Seni cok iyi anliyorum canim, benim esim de depresyondaydi, kurtulduk sukur, siz de atlatirsiniz insallah
Tabii ki bana sira gelmedigi icin depresyona giremedim.
Kv hep sizde mi?
Senin kv oglunun poposunu missfirlere gosteren miydi?
deli gibi geriye atiyordu avazi ciktigi kadar bagiriyordu birde kaskati oluyordu yay gibiinşallah yaa bir günde yıprandım sen iyi dayanmışsın valla. kafasını geri atıp ağlıyor sıkıyor kendini seninki de öyle mi.
benimki bugün sabahtan beri aç. beni emmek istemiyor sütümü sağamıyorum bebeğim emerken süt var sağarken süt çıkmıyo oturdum sinirden ağladım kızım bi yerde ben bi yerde ağladıknihayet uyudu da uykuda emzirdim şapur şupur emdi uykuda, uyanıkken emmiyor her gün yeni bir huy ediniyor ya çok üzülüyorum. dillendirmek istemiyorum ama sütüm azaldığı için emmek istemiyor olabilir mi kızlar bi akıl verin annem de gitti yalnız kaldım
Seni cok iyi anliyorum canim, benim esim de depresyondaydi, kurtulduk sukur, siz de atlatirsiniz insallah
Tabii ki bana sira gelmedigi icin depresyona giremedim.
Kv hep sizde mi?
Senin kv oglunun poposunu missfirlere gosteren miydi?
Ağlamalarımız su şekilde sabah uyanınca daha sakin 1 saat falan durdu kendi basına bugun elleri dikkatini cekiyor galiba uzun uzun ellerini inceliyor bi de şeyi farkettim ıslak mendil poşetini sallıyorum karşısında haşır huşur sesler çıkarıyor onu cok seviyor dinliyor izliyor bi ıslak mendil poşetiyle yarım saat oyaladim ama öğleden sonra ve özellikle akşamları kesinlikle durmuyor kucak istiyor kucağa alıyorum onu da beğenmiyor yine agliyor kalkıp gezdirirsen ancak susuyor ama onda da ben cok yoruluyorumBen uyandirmiyorum cunku zaten o uyanmadan ben uyanmiyorum. Maasallah
Aglamalar bitti mi?
Bir arkadaşım patlamış mısır tavsiye etti denedim ama bende etkili olmadı. Denemek istersen dene.Canım bulgur soğan helva günlük 6 litre su herşeyi denedim olmuyor benim vücudum artık süt üretimini durdurdu
Bir arkadaşım patlamış mısır tavsiye etti denedim ama bende etkili olmadı. Denemek istersen dene.
Hadi ya yanlış istihbarat mı gelmiş bana :) Sağol bunu öğrendiğim çok iyi oldu.Mısır sütü azaltiyomus canim
Günaydın herkese Bnm kizim maşallah diyeyim gece 9:30 da uyudu gece bi uyandım saat 4:30 olmuş şok oldum uyandırıp uyandırmama konusunda kararsız kaldım sonra baktım göğüslerim taş gibi olmuş uyurken emzirdim siz böyle uzun uyuduğunda emziriyormusunuz uyunmadınız bekliyor musunuz bu arada kırkbin kere maşallah diyeyim nazar degmesin
benimki bugün sabahtan beri aç. beni emmek istemiyor sütümü sağamıyorum bebeğim emerken süt var sağarken süt çıkmıyo oturdum sinirden ağladım kızım bi yerde ben bi yerde ağladıknihayet uyudu da uykuda emzirdim şapur şupur emdi uykuda, uyanıkken emmiyor her gün yeni bir huy ediniyor ya çok üzülüyorum. dillendirmek istemiyorum ama sütüm azaldığı için emmek istemiyor olabilir mi kızlar bi akıl verin annem de gitti yalnız kaldım
inşallah yaa bir günde yıprandım sen iyi dayanmışsın valla. kafasını geri atıp ağlıyor sıkıyor kendini seninki de öyle mi.
Ayy benim kocam da aynen depresyondaydi yeni yeni alisiyo.. O o kadar cok soyleniyo ki 'bu nasil bebek, boyle bebek mi olur' diye bana sira gelmiyo walla
Evet canım bugünde AC karnını goster diye tutturdu üst katta oturur İngiltere kraliçesi ordinaryüs uzman çocuk doktorudur aynı zamanda
Ağlamalarımız su şekilde sabah uyanınca daha sakin 1 saat falan durdu kendi basına bugun elleri dikkatini cekiyor galiba uzun uzun ellerini inceliyor bi de şeyi farkettim ıslak mendil poşetini sallıyorum karşısında haşır huşur sesler çıkarıyor onu cok seviyor dinliyor izliyor bi ıslak mendil poşetiyle yarım saat oyaladim ama öğleden sonra ve özellikle akşamları kesinlikle durmuyor kucak istiyor kucağa alıyorum onu da beğenmiyor yine agliyor kalkıp gezdirirsen ancak susuyor ama onda da ben cok yoruluyorum
Dönence almayı düşünüyordum disko topunu ilk defa duydum ona da bakayım olmazsa bebişi oyalayacak herşeyi temin edebilirim su an bu ağlamaları ne Zaman sona erecek ne Zaman gülüp etrafını izleyecek cok merak ediyorumDonence ve disko topu denilen oyuncak baya oyaliyor bir de onlari dene istersen valla devamli kucak cok zor benim her gece belim sirtim agriyor tutuluyor
Mısır sütü azaltiyomus canim
Cabim bnm oğlum okadar guzel oynuyorki donencesi ile evi toplayip temizliyorumDönence almayı düşünüyordum disko topunu ilk defa duydum ona da bakayım olmazsa bebişi oyalayacak herşeyi temin edebilirim su an bu ağlamaları ne Zaman sona erecek ne Zaman gülüp etrafını izleyecek cok merak ediyorum
Canim pes etmedin degil mi bnmki de ayni uyurken emiyo uyanikken asla gorsen sagip siringayla bogazina dokuyom hep hava yutuyo gaz oluyo. Resmen savas biberon emzik de almadi. Dun yazmistim 1 ayda 400 gram almis napayim bilemedim.deli gibi geriye atiyordu avazi ciktigi kadar bagiriyordu birde kaskati oluyordu yay gibi
Merhaba güzel anneler size bir sorum olacak buhar makinesi herkes kullanıyor mu faydası oluyormu ve de 24 saat sürekli çalışıyor mu? Şimdidenteşekkürler Allah kolaylık versin güzel güzel büyütelim bebislerimizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?