2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Seni cok iyi anliyorum canim, benim esim de depresyondaydi, kurtulduk sukur, siz de atlatirsiniz insallah
Tabii ki bana sira gelmedigi icin depresyona giremedim.
Kv hep sizde mi?
Senin kv oglunun poposunu missfirlere gosteren miydi?

Ayy benim kocam da aynen depresyondaydi yeni yeni alisiyo.. O o kadar cok soyleniyo ki 'bu nasil bebek, boyle bebek mi olur' diye bana sira gelmiyo walla

Aynı olay geçen hafta basıma geldi resmen emmek istemiyor memeyi gordugu anda çıldırıyordu bende uykuda emzirdim hep uyandığı anda çıkardı memeyi iki kez mecbur kalıp mama verdim daha beter oldu nerdeyse uykuda da emmiycekti mama vermedim daha sonra uykuda emzirdim çok sukur 2 gundur uyanıkken de emiyor. Sakin pes etme mamada verme su durumda seni bırakabilir uykuda da olsa emzirmeye devam et. Bendoktora gittim bunun için etrafı keşfettiğini ve beni bırakacağını söyledi tahliller yaptı çok az idrar yolu enfeksiyonu cikti, şuan çok güzel emiyor 10 gün surdu cabam

Evet canım bugünde AC karnını goster diye tutturdu üst katta oturur İngiltere kraliçesi ordinaryüs uzman çocuk doktorudur aynı zamanda
Seni cok iyi anliyorum canim, benim esim de depresyondaydi, kurtulduk sukur, siz de atlatirsiniz insallah
Tabii ki bana sira gelmedigi icin depresyona giremedim.
Kv hep sizde mi?
Senin kv oglunun poposunu missfirlere gosteren miydi?

Ben uyandirmiyorum cunku zaten o uyanmadan ben uyanmiyorum. Maasallah
Aglamalar bitti mi?
Ağlamalarımız su şekilde sabah uyanınca daha sakin 1 saat falan durdu kendi basına bugun elleri dikkatini cekiyor galiba uzun uzun ellerini inceliyor bi de şeyi farkettim ıslak mendil poşetini sallıyorum karşısında haşır huşur sesler çıkarıyor onu cok seviyor dinliyor izliyor bi ıslak mendil poşetiyle yarım saat oyaladim ama öğleden sonra ve özellikle akşamları kesinlikle durmuyor kucak istiyor kucağa alıyorum onu da beğenmiyor yine agliyor kalkıp gezdirirsen ancak susuyor ama onda da ben cok yoruluyorum

Canım bulgur soğan helva günlük 6 litre su herşeyi denedim olmuyor benim vücudum artık süt üretimini durdurdu
Bir arkadaşım patlamış mısır tavsiye etti denedim ama bende etkili olmadı. Denemek istersen dene.

2 saatte bir kalktıgı icin hic öyle bir sorunum olmadı masallah sizlere

Hayir canim alakasi yok. Benimki de oyle.etraf cok dikkatini cekiyor, devamli bir seylere bakacagim diye kopuyo memeden, oyun istiyor. Acikmiyor mu anlamadim ben vermesem alacagi yok

Ayy benim kocam da aynen depresyondaydi yeni yeni alisiyo.. O o kadar cok soyleniyo ki 'bu nasil bebek, boyle bebek mi olur' diye bana sira gelmiyo walla

Benimkisi bebege soylenmiyor, ilk 40 gun annemle kayinvalidem geliyordu, surat 5 karisti, annemlere gittik bi kac kere burnumuzdan geldi. Sanki insanlar keyiften geliyor, yardimci oluyorlardi ne guzel. O da bebekle bas basa vakit gecirmek istiyordu, ama benim hem ev isi yemek hem bebek bakcak halim yoktu. Iyice gerilmistim artik ki neyse duzeldi.ayy bu erkeklerin nazlari yaa

Donence ve disko topu denilen oyuncak baya oyaliyor bir de onlari dene istersen valla devamli kucak cok zor benim her gece belim sirtim agriyor tutuluyor

Ben de misirin her turlusu sutu arttirir diye biliyorum

Donence ve disko topu denilen oyuncak baya oyaliyor bir de onlari dene istersen valla devamli kucak cok zor benim her gece belim sirtim agriyor tutuluyor
Dönence almayı düşünüyordum disko topunu ilk defa duydum ona da bakayım olmazsa bebişi oyalayacak herşeyi temin edebilirim su an bu ağlamaları ne Zaman sona erecek ne Zaman gülüp etrafını izleyecek cok merak ediyorum

Cabim bnm oğlum okadar guzel oynuyorki donencesi ile evi toplayip temizliyorum

deli gibi geriye atiyordu avazi ciktigi kadar bagiriyordu birde kaskati oluyordu yay gibi
Canim pes etmedin degil mi bnmki de ayni uyurken emiyo uyanikken asla gorsen sagip siringayla bogazina dokuyom hep hava yutuyo gaz oluyo. Resmen savas biberon emzik de almadi. Dun yazmistim 1 ayda 400 gram almis napayim bilemedim.

Bizim doktorumuz gerek yok dedi. Peteklere ıslak havlu, kap içinde su koyuyoruz. Hatta Kettle ı kızın uyuduğu odada bi süre kaynatıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…