2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Biz bugun saglik ocagina gittik 3 ayi doldu oglumun. Sadece 400 gram almis 1 ayda cok az anne sutu tek veriyom o da yemiyo ac ac agliyo sagip veriyom oyle de almiyo ne olacak boyle

Sut olmasina ragmen icmiyorlar gercekten insan napcani sasiriyor. Dr. Bir sey dedi mi?

canm benim bebis 93 gunluk bende 15 20 gun once oldu birde ondan bir uc hafta once falan az az simdi birsey yok . ben 2.5 aydr annemlerdeym .birkiktelik sonrasi nasil okur onu bilmiyorum daha dr da gitmedm kontrele korkuyorm dogumda cok cektim

Ihmal etme dr.u ama git hemen eve gecince bence. Smear testi alinmasindan, alttan muayeneden hic hoslanmiyorum ben de ama napcaksin mecbur.

Oturup oyuncaklarıyla oynayıp kıkırdayacağı gunlerı ople cekıyomm valla

Cnm sende mama verıyordun senın bebışın kilosu ne

Evet canım Anne sütü ve mama alıyor. Bugün 82 günlük olduk. 2800 doğmuştu. En son 23 kasımda tartıldı 4300 geldi. Haftaya kontrolümüz var bakalım kaç kilo olMuş yavrum. Senin bebeğinin kilosu ne kadar oldu?

20 kasomda 6390 gramdı 16 eylul de doğdu bıraz tonbış kuzum

He canim dedi 1 ay daha idare et boyle devam ederse biseyler yapalim 6100 gram bi de 2900 dogmustu ilk iki ay gayet iyi aliyodu emmesi azalinca demek. Bu arada gecmis olsun

Kilosu iyiymis ama. Benim de ilk iki ay guzel aldi ,bu ay istahsiz huzursuz ve kaka problemi var. az aldi, bezlerinden anliyorum. Mamaya gecmek cozum degil cunku olan sutu icmiyor. Bakalim napcaz.bizim dr ne dicek

benimki de olmeyecek kadar icti reamen cadi yaa diliyle ittirip ogurdu 35 cc drn sonra hep .banyo yaptk mutluydu 6 dan sonra gazda kivrandi anca yatti gozlerim kapanacak nerdeyse . bakalim yarin ne maceralar yasiycaz gerçi daha koca bir gece var ;iyi aksamlar kk

kızlar benim kız sağdığım sütü içmiyor sizinkiler de öyle mi? memeden de içmek istemiyor azıcık içip ittiriyor parmağına sardı bu ara sürekli ağzında. emerken bile memenin yanına sokmaya çalışıyor izin vermeyince de kızıyor bana cadı.

Günaydın herkese Bnm kizim maşallah diyeyim gece 9:30 da uyudu gece bi uyandım saat 4:30 olmuş şok oldum uyandırıp uyandırmama konusunda kararsız kaldım sonra baktım göğüslerim taş gibi olmuş uyurken emzirdim siz böyle uzun uyuduğunda emziriyormusunuz uyunmadınız bekliyor musunuz bu arada kırkbin kere maşallah diyeyim nazar degmesin

Massallah canm benim oglumda dokuzbck en gec onda uyur sabaha kadar. Eger uyandırsa emziriyorum uyanmazsa doktor elleme dedi bir kere emzirmek icin aldm cok agladi emziremeden geri yatirdm

benim ki de oyle sap şup ses geliyor agzindan

Allah rızası için banada süt artıran birşeyler tavsiye edin dut incir bi haftadır iciyom ilk gün birşeyler oldu sonra sıfır hatta sutum dahada azaldı sabahtan beri uç defa mama yaptım döktüm sinirlerim bozuldu

bulgur pilavi sogan salatası ye canim et tavuk ağırlıkli beslen ise yarr ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…