2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bol yemek bence.. tavuk, et,tereyagli pilav, boza, ay cekirdegi.ayrica yuksek moral ve dinlenme.sik sik da sag kendini. Tabii vakit kaliyorsa
Gunde 3 4 lt su icmek bana cok etki etmiyor, zaten hep o kadar icerdim belki de o yuzden.

Oncelikle stres yapma.sut olayi tamamen psikolojik. Gerildikce kaciyor. Dut hosafi yap.dutu koy 25 dk suda kaynasin. Icine bi cimdik vanilya ve yarim cay bardagi hakiki pekmez koy. Bi kac dakka kaynat ic.
Sonra mamsel emziren anneler icin cay var. Ondan al ic. Allahin izniyke insallah bol bol sut olsun.minikine löp löp et olsunnnn

Canım maşallah benim oğlumda öyle çok şükür bende çok zaman gectimi bazende uyanmiyor ama el kol hareketleniyor kaldırıldı emzirip geri yatırıyorum uyanmiyor masallah geceyi gündüzü ayırt ediyor binler şükür

@tatlilavinya moral ve dinlenme yok ne yazıkki eşim lohusa depresyonun da gamli baykus kv de cabasi

Seni cok iyi anliyorum canim, benim esim de depresyondaydi, kurtulduk sukur, siz de atlatirsiniz insallah
Tabii ki bana sira gelmedigi icin depresyona giremedim.
Kv hep sizde mi?
Senin kv oglunun poposunu missfirlere gosteren miydi?

Maasallah maasallah fazla dillendirme canim. Ben hep bebegim cok sakin cok uslu diyordum. Icinden bir canavar cikti.kendim nazar degdirdum heralde

Ben uyandirmiyorum cunku zaten o uyanmadan ben uyanmiyorum. Maasallah
Aglamalar bitti mi?

Bizde de bir istahsizlik var maalesef.ayni sekilde elini emme de var.hatta dun yakaladim dilini emiyor, sikistiriyor

benimki bugün sabahtan beri aç. beni emmek istemiyor sütümü sağamıyorum bebeğim emerken süt var sağarken süt çıkmıyo oturdum sinirden ağladım kızım bi yerde ben bi yerde ağladık nihayet uyudu da uykuda emzirdim şapur şupur emdi uykuda, uyanıkken emmiyor her gün yeni bir huy ediniyor ya çok üzülüyorum. dillendirmek istemiyorum ama sütüm azaldığı için emmek istemiyor olabilir mi kızlar bi akıl verin annem de gitti yalnız kaldım

yok canım sütle alakasi yok benimki40 gun oldu emmiyor gece emiyordu uykukyken yada artik onu da birakti ins. seninki emer

ben uyandırmıyorum canım zaten en fazla 4 saat uyuyor uyanınca şapur şupur parmaklarını emerken beni de uyandırıyor anlıyorum ki acıkmış emzirip yatırıyorum sonra 2 saatte bir uyanıyor böyle böyle sabah oluyor :)

yok canım sütle alakasi yok benimki40 gun oldu emmiyor gece emiyordu uykukyken yada artik onu da birakti ins. seninki emer
inşallah yaa bir günde yıprandım sen iyi dayanmışsın valla. kafasını geri atıp ağlıyor sıkıyor kendini seninki de öyle mi.

Merhaba güzel anneler size bir sorum olacak buhar makinesi herkes kullanıyor mu faydası oluyormu ve de 24 saat sürekli çalışıyor mu? Şimdidenteşekkürler Allah kolaylık versin güzel güzel büyütelim bebislerimizi inşallah

Mrb kızlar aranıza yeni katıldım sayılır. Biraz kendimden bahsedeyim 18 eylülde doğum yaptım. Sanırım lohusa sendromu yaşadım çok sıkıntılı bi süreç geçirdim devamlı ağlıyodum ve bebeğimi kabul edemiyodum. Yeni yeni alıştım bir de annem çalışıyo kaynvaldmden de pek fayda yok. Canı isterse yemek yapar verir yandan. Sadece bebek seviyo gelince falan filn iştee. Eşim sağolsun yardımcı oluyo ama bütün gün bebeğimle yalnızım. Sıkıntıdan da sütüm azaldı mama verdim artk 5-10 cc fln geliyo onu da bebeğim biberona alıştığı için emmiyo. Burdan en büyük beklentim bana moral desteği sağlayacak arkdşlarm olması...

Haftaya 3. Ay kontrolümüz var. Sizler rota virüsü aşısı yaptırdınız mı? Dr muz tavsiye ediyor. Bu aşının yan etkilerini gördünüz mü?
Biz 3 aylıkken yaptırdık Can'ım, doktorumuz önerdi. Herhangi bi yan etkisi olmadı. Bu ay sonunda da 2. Dozu var hatta.

Can'ım benim öncelikle bebeğini sağlıkla büyüt inş. Doğum sonrası sendrom diye bizi var ve sen de onu yaşamışsın, olabilir Can'ım. Şimdi bundan sonra bebeğine Nasıl daha fazla verimli olabilirsin onu düşün Can'ım. Mama öcü değil Can'ım, bebeğin ideal kiloyu alıyorsa hiiiiiiiç sorun değil bence. Sonuçta herkes anne sütü veremiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…