bulgur pilavi sogan salatası ye canim et tavuk ağırlıkli beslen ise yarr ins
Allah rızası için banada süt artıran birşeyler tavsiye edin dut incir bi haftadır iciyom ilk gün birşeyler oldu sonra sıfır hatta sutum dahada azaldı sabahtan beri uç defa mama yaptım döktüm sinirlerim bozuldu
herşey düşüncede kafada bitiyor kendine olumlu telkinlerde bulunmalisin canimCanım bulgur soğan helva günlük 6 litre su herşeyi denedim olmuyor benim vücudum artık süt üretimini durdurdu
Oncelikle stres yapma.sut olayi tamamen psikolojik. Gerildikce kaciyor. Dut hosafi yap.dutu koy 25 dk suda kaynasin. Icine bi cimdik vanilya ve yarim cay bardagi hakiki pekmez koy. Bi kac dakka kaynat ic.Allah rızası için banada süt artıran birşeyler tavsiye edin dut incir bi haftadır iciyom ilk gün birşeyler oldu sonra sıfır hatta sutum dahada azaldı sabahtan beri uç defa mama yaptım döktüm sinirlerim bozuldu
Canım maşallah benim oğlumda öyle çok şükür bende çok zaman gectimi bazende uyanmiyor ama el kol hareketleniyor kaldırıldı emzirip geri yatırıyorum uyanmiyor masallah geceyi gündüzü ayırt ediyor binler şükürGünaydın herkese Bnm kizim maşallah diyeyim gece 9:30 da uyudu gece bi uyandım saat 4:30 olmuş şok oldum uyandırıp uyandırmama konusunda kararsız kaldım sonra baktım göğüslerim taş gibi olmuş uyurken emzirdim siz böyle uzun uyuduğunda emziriyormusunuz uyunmadınız bekliyor musunuz bu arada kırkbin kere maşallah diyeyim nazar degmesin
Canım maşallah benim oğlumda öyle çok şükür bende çok zaman gectimi bazende uyanmiyor ama el kol hareketleniyor kaldırıldı emzirip geri yatırıyorum uyanmiyor masallah geceyi gündüzü ayırt ediyor binler şükür
Günaydın herkese Bnm kizim maşallah diyeyim gece 9:30 da uyudu gece bi uyandım saat 4:30 olmuş şok oldum uyandırıp uyandırmama konusunda kararsız kaldım sonra baktım göğüslerim taş gibi olmuş uyurken emzirdim siz böyle uzun uyuduğunda emziriyormusunuz uyunmadınız bekliyor musunuz bu arada kırkbin kere maşallah diyeyim nazar degmesin
kızlar benim kız sağdığım sütü içmiyor sizinkiler de öyle mi? memeden de içmek istemiyor azıcık içip ittiriyor parmağına sardı bu ara sürekli ağzında. emerken bile memenin yanına sokmaya çalışıyor izin vermeyince de kızıyor bana cadı.
bu iştahsızlık bu ara bütün bebeklerde var galiba. baş parmağına sardı benimki de çıldırırcasına emmek istiyor ısırıyorBizde de bir istahsizlik var maalesef.ayni sekilde elini emme de var.hatta dun yakaladim dilini emiyor, sikistiriyor
yok canım sütle alakasi yok benimki40 gun oldu emmiyor gece emiyordu uykukyken yada artik onu da birakti ins. seninki emerbenimki bugün sabahtan beri aç. beni emmek istemiyor sütümü sağamıyorum bebeğim emerken süt var sağarken süt çıkmıyo oturdum sinirden ağladım kızım bi yerde ben bi yerde ağladıknihayet uyudu da uykuda emzirdim şapur şupur emdi uykuda, uyanıkken emmiyor her gün yeni bir huy ediniyor ya çok üzülüyorum. dillendirmek istemiyorum ama sütüm azaldığı için emmek istemiyor olabilir mi kızlar bi akıl verin annem de gitti yalnız kaldım
ben uyandırmıyorum canım zaten en fazla 4 saat uyuyor uyanınca şapur şupur parmaklarını emerken beni de uyandırıyor anlıyorum ki acıkmış emzirip yatırıyorum sonra 2 saatte bir uyanıyor böyle böyle sabah oluyor :)Günaydın herkese Bnm kizim maşallah diyeyim gece 9:30 da uyudu gece bi uyandım saat 4:30 olmuş şok oldum uyandırıp uyandırmama konusunda kararsız kaldım sonra baktım göğüslerim taş gibi olmuş uyurken emzirdim siz böyle uzun uyuduğunda emziriyormusunuz uyunmadınız bekliyor musunuz bu arada kırkbin kere maşallah diyeyim nazar degmesin
inşallah yaa bir günde yıprandım sen iyi dayanmışsın valla. kafasını geri atıp ağlıyor sıkıyor kendini seninki de öyle mi.yok canım sütle alakasi yok benimki40 gun oldu emmiyor gece emiyordu uykukyken yada artik onu da birakti ins. seninki emer
Biz 3 aylıkken yaptırdık Can'ım, doktorumuz önerdi. Herhangi bi yan etkisi olmadı. Bu ay sonunda da 2. Dozu var hatta.Haftaya 3. Ay kontrolümüz var. Sizler rota virüsü aşısı yaptırdınız mı? Dr muz tavsiye ediyor. Bu aşının yan etkilerini gördünüz mü?
Can'ım benim öncelikle bebeğini sağlıkla büyüt inş. Doğum sonrası sendrom diye bizi var ve sen de onu yaşamışsın, olabilir Can'ım. Şimdi bundan sonra bebeğine Nasıl daha fazla verimli olabilirsin onu düşün Can'ım. Mama öcü değil Can'ım, bebeğin ideal kiloyu alıyorsa hiiiiiiiç sorun değil bence. Sonuçta herkes anne sütü veremiyor.Mrb kızlar aranıza yeni katıldım sayılır. Biraz kendimden bahsedeyim18 eylülde doğum yaptım. Sanırım lohusa sendromu yaşadım çok sıkıntılı bi süreç geçirdim devamlı ağlıyodum ve bebeğimi kabul edemiyodum. Yeni yeni alıştım bir de annem çalışıyo kaynvaldmden de pek fayda yok. Canı isterse yemek yapar verir yandan. Sadece bebek seviyo gelince falan filn iştee. Eşim sağolsun yardımcı oluyo ama bütün gün bebeğimle yalnızım. Sıkıntıdan da sütüm azaldı mama verdim artk 5-10 cc fln geliyo onu da bebeğim biberona alıştığı için emmiyo. Burdan en büyük beklentim bana moral desteği sağlayacak arkdşlarm olması...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?