annemlerdeym .birkiktelik sonrasi nasil okur onu bilmiyorum daha dr da gitmedm kontrele korkuyorm dogumda cok cektimIctim canim simdi 1 bardak. Yapacagim gun icerisinde de. Yok ya benim tansiyonum dusuk zaten.
Bu arada da dunden beri kahverengi akinti oldu.sende de oldu mu hic? Regl mi olcam acaba yaa
Benim oğlum akıllı aslında maşallah deyim akşamları çok huzursuz oluyor...artık kucak istiyor ilgi konuşmak istiyor benide belim ağrıyor hiçbir iş yapamıyorumAllah yardim etsin hepimizin ayni su an bizimki de kucaga alismis sanki hepsi mi ayni olur hic uyumuyo hep gaz huzursuzluk
canim benim bebis beni emmiyor ne yazik ki. once gece emiyordu simdi onuda biraktiSimdi hastanelerde kullanilan makinadan kiralayip denicem surekli sagarak. Herseyi yedim artmiyo bebegimin istahi cok kacti moralim bozuk suutum o yuzden daha da azaldi. Sen kac saatte bi kac cc sagip veriyosun. Gunluk kac cc iciyo bebegin.
canim benim bebis beni emmiyor ne yazik ki. once gece emiyordu simdi onuda biraktinaptiysam olmadi ayakta yatarak konusarak sarki soyleyerek gigsume pekmez recel surerek yok olmadi.dr larda gecer dedi ama bakalim.bir aydan fazla oldu pek icmiyor ikinsatte bir 50 cc zorla kavga dövüş kus ucak gibi yapiyor fazla verince bezleri hafifledi eskisine gore malesef
Benim kızım da 81 günlük oldu. 2 gündür çok ağlıyor. Müzikle duruyor. Bir de çok zor uykuya dalıyor, 1 saat kolum da uyuyor yatağına yatırdığım an uyanıyor.
Of benimki de 2 den önce uyumuyor bazen 2 yi de geciriyor sonra da sürekli uyanıyor ne yapacagım bilemedim Gündüz uykusu hic yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?